teodora75
|
No pa ga imamo mi tudi. Najprej je bila ideja kupit rabljenega, potem pa je moj rekel, da pa, glede na to, da mislimo imet se kaksnega 'piscancka' kupimo kar nov vozicek in ga bomo potem ze sami 'zamortizirali'. Tako sva ga sla ta teden iskat v Pullmana in dobila 'trio' komplet za 600E. Je pa tako, da to trgovino zapirajo (se selijo v Udine) in so imeli precej malo izbire, ampak k sreci vse taksno, kar nama je bilo vsec. Imam pa sedaj se eno vprasanje - ce bo se katera prisla na to temo... Tistega ala Iso fix (njihovo verzijo) podstavka nisva kupila, pa mi je mogoce zdaj malo zal. Saj vem, da se da jajcko namontirati tudi tako, da jo samo pripnes s pasovi, ampak se mi zdi, da to ni najbolj prakticno. Kaksne izkusnje imate drugi? - tisti, ki imate njihovo jajcko. In pa se - tudi zimske vrece nisva kupila, pa se mi zdi, da jo bomo rabili, saj bo nase dete ze preraslo kosaro tam enkrat februarja/marca. Takrat je pa verjetno se tako hladno, da bi tisti zakelj kar prav prisel. Imava ga sicer moznost dobit od ene prijateljice, ampak ni za ta vozicek. In me zanima, ali so tudi te vrece cisto 'namenske' - da gre samo od 'svoje' firme skupaj, ali se da to pokombinirat? Ker drugace jo moram menda ze enkrat avgusta narocit (v BC), ker se itak menda 2 meseca caka, pa se potem se ne dobi vec 'tekoce' kolekcije. Mogoce bi jo pa takrat enkrat (naslednjo pomlad) katera ze odrabila, da jo odkupim. Samo se ena stvar, ki se pa ne tice cisto teh vozickov, ampak vseh na splosno... Jaz sem navajena, da vsako novo stvar (tekstilno) pred uporabo operem/splaknem. Hm, kaj pa s tem...? Ste ve tiste dele ki se dajo 'slect' na vozicku/kosari kaj preprale, ali zaupate, da je vsaj 'priblizno' cisto? Saj priznam, da glede teh stvari jaz zares znam komplicirat, ampak sem razmisljala, da glede na to, da je bila kosara ki sva jo vzela zadnja in so nama jo dali s police... verjetno je bila ze nekaj casa takole odprta tam in mimo 'pride' kar nekaj prahu... potem pa das notri spat vso 'nezno' malo strucko... Kako je torej s tem? Hvala vsem za pomoc in katerikoli odgovor! Pa srecno naprej z 'mercedes' vozicki T.
|