|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
16.6.2010 22:56:06   
soncekray
Meni je vsakic poleg ultrazvoka naredil vaginalni pregled in me nikol ni bolelo(pa sem ful obcutljiva). Odvzem brisa za streptokok je za sekundico neprijeten, ampak ni sile.

Joooj punce, zgleda da se bo res zacelo dogajat. Ulalala.. se mi kr zavrti ko pomislim.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
16.6.2010 22:57:33   
naja7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala biba in škratek upam da sta vredu in predvidevam, da bomo vse držale pesti in čakale na novičke kako sta....

Glede odprtosti, meni ni nič prstov kam tiščal samo s tisto račko je opletal da groza, da sem komaj hodla, ker pač je polek svoje primitivnosti o kilah še občutek nekje pozabu.... je pa rekel da je MV primerno dolg gladek mehek in zaprt...

Hitro smo začele s povijanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image sj prov, da jih že končno dobimo v naročje in jih začnemo razvajat...

In je šla cela melona za večerjo, sedaj pa še kakšno jagodo, da vidimo če so rezultati testov mojih alergij pravi in sem premagala 2 letno alergijo na meni prej najljubši sadež....
Jutri pa likanja da glava boli, še sreča da bo deževalo

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.6.2010 5:49:25   
naja7
Rana ura, zlata ura. Mislim, da sem jaz začela s pripravami na hitro vstajanje pogosto zbujanje ponoči in podobno, sem že en pralni stroj oprala enga zlikala tako da mi kar fino gre... Ko bo ura pa 9 pa bo user posted image ustal za kavico, bom js pa 100% zaspala. Važno da se ma naša pupa supr in da razgraja ter me brca boksa in vse ostalo po celem trebuhu...

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.6.2010 6:12:34   
đanika
Naja7 dobro jutro tudi meni naš škrat ne pusti spati. Tui perem že perilo pa likat se spravljam še dobro da je dež.

Mala biba vse dobro želim user posted image  uuu kak ti zavidam jaz bi tudi mela že malega škrata v rokah no bo treba še malo počakat.

lep pozdrav

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.6.2010 8:35:28   
šipek
Mala biba ima svojega škrata! user posted image  Kolk lepo je to slišati! Sabina84 hvala za sporočilo in prenesi Mali bibi naše čestitke! Da bi se čim prej spočila od poroda in držimo pesti za Nejca! Pošiljamo mu same user posted image , da mu prinesejo srečo!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.6.2010 8:37:01   
candy24
Četsitke mala biba!!! user posted image  user posted image  user posted image Vse dobro vam želim!

Pa vam chihuahua tudi! Naj Črt še naprej lepo napreduje! user posted image  user posted image  user posted image Na slikah sta zelo luštna!

tinca10 - še malo... user posted image

Jaz bom pa po mojem tudi kmalu, ker mi je včeraj izpadel čep. user posted image Imela sem tudi pregled + ctg... Naprava je celo zaznavala rahle krče maternice na 5 - 6 minut... Hribčki in doline so se lepo izrisovali. Čutila pa nisem nič.

Šibam počasi v zvezdo! Lepo se imejte!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.6.2010 8:44:22   
Špelka
MAla biba - uvauuuuuu!!! Bravo! user posted image user posted image user posted image  Čestitke staršema in mallemu Nejcu, ki mu najbolj od vsega želim čimveč zdravja in dobro prestano operacijo! user posted image user posted image user posted image

Tinca10 - srečnoooooo, ko boš morala iti v Rim! user posted image user posted image user posted image

Mišu - upam, da so stvari pri tebi umirile! user posted image

MArtinčka - matr, sem ti kr mAl fouš morja! user posted image  Uživajtaaaaa šezadnje dni v dvoje, sočijta se, ker kmalu bo tukaj dan D! user posted image

Extra - to pri tebi mi je ful mešno, ker je enkrat Jeeniški dr. House izjavil, da večina punc, pri katerih se bojijo prezgodnjih porodov, potem rodi čisto ob roku ali še celo čez! user posted image  No, otroček že ve, a ne! user posted image

Đanika in NAja7 - hm, vidve sta pa čist too much pridni... A prideta še k meni? Jaz sem pokonci že od 7h, pa vse kar sem uspela narediti, sem uspela pojest zajtrk (obilen, seveda) user posted image

JAz sem v redu. CTG vtorek ni pokazal še nič popadkov, čez pribl. 10 dni grem p odvezat cerklažo. Pol bomo pa vidl.

PUnce, lepo se mejte in uživajte s trebuščki, ker ne bodo več dolgo! JAz sem se tale teden zčela zeeelooo zavedat, kako blizu smo že v resnici. Meni manjka do PDP samo še 30 dni.... In čeprav je bla težka nosečnost, mi bo hudo za trebuščkom, ko ga ne bo več. No, ampak potem bodo druge skrbi! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.6.2010 9:23:12   
Bina 83
oooooooooo, kakšna lepa novica za dobro jutrouser posted image user posted image !

Malabiba iskrene čestitkeuser posted image ! Želim vam vse lepo, Nejcu veliko zdravja, tebi čimprejšnje okrevanje, vsem pa kar se da veliko prespanih noči!!user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.6.2010 9:23:22   
tix

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image

user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.7. 2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image

11.7. 2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.7. 2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image  
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.7. 2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.7. 2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
 user posted image tix - 21 let/1 /Kr /
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image

19.7.2010

soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/

20.7. 2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.7. 2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka

22.7. 2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image

30.7. 2010

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ ....OD TEGA user posted image IN   user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =     user posted image ŠT.FANTKOV=2

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.6.2010 9:30:23   
tix
user posted image

Chihuahua: 11. 5. 2010 ČRT
Mala Biba: 16. 6. 2010 NEJC

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.6.2010 9:41:40   
tix
Najprej MaliBibi čestitke in želim uspešno prestano operacijo user posted image user posted image

pa user posted image user posted image za vse, ki vas še čaka v prihodnjih dneh, da bo šlo vse gladko user posted image

Extra - to pri tebi mi je ful mešno, ker je enkrat Jeeniški dr. House izjavil, da večina punc, pri katerih se bojijo prezgodnjih porodov, potem rodi čisto ob roku ali še celo čez!  No, otroček že ve, a ne!
  Ma ja, jaz čutim, da bo naš tudi še zdržal, prej pa taka panika, no upam de kakšne 14 dni prej je pa lahko :) Moja G mi je rekla, da mi 14 dni še ne dovoli rodit pol pa kar user posted image

Sem pa pridna kar se tiče gnezdenja in priprav user posted image mi manjka samo še posteljica s pripadajočimi rekviziti za kupit, podlaga za previjanje in plenice za enkratno uporabouser posted image no ja sigurno se bo še kaj našlo user posted image Me pa sedaj še čaka, da posteljnino naredim...joj tale čas kar beži, tudi jaz, Špelka, sem že na 30 dneh, komaj čakam!!!

Martinčka -dobro se imej na morju, jaz bom vrjetno le kakšen dan skočila na slovenjsko obalo, se mi tako lušta moje okorno telo namočit user posted image

kenya - tudi moja G gre na dopust, škoda, ker je fajna, nežna in vse razloži kar dela, pol bom pa dobila kašnega starga desca brez občutka

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.6.2010 9:48:23   
petrca2507
Mala Biba čestitke za sinčka Nejca user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.6.2010 9:49:47   
tix
Saj res še nekaj me zanima, predvsem od tidtih, ki so že mamice: Katere plenice se splača uporabljat - Pampers, Muller, DM,..?? 

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.6.2010 9:50:58   
DanijelaNeli
Eeii...

Nekatere že strašite s pralnimi stroji in likalniki ob 5huser posted image ...user posted image ...

Pridne,ni kaj...

Špelka...prav imaš...ker boš kar začela kaj kmalu pogrešat trebušček...premike...Zato dejmo uživat še zadnje tedne user posted image Jaz jih imam še okoli 5t...

Candy... a čep ti je že šel al kaj? Uuu,pol pa bo kaj kmalu...user posted image user posted image

Vaginalni pregled...zdaj ga nisem imela že ful časa,mislim od takrat ko mi je gledal,da če sem zaprta kot se šika.
Zdaj pa ga bom imela,zaradi te naše lege in,da vidimo pri čem smo,ali bomo šli prej al kasneje rodit.
Včeraj,ko sem šla spat,smo imeli tudi nek maraton v trebuhu...upam,da se ne igra s kakšno popkovinouser posted image

V 1.user posted image  po PDP-ju...sem bila par cm odprta čez cel teden,a popadkov s CTG jem ni zaznalo nič.

Punce,tiste ki hočete mal pospešit porod...kar po stopnicah hodit,pa okna pucat,pa off road vožnja pomaga,...pa user posted image  ...

Kaj kuhate danes?

Jaz bom kar eno fižolovo-bučkino mineštro naredila pa puding...

Ta mesec si bom pa privoščilatakšne stvari kar pol en čas ne bom jedla ...in pila.
Ker pol ko dojiš se ti zaluštajo takšne stvari user posted image ...katere pol ne boš jedel/pil...

...tako da bom mogla it še na pico-takšno ki jo jaz jem,pa česa gaziranega za spit bo treba poiskusit,da ne pozabim kakšno zgleda,...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 17.6.2010 9:53:28 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
17.6.2010 10:00:21   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Saj res še nekaj me zanima, predvsem od tidtih, ki so že mamice: Katere plenice se splača uporabljat - Pampers, Muller, DM,..?? 

Mi smo probali vse od naštetih... od začetka sem uporabljala Pamperske,in to kar fulll časa,ampak zdaj jih ne bi toliko časa uporabljala,ker gre too much dnarja za to...

Uporabljala sem tudi Huggies,...po enem letu pa sem začela Mullerjeve.Poceni so in dobre.

Vse je odvisno kako male ritke prenesejo...ali imajo občutljivo kožo ali ne.
Če vidiš,da je vse OK,lahko kupuješ tudi tiste najbol poceni..zakaj bi dajal za isto količino tudi do 16€ več.
Če so tiste za 6€ user posted image
Vidiš,pa tudi katere ti odgovarjajo,da ne prepuščajo in koliko so visoke v pasu.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.6.2010 10:04:52   
buškolinka
uuuuuu...no pa mamo še enega julijčkauser posted image user posted image user posted image ...
ISKRENE ČESTITKE IN VSE DOBRO MALEMU NEJCU IN NJEGOVI DRUŽINICIuser posted image

... vse kaže, da se fantkom nekoliko bolj mudi, bomo pa videli, če bo tvoja user posted image  prehitela naslednjega user posted image , Tinca10 user posted image ... in tudi vašem pobu se že mudi, Candy24?!?! Kaj naj rečem? SREČNO vsem, ki že dogaja! in lep pozdravček vsem v Zvezdo - posladkajte se še zame malo user posted image

Jaz sem še kar na morju in uživam v plavanju (moja user posted image  pa verjetno tudi) - občutek je res fajn user posted image user posted image user posted image
Ko pa ste ravno govorile o tem, kako čuden je bil včerajšnji dan, naj vam povem, da sem pa imela ravno včeraj eno močnejših hipoglikemij - sem se kar ornk začela trest, sem mislila da bom kar skup padla, in švicala sem tolk, da je od vsepovsod teklo z mene - no in sem si zmerila sladkor: 2,1user posted image ! pa sem pred tem pojedla kar veliko lubenice in mi sploh ni bilo jasno zakaj mi je tako hitro padel sladkor...no kakorkoli že, potem sem spila 3 dcl nesquick kakava in se malo ulegla in je bilo potem OK...je bil pa kar grozen občutek, ker nisem vedla ali kaj moji pupiki škodujem s tem - pa čeprav nenamernouser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.6.2010 10:11:23   
oton
Mala biba iskrene čestitke ob rojstvu vajinega sinčka Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa le pogumno naprej, in vse se bo še dobro izteklo....

Uživajte v čarobnih trenutkih....

Plenice: točno tako kot je napisala DanijelaNeli  user posted image  

tudi mi smo na začetku kar dolgo uporabljali Mullerjeve Pamperske in pol pri enem letu, mogoče kaj prej prešaltali na Mulerjeve pleničke in sem tudi zelo zadovoljna z njimi...je pa res da naša punca nima nikakršnih težav s kožo, ali s kakimi alergijami...

danes je pa meni en tak utrujen dan, bi šla kar spat nazaj user posted image

kuhala pa bom: svinjino z jetrci v omaki in polento in seveda solato

jaz tudi zdaj izkoriščam in kuham, jem, kar pol nebom smela...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.6.2010 10:33:15   
eelyy

Jutro babuške!

Jst sem sinoči likala do pol 1h zjutrajuser posted image sem mela tok noge zatečene da tud spat nisem mogla normalno,sej potem je še moj prijel in zlikal ful svojih majic.
Men tud tok brca da kr mislim da bo ven skočila..kako pa veste če bi se z glavo naprimer obrnila,to že čutim brcike ampak konkretnega obrata pa ne.
Se mi zdi da se mi je trebuh že spustil bolj spodaj,mam tak filing da bo zdej kar prej šlo..bomo vidli

mala biba: Iskrene čestitke ob rojstvu vašega sinčka,upam da je vse v najboljšem redu in da boste uživali doma ob cartanju.

soncekray:uf se nespomnim da so mu temeljito pregledali učke,ker ni imel vnetja takoj le par dni zatem ko smo prišli domov tako da so nam v zdravstvenem domu samo rekli nej speremo s fiziološko,ker je kazalo le kot vnetje..potem čez kakšen mesec in pol ko smo bili na drugem sistemackem pregledu,sem omenila da se mi zdi da ima barve učk različne mi je pa pediater povedal,da verjetno prišlo z okužbo kakšno bakterijo iz porodnega kanala in da je zato.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.6.2010 10:55:26   
pupika
mala biba ISKRENE ČESTITKE ZA MALEGA ŠKRATKA NEJCA IN NEJC DRŽI SE IN LEPO PRESTANI OPERACIJO.

candy zgleda si ti naslednja, če ti je že odpadel čep, meni je en dan preden sem rodila pri Galu tudi izpadel čep. Drži se in želim ti lep in ne preveč boleč porod.

Plenice mi smo priu Galu sprobali kar nekaj pleničk in smo se vedno vrnili na pamperske, na začetku new baby, potem pa active fitke, ker smo bili po vseh ostalih plenicah kar precej mokri in so mu puščale na vse strani. So pa bile pamperske iz Mullerja, ker je bila velika razlika med pamperskami iz navadne trgovine.Tak, da tudi tokrat bomo uporabljali pamperske.

Jaz sem pa imela včeraj pregled pri G in imam čez en teden zopet ker imam test z glukozo čist na meji 8,4 in še naša mala babika je malo težja in večja kot bi morala bit, nekje za 2 tedna ali 3 tedne prehiteva v rasti. Tak, da imam naslednji teden zopet pregled rasti in ta teden sem na strogi dieti, pa še glukozo bom morala naslednji teden spet piti. Drugače pa vse OK. upam, da se mi tokrat res ni pojavila sladkorna in je bebika pač malo večja in težja.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.6.2010 11:10:46   
Kat09
Mala biba...čestitke za Nejca!!!! In držim pesti za njegovo napredovanje!!

Candy24...a že, uh....jaz šibam torbo za v porodnišnico pripravit je še nimam....da ne bo potem panike :)

Vse, ki ste v Zvezdi fajn se načvekajte in nasladkajte še za nas. Jaz sem zdaj ob jutrih in dopoldnevih bolj za ležat kot okol letat, zato ostajam trenutno doma. Morda naslednjič :)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.6.2010 11:25:25   
Srčekgirll
malabiba - ČESTITKE za Nejcauser posted image user posted image user posted image , želim ti hitro okrevanje, veliko zdravja, prespanih noči,.....

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.6.2010 11:30:35   
Keri
No pa da se še jaz oglasim po dooolgem času. Prvima mamica iskrene čestitke, ter čim več mirnih in prespanih noči.
Moj rok je sicer 29.06. pa vendar hodim sedaj že skoraj 14.dni v P po dva krat na teden. Počutje o.k. posteljica že dozoreva II.
Ves čas mi govorijo, da je plod lahek, ter da je v mejah normale. Ali ima še katera podobne izkušnje? Že od 35. tedna dalje imam le še UZ, CTG, ter nobenega vaginalnega pregleda. Bom videla, kaj bodo rekli jutri, ko imam ponovno pregled.
Plenice - kot so napisale že predhodnice mi smo tudi probali vse mogoče, ter se zmerom vrnili k pamperskam. Sicer pa vsaka mamica za svojega otroka najbolje ve katere plenice mu ali ji odgovarjajo, glede na kakovost, občutljivost ritke, fantek, punčka...
Candy - vso srečo :-))
Torej lep dan še naprej, ter čim manj zapletov na koncuuser posted image .

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
17.6.2010 11:51:31   
.tojeto.
Čestitke Mala Biba user posted image user posted image user posted image . Nejcu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
17.6.2010 12:16:54   
Naomi1
user posted image user posted image user posted image čestitke mali bibi tudi od mene.......
me kr mal stisne pri srčku,ko tkole prebiram vaše poste ........ker se moj 17.7.tudi zelo hitro bliža. Pa še ne vem kaj me čaka,glede na to da je to moj prvi porod.

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
17.6.2010 13:40:26   
kenya
Živjo!

No, pa izgleda da se je začelo zares. Čestitke Mala Biba user posted image   user posted image   user posted image  in srečno malemu Nejcu user posted image   user posted image   user posted image .
Pa vsaj dve sta tudi že v nizkem štartu- tinca in candy user posted image   user posted image .  Čakamo nove julijske user posted image . Meni se pa še čisto nič ne mudi, sem itak na vrsti šele proti koncu meseca. Moram prej še magistrsko oddat.

Drugače sem pa danes čisto zabluzila. Sem hotel prit na srečanje v Zvezdo, pa sva šli zjutraj s svakinjo v Takko se drenjat in gužvat, ker je blo treba it kupit oblekice Miki Miške in Hello Kitty za punce- moji user posted image  bosta stari poleti 2 in 4 leta pa je že treba kupovat po njunem okusu, drugače samo leži v omari. Potem sva si še midve v drugi trgovini privoščili vsaka svojo obleko, šli na kavo in tako je šlo dopoldne mimo.

Tix super da si seznam objavla, da malce vidimo komu se bliža odhod v Rim user posted image  

Keri saj, če ti naredi UZ in CTG je o.k. Pri nas je CTG šele okrog 38. tedna, UZ pa od morfologije naprej nič več. Jaz sem ga imela izjemoma zaradi premajhnega trebuha v 32. tednu. Itak pa, če se nebo prej nič dogajalo ti bodo okrog PDP naredil vaginalni pregled.

Plenice...kot so že rekle vse prej. Vsaka ritka ima svoj okus user posted image   user posted image . Mi smo skoraj vse stestiral, pa so nam še vedno najbolj všeč Muellerjeve, tako da sem sedaj tudi nabavla en paketek za novorojenčka. Če ji pa ne bodo pasale, bom pa potem zamenjala.  

DanielaNeli, moja user posted image  je včeraj tud cel dan norela po trebuhu. Ker ponavadi je bolj mirna in jo moram kar vsaketoliko časa mal bezat. Včeraj se je pa vrtela cel dan in je ravno moj user posted image  isto rekel kot ti...da upa da se ne igra s popkovino kaj preveč.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?