katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde vozički... joj, tok ste not padle upam sam, da ne bo katera preveč razočarana... moja se ni hotla na noben način vozit not prišli smo max. 700 m z vozom stran od hiše, pa konc... še zdej ni šans, da se vozi not. komot gre peš, s triciklom, avtom, sam voziček pa bog ne daj ej kr velik otrok je takih ja,sem bila baje jaz tud taka,mi je neka znanka razlagala da je ful zapravla za vozicek v dobri veri da bo otrok imel najboljse,pa ima fantka in ni sans da se pelje v njem,vse so sporbal,pol so pa po letu in se malo kupili marelo - ampak uno za 20eur -cisit plastik fantastik, tamal uziva jz sm se tok nasmejala...res ne vem kaj si misli mali zgagec IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Katrinka super za pregled.Pa še otroček se je poredil in nadokdnadil 1 teden.To so super novice! hvala,res so fajn novice, pa dobr mi je k vsak teden k ga naredim je vec moznosti pa se vse teje je dete...kar je optimisticno a ne...po mojem mi bo ratal z vami celo septembra rodit ce ze mam majcko pridem septembra a ne...hehe IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Jaz sem pa tok jezna na mojga zdele, da bi ga kr pogrizla . Ga glava boli pa je tok nasikan, da bi ga človk lažke nosil kot prenašal. GRRR. In on gre zdaj tm sam sebi na živce na kavču, jaz sem pa na RR-ju. ej kok si me nasmejala,vem tocn kako ti je - midva z mojim mava tud take trenutke...hehe,upam da bosta boljse volje sedaj zjutraj... IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 IZVIRNO SPOROČILO: laliela brcike: naš pobič je odkril neki zanimivega... da ima njegova mamica na eni strani rebra in jih z takim veseljem rad nabrcava, da kar nerodno sedet včasih pa moram vam povedat, da me tut boksa ne sam brca... to pa vem zato, ker občasno čutim hkratne premike levo spodaj in pol desno zgoraj to ponavadi počne, ko ležim nastrani S tem pa si me nasmejala do solz.Si kar v živo predstavljam to malo dete kak boksa in kak se dži zraven,"tu maš mami,zakaj pa si se dala na stran." kok ste me nasmejale...najbrz je res tako, skoda da naj ne morejo povedat kaj si mislijo...hehe men so vcer rekl da mam plodovnice za izvoz da ni cudn da dela dete vse mozn v buhiju in ni sekunde pri miru za uz...smo pa ga-jo ujeli na ctg...najbrz je bil lih cas pocitka ali malice...hehe IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 katrinka jeeeeee bravo, pa le tko naprej!! A jutri dobiš pa še eno inekcijo al kako? ja po drugo dozo,niti sama nism vedla da je tko,v bistvu samo pridem,me piknejo in grem...pol sm pa konc s temi inekcijami pa zmenila se bom za kontrolni uz - cez ene 10 dni bo najbrz-tko so omenjali vozicki - jaz nic ne pisem na to temo k pravzaprav nimam kej rect,k sva za prvorojenko dobila podarjen vozicek - malo starejsi chichov model,a lep in ohranjen,tako da ga bom sedaj itak spet mela,samo spucat ga morm k je na podstrehi k mala moja ma marelo sedaj k je velik bolj prakticna je pa fajn kej novega zvedt - si bom mogoče pri tretji nosecnosti privoscila nov vozicek
|