Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Voziček: okej, uradno se mi meša. Obupala sem nad Bolderjem, ker čakam vzorčne modele že dva meseca, ne da s emi več. Zdaj imam v ožjem izboru Quinny Freestajlerja - kar nekaj, mi sploh ni lep, okej, dokler je košara gor ja, športni sedež pa ne, pa ful malo barv imajo - ampak je pa res praktičen in ima ful stvari, ki jih hočem In Jane Slalom Pro - nova kolekcija ima nastavljiv športni sedež v smeri vožnje - barve so mi ful bolj sprejemljive, kot pri Quinnyju, pa še lažji je. Oh ja ... Mnenj o teh dveh vozkih je pa itak že milijon napisnaih in mi tudi nič ne pomagajo Če sem prav sledila, ga imata dve tule, ne? enako: Tdusi sama sem zdaj pristala na Quinnyu Freestylu al pa na Jane. Sam še sprobat moram kateri mi gre v avto . Mhm, sicer vidim, da si se vmes že malo premislila, ampak mogoče še katero zanima: Jane Slalom Reverse zložen: 101x62x51, Quinny Freestyler 3XL Comfort zložen: 92x69x56 No, jaz imam zdaj v ožjem izboru, ki s evedno bolj širi še Bebe Confort High Trek in pa Teutonio - S3, 250 oz. 260. Just shoot me ... Si delam razpredelnico, vsi vozički, vse lastnosti, ki so mi pomembne, bom šla od trgovine do trgovine vse preverit, prevprašat, domov prespat, potem pa naročit ali kupit v Italijo, mogoče Avstrijo, kjer je ceneje ... Will see. Benika, upam, da je vse okej. Katrinka, ne skrbi. Glavno, da se odločaš po svoji vesti - to je največ, kar lahko storiš