|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
17.6.2010 7:39:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Še eno user posted image v pikapolonci sem kupla nepremočljivo podlogo za posteljo ampak je velika samo 64 x 100 in se mi zdi majhna sploh ker se Nejc premika po postelji ampak baje ni take za celo ta veliko postlouser posted image Kako ste ostale rešile problem ko ste odvajale nočne pleničke? Plis help

dobijo se nepremočljive rjuhe tudi sam ne vem kjeuser posted image
jst sem dala v posteljo tud podlogo nekaj tekega veloko kot ti pišeš kupla sem jo v DM stane okol 7€ soseda je dala 2 takšni ...... aja pa jst sem dala spodaj še tak posteljni nadvložek zgleda kot tanek kovtrček in ti povem da je včasih bill tud moker, ker je rita včasih zgrešila podlogo .... sem pa občuvala jogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.6.2010 7:40:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebel@...sorči, sam tale tvoja matka je pa svojga dnara vrednauser posted image user posted image user posted image

pa sej bo fajn tud v valkaneli!!!!user posted image

itak da jeuser posted image user posted image user posted image

komaj čakam valkanelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image sej ne vem kaj nej rečem zaradi mame...... važno je da se vi znajdete, pa še bližje obali bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image se ne bo treba v avto basat zato, da boste prišli na plažouser posted image user posted image user posted image user posted image no pa še mi vam bomo prišli družbo delat..... bomo kak pir prinesliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.6.2010 7:40:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČER

Sm čist komaaaaa......makina u garaži, smo peljal že skor vso žlahtouser posted image ....men je šlo itak cel dan na jokuser posted image user posted image user posted image , tok sm obsedena s tem avtomuser posted image .

Tamali spijo, Šime paprije ureja......in mi kaže 100 let stre pogodbe, pa cene u dojče markah,  k je  u devetdestih letih še golfe kupovaluser posted image .

Jutr gre spet "u lipu našu" za dva dni, pol pa upam d bo ene 2 meseca godišnji odmoruser posted image

Hvala vsem za lepe željeuser posted image ....mamo zdej 7 zicev od tega so 4 komadi iso-fixuser posted image , tko d kr u vrsto d vas peljem.

Mamo tako lušno registrskouser posted image user posted image user posted image
user posted image

in še pred bajto

user posted image

ooo kak fino zgledate.... tud mi imamo na enem MUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.6.2010 7:40:25   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: baki

baki sej je tud doma včasih luštnouser posted image kakšni hribčki, jezerca,... ma sej izletov kar precejuser posted image
sam bi šla vseeno na morje če bi imela denar tk pa prevent ne daje redno denarja regresa pa tudi še nismo dobliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se situacija izboljša

user posted image user posted image user posted image user posted image
a za kampiranje pa niste? no men se zdi, da se da s kampiranjem dost ceneje skos pridet, če si skromen lahko pride tud dražje k kak apartma...... pa še fino je, sem celo uspela mojmu razložit zakaj mi je kampiranje ful boljše na morju od bilokakšne druge varjanteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.6.2010 7:46:29   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Še eno user posted image v pikapolonci sem kupla nepremočljivo podlogo za posteljo ampak je velika samo 64 x 100 in se mi zdi majhna sploh ker se Nejc premika po postelji ampak baje ni take za celo ta veliko postlouser posted image Kako ste ostale rešile problem ko ste odvajale nočne pleničke? Plis help

mi mamo iz BC podlago točno tako veliko kot je pojstelja...je pa 100 procent bombaž----pralno....super je v glavnem....

Ajvy in Birdy hvala vama za informacijo. Ja tako moram kupit za čez celo postlo in potem se lotimo odvajanja pleničkuser posted image Kako ste se kej lotili nočnega odvajanja? Ste čakale da je bila plenička suha  al kako? Kaka ideja bo dobrodošla. Rada bi čez poletje Nejca spravla vn iz pleničk. Čez dan ni problema, ponoč je pa včasih mal polulana včasih suha.

men je zmanjkalo pampersk in sem v leclerku kupla ene njihove pleničke (sama folija) ko sem florija zvečer oblačla v to pleničko sme mu rekla da je bolje, da je ne polula ker je plenička čist zanič. zjutraj je bil suh potem mi je zvečer reku, da nebi imel pleničke ker je čist zanič.  sem mu jo vseeno dala in sem mu rekla, da če bo zjutraj nepolulana je ne bo nikol več dobil. Zjutraj je bil spet suh...... pazla sem da eno uro pred spanjem ni pil vode ali soka, ker je navajen na kakav zvečer sem mu namesto 2dcl dala 1dcl in je blo vredu...... obvezno lulanje tik pred spanjem in lavfamo zdej že 1 leto, se tu in tam zgodi nesreča ampak redko. zmenla sma se, da če ga bo lulat, da me pokliče in če ga tišči me res pokliče sploh zadnič k je češnje jeduuser posted image user posted image user posted image user posted image je šel 2x ponoči lulat....
jst bi se z njim pomenla in mu razložla potem pa bi pazla kdaj pije in da gre lulat..... lahko ti pa pošljem kako leclerkovo pleničko imam še cel paketuser posted image user posted image user posted image user posted image šparam za benija, ko bomo pri odvajanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.6.2010 7:49:01   
Čebel@
jutro

sem user posted image  na desca-kar neki bluzi......drug teden je sicer lepo vreme napovedano v Vrsarju ampak le 20C čez dan in njega zato ne vleče doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.6.2010 7:51:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

sem kar zmatranauser posted image ......jutri si moram narediti besedilo za zagovarjanje seminarske,v pawer pointu sem jo uspela končat-mi full všeč kako je ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo jutriuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image za seminarsko...kako pa to zgleda user posted image
naj bo noč mirna in dooooooooooolga user posted image user posted image user posted image user posted image

seminarsko v pisni obliki(vezano sem mu mogla že prej oddat),zdej sem mogla pa še v power poinu naredit 11 slajdov,in med prestavitvijo moram 15 minut prosto govorit o temi iz seminarske

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.6.2010 7:51:56   
Katjusa
sjmm men je bla tud marea wikeend zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh prtlažnik user posted image user posted image user posted image
moj gleda zdej toleuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.6.2010 7:54:13   
Katjusa

jutro

sem user posted image  na desca-kar neki bluzi......drug teden je sicer lepo vreme napovedano v Vrsarju ampak le 20C čez dan in njega zato ne vleče doluser posted image user posted image user posted image

sej se bo spremenilo veš kak so te vremenske napovedi....... poleti malo kdaj drži na morju.... spomni se lani je bil že v sredo dež napovedan pa ga v petek zjutraj še ni blo.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.6.2010 7:56:33   
Katjusa
sem hotla prlimat vreme pa ne gre.....

grem počasi se zriftat..... lepo dopoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.6.2010 7:58:42 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.6.2010 8:44:50   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: baki

baki sej je tud doma včasih luštnouser posted image kakšni hribčki, jezerca,... ma sej izletov kar precejuser posted image
sam bi šla vseeno na morje če bi imela denar tk pa prevent ne daje redno denarja regresa pa tudi še nismo dobliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se situacija izboljša

user posted image user posted image user posted image user posted image
a za kampiranje pa niste? no men se zdi, da se da s kampiranjem dost ceneje skos pridet, če si skromen lahko pride tud dražje k kak apartma...... pa še fino je, sem celo uspela mojmu razložit zakaj mi je kampiranje ful boljše na morju od bilokakšne druge varjanteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša mi kampiramo drgač sam tudi za kamp moreš imeti denaruser posted image .nikoli ne veš mogoče si bomo namislili pa reskirali za ene par dni

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.6.2010 9:05:49   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Zdele sem malo presoltirala cotke in kar nerodno mi je povedat koliko vsega jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi bilo fino,če bo naslednja tudi punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image bo pa vesela tudi tista ki bo dobila ta paketekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

DAJTE MI PROSIM POVEDAT KAKO,KAM SHRANITE OBLAČILCA ZA DALJ ČASA?JIH TUDI KEJ ZAŠČITITE?POZNA KATERA TISTO ZADEVO KO VAKUMSKO IZSESAŠ ZRAK?

jst poznam...super je...brez tega ne znam več cunj pospravljat...sam jst si res kupim une original spacebag vreče iz topshopa (btw dobiš tud u merkurju in mercatorju...) res super super zadeva...več kot pol zmanjša prostornino pa ni variante da se ti kej fenta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.6.2010 9:13:53   
petrušk_

ČER

Sm čist komaaaaa......makina u garaži, smo peljal že skor vso žlahtouser posted image ....men je šlo itak cel dan na jokuser posted image user posted image user posted image , tok sm obsedena s tem avtomuser posted image .

Tamali spijo, Šime paprije ureja......in mi kaže 100 let stre pogodbe, pa cene u dojče markah,  k je  u devetdestih letih še golfe kupovaluser posted image .

Jutr gre spet "u lipu našu" za dva dni, pol pa upam d bo ene 2 meseca godišnji odmoruser posted image

Hvala vsem za lepe željeuser posted image ....mamo zdej 7 zicev od tega so 4 komadi iso-fixuser posted image , tko d kr u vrsto d vas peljem.

Mamo tako lušno registrskouser posted image user posted image user posted image
user posted image

in še pred bajto

user posted image

oooo hudooooo kolumbo....kakšna lepa hiša....noro user posted image user posted image user posted image user posted image
dj pliz kontakt kdo ti je ograjo delal, k jst bi mela glih tako....user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bravo za makino

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.6.2010 9:14:52   
petrušk_

urša...mi smo pa čist okuženi z vašim kućicama in ker nam je resno padl u vodo z najemom prkole smo rezerviral u Straškem...3.7.-17.7.....ta termin so nam ponudl....pa še mal bomo pršparal...k nam bo avto dnar pobral...sicer mal manj časa na morju...sam mogoče pa potem šibnemo še u bohinj al pa kam u toplice..itak bojo počitnce še prehitr minileuser posted image ...no, bomo vidl kva bouser posted image

mogoče se pa srečamo na vratih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.6.2010 9:21:58   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

urša...mi smo pa čist okuženi z vašim kućicama in ker nam je resno padl u vodo z najemom prkole smo rezerviral u Straškem...3.7.-17.7.....ta termin so nam ponudl....pa še mal bomo pršparal...k nam bo avto dnar pobral...sicer mal manj časa na morju...sam mogoče pa potem šibnemo še u bohinj al pa kam u toplice..itak bojo počitnce še prehitr minileuser posted image ...no, bomo vidl kva bouser posted image

mogoče se pa srečamo na vratih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, fajn...bomo en kofe spiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
17.6.2010 9:23:09   
petrušk_

ja, fajn...bomo en kofe spiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image može jože....sj lohk bi ga že kej prej glede na to da smo bliz doma :)))

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.6.2010 9:28:57   
sjmm
hojla!

MI SMO IMEL G R O Z N O  NOČ...SM K ZOMBI....JE MIHA CELO NOČ OKOL BLUZIL, PA NEKI JOKCALuser posted image user posted image user posted image user posted image ...TO SE ŽE VEČ LET NI ZGODL...JE IMEL U ŠOLI NEKI TEŽEK DAN...JZ BI NJEGOVO UČITELCO KR ZADAVLAuser posted image user posted image ....DONS JE KR DOMA...GA GLAVA BOLI K NI SKOR NIČ SPAL...POJMA NIMAM KVA JE BLO ...PA Z ENIM SE JE SFAJTOV...PRVIČ ...POL PA ŠE ZVEČER JAN TEŽI, DA JE TREBA FUZBAL GLEDAT...MALI PA ŠE RABI SPANEC...JE BOL ZASPANČEK...JAN JE PA BOL K JZ...5 URC...PA JE DOBERuser posted image

no, zdej gremo Saško v di(v)jakinjo spremenit....mamo vpis na Fužinah

katjuša...priden Florči.user posted image user posted image ..glede lulanja...mi tud nismo z nobenim mel problemov, sam pr Saški smo imel eno noč eno podlogo...pa je bla čist prešvicana revčka in jo nismo za nobenga več uporablal...nesreč ni blo, sam Miha 1x k je bil bolan...aja, tako makino imamo mi...sam d je srebrnauser posted image

čebelc@...dej tvojga mal u ritko našopejuser posted image

urša...vau..že jutranji gresek...pridnauser posted image

tamika.
..a ti tud večerni zmenk s peglajznom...joj, kok cajta mi2 za pegleznom prežvimo...pa nkol konca na vidikuuser posted image user posted image ...ej, se bove v nedelo vkup prtožvaleuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.6.2010 9:29:51   
sjmm

user posted image user posted image user posted image može jože....sj lohk bi ga že kej prej glede na to da smo bliz doma :)))

ti si bl mobilna kt jz...vabljena kadarkoli!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
17.6.2010 9:31:05   
sjmm
user posted image user posted image user posted image user posted image na Fužine!!! turizem smo že tam!!!še mal pa bomo skor zasojn po svet potval k bomo mel Saško pr sklediuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
17.6.2010 9:41:48   
petrušk_

ti si bl mobilna kt jz...vabljena kadarkoli!!!!user posted image

hvala user posted image enkrat k bo naš pozno delal....no ja še bl pozno kot že tko bova z evo na kofi uletele :)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 11:22:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
17.6.2010 11:27:34   
petrušk_

Dost mam teh cotuser posted image ...dve ure, dve ure samo cote cote cote, pa nikjer se ne vidi.......zdele grem u Kranj da spet 2 Đambo vreče vržem u Humano k tastar ma toooook cot d se mi bo utrgal en dan.....sm šla štet....12 kombinezonov za u delavnco...od tega jih nos ene 5.......3 orto debele delovne lajbče, k jih doma čist nič ne nuca, jih bom kr tašči pelala, da o unih čeulih k majo železno kapco na konc raj ne govorim........

Zdele vidm d je še kolesarska dirka direkt mimo nas dons pa jutr.......in dons ob 15h, tko d sploh ne vem, kdaj nej grem po tamaledva v vrtec k bojo ceste zaprte, pa še tko blesav piše, d sploh ne vem točno kere cesteuser posted image ...............morm si it neki kupt, mal za luštuser posted image

Petrušk ti bom proti večeru na ZS poslala kontakt za ograjo pa še ene 2 slikce loh prpopam od ograje na štengah k je u kombinaciji les-rosfrej. Delu isti mulacuser posted image ......kukr je mlad je bil eden redkih majstrou k je prišel in zrihtal takrat k je reku. 

ajde uživajte........

super super...tnx že vnaprej....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3972
17.6.2010 12:07:00   
sjmm
Mi smi vpisaniuser posted image user posted image user posted image

je bla ena nesreča na avtocest...tastar skor vn padu...sam je kr hitr stekl

Miha neki kilavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, da sam neprespan in ni zdele u te vročin kej resnga

mali navit k urca....teka okol k utrgan....se mu pa že počas pojstla prkazujeuser posted image

kva kuhate???

mi bomo kr zelenjavno enolončnico z rissotini od barile, pa ene fajn palačinke, pa bananin šejk

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
17.6.2010 12:07:37   
sjmm

Dost mam teh cotuser posted image ...dve ure, dve ure samo cote cote cote, pa nikjer se ne vidi.......zdele grem u Kranj da spet 2 Đambo vreče vržem u Humano k tastar ma toooook cot d se mi bo utrgal en dan.....sm šla štet....12 kombinezonov za u delavnco...od tega jih nos ene 5.......3 orto debele delovne lajbče, k jih doma čist nič ne nuca, jih bom kr tašči pelala, da o unih čeulih k majo železno kapco na konc raj ne govorim........

Zdele vidm d je še kolesarska dirka direkt mimo nas dons pa jutr.......in dons ob 15h, tko d sploh ne vem, kdaj nej grem po tamaledva v vrtec k bojo ceste zaprte, pa še tko blesav piše, d sploh ne vem točno kere cesteuser posted image ...............morm si it neki kupt, mal za luštuser posted image

Petrušk ti bom proti večeru na ZS poslala kontakt za ograjo pa še ene 2 slikce loh prpopam od ograje na štengah k je u kombinaciji les-rosfrej. Delu isti mulacuser posted image ......kukr je mlad je bil eden redkih majstrou k je prišel in zrihtal takrat k je reku. 

ajde uživajte........

vau, pr vs mate pa res ene robeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3974
17.6.2010 12:09:37   
sjmm
grem na en kofe...k jutranji je bil na brzakeuser posted image

kva kej počnete???

pr ns spe vroče za popiz...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.