|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
17.6.2010 12:10:45   
Urša08
helov

Jaz sem mela dons dvojne obiske prvo ena kolegica s svojima sončkoma, so se tko lepo igrali, potem pa še prijateljicauser posted image user posted image user posted image Narejeno je nula, kuhinja in dnevna sta polni igrač, totalni đumbususer posted image user posted image user posted image

Edina pametna stvar je da mi ni treba kuhat ker mi je še od včerej ostala obara in sem pobrala vn krompir in bom zakuhala knedlčke al pa nudlčke not. Bom kr na cajtu prišparala. Me pa že trije stroji priganjajo tko da bo treba kej narestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
17.6.2010 12:14:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

helov

Jaz sem mela dons dvojne obiske prvo ena kolegica s svojima sončkoma, so se tko lepo igrali, potem pa še prijateljicauser posted image user posted image user posted image Narejeno je nula, kuhinja in dnevna sta polni igrač, totalni đumbususer posted image user posted image user posted image

Edina pametna stvar je da mi ni treba kuhat ker mi je še od včerej ostala obara in sem pobrala vn krompir in bom zakuhala knedlčke al pa nudlčke not. Bom kr na cajtu prišparala. Me pa že trije stroji priganjajo tko da bo treba kej narestuser posted image user posted image user posted image

o, urša...fajn si se znajdla s kosilčkom...naš bo tud dons en dva tri....Maj ima pa itak najraj mineštroneuser posted image

kakšne knedlčke nardiš???

jz pa palačinke že 3 dni sanjamuser posted image user posted image user posted image user posted image ..dons si bom pa željo izpolnila...moj pravi, da jih morm 1x ene 5 pojest in ne sam 2 ..pa bo za en cajt.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam mi jih imamo vsi zelo radi

grem malco Maju zrihtat...je neki tečnitic uklopuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
17.6.2010 12:18:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

grem na en kofe...k jutranji je bil na brzakeuser posted image

kva kej počnete???

pr ns spe vroče za popiz...

častim ledeno kavouser posted image
user posted image

jaz ne počnem nič pametnega-s šolo se ukvarjamuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
17.6.2010 12:32:28   
Urša08
eto en stroj prazenuser posted image user posted image user posted image pa mam pavzo

Sjmm jaz naredim gresove knedelčke in jih mamo vsi zelo radiuser posted image iiii palačinke tud to ne bi blo slabo zraven obarceuser posted image

čebela hvala za ledeno kavo user posted image user posted image user posted image

vas morm še prebrat sem v zaostankuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
17.6.2010 12:35:59   
Urša08
Kolumbo ma pust cote , pri nas isto že ves teden se sploh ne pozna da sem skoz v cotahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm pikepoke za Mihca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa je mel v šoli, včasih tud od psihe zbolijo/mo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem v sušilca po cote

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
17.6.2010 14:01:59   
MIHAILO
Hay..Danes sem koncno imela prvi pregled..Vse je ok,srcek bije lepo,rok je 24.1.Zdaj smo pa ze spakirani za Zrece in bo tam bomo do naslednje nedelje..greva midva z mihailom z babiko in dedekom,moz pa pride jutri po sluzbi in tam do nedelje ...pa potem spet pride v cetrtek po sluzbi in smo do nedelje,med tednom bo pa delal,jaz pa da ne bi bila tukaj sama ,ker se nisem cisto ok bom tam in upam,da bo tudi Mihailo uzival...mam pa tudimal straha ,ker me je blo vedno strah sonca,kopanja za malega otroka...se mi zdi da nikol ne bom vedla kako ravnat...klobucek na glavo,majcko mu oblecem...sam pol se vprasam kaj ce ma majcko mokro jo takoj zamenjam?koliko casa je lahko v vodi?in taksne bedarije me morijo...

Lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 17.6.2010 14:02:39 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
17.6.2010 14:08:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Hay..Danes sem koncno imela prvi pregled..Vse je ok,srcek bije lepo,rok je 24.1.Zdaj smo pa ze spakirani za Zrece in bo tam bomo do naslednje nedelje..greva midva z mihailom z babiko in dedekom,moz pa pride jutri po sluzbi in tam do nedelje ...pa potem spet pride v cetrtek po sluzbi in smo do nedelje,med tednom bo pa delal,jaz pa da ne bi bila tukaj sama ,ker se nisem cisto ok bom tam in upam,da bo tudi Mihailo uzival...mam pa tudimal straha ,ker me je blo vedno strah sonca,kopanja za malega otroka...se mi zdi da nikol ne bom vedla kako ravnat...klobucek na glavo,majcko mu oblecem...sam pol se vprasam kaj ce ma majcko mokro jo takoj zamenjam?koliko casa je lahko v vodi?in taksne bedarije me morijo...

Lepo se imejte...
uživajte in ne sikeraj se-delaj po svoji pametiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......če vidiš da veter ne piha,ima lahko mokro majčko(jaz sem jo sicer kljub temu preoblačila),v vodi pa bodi toliko časa dokler bosta uživalauser posted image user posted image user posted image ..........pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in januarčkauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
17.6.2010 14:14:40   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Lepo se imejte...
uživajte in ne sikeraj se-delaj po svoji pametiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......če vidiš da veter ne piha,ima lahko mokro majčko(jaz sem jo sicer kljub temu preoblačila),v vodi pa bodi toliko časa dokler bosta uživalauser posted image user posted image user posted image ..........pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in januarčkauser posted image

hvala,zlata siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
17.6.2010 14:43:52   
Čebel@
post št . 1 2 0 0 0 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
17.6.2010 14:55:51   
sjmm

post št . 1 2 0 0 0 user posted image user posted image user posted image user posted image

važičkauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
17.6.2010 15:06:26   
Čebel@

yes I'muser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
17.6.2010 15:27:14   
Katjusa

Lepo se imejte...

mihailo čebela ti je lepo povedala..... nič ne glej preveč na uro imajo pa v zrečah fino k je tudi zunaj senčka nad bazenom tak, da majčka v vodi sploh ne bo potrebna..... drgač pa če bo Mihailo hotel mu daš klobuček na glavo (naša 2 vse dol zmečeta) in mu bo delal senčko tud na ramena... itak pa v najhujšem verjetno ne bsote v vodi......
uživaj in uživaj prepusti se toku dogodkov in uživanja:)

čestitam za pregled in srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
17.6.2010 15:27:33   
Katjusa

kak ti ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
17.6.2010 15:30:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: baki

baki sej je tud doma včasih luštnouser posted image kakšni hribčki, jezerca,... ma sej izletov kar precejuser posted image
sam bi šla vseeno na morje če bi imela denar tk pa prevent ne daje redno denarja regresa pa tudi še nismo dobliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se situacija izboljša

user posted image user posted image user posted image user posted image
a za kampiranje pa niste? no men se zdi, da se da s kampiranjem dost ceneje skos pridet, če si skromen lahko pride tud dražje k kak apartma...... pa še fino je, sem celo uspela mojmu razložit zakaj mi je kampiranje ful boljše na morju od bilokakšne druge varjanteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša mi kampiramo drgač sam tudi za kamp moreš imeti denaruser posted image .nikoli ne veš mogoče si bomo namislili pa reskirali za ene par dni

res je tud za kam moreš imet denar, hotla sem sam prtedlagat kako cenejšo varjanto nisme vedla, da kamirate, je pa tko za kamp se lahko na hitrco odločiš in če boste imel priliko jo lahko izkoristite tud za 2,3 dni.... važno je da si nardite lepo pa četudi boste doma...... stiskam pesti da dobiš čim prej regresuser posted image user posted image user posted image user posted image na žalost nas vse preveč ve kako je ko ni €user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
17.6.2010 15:30:43   
Čebel@

kak ti ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
17.6.2010 15:31:50   
Katjusa

se še spomnim k si me prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
17.6.2010 15:32:15   
Katjusa
čebela se je tvoj že kej omehčal glede valkanele

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
17.6.2010 15:33:02   
Čebel@
zvečer sem zmenjena za rihtanje nohtov-sem prejle dvignila pokrov za kanto in se mi je noht kar nazaj upognil avččččččččč-mi je valda se kar razklal in me boli k user posted image -mi jih mora skrajša ker so že čist predolgiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
17.6.2010 15:33:23   
Čebel@

se še spomnim k si me prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po leviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
17.6.2010 15:33:50   
Čebel@

sploh nima izbireuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
17.6.2010 15:34:48   
Katjusa
grem beniju dat neki za jest......
zvečer gremo pa k florjanovi botrci ima RD pa smo se kr mal napovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se nebi pa je ravno okrogla (30) se pa že spodobi mal praznovat..... aja pa da jo vprašam kak s epočuti k grem za njouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
17.6.2010 15:36:44   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je zdle florjan prišel pa mi reče "lej mami čebelica je na tvojem računalniku"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem mu že povedala, da boste vi2 tud na morju in je reku "ooo to sem pa vesel"

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 16:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
17.6.2010 17:37:42   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je zdle florjan prišel pa mi reče "lej mami čebelica je na tvojem računalniku"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem mu že povedala, da boste vi2 tud na morju in je reku "ooo to sem pa vesel"

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
17.6.2010 17:39:29   
Čebel@
dedec našel PAZITE TO:2 AVTOMOBILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image audi2006:toaran2008user posted image user posted image user posted image ......jaz navijam za toaranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.