|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana
15.6.2010 15:31:17   
kakadoo
Skoraj mi je zaprlo sapo. Konec tedna z možem praznujeva
obletnico poroke. Že dva meseca sva se menila o tem, da bova
šla na soboto nekam na izlet, večerjo...
Pred enim tednom pa je dobil sms od kolega, da ga (striktno samo njega - brez partnerice!!!)
vabi na neko "delavno akcijo", zvečer pa bo žurka za rojstni dan.
In moj predragi mož se cel teden ni oziral na ta sms - sploh ga je ignoriral - kot da ga ni dobil.
Kljub temu da sem ga vprašala kaj v zvezi s tem - je rekel: ne vem.
Danes pa mi gladko malo izjavi, da bo šel v soboto tja.

Halo?! Kaj pa najina obletnica? A nisva zmenjena da si vzameva čas samo za naju?
Na ta vprašanja mi je rekel: bova se že zmenila... Pa kdaj drugič.

Tako sem šokirana, da imam kar cmok v grlu. Da ne rečem... razganjata me jeza in bes...
In najrajši bi user posted image !!!!

Kaj menite vi? A je mogoče da sem jaz preobčutljiva?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana
15.6.2010 15:39:49   
Kliki
ne nisi. Jast bi enako padla vn najprej sva midva potem pa kolegi in žur.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2010 15:40:35   
mojamura
mislim, da si upravičeno jezna. za obletnico sta se dogovorila prej (oba skupajŽ), sms je pa prišel za tem. sploh pa menim, da imata vidva prednost.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2010 15:44:16   
ajsek
Meni bi se tudi v primeru, da se ne bi izrecno tako zmenila, logično, da sva na obletnico skupaj in si kaj privoščiva, ne pa vsak po svoje na nekih "delovnih akcijah".

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2010 16:01:26   
aknela123
o, midva tudi imava v soboto obletnico poroke. pa ne bi zganjala nekega cirkusa, če bi šel dragi drugam, saj vem, da se vedno vrne k meni.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2010 16:23:17   
barika
ja, bi me motilo ... zelo, najprej midva, potem prijatelji. Pa kolikor sebe poznam, ne bi šla na kakšno "opravičilno" romantiko v dvoje. user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2010 16:31:12   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

o, midva tudi imava v soboto obletnico poroke. pa ne bi zganjala nekega cirkusa, če bi šel dragi drugam, saj vem, da se vedno vrne k meni.

Meni pa to, da se na koncu vedno vrne k meni, ne bi baš veliko pomenilo, če bi me takole nonšalantno kenslal, kot je avtorico teme njen.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2010 16:47:56   
water lily
Midva sicer ne praznujeva nč obletnic pa takih stvari, ampak če bi se pa dogovorila da nekam greva, pa da bova skupaj pa tako, pa da mi pol kaj tacga nardi k tvoj bi dubu kaj v glavo. Kaj težkegauser posted image

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2010 16:51:52   
blaža
Tipično moška reakcija. itak, da bo šel tja, ker bo žur, za romantiko je pa še cajta.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2010 17:03:32   
botrca
Tudi jaz bi bila jezna, ker mislim da je obletnica le nekaj kar je samo vajino. Imam kolegico, ki je bila enkrat na morju z možem ko sta imela obletnico. On je šel na neko tekmo s kolegi ona je pa doma ostala user posted image . Totalno glupo in sovražim take moške, ki mislijo samo nase.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2010 17:07:12   
arabela*
Da mi to naredi, se lahko samo še spopoka nekamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2010 17:11:04   
Felicita
tuki ne gre za to da bi bila kera od nas jezna al ne, važno je da ti, kakadoo, si. in nič ne pomaga če tukejle narišeš 1000 user posted image in user posted image , ker tvoj mož tega ne bo vidu in vedu. lahko leta kuhaš jezo pa ne bo vedu. lahko pišeš da te kuha bes in uporabiš 1000 klicajev, ugani kaj? do njega to niti ne bo pršlo. povej mu, hudiča! da te moti, se ti ne zdi fer itd. as simple as that.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2010 17:32:16   
muška
no, če sta se res skupaj zmenila da gresta nekam  in če je tudi in temu pogovoru fizični in psihično  prisostvoval .... ne v stilu dragi veš midva bi pa šla in tja in tja v soboto kaj praviš in je on rekel mhm mucica macica OK ni blema, kak boš rekla tak bo cmok cmok..... pol ti dam prav, drugače pa ne

pa tudi ne vem kaj hudiča silite može, partnerje,.... v neko romantiko. Moški sami po sebi NISO romantiki ( HB, ker to za mene ni ded ampak pi.čka) . Njim je romantika, naga baba in pir v roki, ne pa večerjice, izletki, svečke, eritočno perilo, pete..... , dajte malo drugače gledat na te stvari, ne skoz rožnata očala, pa bo svet dosti lažji.

< Sporočilo je popravil muška -- 15.6.2010 17:35:32 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.6.2010 17:39:39   
ne eko
Ja tudi jaz bi bila jezna in razočarana.
Na sploh če se nekaj zmeniš to drži,
bo šel pač drugič na žur, saj menda ni to zadnji?

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.6.2010 18:32:24   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: muška

pa tudi ne vem kaj hudiča silite može, partnerje,.... v neko romantiko. Moški sami po sebi NISO romantiki ( HB, ker to za mene ni ded ampak pi.čka) . Njim je romantika, naga baba in pir v roki, ne pa večerjice, izletki, svečke, eritočno perilo, pete..... , dajte malo drugače gledat na te stvari, ne skoz rožnata očala, pa bo svet dosti lažji.

No no, mal se umiri .. zame tak moski ni pi.cka (sploh pa mi je to itak ful grd izraz). In tak, ki mu je romantika naga baba in pir v roki, ga direkt skoz vrata vrzem. user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.6.2010 18:34:40   
zvezdica_1
tudi jaz bi bila užaljena. sicer še ne živiva skupaj, ampak ko sva iemla obletnico, je izpustil neko blazno pomembno tekmo, o kateri so kolegi 2 tedna prej razpravljali.

in ja, tudi, če ne bi bila zmenjena prej, bi me motilo, da gre na tako zabavo na tak dan. tisti 1 dan na leto si pa lahko vzame

(odgovor članu ne eko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.6.2010 18:39:37   
ajsek
muška, vsaka si po svoje izbere partnerja.
Če tebi paše imet pravega dedca, ki gre na obletnico raje avtomobile šraufat kot s tabo na večerjo, ga kar imej.
Verjemi pa, da obstajajo tudi taki, ki čisto samoiniciativno ženi šopek prinesejo na obletnico. Samo zate je to pač pi*ka, ne pa dedec.

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.6.2010 19:29:59   
luan

Joj pol je pa moj na momente ena velika pi**icauser posted image .

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.6.2010 20:19:23   
BAMBINA_
Kaj pa vem no. Jaz bi najbrž sprva tudi bila razočarana, sploh glede na to, da se tega veseliš že dva meseca. Po drugi strani pa... bi se verjetno omehčala in tega ne bi vzela tako zelo za hudo, glede na to, da lahko vi2 ta izlet prestavita na naslednji vikend, kolega pa fešte ne bo prestavljal zaradi njega. In ker pri naju moj pač ne gre na vsako pasjo procesijo, bi mu pustila veselje, da se vsaj takrat udeleži tega praznovanja, mi2 pa bi romantični večer prestavila. In takrat bi se mi zaradi moje uvidevnosti najbrž želel še posebej močno oddolžiti user posted image Postavi se v njegovo kožo. Če bi bila ti s strani ene stare dobre prijateljice po dolgem času vabljena na en neponovljiv dogodek s prijetno družbo... bi si želela z možem skleniti kompromis, da vi2 prestavita svoje praznovanje ali bi brez pomisleka ostala pri prvotnem načrtu? 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.6.2010 20:26:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Kaj pa vem no. Jaz bi najbrž sprva tudi bila razočarana, sploh glede na to, da se tega veseliš že dva meseca. Po drugi strani pa... bi se verjetno omehčala in tega ne bi vzela tako zelo za hudo, glede na to, da lahko vi2 ta izlet prestavita na naslednji vikend, kolega pa fešte ne bo prestavljal zaradi njega. In ker pri naju moj pač ne gre na vsako pasjo procesijo, bi mu pustila veselje, da se vsaj takrat udeleži tega praznovanja, mi2 pa bi romantični večer prestavila. In takrat bi se mi zaradi moje uvidevnosti najbrž želel še posebej močno oddolžiti user posted image Postavi se v njegovo kožo. Če bi bila ti s strani ene stare dobre prijateljice po dolgem času vabljena na en neponovljiv dogodek s prijetno družbo... bi si želela z možem skleniti kompromis, da vi2 prestavita svoje praznovanje ali bi brez pomisleka ostala pri prvotnem načrtu? 

se strinjam. predvsem, ker moj ne hodi veliko okoli in ker jaz nisem tako zelo romantična, da bi morala na silo nekaj praznovat. in tudi res je, da sem se v preteklih letih morala odpovedati marsičemu pomembnejšemu, kot pa je ena skupna večerja. user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.6.2010 20:53:51   
Rožica I
Jaz bi se včasih mulila en mesec zaradi tega...Sedaj pa bi šla sama oz s kolegicami tisti dan nekam in bi se vrnila...ahm mh...če cca 48h. Vsa vesela in zadovoljna user posted image .

P.S.:Seveda sprejemljiva varianta, če nimata še podmladka.

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.6.2010 21:02:17   
arabela*

no, če sta se res skupaj zmenila da gresta nekam  in če je tudi in temu pogovoru fizični in psihično  prisostvoval .... ne v stilu dragi veš midva bi pa šla in tja in tja v soboto kaj praviš in je on rekel mhm mucica macica OK ni blema, kak boš rekla tak bo cmok cmok..... pol ti dam prav, drugače pa ne

to je res...ampak lahko vsaj posluša njem predlog in če ne drugo ostane z njo doma in si naredita na izi večerjo...ni pa ravno na tisti dan potrebno it s kolegom ven. Pač reče da imata obletnico in konecuser posted image ..Ne vem zakaj je to problem.Ampak dokler si moški sam pri sebi ne razjasni določenih stvari bo taki,kot ga opisuje.Ko pa bo razčistil, pa vedel kako se v določeni situaciji odloči,ne da mu mora ona to povedatiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.6.2010 21:02:52   
pelin
Muškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tko smešen se bere, ampak če mal razmisliš pa sploh ni tako mimo.
Res da te zaboli če si bolj romantične sorte(priznam tudi mene bi ), vendar če bi se o tem pogovorila, pa razčistila, da to v končni fazi  ne pomeni, da me on nima rad, pa da njemu obletnica res precej pomeni , ampak  da si pa res želi  it tudi  na tisto fešto, ki je kasneje ne bo več...potem bi se jaz osebno kar nekako sprijaznila s tem, da greva pač kakšen dan kasneje ven. Saj bistvo odnosa je v tem, da se prilagajamo, enkrat eden, drugič drugi. Mogoče bom pa jaz naslednje leto v podobni dilemi, kot je letos on. Midva bi se pač potrudila, da bi si tisti  dan polepšala vsaj nekaj trenutkov s kakšno malenkostjo in bi bila zvečer zadovoljna, ko bi on brez slabe vesti šel na fešto. Meni bi bilo tako boljše, kot, da bi ostal doma, z dolgim nosom ali z lažnim nasmehom na obrazu. Človek se me mora zaželet, zaželet si mora trenutkov z mano in ostat pri meni zato, ker on hoče in ne zato ker se boji mojega kislega obraza v nasprotnem primeru. To je zame odnos na mestu in s tem ima tudi obletnica nek pomen. user posted image
Moje mnenje... seveda imate tudi vsi ostali pravico do svojegauser posted image .
Priznam pa, da bi mi dvignilo pritisk, če bi mi kar tako mimogrede vrgel, da v  soboto ne bo nič z najinimi plani in se o tem ne bi želel nič pogovort. Posebej, če bi to vedel en teden prej in se delal, da nič ne ve! Vsekakor si vsak zasluži pogovor, razlago in primerno pojasnilo, ker sta vse skupaj pač načrtovala že prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.6.2010 21:06:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Halo?! Kaj pa najina obletnica? A nisva zmenjena da si vzameva čas samo za naju?

Vprašanje je relevanto samo v trenutku, ko je dan obletnice praktično edini dan, ko si vzameta čas "samo za vaju" in ko je le-ta zunanja manifestacija tega, da je odnos kobajagi v redu in brezhiben kot je brezhibno perilo po pranju z najboljšim praškom na svetu.

Odnos, ki je vreden, ni vreden zaradi enega večera, ampak zaradi vsakega (tudi najbolj banalnega in nepomembnega) trenutka, ki ga preživiš s tistimi, ki jih imaš rad-v tem primeru je "poseben" sobotni večer samo še eden od lepih trenutkov, nič bolj in nič manj pomemben kot mnogo ostalih. Ko je osnova, na katero se ta sobota nanaša negotova, potem je teža posebnega večera večja in takrat mu gre veljava, da bo utrdil tisto, kar ni utrjeno.  Obletnica je samo računska kategorija, to so običajno leta, najraje okrogla (ki se najlažje računajo); praznovanje je možno vedno, razlogov je vedno dovolj, ob domišljiji in dozi ljubezni.

Ko pravih razlogov zmanjka pa ostanejo obletnice...user posted image

(odgovor članu kakadoo)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
15.6.2010 21:08:28   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Človek se me mora zaželet, zaželet si mora trenutkov z mano in ostat pri meni zato, ker on hoče in ne zato ker se boji mojega kislega obraza v nasprotnem primeru. To je zame odnos na mestu in s tem ima tudi obletnica nek pomen. user posted image

user posted image

ROŽICA

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!