|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
18.6.2010 9:10:50   
mala2001
Jutro!

Js pa že pridna... pečem pisane slane rulade za zakusko pred poroko....user posted image

Drugače pa še vedno zelo dobre volje, ker sem včeraj vse potrebno dobila...user posted image

Popoldne pa zaključek v vrtcu, upam, da bo vreme zdržalo!

Od danes še 90 dni! Uf, mal panika že!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.6.2010 9:25:23   
teodora75

Zadnjic sem si vzela ene par ur in na RR prebrala debate glede pralnih plenic. Sedaj sem se bolj odlocena za njih in sedaj mi je vsaj malo bolj jasno kaj in kako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif

juhu archie, še dobro da si za sosednjim bregom in bova skupaj doktorirali na teh plenicah. A pa si se tudi že odločila katere sorte imet? Včasih je bila samo štorklja, pa pol racmanke, zdaj je pa na netu tolk tega da se je cela znanost odločit (kot za voziček). Drugače pa nabavimo vsako po eno, pa bo :)

Naše brcike so tudi nežne, nežne.... Mi je kar malo hudo za tiste, ki previte, da vaši športniki trenirajo na rebrih, mehurjih in ostalih 'orodjih'. Res, mene večkrat na dan kar tako malo 'počohca' od znotraj in je ful prijetno. Se moram pa tudi pohvalit, da sem ena tistih srečnic, katere detetov ati nameni precej časa in pozornosti bušiju, ga lupčka, boža, se pogovarja z njim..., pa ko kam greva, reče: no Mimikolinec (to je začasno ime našega vesolčka x spola), to je pa narava... A si videl ovco?... Zvečer imata pa tudi vsak dan 'debate', predno zaspimo in neverjetno, kako se detece odziva na njegov glas. Tako da, tudi če je prej primeru, mu potem nameni vsaj kak pozdravček (brciko), ki jo seveda dobro čuti.

Sem pa tudi jaz v zadnjih 2 tednih opazila, da mi včasih otrdi trebušček ali vsaj del njega. Saj nič ne boli in niso kakšni krči, samo tak smotan občutek je in zares trdo, kot bi bil notri kamen. A je to čisto OK čisto pri vseh, ali lahko rata tudi kaj nevarno?

Pa hvala vsem, ki ste si vzele čas in napisale svoje mnenje glede tega, imeti kmalu/ne kmalu še eno dete. Ja, najlažje bom to vedela takrat, ko bo ta že nekaj časa brcal zunaj mene. Bi bilo pa idealno, če bi se nam 'zgodilo' tako, da bi bil naslednji bolj zimski in bi mi bilo prihranjeno 'trebušasto' poletje. Samo potem je pa spet križ s cunjami, ko rabiš XXL bundo in puloverje... Mah, pa itak mi je jasno, da se to ne kar planira kdaj bo, no vsaj pri mani ne;

Ooooooooo, a potem je za srečanje zdaj čisto zmenjeno? Jaz bi se tudi pridružila, če še lahko. Pa tudi BTC kar dobro poznam in bomo že našle kakšno rezervno lokacijo, če bo v Zvezdi takšna gužva.

Lep vikend tistim ki imajo drugačne plane. Ja, saj sem mogoče malo žleht, ampak meni čisto paše, da bo dež... user posted image

Se vidimo menda...

Pozdrav,

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.6.2010 9:34:08   
teodora75
Ok, res sem računalniški debil...
Prosim ena navodila za butce, kako se citira del besedila, tako da ostane v belem okvirčku, pa da se vidi kdo je tisto napisal... Potem pa da ni več tega okvirčka in normalno pišeš naprej...
Ker meni na nobeno varjanto tole ne rata. Ali ni okvirčka, ali pa je tudi moje pisanje notri.

Res upam, da bo imel mali ta del mozga po atiju. Aja, kaj pa naj sploh ima po meni? user posted image

sej se hecam no, saj marmelado pa carsko skuham, pa še kaj tudi, juhuhu user posted image

No, hvala za pomoč vsekakor. Moj oče bi rekel: da ne bom ravno neumna umrla, hmmmm

T.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.6.2010 9:35:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Prosim ena navodila za butce, kako se citira del besedila, tako da ostane v belem okvirčku, pa da se vidi kdo je tisto napisal... Potem pa da ni več tega okvirčka in normalno pišeš naprej...
Ker meni na nobeno varjanto tole ne rata. Ali ni okvirčka, ali pa je tudi moje pisanje notri.

Res upam, da bo imel mali ta del mozga po atiju. Aja, kaj pa naj sploh ima po meni? user posted image

sej se hecam no, saj marmelado pa carsko skuham, pa še kaj tudi, juhuhu user posted image

No, hvala za pomoč vsekakor. Moj oče bi rekel: da ne bom ravno neumna umrla, hmmmm

T.

Klikneš za /quote] in pišeš od tam naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.6.2010 10:03:18   
binabina
ojla punce zanima me kako je če ti noge fulll zatekajo in da oteklina sploh čez noč ne izgine???
kako naprej ?? ali lahko grem kr do osebnega ali moram it najprej do ginekologinje potem pa do osebnega ??????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.6.2010 10:04:07   
Anonimen
sem se jaz že tudi isto spraševala glede zatekanja... jaz bom povedala G na naslednjem pregledu do takrat pa ne bom delala panike.

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.6.2010 10:04:26   
mala2001
Pojdi do ginekologinje!

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.6.2010 10:05:23   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

T.

A tkole?

T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
18.6.2010 10:06:04   
archie
Teodora: jaaaaaaaaa user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 2534
18.6.2010 10:06:30   
teodora75
Juhuuuuuuuu, hvala T.Z. !

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
18.6.2010 10:06:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

T.

A tkole?

T.

user posted image ni problema, kadarkoli ;)

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 18.6.2010 10:07:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2536
18.6.2010 10:31:07   
malecka_mateja
a kateri že teče "mleko" mazivo no iz dojk? meni že ful teče in ponoči se mokra pa tudi čez dan  mi že teče.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
18.6.2010 10:32:34   
bambinca
meni že par tednov, ampak malo...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
18.6.2010 10:33:34   
Anonimen
ne še...

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
18.6.2010 10:40:24   
archie
meni tudi še ne. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
18.6.2010 10:42:52   
mala2001
Že neki časa, sam pomalem...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
18.6.2010 10:53:01   
Klemcy
ja tut že 2 tedna! sem bla na začetku čist prestrašena, ker nisem imla pojma, da je to lahko normalno, ampak sem potem na netu pobrskala user posted image

katrinka super user posted image user posted image user posted image

sem ravno razmišljala kako bo, ko bomo ena za drugo začele hodit v Rim. Tiste, ki ste bolj na koncu septembra, boste lahko že prisluhnile našim porodnim zgodbam, če ne boste same prehitevale. user posted image  Upam res, da si bo takrat vsaka našla 5 minut časa in napisala svojo izkušnjo.  

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 11:17:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
18.6.2010 11:48:09   
Izabelina
jeejejejej :) modre fiši hlače so dans pršle... kok so lepe... zdej mam že prou lepo zbirko :)

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
18.6.2010 11:55:07   
tannya
Hej, hej punce

jaz sem bila pa že ultra pridna danes. Sem ob 6.30 že pila tisto fuj in fej sladkano vodo v laboratoriju in sem komaj zdržala, da nisem vse izbruhala....bljak. Potem sem imela še pulmologa,ki mi je zmanjšal dozo zdraviluser posted image , kar je super. A katera ve koliko časa čakaš na izvide testa na sladkor?

Katrinka: super, super, super za pregleduser posted image user posted image user posted image

Dedci: moj tečen kotuser posted image ...se mi zdi, da njega bolj hormoni matrajo kot mene. Mu je Ajda včeraj rekla: "ati ti si pa bolj siten kot mami"user posted image  Včasih me ima, da bi ga poslala v tri krasne...

Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image  Če sem prav pregledala pridemo:
- Archie
-Katrinka
-Božička
-Teodora
-Almera
-Tinkatonka
-Tanja

Skratka juti ob 19.00

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
18.6.2010 12:38:49   
mery15031981
a kateri že teče "mleko" mazivo no iz dojk? meni že ful teče in ponoči se mokra pa tudi čez dan mi že teče.

meni še ne

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
18.6.2010 12:42:57   
mala2001
Js se pa res moram kontrolirat v soboto, če si bo moj preveč spil, mu moram mal popustit pa nič sitnarit, ker je res zlati, ne gleda fuzbala in je zadnje čase ful razumevajoč in me razvaja....user posted image

Al je pa to sam taktika, da mu ne bom v soboto sitnarla....user posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
18.6.2010 13:03:58   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

a kateri že teče "mleko" mazivo no iz dojk? meni že ful teče in ponoči se mokra pa tudi čez dan  mi že teče.

Meni še po porodu ne tečeuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
18.6.2010 13:06:20   
benika
Srečanje: se že veselim Zvezdeuser posted image Če sem prav pregledala pridemo:
- Archie
-Katrinka
-Božička
-Teodora
-Almera
-Tinkatonka
-Tanja

Pa jaz tudi, sem napisala že ene par strani nazajuser posted image Jaz v BTC-ju bolj malo poznam in niti ne vem, kje ta Zvezda je. Zato bi lepo prosila, če me lahko katera navigira do tja oz. do tam kjerkoli že boste. Dam tudi mobi cifro, če me boste obvestile. Pridem pa jauser posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
18.6.2010 13:07:53   
Izabelina
men tut nč ne teče... kaj je zdej navadn? da teče že pred porodom al šele pol začne? sam tko, da vidm a sm u mejah normale al ne... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!