corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika pregledi - tudi jaz sem kar razočarana, 5 min traja, da pogleda izvide, te vpraša, če si ok, posluša srček in pikiraš ven. to je to, pri meni vsakokrat do sedaj, prvič sem bila nad tem čisto šokirana, ampak potem pa ugotoviš, da je to to in kaj hočeš, nimaš kaj... Takole ko vas berem, me res zanima, kaj ve pričakujete od teh rednih pregledov. Pregledi so namenjeni temu, da se pogleda izvide urina in krvi, da se povpraša po pučutju, posluša srček (no, v KR tega ne delajo, temu so namenjeni UZ) in to je to. Če pa vas kaj zanima, pa vprašajte. Mislim, da ni G, ki vam na vprašanja ne bi odgovoril. Ma ne vem, no. Moje mnenje je, da nosečke čisto preveč poudarka dajejo na te preglede. Pa sej ko greste k splošnemu zdravniku v primeru bolezni tud ne visite tam pol ure. Pregleda vas, napiše recept in to je to. Res pa je, da bi lahko bilo malce več brezplačnih UZ. Dva sta občutno premalo. HB so pri nas zlati G in do sedaj sem imela UZ 5x, konec meseca imam že šestega Košara: decembra, januarja naš ne bo več v košari, o tem ni dvoma. Malo je 4. mesečnikov, ki bi mirno ležali v vodoravnem položaju in se ob tem ne bi pritoževali. Prvi je šel v športni del pri slabih 4 mesecih, drugi še prej. Ker se da Freestyle poležat čisto do vodoravnega položaja, je pri 3. mesecih dovolj le podlaga, zimska vreča in notri otrok. Brez kompliciranja. Benika, mogoče je to zato, ker večina tukaj pričakuje prvega otročka Moj pregled tudi traja en, dva, tri, tam sem pa ponavadi 2-3 ure v čakalnici seveda . No, Benika glede košare se strinjava, naša dva sta pri slabih 6. mesecih popolnoma samostojno sedela, sine je shodil teden dni pred desetim mesecem, hčerka pa točno deset dni po dopolnjenem devetem mesecu. Uporabljat zdravo pamet, pa predvsem brez kompliciranja.