Hanuši
|
Oj, evo nas iz tini mini dopustka. Bilo je super, nobene gužve, voda po moje ene 24 stopinj, vreme super, Bine pa delfin . Ni in ni hotel iz vode, še dobro, da je bilo nad plažo otr. ogrišče. Sva iz vode takoj šibala tja, ker na plaži je bil jok, ker bi šel on takoj nazaj v vodo. Glavo je potapljal v vodo, največji žur je bilo brez obroča, ker je lahko čofal in glavo tunkal, skratka ni po mamici, je očitno morski človek . No jaz sem upala, da mi bosta vročina in sol kaj špeha stopila, pa nič . Punce a niste nič fuzbala gledale. BRAVO NAŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V petek bo pri nas norišnica, imamo projektor in bomo na platno gledali, mi in pa še ene 10 kolegov. za vse bubančke Mk8, s tabo smo bejbi Pa za vse že delavne mamice. Saj moj je tut pri mojih v varstvu, a je drugače, ker on se podi po travi, mami pa zraven v delavnici. Klinc po moje sploh ne bom joba iskala in bom res štacunco odprla. Včeraj smo dobili super ponudbo za morje. Smo misli na Lošinj it, pa mi je prijateljica ponudila stanovanje v Vrsarju in sicer s klimo, pralnim strojem, pomivalnim strojem, atrijem v velikosti 50m2 in to zastonj, tko, da 20.7. šibamo v Vrsar za 14 dni in prišparamo. Samo ne vem, če bom jaz 14 dni zdržala . Moj pravi, da sem ful čudna. Samo njemu je pozimi 1 teden smučarije dosti, meni pa 1 mesec ne.