lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo katrinka zelo, zelo ti verjamem da je grozno!! Jaz sem imela v 18 tednu krvavitev, ki v primerjavi s tabo ni nic pa sem bila cist iz sebe. Moj post je bila malo kritika na izracune, ker se mi enostavno zdi, da so vcasih besede G res pretirane in znajo marsikoga zmesti. Normalno, da zaupas kaj ti G rece (tudi jaz ji) in vcasih me pogreje, ko berem, da je enkrat uredu, drugic ni-a se morda sploh zavedajo koliko tezav pa s tem povzrocajo tebi????? Potem se moras pa ti kot laik odlocat o nekih medicinskih vprasanjih, o katerih nimas znanja, halooooo. Sorry, sej se ne razjesim tako hitro, ampak v tvojem primeru, bi pa jaz vcasih kar koga nadrla!!!!!!! o to pa ne...tudi krvavitev je lahko huda in nisem jaz bolj pomembna s svojimi tezavami, in vem da si bila iz sebe ker sm jaz krvavela v 20. v prvi nosecnosti,itak te vse kar ni kot more biti vrze iz tira...vsaka pa po svoje reagira, si bistvo zadela - kako hudica naj bom skulirana ce mi vsak dohtar drugace pove in pol pridm koncno po 4 tednih k moji k se mi zdi da se najbolj ve k me najbolj spremlja in dobim reakcijo - ces saj ni nic, pa ona je zacela z vsem skupi in me zasikirala do konca a ja - a so ugotovil zakaj si krvavela Krvavitev je bila nekje v noznici in ne iz maternice, ni se ponovila in ni bilo videti nobene infeckcije. Rekla je, da se zna se kdaj ponoviti ampak dokler se naprimer kri dobesedno ne vsuje oz. nimam krcev gre ponavadi zato, da poci kaksna zilica. Od takrat nisem imela vec tezav. Jaz sem z mojo G in pregledi zadovoljna, ker se mi zdi da pove stvari ki so pomembne vse ostalo ne debatira. Me pa zanima kako bo ko pridem nazaj v Slovenijo. Sla bom k stari ginekologinji, ta je v Zdravstvenem Zavodu v Dravljah in sicer sem pred 5 leti hodila k Dr. Jasmina Antonic Babnik-ne vem a se dela a ne. Ko sem jih klicala so rekli, da me bodo vzeli nazaj, tako sem se tudi domenila ko sem odsla. babnikova še dela, vendar ima privat, šla je na svoje, mene ni vzela pa sem bila njena pacientka, češ da imajo vse zasedeno, ko je šla privat, ordinacijo ima pa tam kjer je bila tista starejša g., na koncu
|