|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
17.6.2010 17:21:14   
benika
Zelo lepe stvari in cenovno ugodne imajo tudi v Wenice. Jaz sem si ravno danes kupila 2 majčki in ene hlače (skupaj je bilo 50€), imajo pa tudi zelo lepa krila in poletne oblekice.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.6.2010 17:36:01   
tejči28
Kje pa je ta trgovina? Wenice?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.6.2010 19:03:48   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Kje pa je ta trgovina? Wenice?

http://www.wenice.si/wenice/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=46

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.6.2010 19:45:54   
tejči28
hvala ti.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.6.2010 20:05:01   
mala2001
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej, juhej!!!!

Zdej pa lahk pada v soboto sneg al je pa tropskih 35, Jst pripravlena!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bila v City Center one v ZG. Za 60 € kupila črne dolge hlače, belo tuniko s 3/4 rokavi in čevlje z malo višjo polno peto (sem jih takoj obula in v njih šopingirala, da vidim kako so udobni in preživela). Bila v c&a in bila kar zadovoljna z izbiro oblek za nosečnice. Za hlače odštela 20€, za tuniko 15.

Hvala moji dragi sestrici, ki me je požrtvovalno peljala in bila moj osebni stilist (ma mal več filinga za stil pa še iskrena je)!

Možek  me je tud pohvalil, ko sem mu doma modno revijo odhodila.....

Uživite in upam, da se je tud vam kej lepga dans zgodilo....

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.6.2010 20:18:44   
nenka7
poroka: tudi meni prav nič ne sede, da moram iti. ampak bom imela vseeno oblkco, pa žabe spodej, pa čez rokavčka in še jakno si bom vzela. itak ne mislim biti prav dolgo, ker sem kar boga... sedaj me poleg želodčka matra še orto zatekanje nog, v 25. tednu!! kaj šele bo!! ste rekle punce, da čim manj slano hrano in čim več piti a ne? čeprav ni kej bolje, ker že itak ne jem ravno slano, pijem pa kar precej... groza user posted image

kava: konec je z njo, čeprav bi mi pasala, ker imam hude bolečine v želodčku. drugače bi jo pa definitivno pila!

vikend: če katera nima kaj početi, naj gre na srečanje v zvezdo v soboto ob 19h namesto mene user posted image

bodite lepo in uživajte v hladu!!

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.6.2010 20:20:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Punce a je še katera odvisna od kave???? Jest moram vsako jutro obvezno spit eno belo kavo in sem kar mal odvisna ratala, da na dan popijem včasih tudi 4kave in imam prav slabo vest, da ne bo mojuser posted image  kakšen kofeinski odvisnik....vem pa, da bom kakšen mesec pred rokom prešaltala na čajčke...user posted image  se bom mogla mal v red spravt...

kave ne maram tako da tega fetisa ni...heheuser posted image

poslovilc v sluzbi - ker ne delam ga seveda ne bo...hehe, v prvi nosecnosti ga pa nisem imelauser posted image

lazni popadki - sedaj ne, v prvi nosecnosti se je prvi pojavil okoli 30 tednauser posted image

tinkatonka
- je planiran iti na sejem,upam le da ne bo dez kot je napovedanuser posted image

porocilo iz pregleda:
no takole - prihod ob pol osmih, po vzemu krvi in urina tri urno cajanje na izvide, vmes naredili ctg - vse ok, dobila zajtrk,ob enajstih izvidi - vse ok, dobila prvo dozo inekcije, potem dobila kosilo, po kosilu ultrazvok - dete se je zredilo,nadoknadilo 1 teden,ima kilo dvajset,ful razigrano,plodovnice dovolj za izvoz - dete se non stop obraca,posteljica ni tok slaba tko da sm ful vesela,jutr grem samo po drugo dozo,kontrolni uz cez10-14 dni,
tako da dobre novice,vse uredu,jaz presrecna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za pozitivne misliuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.6.2010 20:31:25   
mala2001
Katarinka vesela sem zate!

Nenka, čisto neslano probaj jest, veliko vode, pa noge v luft, bezgov čajček, sadje, men to pomaga...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.6.2010 20:32:34   
tinkatonka
Hej punce!

Evo jaz sem iz ogledov vozičkov. Danes vidla Jane in Implast. Tak da lahko iz prve roke povem,da je nova košara od Jane ful ozka v primerjavi z Quinnyevo. Razlike v teži med Jane in Quinny freestyle je samo 3kg. Cena Quinnya je malo nižja, poleg tega se košare prodajajo na netu rabljene in dobiš lahko tud za 80€ rabljeno in jo potem tudi za enak denar prodaš naprej. Implastov je super truper lep, ta Ecoline je res super, ampak ne gre v avto user posted image . Sicer pa tak velik hrust od vozička - bi ga imela takoj, če bi imela velik avto. Ampak očitno nam pač ni namenjen. Tak da Quinny Freestyle je moja izbira, zdaj pa samo še gledat če bo kak lep ohranjeni na voljo, če ne pa v nakup novega, najbrž preko spleta, kjer je tudi to 75€ cenejši.

No takole, doktorat iz vozičkov končan. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 20:38:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.6.2010 20:41:48   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

porocilo iz pregleda:
no takole - prihod ob pol osmih, po vzemu krvi in urina tri urno cajanje na izvide, vmes naredili ctg - vse ok, dobila zajtrk,ob enajstih izvidi - vse ok, dobila prvo dozo inekcije, potem dobila kosilo, po kosilu ultrazvok - dete se je zredilo,nadoknadilo 1 teden,ima kilo dvajset,ful razigrano,plodovnice dovolj za izvoz - dete se non stop obraca,posteljica ni tok slaba tko da sm ful vesela,jutr grem samo po drugo dozo,kontrolni uz cez10-14 dni,
tako da dobre novice,vse uredu,jaz presrecna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za pozitivne misliuser posted image

SUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zelo sem vesela zate, sedaj se pa lahko sprostis in uzivas, ker so te pregledali od "spredaj in zadaj", tako da mislim da ni panike da se tvojemu detetu ne gode dobro!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Cestitke za odlocitev, sedaj pa upam da bo se nakup ugoden pa si zmagala!!

Tko jaz pa likat.... 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.6.2010 20:48:58   
khurde
katrinka, super za pregled user posted image user posted image user posted image

vozički... joj, tok ste not padle user posted image  upam sam, da ne bo katera preveč razočarana... moja se ni hotla na noben način vozit not user posted image  prišli smo max. 700 m z vozom stran od hiše, pa konc... še zdej ni šans, da se vozi not. komot gre peš, s triciklom, avtom, sam voziček pa bog ne daj user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.6.2010 21:43:34   
tejči28
Katrinka super za pregled.Pa še otroček se je poredil in nadokdnadil 1 teden.To so super novice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.6.2010 21:47:13   
Lenca78

Hej punce!

Evo jaz sem iz ogledov vozičkov. Danes vidla Jane in Implast. Tak da lahko iz prve roke povem,da je nova košara od Jane ful ozka v primerjavi z Quinnyevo. Razlike v teži med Jane in Quinny freestyle je samo 3kg. Cena Quinnya je malo nižja, poleg tega se košare prodajajo na netu rabljene in dobiš lahko tud za 80€ rabljeno in jo potem tudi za enak denar prodaš naprej. Implastov je super truper lep, ta Ecoline je res super, ampak ne gre v avto user posted image . Sicer pa tak velik hrust od vozička - bi ga imela takoj, če bi imela velik avto. Ampak očitno nam pač ni namenjen. Tak da Quinny Freestyle je moja izbira, zdaj pa samo še gledat če bo kak lep ohranjeni na voljo, če ne pa v nakup novega, najbrž preko spleta, kjer je tudi to 75€ cenejši.

tinkatonka škoda za Implasta jest ga že kr komi čakam da vidm še v živo kok so nore barve upam da na konc ne bom razočarana user posted image
Imam pa eno vprašanje glede brc. Kje jih najbolj čutite ker mene moja user posted image tako v mehur in črevesje brca da se mi že blede in to čez cel lubi dan ne glede na uro user posted image no upam da pol ne bo taka k vn pride hehehe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.6.2010 21:48:38   
tinkatonka
Katrinka.....user posted image user posted image user posted image user posted image yeeee ful dobr. Kok je lepo prebrat take vesele novičke! Pridno dete, da je ubogalo in se redilo in seveda pridna mami,ki je pridno počivala in skrbela za svojga user posted image v bušiju! Vidiš pa pozitivne misli vseh nas tud pomagajo.user posted image

Jaz sem pa tok jezna na mojga zdele, da bi ga kr pogrizla user posted image . Ga glava boli pa je tok nasikan, da bi ga človk lažke nosil kot prenašal. GRRR. In on gre zdaj tm sam sebi na živce na kavču, jaz sem pa na RR-ju.

khurde....ma veš da bom fajn premislila na katermu vozičku bom pustila 500 al pa še več €. Če se ne bo hotu vozit v vozičku se bo pa nosil v "nosilki". Doma zarad tega zihr ne bom. Sem bila že v prvi user posted image ultra aktivna mamica, dopoldne me je bilo povsod dost, popoldne sem pa pridno pričakala moža doma s kosilom in smo se popoldne skupaj crklali.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.6.2010 22:02:56   
tejči28
brcike sem jaz prej čutla ful nizko,zdaj pa nekje v višini popka,na obeh straneh.Zdaj me glih brca in to tak,da se celi trebuh premika,da mislim,da bo pogledala ven.user posted image Ponoči pa ne brca al pa ne čutim,nazadnje čutim okoli polnoči.

Moj mali se še zdaj ful rad vozi,nekaj časa hodi ob vozeku kakih 100m,pol pa kar sam zleze not,tak da jaz ga obvezno rabim.user posted image

Tinka moj je včasih tak tečen,da se vprašam,če sem jaz noseča al on.In zdaj ga je začelo stiskat,ker še imam samo 10 tednov do konca in še nič pripravljeno.Jaz pa tak vem,da bom julija imela vse en dva tri nareto.

Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.6.2010 22:22:00   
Anonimen
brcike: naš pobič je odkril neki zanimivega... da ima njegova mamica na eni strani rebra in jih z takim veseljem rad nabrcava, da kar nerodno sedet včasih user posted image   pa moram vam povedat, da me tut boksa ne sam brca... to pa vem zato, ker občasno čutim hkratne premike levo spodaj in pol desno zgoraj user posted image to ponavadi počne, ko ležim nastrani user posted image

katrinka: čestitam za dober pregled user posted image

kava: nimam blemov, ker je nisem nikol pila... niti bele kave ne prenesem... se mi pa včasih zalušta on kapučino... milkin se razume in iz mleka narejen... sam ga tut ne pijem od kar sem zanosila... nisem bla odvisna, tak da mi niti ne primanjkuje... sem bolj na čokolino mahjena zdaj hehe user posted image

nič, zdaj pa šibam pančkat... jutri treba zgodaj vstat
lepe sanje vsem, nočka user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.6.2010 22:27:35   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

brcike: naš pobič je odkril neki zanimivega... da ima njegova mamica na eni strani rebra in jih z takim veseljem rad nabrcava, da kar nerodno sedet včasih user posted image   pa moram vam povedat, da me tut boksa ne sam brca... to pa vem zato, ker občasno čutim hkratne premike levo spodaj in pol desno zgoraj user posted image to ponavadi počne, ko ležim nastrani user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S tem pa si me nasmejala do solz.Si kar v živo predstavljam to malo dete kak boksa in kak se dži zraven,"tu maš mami,zakaj pa si se dala na stran." user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vikend imamo v soboto roj.dan,ga ima moja mami,tak da bomo tam celi dan,za nedeljo pa še nimamo planov.

nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.6.2010 22:58:11   
lillchy123
čer user posted image

katrinka jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, pa le tko naprej!! A jutri dobiš pa še eno inekcijo al kako?

mala super za nakup!user posted image

tinkatonka čestitam za odločitev! pa je takoj eno breme manj, ane? dokler ne boš kje kakšnega novega vozička vidla in pomislila kaj pa če.. user posted image user posted image user posted image

je pa lepo same lepe novičke brat user posted image tud mi smo meli en lep dan. je mel škrat zaključek v vrtcu in je blo prou luštn.user posted image pol pa crkljanje doma, oči nama je palačinke speku pa meni spet celo skledo sadja pripravu user posted image user posted image

brcike-naša frajlica tud tok brca, predvsem ko se uležem, tako da zvečer prou težko zaspim. povrh mi pa še na mehur pritiska in morm it ponoč obvezno lulat. s tem, da komi do WC-ja pridem, ker mam občutek da mi bo trebuh razneslo.. zjutraj bi pa spala, pa je treba vstat...
sramna kost- me je začela ful bolet, a še ktero?

nič, grem spat, ker grem jutri jaz s škratkom na vaje, da se zmenimo kaj in kako čez počitnice.

nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.6.2010 7:14:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

vozički... joj, tok ste not padle user posted image  upam sam, da ne bo katera preveč razočarana... moja se ni hotla na noben način vozit not user posted image  prišli smo max. 700 m z vozom stran od hiše, pa konc... še zdej ni šans, da se vozi not. komot gre peš, s triciklom, avtom, sam voziček pa bog ne daj user posted image

ej kr velik otrok je takih ja,sem bila baje jaz tud taka,mi je neka znanka razlagala da je ful zapravla za vozicek v dobri veri da bo otrok imel najboljse,pa ima fantka in ni sans da se pelje v njem,vse so sporbal,pol so pa po letu in se malo kupili marelo - ampak uno za 20eur -cisit plastik fantastik, tamal uzivauser posted image jz sm se tok nasmejala...res ne vem kaj si misli mali zgagecuser posted image

Katrinka super za pregled.Pa še otroček se je poredil in nadokdnadil 1 teden.To so super novice!

hvala,res so fajn novice, pa dobr mi je k vsak teden k ga naredim je vec moznosti pa se vse teje je dete...kar je optimisticno a ne...po mojem mi bo ratal z vami celo septembra rodituser posted image ce ze mam majcko pridem septembra a ne...heheuser posted image

Jaz sem pa tok jezna na mojga zdele, da bi ga kr pogrizla . Ga glava boli pa je tok nasikan, da bi ga človk lažke nosil kot prenašal. GRRR. In on gre zdaj tm sam sebi na živce na kavču, jaz sem pa na RR-ju.

ej kok si me nasmejala,vem tocn kako ti je - midva z mojim mava tud take trenutke...hehe,upam da bosta boljse volje sedaj zjutraj...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

brcike: naš pobič je odkril neki zanimivega... da ima njegova mamica na eni strani rebra in jih z takim veseljem rad nabrcava, da kar nerodno sedet včasih    pa moram vam povedat, da me tut boksa ne sam brca... to pa vem zato, ker občasno čutim hkratne premike levo spodaj in pol desno zgoraj  to ponavadi počne, ko ležim nastrani 

S tem pa si me nasmejala do solz.Si kar v živo predstavljam to malo dete kak boksa in kak se dži zraven,"tu maš mami,zakaj pa si se dala na stran."

kok ste me nasmejale...najbrz je res tako, skoda da naj ne morejo povedat kaj si mislijo...heheuser posted image
men so vcer rekl da mam plodovnice za izvoz da ni cudn da dela dete vse mozn v buhiju in ni sekunde pri miru za uz...smo pa ga-jo ujeli na ctg...najbrz je bil lih cas pocitka ali malice...heheuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
katrinka jeeeeee bravo, pa le tko naprej!! A jutri dobiš pa še eno inekcijo al kako?

ja po drugo dozo,niti sama nism vedla da je tko,v bistvu samo pridem,me piknejo in grem...pol sm pa konc s temi inekcijami pa zmenila se bom za kontrolni uz - cez ene 10 dni bo najbrz-tko so omenjaliuser posted image

vozicki - jaz nic ne pisem na to temo k pravzaprav nimam kej rect,k sva za prvorojenko dobila podarjen vozicek - malo starejsi chichov model,a lep in ohranjen,tako da ga bom sedaj itak spet mela,samo spucat ga morm k je na podstrehi k mala moja ma marelo sedaj k je velik bolj prakticnauser posted image
je pa fajn kej novega zvedt - si bom mogoče pri tretji nosecnosti privoscila nov vozicekuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
18.6.2010 7:37:30   
malecka_mateja
jutro!

katrinka user posted image user posted image user posted image za pregled ful vesela zate da je tako.

tinkatonka kaj pa musty voziček ena zdaj na RR prodaja lepega 4-riderja ugodno pa tisti ti ziher gre v avto no vsaj kolko vem so musty dosti manjši od implasta.

jaz sem spala zelo slabo ponoči so me dajali lažni popadki eni trije so bili, kako je to grozno. pa mali je imel čago danes prvič drugače je ponoči lepo ajal.

včeraj izpit prestala kako bo razultat nevem bomo videli hvala vsem ki ste stiskale pesti upam da je pomagalo. user posted image user posted image user posted image tamali je imel pa vaje ko sem jaz pisala sem se tako smejala zraven me je kr enih dvakrat iz koncentracije vrglel tako me je v rebra bincal. si je mislill mam dajmo in je navijaluser posted image user posted image user posted image

zdaj grem v vrtec za diplomo se dogovorit pol pa kuhat.
pa upam da nebo dežja.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
18.6.2010 7:43:41   
malecka_mateja
tiste ki ste na fb boste verjetno videle tole

http://www.facebook.com/profile.php?id=1037244678&v=wall&story_fbid=125797964124892#!/album.php?aid=19090&id=100000543856009

to so novi vozički ki jih prodaja implastov zastopnik, bebetto ful lepe barve so pa lep je cena je baje za komplet 459 več pa ne vem ker so čisto noviuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
18.6.2010 7:58:55   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

včeraj izpit prestala kako bo razultat nevem bomo videli hvala vsem ki ste stiskale pesti upam da je pomagalo. user posted image user posted image user posted image tamali je imel pa vaje ko sem jaz pisala sem se tako smejala zraven me je kr enih dvakrat iz koncentracije vrglel tako me je v rebra bincal. si je mislill mam dajmo in je navijaluser posted image user posted image user posted image

pol bodo ziher dobri rezultati k si mela takega navijacauser posted image user posted image user posted image
sporoci k zvesuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.6.2010 8:26:55   
bambinca
katrinka če že imaš majico ' pridem setembra', pa res ne smeš zamočit user posted image bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
18.6.2010 8:45:43   
archie
Katrinka: uuuuuuuuuuuu, cestitam za pregled!!! user posted image user posted image user posted image user posted image a sedaj si lahko oddahnes in zacnes uzivat?

Brce: jaz jih cutim fuuuul nezno. kar naj tako ostane!

Danes imamo 3d!!!!!!!!! uuuuuu, komaj cakam!! Upam, da nama tokrat potrdi spol user posted image user posted image .

Tinka: super za vozicek!!

Zadnjic sem si vzela ene par ur in na RR prebrala debate glede pralnih plenic. Sedaj sem se bolj odlocena za njih in sedaj mi je vsaj malo bolj jasno kaj in kako user posted image

Lep dan se naprej!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!