teodora75
|
Zadnjic sem si vzela ene par ur in na RR prebrala debate glede pralnih plenic. Sedaj sem se bolj odlocena za njih in sedaj mi je vsaj malo bolj jasno kaj in kako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif juhu archie, še dobro da si za sosednjim bregom in bova skupaj doktorirali na teh plenicah. A pa si se tudi že odločila katere sorte imet? Včasih je bila samo štorklja, pa pol racmanke, zdaj je pa na netu tolk tega da se je cela znanost odločit (kot za voziček). Drugače pa nabavimo vsako po eno, pa bo :) Naše brcike so tudi nežne, nežne.... Mi je kar malo hudo za tiste, ki previte, da vaši športniki trenirajo na rebrih, mehurjih in ostalih 'orodjih'. Res, mene večkrat na dan kar tako malo 'počohca' od znotraj in je ful prijetno. Se moram pa tudi pohvalit, da sem ena tistih srečnic, katere detetov ati nameni precej časa in pozornosti bušiju, ga lupčka, boža, se pogovarja z njim..., pa ko kam greva, reče: no Mimikolinec (to je začasno ime našega vesolčka x spola), to je pa narava... A si videl ovco?... Zvečer imata pa tudi vsak dan 'debate', predno zaspimo in neverjetno, kako se detece odziva na njegov glas. Tako da, tudi če je prej primeru, mu potem nameni vsaj kak pozdravček (brciko), ki jo seveda dobro čuti. Sem pa tudi jaz v zadnjih 2 tednih opazila, da mi včasih otrdi trebušček ali vsaj del njega. Saj nič ne boli in niso kakšni krči, samo tak smotan občutek je in zares trdo, kot bi bil notri kamen. A je to čisto OK čisto pri vseh, ali lahko rata tudi kaj nevarno? Pa hvala vsem, ki ste si vzele čas in napisale svoje mnenje glede tega, imeti kmalu/ne kmalu še eno dete. Ja, najlažje bom to vedela takrat, ko bo ta že nekaj časa brcal zunaj mene. Bi bilo pa idealno, če bi se nam 'zgodilo' tako, da bi bil naslednji bolj zimski in bi mi bilo prihranjeno 'trebušasto' poletje. Samo potem je pa spet križ s cunjami, ko rabiš XXL bundo in puloverje... Mah, pa itak mi je jasno, da se to ne kar planira kdaj bo, no vsaj pri mani ne; Ooooooooo, a potem je za srečanje zdaj čisto zmenjeno? Jaz bi se tudi pridružila, če še lahko. Pa tudi BTC kar dobro poznam in bomo že našle kakšno rezervno lokacijo, če bo v Zvezdi takšna gužva. Lep vikend tistim ki imajo drugačne plane. Ja, saj sem mogoče malo žleht, ampak meni čisto paše, da bo dež... Se vidimo menda... Pozdrav, T.
|