|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
15.6.2010 17:24:52   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka
Ostalo čist vse po starem! ČAkam dopust!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Zaenkrat tistega od - tašče. Bi morala iti v soboto, pa so v agenciji nekaj zamutili in jo poslali za Črno goro namesto Makedonijo. Pa vsi smo že odštevali, da se bomo malo oddahnili. Punce, doma sem od marca 2009, torej 15 mesecev in ne vem če mi je 3x uspelo iti IZ LASTNE HIŠE brez da bi ona prišla na vrata malo počekirat kje smo bili/kam gremo. Komaj čakam službe, da bom vsaj 8 ur brez nadzora.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
15.6.2010 17:41:28   
manna
Evo jaz sem tud skregana z mojim user posted image .... Manca je šla pa spat user posted image user posted image res mi ni jasno kako to da je bila tako strašno zaspana ob tej uri? Pa po kosilu je spala 1,5 ure.
Za drug teden je pa napovedano ful slabo vreme - ful dobro za nas ko gremo na morje, a ne mini.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.6.2010 17:42:54   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Evo jaz sem tud skregana z mojim user posted image .... Manca je šla pa spat user posted image user posted image res mi ni jasno kako to da je bila tako strašno zaspana ob tej uri? Pa po kosilu je spala 1,5 ure.
Za drug teden je pa napovedano ful slabo vreme - ful dobro za nas ko gremo na morje, a ne mini.

sej naša tud zdej spi, zgleda, da vreme vpliva na to.
mi gremo tud na dopust in kot kaže, bo lepo vreme tam doliuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.6.2010 17:45:55   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka
Ostalo čist vse po starem! ČAkam dopust!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Zaenkrat tistega od - tašče. Bi morala iti v soboto, pa so v agenciji nekaj zamutili in jo poslali za Črno goro namesto Makedonijo. Pa vsi smo že odštevali, da se bomo malo oddahnili. Punce, doma sem od marca 2009, torej 15 mesecev in ne vem če mi je 3x uspelo iti IZ LASTNE HIŠE brez da bi ona prišla na vrata malo počekirat kje smo bili/kam gremo. Komaj čakam službe, da bom vsaj 8 ur brez nadzora.

to pa je tko, kot da bi men brala misli, sam da se gre okol mame od tasta, torej od prababice od patricijeuser posted image . ma niti koraka ne mormo zunej same nardit, hoče vse vedt, vidt in slišat

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.6.2010 17:46:53   
kaminek
se je ravnokar začelo ulivat iz neba, tkooooooo paše.

grem zdej, se mal zrelaksiratuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.6.2010 19:23:51   
Tira
Manna spraševala sem zato, ker se mi zdi, da naš mali tudi zaostaja z motoričnimi gibi. Mi smo recimo za svoj prvi roj. dan šele spuzali, pa še to po ritiuser posted image  Samo nisem pomislila, da bi mi lahko zaradi tega v RA podaljšali porodniško. Škoda user posted image  A vaša že kaj puza, ali pa se dviguje...?

Jz sem pa prov slabe volje... imam tko slabo vest, da sem premalo z M. ker imam službo. Sej vem, da je to neumnost...samo ne morem pomagat. Danes je prej ob 17h zaspal in se je zbudil tkooo slabe volje, kar jokal je skoz, potem pa še jz skori zraven user posted image  Sem pa prebrala, da so nekateri tudi takrat spali in mislim, da je krivo tudi vreme.

Tudi pri nas lije kot iz škafa... naj lije, samo potem pa hočem čim prej sonček user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.6.2010 21:29:27   
mk8
Se učim.... veronika je pri babici pa dediju za čez noč.... DRŽITE PESTI JUTRI ZJUTRAJ!!!

Pa še roj user posted image zame!

In seveda velik kup user posted image  in user posted image  za Tečko in Srečkota. Naj čudna, neznana bolezen čimprej mine!! In naj gre tašča čimprej na dopust user posted image .

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.6.2010 22:07:40   
lenika
Kaminek lepo se imejte!

Manna lepo za podaljšanje porodniške. Uživajte še nadaljne 3 mesece. Dojenček na predzadnji slikici je pa od kolegice. Bil je pa najmlajši član na zabavi. Star komaj 1 mesec.

MK8 vso srečo na izpitu.

Tečka user posted image user posted image user posted image user posted image  za Srečka.

Mini 86 upam, da se Marcel pozdravi do morja.

Smrketa 24 user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mateja.

Tira žal je res tako, da je čas ki smo ga 24 ur na dan posvetili samo našim malčkom minil. user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.6.2010 23:41:50   
bjondi
kaminek-jaz imam alergijo na sonce od kar pomnim zase...jemala vedno ko se mi je pojavila kalcijeve tablete in flonidan S...

manna-naš pana od 11.30-13.30 pa od 17.00-18.30 ...je ps res odvisno od popoldanskega spanca( koliko časa spi) kdaj ga bo zvečer odneslo v mižule...

tecka-ne govor o kontrolah ...najboljše so tiste k pri prižgani luči pogledajo čez okno kaj dogaja pred bajto user posted image  bedniki...jz cajta nimam sploh mislt kaj kje dogaja ne pa da bom še dežurala za nekom...

Drugače pa smo bili mi dans tud sitkoti od dveh do petih...no potem se je le uscalo in sem ratala prec boljš volje....tako da smo le sfurali dan do konca...je dans karin prišla iz šole in jo žiga že vidi in ona neki odnese dol po štengah,seveda zapre vrata za seboj ...revež žiga pa v tak jook ,ker je šla brez da ga je pozdravila...no v glavnem skuhala sem spet komej,ker mi je cel cajt drenclav pa jokcal pa kaj vem kaj še vse zraven...tko da dnevi od 14-ih do 17-ih so pri nas user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.6.2010 7:17:37   
bačko
Dan!
Samo da se javim.Nimam nobenega časa da bi vas prebrala in malo pokomentirala zato za vse bubane user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse ki so praznovali rojstni dan vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lora je pridna pri babici in dediju tako da ni nobenih težav.Novega ni pa nič.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.6.2010 7:21:59   
bačko
Bjondi podatki za Loro pod št.24 je:teža 10270 in velikost 75.
Ja naša tudi pri babici več poje kot doma!
Manna čestitke za podaljšanje porodniške!user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.6.2010 8:27:29   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Se učim.... veronika je pri babici pa dediju za čez noč.... DRŽITE PESTI JUTRI ZJUTRAJ!!!

Pa še roj user posted image zame!

mislimo nate in močno stiskamo pesti

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.6.2010 8:36:02   
bačko
Mk8 mislimo nate!Veliko sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.6.2010 9:49:14   
mini86
tira-mene je tega straha ful strah..to da bi bla premau z tamalim..zdj sva skp takorekoč 24 ur na dan pol pa na enkrat teha nau več..vem da bo to trajal ene 14 dni pol se bomo pa navadl..

mk8-v mislih sm s tabo

lenika-marceli je že zdrav..u bistvu je biu že učeriuser posted image

bačko-kako je v službi, gdaj greš na novo pošto

mojsonček-kako si..a si ok..an

bjondi-a kej komi čakaš jesen da bomo vsak dan na šhtu skp

smrketa-a pridno tečeš za matejem

mala princeska-a si že pogruntala kje maš kamere na šihtu da se boš loh večkrat javlala

hanuši-a si se že namočila..da nauš se preveč namakala k boš mela kožo k žaba

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.6.2010 11:14:26   
Hanuši
Oj,

evo nas iz tini mini dopustka. Bilo je super, nobene gužve, voda po moje ene 24 stopinj, vreme super, Bine pa delfinuser posted image . Ni in ni hotel iz vode, še dobro, da je bilo nad plažo otr. ogrišče. Sva iz vode takoj šibala tja, ker na plaži je bil jok, ker bi šel on takoj nazaj v vodo. Glavo je potapljal v vodo, največji žur je bilo brez obroča, ker je lahko čofal in glavo tunkal, skratka ni po mamici, je očitno morski človek user posted image .
No jaz sem upala, da mi bosta vročina in sol kaj špeha stopila, pa ničuser posted image .

Punce a niste nič fuzbala gledale. BRAVO NAŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V petek bo pri nas norišnica, imamo projektor in bomo na platno gledali, mi in pa še ene 10 kolegov.

user posted image user posted image user posted image  za vse bubančke

Mk8, s tabo smo bejbi user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image  za vse že delavne mamice. Saj moj je tut pri mojih v varstvu, a je drugače, ker on se podi po travi, mami pa zraven v delavnici. Klinc po moje sploh ne bom joba iskala in bom res štacunco odprla.

Včeraj smo dobili super ponudbo za morje. Smo misli na Lošinj it, pa mi je prijateljica ponudila stanovanje v Vrsarju in sicer s klimo, pralnim strojem, pomivalnim strojem, atrijem v velikosti 50m2 in to zastonj, tko, da 20.7. šibamo v Vrsar za 14 dniuser posted image user posted image user posted image  in prišparamo. Samo ne vem, če bom jaz 14 dni zdržalauser posted image . Moj pravi, da sem ful čudna. Samo njemu je pozimi 1 teden smučarije dosti, meni pa 1 mesec ne.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.6.2010 12:16:46   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

...pa mi je prijateljica ponudila stanovanje v Vrsarju in sicer s klimo, pralnim strojem, pomivalnim strojem, atrijem v velikosti 50m2 in to zastonj, tko, da 20.7. šibamo v Vrsar za 14 dniuser posted image user posted image user posted image  in prišparamo. Samo ne vem, če bom jaz 14 dni zdržalauser posted image . Moj pravi, da sem ful čudna. Samo njemu je pozimi 1 teden smučarije dosti, meni pa 1 mesec ne.

Ne bo ti žal! Jaz že več let hodim tja, ker je res super. Letos sicer nisem dobila apartmaja tam kjer bi si želela, ampak ok...bomo pa na drugem koncu. Men je ful všeč, ni gužve, veliko senčke, plaža super tudi za otroke...komaj čakam. Mi gremo šele 20.8 user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.6.2010 13:15:37   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Manna spraševala sem zato, ker se mi zdi, da naš mali tudi zaostaja z motoričnimi gibi. Mi smo recimo za svoj prvi roj. dan šele spuzali, pa še to po ritiuser posted image  Samo nisem pomislila, da bi mi lahko zaradi tega v RA podaljšali porodniško. Škoda user posted image  A vaša že kaj puza, ali pa se dviguje...?

Tira, ja naša veselo in hitro kobaca po kolenih od približno 10,5 meseca dalje, pred tem pa je puzala po trebuščku 1 mesec. Zdaj se pa približno 3 tedne že dvigne ob opori in stoji ob opori. Imela je nekakšen majhen zastoj v razvoju tam nekje od 8-10 meseca ker sploh ni in ni napredovala. Samostojno je sedela recimo šele pri 9,5 mesecih. Zato sem takrat zagnala malo panike in dobila napotnico za RA. Tako da smo prišli potem pri 10 mesecih na vrsto in od takrat hodimo na fiz. in se je napredovanje ful pospešilo. Pediatrinja je rekla naj probam dat vlogo za podaljšanje, pa v razvojni mi je tudi rekla naj probam in je ratalo. Zgleda da so na tem koncu slovenije dokaj "mili" ker menda v LJ s tako diagnozo ne bi nikoli dobila podaljšanja saj tam dajo samo nedonošenim.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.6.2010 13:19:00   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

...pa mi je prijateljica ponudila stanovanje v Vrsarju in sicer s klimo, pralnim strojem, pomivalnim strojem, atrijem v velikosti 50m2 in to zastonj, tko, da 20.7. šibamo v Vrsar za 14 dniuser posted image user posted image user posted image  in prišparamo. Samo ne vem, če bom jaz 14 dni zdržalauser posted image . Moj pravi, da sem ful čudna. Samo njemu je pozimi 1 teden smučarije dosti, meni pa 1 mesec ne.

Ne bo ti žal! Jaz že več let hodim tja, ker je res super. Letos sicer nisem dobila apartmaja tam kjer bi si želela, ampak ok...bomo pa na drugem koncu. Men je ful všeč, ni gužve, veliko senčke, plaža super tudi za otroke...komaj čakam. Mi gremo šele 20.8 user posted image

Se absolutno strinjam - Vrsar je zakon!! Ful je lepo mestece, riva, plaža, vse je ful ful luštno. Mi gremo tudi na drugi mali dopustek še tja, ampak ne vem točno kdaj. Mogoče se bomo lahko vidli kaj.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.6.2010 13:22:00   
mk8
No, saj sem  vedla... izpita nisem naredila, vse mi je padlo dol. Človk se uči kt en debil in potem pride na izpit in ugotovi, da je še tisto, kar se je naučil zdaleč premalo in po tanovem sprašuje čisto druge stvari. Za user posted image user posted image user posted image . Faksa pa nekaj časa tud pogledam ne več! Jezna in razočarana.... žalostna.... user posted image

Hvala vsem, ki ste držale pesti, škoda ker je bilo premalo. Sicer sem pa sama kriva... Še bolj žalostna user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.6.2010 13:22:33   
manna
Tira še to sem pozabla povedat: podaljšanje porodniške lahko koristiš do otrokovega 18.meseca tako da če imaš možnost lahko še vedno daš vlogo. Potem boš verjetno kakšne 3 tedne čakala odgovor, ampak če ti rata, greš potem nazaj na porodniško še za 3 mesece. K vlogi moraš dodat izvid iz razvojne.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.6.2010 13:24:33   
manna
mk8, škodauser posted image Vem da zdaj ne pomaga, ampak tudi taka izkušnja zelo koristi pa za naslednji rok. Zdaj pa si oddahni malo saj si bla ful pridna!!! Jaz se vam itak čudim tistim ki zmorete še faks delat zraven!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.6.2010 13:33:37   
mk8

mk8, škodauser posted image Vem da zdaj ne pomaga, ampak tudi taka izkušnja zelo koristi pa za naslednji rok. Zdaj pa si oddahni malo saj si bla ful pridna!!! Jaz se vam itak čudim tistim ki zmorete še faks delat zraven!

Hvala... Ma vseen, ko bi si vsaj lahko oddahnila, mam naslednjo sredo še en izpit in potem 2.7. spet ta izpit... Ma za znort, pa največja fora je v tem, da niti ni taka panika se z otrokom učit, samo če si znaš vse skupaj zorganizerat. Ko bi se vsaj lahko zgovarjala na Veroniko, pa ne bi bilo fer, ker kot pravim, sem imela dovolj časa za učenje. Samo če bi vedela, da zahteva drugačne stvari, kot na januarskem roku... Ma ja, brezveze... Bo že.. 

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.6.2010 14:00:30   
bjondi
user posted image     

16.06  fragola-LANA
16.06  mandreja-TARA 

Vse naj naj ob prvi svečki...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.6.2010 14:00:34   
bjondi
Vse naj naj tudi tebi kalanteja za rojstni dan želim user posted image ...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.6.2010 14:02:40   
bjondi

user posted image   drugače pa enga tegale user posted image  da se sploh spraviš k knjigam-za faks...jz sem komaj čakala da končamo zdele 4-ti razred user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?