|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bebe Confort - High Trek
4.4.2010 8:21:45   
lillchy123
tisto plastiko postaviš pokonci in gre lepo čez luknjo. upam, da ti bo uspelo.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ninocka05)
Neposredna povezava do sporočila: 276
5.4.2010 20:59:40   
teodora75
milabe , kaksne barve pa si ga ti vzela? meni je namrec precej vsec tista rjavo-modra kombinacija, ki mislim da je bila iz 2009 kolekcije, pa me zanima, ali se to sploh se da kje dobiti? Te ki jih sedaj ze pridno uporabljate, ga bo morda katera (ali kateri) do jeseni (konec septembra) ze 'odrabil' in ga proda?
Drugace pa me zanima, kaksne so 'novejse informacije glede tega vozka - cene in lokacije, kjer se ga dobi se vedno drzijo? Ker nama je zares zelo zelo vsec in sva skoraj 100% odlocena, da je to to, sedaj pa bo le se potrebno do jeseni najti najbolj ugodno ponudbo.

Hvala za pomoc in lep vecer!

T.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   [Brisano sporočilo]
5.4.2010 21:58:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teodora75)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
5.4.2010 22:17:27   
teodora75
metulj333

Hej metulj333, hvala za tvoj hiter odgovor!
No, ce mislis, da se da s punco ki ima to kosaro stopit v stik in je seveda ne potrebuje vec (pa je se v lepem stanju), bi bila tvoje pomoci zelo vesela!

hvala zaenkrat in lepo noc vsem!

T.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.4.2010 9:46:18   
milabe
teodora jaz imam črnega, košara je pa črno zelena (kolorlab khaki) mogoče komu ni primerem črn voziček, ampak meni je 'opasen' user posted image poleg tega bom imela dodatke v svetlejši barvi, kar je pa super, saj k črni paše vse....

drugače pa sem ga js kupila v baby pullman, letnik 2010, košara in športni del točno 500 Eur, 00390481961292 telefonska.... aja jajčko bom imela pa MC z nastavki...
je pa še  io bimbo, neka podobna cena,
v Tuto per il bambino pa lahko kupiš samo komplet z jajčko vred, pa stane letnik 2010 630eur
tuttoperilbambino@email.it
viavicentina@iobimbo.it
v pullmanu sproti dobivajo barve, tako da lahko povprašaš kaj dobijo v naslednjih mesecih.
(MOje mnenje je, da se mi v slo ni splačalo kupiti starega, saj se skoraj nobeden ni prodajal pod 400, jaz pa sem za novega dala 500. Pač, je pomembno ali ti je barva pomembna in če ti 100 Eur ali malo več veliko pomeni.... seveda pa z rabljenimi ni nič narobe, sem tudi jaz že razmišljala v tej smeri....)

evo, kontakti tudi zraven... povsod je možna komunikacija v angleščini

upam da ga čim prej dobišuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 280
6.4.2010 11:43:45   
katja1979
Ojla,

tukaj še ena privrženka High Trekov user posted image

če katero zanima, bom predvidoma čez 4 mesece, ali celo prej, ko naš dojenček ne bo več v njej, prodala košaro windoo.
Barva je svetovna, meni osebno zelo lepa in dober material - Optic Pistache, pošljem slikco, če katera želi...
Jaz sem kupila novo in je še sedaj v "novem stanju". Mi je bilo pa full všeč to, ker se lahko kupiš košaro drugačne barve in športni del drugačne - mi imamo športni del Optic Chocolate, modro rjav in tudi lupinico Maxi cosi.

Me pa zanima glede adapterjev za maxi cosi lupinico...a to so kakšni univerzalni adapterji ali so prav adapterji, ki pašejo le na high trek-maxi cosi? Ker kolegica ima ene adapterje, ki gredo na quinny 3xl-maxi cosi in me zanima, če je to eno in isto?

LP

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.4.2010 11:45:51   
milabe
so prav nastavki samo za Bebe Confort.... grejo pa na model Loola in High trek za maxi cosi lupinico. V BC so 19,90 EUR.
Drugi modeli ne pašejo gor.

(odgovor članu katja1979)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 15:30:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
30.4.2010 18:31:49   
teodora75
No pa ga imamo mi tudi. Najprej je bila ideja kupit rabljenega, potem pa je moj rekel, da pa, glede na to, da mislimo imet se kaksnega 'piscancka' kupimo kar nov vozicek in ga bomo potem ze sami 'zamortizirali'.

Tako sva ga sla ta teden iskat v Pullmana in dobila 'trio' komplet za 600E. Je pa tako, da to trgovino zapirajo (se selijo v Udine) in so imeli precej malo izbire, ampak k sreci vse taksno, kar nama je bilo vsec.

Imam pa sedaj se eno vprasanje - ce bo se katera prisla na to temo...
Tistega ala Iso fix (njihovo verzijo) podstavka nisva kupila, pa mi je mogoce zdaj malo zal. Saj vem, da se da jajcko namontirati tudi tako, da jo samo pripnes s pasovi, ampak se mi zdi, da to ni najbolj prakticno. Kaksne izkusnje imate drugi? - tisti, ki imate njihovo jajcko.
In pa se - tudi zimske vrece nisva kupila, pa se mi zdi, da jo bomo rabili, saj bo nase dete ze preraslo kosaro tam enkrat februarja/marca. Takrat je pa verjetno se tako hladno, da bi tisti zakelj kar prav prisel. Imava ga sicer moznost dobit od ene prijateljice, ampak ni za ta vozicek. In me zanima, ali so tudi te vrece cisto 'namenske' - da gre samo od 'svoje' firme skupaj, ali se da to pokombinirat? Ker drugace jo moram menda ze enkrat avgusta narocit (v BC), ker se itak menda 2 meseca caka, pa se potem se ne dobi vec 'tekoce' kolekcije. Mogoce bi jo pa takrat enkrat (naslednjo pomlad) katera ze odrabila, da jo odkupim.

Samo se ena stvar, ki se pa ne tice cisto teh vozickov, ampak vseh na splosno...
Jaz sem navajena, da vsako novo stvar (tekstilno) pred uporabo operem/splaknem. Hm, kaj pa s tem...? Ste ve tiste dele ki se dajo 'slect' na vozicku/kosari kaj preprale, ali zaupate, da je vsaj 'priblizno' cisto? Saj priznam, da glede teh stvari jaz zares znam komplicirat, ampak sem razmisljala, da glede na to, da je bila kosara ki sva jo vzela zadnja in so nama jo dali s police... verjetno je bila ze nekaj casa takole odprta tam in mimo 'pride' kar nekaj prahu... potem pa das notri spat vso 'nezno' malo strucko... Kako je torej s tem?

Hvala vsem za pomoc in katerikoli odgovor!

Pa srecno naprej z 'mercedes' vozicki user posted image

T.

Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
30.4.2010 19:18:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 285
3.5.2010 12:13:53   
milabe
teodora75 - zanima me, če ti na tisti prečnici (ki gre do sprednjega kolesa) piše gor high trek..?
Sem gledala tele iz BC, pa na vseh piše gor, na mojmu pa ne piše. Samo tam pri ročaju na strani piše Bebe Confort.
Sicer se je moj bolj sekiral zaradi tega, meni je vseeno če piše al ne, voziček vem, da je tapravi ;)

Neposredna povezava do sporočila: 286
7.5.2010 10:52:43   
Joie
Todora - jaz slečem čisto vse in dam tudi vse v pralni stroj. Glede podstavka pri jajčki - men je bil zelo praktičen, ker ima kar zapleteno pripenjanje samo s pasom. Tu pa jajčko postaviš gor, napelješ pas okoli in je. 2 leti nazaj je ta podstavek v BC stal okoli 60 eurov.
Zimska vreča - čisto odvisno. Mi je prvo leto nismo uporabljali - januarja smo šli iz košare, zima ni bila tako mrzla in je bla malika kar v kombinezonu in dekici. No lansko zimo sem si premislila - smo tudi hodili na dosti daljše sprehode, pa tašča jo je pazla, katera rada gre z njo v mesto na kavo - je bilo bolj praktično, da je mala imela gor bundico in to vrečo. Sem pa klicala v BC, povedala barvo in so preverili kje se da dobit. Če jo imajo v kateri PE na zalogi jo dobiš v treh dneh. Sem pa že razmišljala, da bi kupila univerzalno, ki je pol ceneje (sem jo gledala v Turbo limaču), sam so imeli samo črno, pa moj je jamral, da je dosti manj topla in mehka kot original... Prodam je pa ne, ker čakamo še enega škrata! user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.5.2010 14:30:55   
mayble
Ali mogoče kdo ve, če je trgovina baby pullman še odprta in če imajo kake posebne popuste, glede na to, da jo zapirajo?

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 288
29.5.2010 19:58:47   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75
Imam pa sedaj se eno vprasanje - ce bo se katera prisla na to temo...
Tistega ala Iso fix (njihovo verzijo) podstavka nisva kupila, pa mi je mogoce zdaj malo zal. Saj vem, da se da jajcko namontirati tudi tako, da jo samo pripnes s pasovi, ampak se mi zdi, da to ni najbolj prakticno. Kaksne izkusnje imate drugi? - tisti, ki imate njihovo jajcko.
T.

Jaz sem se odločila za ta ala Iso fix podstavek, ker sem s tistim zapenjanjem pasov skoraj dobila živčni zlom - se mi je zdelo čist preveč zamudno in zoprno. Edini minus je bila cena, ker je bil podstavek, kolikor se spomnim, kard rag. Ga pa sedaj prodam. Prodam lahko tudi lupinico. Če katero zanima, mi lahko piše na ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 289
4.6.2010 18:10:47   
mala bejba
Hej.
Mi smo ponosni in zadovoljni uporabniki ht.Voziček je super,pet mesecev smo se vozili v košari,mala ful zadovoljna,Ko smo jo položili v voziček je vedno prec zaspančkala.Tdj smo slab mesec v športnem delu.Ko sem ga sestavljala se mi je zdel štorast,sam v praksi nam odlično služi,mala ravno tko uživa notri.Lupinica je pa za moje pojme poden.Jstt sm rodila decembra iz tok oblečenga dojenčka težk notr spraviš,sicer sm jo pa mi vozili v košari in je je ravno tko pasalo.Meli smo še tisti oporo za glavico,tko d se je tud med vožnjo izkazala košara več kot super.
Timske vreče še nimamo,ni nujna iste znamke,sam men je njihova tok všeč,d jo bom kr kmalu naročila.Mi je pa fajn kr mam barvo starlight grey in lahk vse kombiniram,pa še une zvezdice k so narisane gor so mi ble tolk všeč.Košara se ni preveč  umazala tko d tud z športnim delom ne bi smelo bit težav.Me pa moti kr se je po mesecu uporabe začel spodnji del muckatiuser posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 290
4.6.2010 18:13:46   
mala bejba
Aja,lupinico nismo meli nikoli na vozičku,tko da je maxi kosi sigurno boljša izbira.Je pa res da je kr velik za zlagat,zato smo mi kupili lolo od iste znamke.Za na hitr za v trgovino skočit je super,vam pa na to marelo paše tudi lupinica kr so zraven nastavki.Samo tok v vednost če kero zanima,mi sicer nismo tega uporabljal,smo pa probal.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.6.2010 22:22:43   
Božička09
Punce,

prosim vas za pomoč - vse uporabnice HT user posted image Če ste že kje pisale, pardon, ampak se mi res ne ljubi brati cele teme, ker se mi že čisto meša od teh vozičkov ...user posted image

Če katera uspe dati naslednje podatke, bom ZELO vesela:

mere zloženega vozička:
višina košare in športnega sedeža od tal:
teža vozička s košaro in s športnim delom:
ima športni del podaljšano strehico, nekak senčnik ali marelo:
mere globoke košare:
je primeren za VSE terene:
lahko z njim tečem, rolam:
kako enostavno se zlaga:

Hvala. Toliko da vem, če se mi ga splača še naprej gledati, ker BC ima ful slab opis na strani. Če je še kaj takega, na kar bi morala biti pozorna me, prosim, opozorite. Hvala hvala user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 23:02:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
15.6.2010 23:24:08   
Božička09
Hvala ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 23:33:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 295
16.6.2010 16:25:29   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

višina košare in športnega sedeža od tal:

mer ne vem tocnih (poglej tule: http://www.bebeconfort.com/collection/UK/prom_pousset_te_high_trek_fiche.htm), ampak od vseh vozickov, ki sm jih gledala, ima najvisje kosaro in sportni del - to je blo men bistveno pri odlocitvi.

Tale povezava pa ne dela ... user posted image

Sem si pa vzela čas in prebrala celo temo user posted image Še vedno je v ožjem izboru, samo rada bi slišala še kako reči, da ga tudi uporablja za šport. Potem bom mirna - pa športni sedež se lahko nastavi v obe smeri vožnje, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 16:37:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 297
17.6.2010 10:09:11   
marantz
Vsakič se mi pri zlaganju vozička postavlja eno vprašanje.
Tisti ročici, ki sta namenjeni zlaganju, potegneš nazaj in potem se voziček zloži. Ampak taka je pri nas samo teorija. Ročici se v zadnji tretjini nekako zatakneta in potem je treba voziček zamajati malo levo, desno in levo...., medtem še vedno držati ročici in šele potem se voziček zloži.
A je to normalno? Trenutno je voziček še par mesecev v garanciji in bi rada ukrepala če je potrebno.

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 298
17.6.2010 11:13:26   
milabe
sicer bom začela voziček uporabljati šele čez cca 3 tedne ;) ampak zdej doma v dnevni razstavljen čaka... ko ga zložim gre enostavno samo z potegom za ročice se zloži, nobenega mikanja v levo, desno ipd...
Če te fejst moti povpraši  in dej v garancijo, dokler je še.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.6.2010 11:29:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

športni sedež se lahko nastavi v obe smeri vožnje, ne?

jap.

fizično je možno, ampak če je obrnjen k tebi in se otrok nagne naprej, se prevrne. tudi v navodilih piše, da mora biti obrnjen naprej. je pa res, da dokler je še majhen in samo leži, ni panike, je lahko obrnjen tudi k tebi.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?