|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
16.6.2010 10:44:29   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

katrinka zelo, zelo ti verjamem da je grozno!! Jaz sem imela v 18 tednu krvavitev, ki v primerjavi s tabo ni nic pa sem bila cist iz sebe. Moj post je bila malo kritika na izracune, ker se mi enostavno zdi, da so vcasih besede G res pretirane in znajo marsikoga zmesti. Normalno, da zaupas kaj ti G rece (tudi jaz ji) in vcasih me pogreje, ko berem, da je enkrat uredu, drugic ni-a se morda sploh zavedajo koliko tezav pa s tem povzrocajo tebi????? Potem se moras pa ti kot laik odlocat o nekih medicinskih vprasanjih, o katerih nimas znanja, halooooo. Sorry, sej se ne razjesim tako hitro, ampak v tvojem primeru, bi pa jaz vcasih kar koga nadrla!!!!!!!  

o to pa ne...tudi krvavitev je lahko huda in nisem jaz bolj pomembna s svojimi tezavami, in vem da si bila iz sebe ker sm jaz krvavela v 20. v prvi nosecnosti,itak te vse kar ni kot more biti vrze iz tira...vsaka pa po svoje reagira,
si bistvo zadela - kako hudica naj bom skulirana ce mi vsak dohtar drugace pove in pol pridm koncno po 4 tednih k moji k se mi zdi da se najbolj ve k me najbolj spremlja in dobim reakcijo - ces saj ni nic, pa ona je zacela z vsem skupi in me zasikirala do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ja - a so ugotovil zakaj si krvavela

Krvavitev je bila nekje v noznici in ne iz maternice, ni se ponovila in ni bilo videti nobene infeckcije. Rekla je, da se zna se kdaj ponoviti ampak dokler se naprimer kri dobesedno ne vsuje oz. nimam krcev gre ponavadi zato, da poci kaksna zilica. Od takrat nisem imela vec tezav.

Jaz sem z mojo G in pregledi zadovoljna, ker se mi zdi da pove stvari ki so pomembne vse ostalo ne debatira. Me pa zanima kako bo ko pridem nazaj v Slovenijo. Sla bom k stari ginekologinji, ta je v Zdravstvenem Zavodu v Dravljah in sicer sem pred 5 leti hodila k Dr. Jasmina Antonic Babnik-ne vem a se dela a ne. Ko sem jih klicala so rekli, da me bodo vzeli nazaj, tako sem se tudi domenila ko sem odsla.   

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.6.2010 10:46:52   
binabina
Ojla punce !!!!!
sem prebrala da imata dve problemme z zatekanjem nog, to imam tudi sama pa čeprav sem v 25 tednu nosečnosti me zanima če ima katera že zjutri zatečene noge ker jaz jih imam in to kar močno tako da potem zjutraj komaj obujem adidaske ki so široke za  v službo,...je pa tko da tekočine spijem kar dosti na vodo pa ne grem kaj preveč ???

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.6.2010 10:49:08   
Anonimen
binabina jaz imam že zjutraj rahlo zatečene noge ampak ni sile. meni zatečejo potem. je pa tako, da če veliko priješ, odvajaš na pa ne vode pojdi k zdravniku in naj ti pogledajo urin. meni to zgleda kot kakšen uroinfekt. sploh če te boli še v predelu križa znajo biti ledvice....

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.6.2010 10:51:43   
benika
prvo kot prvo je treba razlikovati a ima nosecka probleme ali ne, jaz sem uradno vceraj imela tudi redni pregled pa glede na vse tezave mislim da ni bilo narobe za pricakovat ultrazvok, drugo - jaz sem imela v prvi nosecnosti samo tri uz-je in bi jih mela tudi sedaj ce bi blo vse ok, to je torej pol manj kot ti...sej ni poanta da visimo tam 2 uri ampak nacin kako je izveden, do morfologije sem jaz imela preglede kot jih opisujes brez uz-ja...pa mi ni blo to nic cudno, no sedaj pa mi je...ker ce bi jaz inekcijo za pljuca odklonila in jutri ne bi sla v porodnisnico potem bi bilo 4 tedne med uz-ji...ki edini loh pokazejo a dete raste...a to je normalna logika
prav jezi me k menite nekatre da pretiravam/o...ce bi blo vse ok pol najbrz ne bi...v prihodnje sploh vec ne mislim pisat kako in kaj...me je minilo

Lej katrinka. Ti si en tak specifičen primer, ki ne sodi v moj post. Želela sem povedat le to, da so posvetovalnice in ti redni pregledi na 4. tedne namenjeni temu, da se pogledata kri in voda ter preveri počutje. In to je to. Tebi bi pa MORAL pripadati marsikateri dodatni UZ in predvsem napotnica za Ambulanto za patološko nosečnost, kjer te sploh podrobno spremljajo. In tam, sem sigurna, da bi imela UZ na 14 dni. Zdej če ti tvoja G ni dala napotnice oz. ti ne dela UZ...ja madonca no, pa daj ji zateži, saj stane te nič, oz. bi morala biti G tako pametna, da bi te sama od sebe napotila v APN.

In žal mi je, če sem te z mojim postom užalila. Še enkrat poudarjam, moj post je bil namenjen tistim, pri katerih nosečnost poteka bp.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.6.2010 10:54:59   
corfu
Ninibo, prosim pošlji na ZS svoj mail.

Jaz zaenkrat še ne zatekam, mogoče proti večeru za spoznaje ampak nič hujšega, včasih popolnoma nič.

Katrinka, te razumem, tvojo skrb, zaskrbljenost in obenem zmedenost zaradi različnega mnenja strokovnjakov. Sem samo mnenja, da je pač razlika ali sama nosečnost poteka bp, ali pa so odstopanja, takrat sigurno potrebujemo več kontakta, razlage, ti pa jo očitno nisi dobila, mogoče bi morala biti še bolj "zahtevna." Jaz osebno bi se še enkrat pogovorila glede injekcije za pljuča,  negotova v to ne bi šla, samo z popolnimi argumenti za in proti. Moje mnenje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.6.2010 10:56:23   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Jaz zaenkrat še ne zatekam, mogoče proti večeru za spoznaje ampak nič hujšega, včasih popolnoma nič.

Katrinka, te razumem, tvojo skrb, zaskrbljenost in obenem zmedenost zaradi različnega mnenja strokovnjakov. Sem samo mnenja, da je pač razlika ali sama nosečnost poteka bp, ali pa so odstopanja, takrat sigurno potrebujemo več kontakta, razlage, ti pa jo očitno nisi dobila, mogoče bi morala biti še bolj "zahtevna." Jaz osebno bi se še enkrat pogovorila glede injekcije za pljuča,  negotova v to ne bi šla, samo z popolnimi argumenti za in proti. Moje mnenje.

Benika, že drugič danes, kaj si po horoskopu? user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.6.2010 10:59:47   
nenka7
katrinka, naj ti mine čim hitreje telih 8h!! pa poročaj potem kako je bilo! tudi jaz bi se verjetno odločila za injekcijo, ker se nebi hotela kasneje po glavi tolči, da nisem naredila vsega... je pa res, kar praviš, premalo se posvetijo tisti, ki ima težave. saj niso to vse, tiste, ki pa so, bi si pa morali vzeti več časa, sploh tvoj osebni G, ki mu najbolj zaupaš!! ma ne vem, itak gre vse k user posted image  tako da zdravstvo ni izjema, pa vendar moramo biti pozitivne, a ne? sicer pa NUJNO nam moraš pojamrati, ker sigurno ni nobena imela namena, da katerokoli užali, tako da resno, piši nam, kako ti gre!!

vas pozdravljam, pičim kuči pevajuči user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.6.2010 11:11:06   
nushka
Pozdravljene,

da se še sama malo oglasim. Od petka, ko si moram merit sladkor pred obrokom in po obroku in še pred spanjem, sem čist depresivna. sploh ne morem več normalno živet, skoz razmišljam kaj lahko dam v usta in kaj ne. Pa so moje vrednosti čist normalne, pred obrokom v petih dneh samo enkrat 5,6 (vendar sem pred tem pila radler), drdače tam cca 4,2. Po obroku pa vedno do 6,0, samo enkrat 6,6 in 6,1. Moj pravi, da pretiravam. Mene je pa tok strah inzulina, da sploh ne morem normalno razmišljat. Ok, če bi mi rekla, da naj zdravo jem, pa da si mi ni treba non stop merit, bi čist drugače gledala na to. Kar groza me je, da bom to morala delat do septembra. Je pa zanimivo, da ne jem nič veliko drugače kot prej, sam tole merjenje me ubija. Pa bi morale bit nosečnice sproščene, men pa pred vsakim merjenjem naraste utrip, pa verjetno tud pritisk.

Povejte mi, punce, imam sploh kakšno izbiro oziroma ali moje mnenje sploh šteje? Že tako sem v skrbeh zaradi prejšnje neuspešne in ful slabo končane nosečnosti, zdaj pa še tole. Vem, da je potrebno potrpet, sam če bom jaz živčna in depresivna, verjetno tud otroček ne bo vesel user posted image .

Nočem kakšnih žaljivih komentarjev, da sem zjamrana, sam morala sem tole napisat. Se itak vsak večer mojemu zjokam, pol je pa še on depresiven. Mi je kar žal, da sem sploh šla na testiranje za glukozo, ampak ali ima nosečnica sploh kakšno izbiro?

Na primer, ko prideva, kam na obisk, se še soka ne upam pit, kaj da bi sploh dala kakšen košček belega kruha v usta. Mislim, da sem tik na tem, da bom znorelauser posted image .

Upam, da ste ostale ok, glavno, da se je en mal shladilouser posted image .

Čao

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.6.2010 11:11:49   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

pregledi - tudi jaz sem kar razočarana, 5 min traja, da pogleda izvide, te vpraša, če si ok, posluša srček in pikiraš ven. to je to, pri meni vsakokrat do sedaj, prvič sem bila nad tem čisto šokirana, ampak potem pa ugotoviš, da je to to in kaj hočeš, nimaš kaj...

Takole ko vas berem, me res zanima, kaj ve pričakujete od teh rednih pregledov. Pregledi so namenjeni temu, da se pogleda izvide urina in krvi, da se povpraša po pučutju, posluša srček (no, v KR tega ne delajo, temu so namenjeni UZ) in to je to. Če pa vas kaj zanima, pa vprašajte. Mislim, da ni G, ki vam na vprašanja ne bi odgovoril. Ma ne vem, no. Moje mnenje je, da nosečke čisto preveč poudarka dajejo na te preglede. Pa sej ko greste k splošnemu zdravniku v primeru bolezni tud ne visite tam pol ure. Pregleda vas, napiše recept in to je to.

si mi vzela črke s tipkovnice, res user posted image  mene tut tko pregleda, pa se mi zdi čist ok. sej ne vem, kaj več naj še naredi? vsakič uz? vsakič meritve?

jaz si tut vedno vprašanja kar na list napišem, da jo potem sprašujem med samim pregledom al pa na koncu, ko čakam, da zapiše vse v kartoteko. ker ponavadi sem vse pozabila, ko sem bila enkrat sprejeta user posted image

archie, plenic ne poznam, je pa par tem na rr o pralnih plenicah in ogromno piše. bom poiskala in prilepila linke. sem pa sicer gledala malo, če bi slučajno mogla dokupit in so mi najmanj všeč tiste, ki so različnih velikosti. najbolj fajn je, da se velikost regulira s pritiskači in jih imaš od začetka do konca, ne pa da kasneje kupuješ vse še enkrat.

grem še mal brat, sem mogla beniko citirat, ker mi je isto po glavi hodilo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.6.2010 11:16:30   
benika

Benika, že drugič danes, kaj si po horoskopu? user posted image

Za j **** strelkauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.6.2010 11:23:17   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Pozdravljene,

da se še sama malo oglasim. Od petka, ko si moram merit sladkor pred obrokom in po obroku in še pred spanjem, sem čist depresivna. sploh ne morem več normalno živet, skoz razmišljam kaj lahko dam v usta in kaj ne. Pa so moje vrednosti čist normalne, pred obrokom v petih dneh samo enkrat 5,6 (vendar sem pred tem pila radler), drdače tam cca 4,2. Po obroku pa vedno do 6,0, samo enkrat 6,6 in 6,1. Moj pravi, da pretiravam. Mene je pa tok strah inzulina, da sploh ne morem normalno razmišljat. Ok, če bi mi rekla, da naj zdravo jem, pa da si mi ni treba non stop merit, bi čist drugače gledala na to. Kar groza me je, da bom to morala delat do septembra. Je pa zanimivo, da ne jem nič veliko drugače kot prej, sam tole merjenje me ubija. Pa bi morale bit nosečnice sproščene, men pa pred vsakim merjenjem naraste utrip, pa verjetno tud pritisk.

Povejte mi, punce, imam sploh kakšno izbiro oziroma ali moje mnenje sploh šteje? Že tako sem v skrbeh zaradi prejšnje neuspešne in ful slabo končane nosečnosti, zdaj pa še tole. Vem, da je potrebno potrpet, sam če bom jaz živčna in depresivna, verjetno tud otroček ne bo vesel user posted image .

Nočem kakšnih žaljivih komentarjev, da sem zjamrana, sam morala sem tole napisat. Se itak vsak večer mojemu zjokam, pol je pa še on depresiven. Mi je kar žal, da sem sploh šla na testiranje za glukozo, ampak ali ima nosečnica sploh kakšno izbiro?

Na primer, ko prideva, kam na obisk, se še soka ne upam pit, kaj da bi sploh dala kakšen košček belega kruha v usta. Mislim, da sem tik na tem, da bom znorelauser posted image .

Upam, da ste ostale ok, glavno, da se je en mal shladilouser posted image .

Čao

Te razumem, popolnoma. Ravno tako kot tebi, se tudi moji dnevi vrtijo le okoli tega, kdaj in kaj bom jedla in ali bo sladkor v mejah normale. Saj ne vem, s čim naj te potolažim. Enostavno boš morala sprejeti dejstvo, da imaš gestacijski diabetes in da boš do poroda na taki dieti. Potem pa bo marsikaj lažje. Psiha ogromno naredi. Tudi jaz sem se odpovedala vsem sokovom, na obiskih pač pijem vodo, nesladkan čaj, piškotov in sladkarij ne jem...Se sprijazniš in postane del tvojega vsakdana. Jokanje in sekiranje ne bo pomagalo ne otročku, še najmanj pa tebi. Tudi stres dviga sladkor.

Sladkor imaš čudovito urejen in v kakšnem popoldanskem času si komot lahko privoščiš ledeno kavico ali kepico sladoleda, sok (odlična je limonada in naravno stisnjeni pomarančni sok), sadja imaš sedaj na pretek...kar pogumno ljubica, sej bo šlo. Če ti pa enkrat na dan kakšen dan sladkor skoči čez mejo, pa tudi ne bo katastrofa. Take vrednosti sladkorja, kot jih imaš ti le z dieto, jaz ne dosegam z insulinom, če ti je kej v tolažbo. user posted image

Glede izbire...seveda imaš izbiro, vsaka jo ima. Lahko izbereš, da se boš prehranjevala tako kot do sedaj, imaš izbiro, da si ne meriš sladkorja, tudi pregledi in obiski diabetologa niso tvoja obveza. Ampak potem se moraš zavedati, da si za posledice odgovorna ti in izključno samo ti. O vplivu sladkornega diabetesa na otroka so ti pa najbrž razložiliuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 16.6.2010 11:25:43 >

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.6.2010 11:30:39   
Klemcy
binabina ja tut jaz imam gležnje že zjutraj zatečene do amena. Adidaskje, balerinke in podobno, sem kr pospravla, ker več čist nič gor ne dobim. Nosim samo crockse in široke natikače, imam pa seveda to srečo, da ne hodim v službo, ker res ne vem kaj bi nosila obuto v tem primeru. user posted image  Se mi ful smiliš.user posted image  Ampak moj G se je včeraj na pregledu samo nasmejal, da to pač spada k nosečnosti in mi ne more pomagat... Kriza res!!!

nushka še kako zelo te razumem. Jaz na vsakem pregledu molim, da mi ne bi delali kak test za sladkorno in do zdaj so mi res samo čist na začetku nosečnosti in potem več nič. Jaz si ga sama enostavno ne bi mogla merit in kr bleda ratam, ko pomislim na to. Pa si je vsak dan potrebno merit, večkrat na dan?? Konec koncev, je to potrebno za user posted image  in nekak boš mogla pregurat še te 3 mesce. Sej bo! user posted image  Jaz se tut psihično že zdaj pripravljam na to, da mi bodo pred porodom v žilo šopali penicilin, pa igle vidit ne morem, kaj šele, da bi cevko in metuljčka imela not cel dan, 2, 3... Kr slabo mi je, ampak s pozitivnim razmišljanjem in z mislimi usmerjenimi v prihodnost, bo hitro mimo!user posted image  

tejči za seznamček NP 14.7. user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.6.2010 11:42:10   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Povejte mi, punce, imam sploh kakšno izbiro oziroma ali moje mnenje sploh šteje?

Mi je kar žal, da sem sploh šla na testiranje za glukozo, ampak ali ima nosečnica sploh kakšno izbiro?

lej, lahko bi odklonila testiranje, lahko si nehaš merit in pač ne hodiš na kontrole. nič ni nujno. je pa fajn to vedet, ker bo in zate in za otroka lažje, če se ne bo preveč redil. ker diabetes vpliva na otroka tako, da preveč raste, se preveč redi, porod je posledično težji in veliko več možnosti je za komplikacije.

te kapiram, da si paf in mogoče na momente celo panična, je bilo v prve z mano isto. ampak je bolje za otroka in tudi za mamo, če se držiš diete.

kak poskok čez 6,6 ne škodi, ne sme pa jih biti preveč. in tudi to, da ti zdaj tako uspeva imeti nizek cuker po običajni hrani, ne pomeni, da bo telo isto reagiralo čez en mesec ali dva. ker vedno večji ko je otrok, vedno bolj njegova presnova tudi moti tvojo, ker vedno bolj samostojen postaja v svojih telesnih funkcijah. in vedno težje je imeti cuker v mejah. ni nemogoče, jaz v prve nisem imela problemov, pa upam, da se zdaj spet izognem inzulinu.

pa tudi kak sok ti ne bo škodil, prav tako ne temna čokolada ali sladoled (v zmernih količinah).

sem en dan zasledila nekaj o diabetesu, bom poiskala link.

benika, se strinjam s tvojimi  današnjimi posti user posted image  tudi s tistim, da je bilo vprašanje o pričakovanju na pregledih namenjeno normalnim nosečnostim in ne problematičnim. tako da katrinka, ti kar jamraj, ne vsega takoj osebno vzet. pa jaz bi bila ful jezna na svojo G, če bi bila na tvojem mestu user posted image

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.6.2010 11:43:48   
khurde
http://www.abczdravja.si/pdf/06november04-07.pdf

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
16.6.2010 11:46:00   
mala
Preglediuser posted image - jaz jih imam na 4-5 tednov, čisto rutinske - voda, kri, 3x toksoplazma, še Rh injekcija, do sedaj sem imela 2UZ, in mislim, da bo še eden pri 30-32t, potem pa čisto po presoji ginekologinje.
Ponavadi mi je na koncu še kakšnega naredila na hitrco, je preverila posteljico in količino plodovnice to je pa tudi vse. Se mi zdi, da če nimaš nobenih problemov in otroček lepo raste je to o.k. Za nosečnice s težavami pa bi morali biti definitivno bolj podrobni pregledi..

Voziček - jaz se odločam med Quinnyem in Jane-bomo videli, v to se bom spustila konec Julija in si mogoče še kakšnega favorita najdemuser posted image

Otekanje -  no zdaj ko je malo hladneje je malo bolje z nogami-gležnji, drugače mi pa čez dan kar otečejo, kaj bo šeleuser posted image  , pa roke tudi, predvsem leva...se pa izogibam sladkim pijačam, pijem vodo, pa čimmanj sedim-raje se uležem ali pa hodim, ker če sedim kakšno uro ali dve se napihnem kot balon, res neverjetno, pomoje mi voda začne zastajat.

Nushka - glede tvoje prehrane, verjamem da ti je težko ampak bodi optimistična in sprejmmi, da bo tako samo še par tednov, potem boš pa že bolj normalno lahko jedla, se splača potrpeti zauser posted image

Zdej pa na kosilo, pečen krompir, kumarice v omaki in solatka-mljaskuser posted image , dober tek tudi vamuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
16.6.2010 11:56:42   
NiNiBo
corfu moj email je: nina.bogerd@gmail.com

Hvala!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
16.6.2010 12:17:18   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001
Moja G pa je najboljša na svetu in se ti ful posveti na pregledu, traja cca. 15-20 min in vedno nardi uz, pokaže vse dele bebija.... res pa je da v čakalnici čaaaaaaaaakam tudi po 3 ure, ampak se splača!

V Logatcu pa so HB uvedli naročanje na uro in nikoli ne čakam več kot 15 min (če se pri kateri zavleče). Prav super! Sicer sem že skoraj 10 let v Cerknici, ampak dohtarji bodo pa kar logaški ostali. Sem zelo zadovoljna.

Košare in vozički: v prvo sem imela ABC Focus Alu voziček, kateri se je poležal skoraj popolnoma v raven položaj, kupila sem tudi zimsko vrečo in je bilo super. Zelo zadovoljna z vozičkom. Samo je dal svoje čez pri našem junaku :). Meni se zdi škoda denarja za košaro in zato sem tudi tokrat izbirala voziček, ki se poravna v ležeči položaj do konca.

OK, UPS že dela, ker je tukaj taka nevihta :(( Ugašam comp :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
16.6.2010 12:22:21   
Božička09
A katera pozna Teutonio Spirit S3?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
16.6.2010 12:26:33   
tejči28
user posted image Naši  pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

15.6. klemcy,lumpa6,božička09,
         maca29,katrinka
17.6. malecka_mateja
18.6. laliela Rh-
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja,Jinx
24.6. corfu
29.6. T.Z., benika,laliela
30.6. izabelina,NiNiBo
01.7. nenka7,lenca78,archie
02.7. cresisy,lillchy123,natalija28
05.7. zalcy,kajča
07.7. tpmc,mala2001
08.7. inčy
14.7. maca29,katrinka,klemcy
15.7. binabina,božička09
16.7. tannya
04.8. tpmc

user posted image     UZ pregledi    user posted image

18.6. archie
28.6. lillchy123
29.6. kajča
30.6. luna2010 3D,benika
14.7. maca29

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
16.6.2010 12:46:18   
Božička09
Kaj pa te vozeke?

http://www.tfk.si/products/joggster-x-sporty

Meni so super, moti me samo to, da se športnega sedeža ne da obrniti proti meni, bojda pa je to nepriporočljivo user posted image Nenaravno za otroka in zgolj marketinška poteza. Kaj vem ... Vseeno je fino, da ob vetru malega obrneš stran ali pa da ga amed športom gledaš. So pa vozički delani za športne aktivnosti ...

Oh ja, zmešalo se mi bo.

Zdaj imam v izboru:

- Jane Pro Slalom reverse
- Quinny Freestyle 3xl Confort
- Bebe Confort High Trek
- Teutonia Spirit S3
- Joggster X Sporty

Delam seznam v nulo, ko bo končan, ga z vesljem posredujem naprej, samo moram najprej na oglede v trgovine še. Če se vam da, javite, kaj je vam pri vozičku pomembno, da vidim, ali sem kaj spregledala in dodam k dosedanjim 31im različnim kriterijem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 16.6.2010 12:47:48 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
16.6.2010 12:47:09   
malecka_mateja
http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki/coletto-g134.shtml

a tegta je pogledala katera? meni je všeč tudi barve niso slabe in zadnjič sem ga videla v bež barvi v mestu pa mi je bil zelo všeč. pa še cenovno ok pa še kolesa ima napihljiva pa na malo se zloži.

jaz sem učim danes za jutrišnji izpit, nekako mi ne gre v glavo ampak upam d abo kaj ostalo. moje slabosti so spet tukaj no sploh prav minile niso, jutri imam prgled tako da se bojim spet ketonov v urinu.bomo videli.
nekaj me napada sem cela v herpesu očitno mi je imunski ful pado. bo že.

benika sem si kr mislila da si strelka in zame so strelke najboljši ljudje na svetu jih veliko poznam in so res dobri ljudje in se razumem z njimi ker je moje mišljenje podobno njihovim tako da tudi z tvojimi posti danes se strinjam.user posted image .

zdaj grem kuhat dat kosilo, danes bo pečena krača in mladi krompirček zraven pa velika skleda endivije ker smo jo končno obili, tako da bo danes zelo dobro kosilo zame solata in krompirček.njami. jutri pa bom kr šobsko solato naredila ker zjutraj imam pregled potem pa izpit in nebo časa nekega velikega kuhanja. pa poleti najraje jem take in inake solate ker mi to najbolj paše, meso pa mi itak že od začetka nosečnosti smrdiuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
16.6.2010 12:50:46   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicki/coletto-g134.shtml

Luškan, je ja ... Hmm, ročno zavoro ima? Pa en podaljšek na športnem sedežu, da je strehica? Se da športni sedež nastaviti v obe smeri?Blokada prednjega kolesa?

< Sporočilo je popravil Božička09 -- 16.6.2010 12:52:35 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
16.6.2010 12:56:39   
Klemcy
tejči28, verjetno si spregledala,da sem napisala še moj datum NP 14.7. user posted image
Hvala

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
16.6.2010 12:57:44   
malecka_mateja
božička ročne zavore mislim da nima, fiksacijo kolesa ima, nastavljiv ročaj po višini tudi, za oni podaljšek nevem kaj misliš, košara in lupinica vem da sta v obratni mseri za športni del pa nevem če gre obračat. daj jih vprašaj sej imaš na tej spletni strani kontakt uvozniki so isti kot za implast tako da ti je že poznano. meni je kr luštkan. sploh oranžen je lepuser posted image .

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
16.6.2010 12:58:24   
Klemcy
joooooj sory kak sem slepa, sej si napisalauser posted image
oprosti, verjetno me je zmedlo, ker še star datum ni zbrisan, hahauser posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Kdaj imeti drugega otroka?
jagodka7

Idealna razlika med sorojenci

1 leto (16%)

2 leti (31%)

3 leta (35%)

4 leta (8%)

5 let (5%)

6 ali več (6%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!