lillchy123
|
čer sva z mojim ravno požrla celo skledo sladkanih jagod s sladko smetano morm še izkoristit, če drug teden odkrijejo, da mam sladkorno vozički- fino je razmislit, kje ga boš največ uporabljala, da veš, kakšne morajo bit osnovne karakteristike- kolesa, meni je blo zelo pomembno, kako se spreminja naklon, da je bremza na ročaju, potem pa še malo pogledaš, kateri od teh, k inačeloma ustrezajo, so ti všeč in greš ožje favorite pogledat. jaz sem se zaljubila na prvi dotik pregledi- jaz jih imam oz. sem imela redne preglede na 6 tednov. če je prišlo kaj vmes, sem jo poklicala in sva se zmenile že po telefonu ali pa sem se šla pokazat. pa sem čakala po 2-3 ure in bla notri 5 min. ampak, je blo vse ok. kar me je skrbelo in zanimalo, sem mela napisano na listku in mi je odgovorila, pogledala izvide krvi in vode, pretipala maternico, poslušala srčka, vprašala po počutju in to je blo to so pa meritve otroka na UZ pomembne, ne samo zaradi PDP-ja. Luka je bil skoz v povprečju, na "zadnjem" UZ je bil pa po vseh meritvah precej manjši in je bil sum na zastoj rasti. potem sem mela UZ čez dva tedna, pa je bila rast ok, sam plodovnice premalo, UZ spet čez en teden... tko da ja, če kaj ni ok, je po moje prav, da se in bolj spremlja, saj se lahko ob dovolj zgodnji ugotovitvi resnih težav prepreči tragedija. je pa res, da je marsikatera na ta način na koncu "brezveze" prestrašena. ampak, če so v igri naši , je boljše biti "brezveze "prestrašen, kot pa da je z kaj narobe. zdej grem pa spat. me je tole dons res čist zmatralo. edina dobra stvar je bla ta, da sva šla na kosilo v tajsko. prvič njammmmiiiii zdej pa res ninat, ker moram bit jutri lepa in spočita ma moj sonček zaključek v vrtcu katrinka, bom mislila nate jutri nočko