|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.6.2010 10:53:39   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
majale pol pa držimo v četrtek močno pesti al kak? user posted image user posted image

ej nardila ssssseeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!user posted image user posted image
moj zadnji izpit je bil to in zdej sm happpyyyy... samo še diplomo nekako spacam skupaj in bouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.6.2010 10:53:57   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image za Lijo!
je kaj boljše?!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.6.2010 10:56:56   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

js sm se učila tako da name ne smeš bit jeznauser posted image user posted image
drugače pa Leon tudi nag skače okoli...zadnjič sem ga slekla in čez lih 1 minuto (ma res eno minuto) se mi je pokakaluser posted image user posted image user posted image  kaj ni mogu malo pohitet? pol je hodu z unim okoli, ko sem js tekla po robčke in sm rekla mojemu bratu da naj ga prime za roko, da ne bo padu po stopnicah in je reku, da ga ne bo, ker mu dela škifouser posted image  ma ga je primu vseeno, Leon je pa še kar veselo kakal in z nogico brskal po drekcu...sm hotla ubit mojga brata!!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.6.2010 11:03:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

majale pol pa držimo v četrtek močno pesti al kak? user posted image user posted image

ej nardila ssssseeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!user posted image user posted image
moj zadnji izpit je bil to in zdej sm happpyyyy... samo še diplomo nekako spacam skupaj in bouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke iz srca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.6.2010 11:04:56   
KOKICA32

Sem mislila, da bom imela vsaj 10 strani za prebrati..te pa tako razočaranje...! Kaj ste te počele?user posted image

js sm se učila tako da name ne smeš bit jeznauser posted image user posted image
drugače pa Leon tudi nag skače okoli...zadnjič sem ga slekla in čez lih 1 minuto (ma res eno minuto) se mi je pokakaluser posted image user posted image user posted image  kaj ni mogu malo pohitet? pol je hodu z unim okoli, ko sem js tekla po robčke in sm rekla mojemu bratu da naj ga prime za roko, da ne bo padu po stopnicah in je reku, da ga ne bo, ker mu dela škifouser posted image  ma ga je primu vseeno, Leon je pa še kar veselo kakal in z nogico brskal po drekcu...sm hotla ubit mojga brata!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kaj je pa to? Sramota?user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.6.2010 11:05:28   
KOKICA32

Kaj pa je narobe? A s Tasino Lijiko?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.6.2010 14:55:58   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTIIITAAAAAMMM user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.6.2010 14:57:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

danuser posted image .jaz pa sem tako žalostna..naša tia je včeraj zakuhala na 38.5,in ima drisko,leo jo je imel pred 4 dnevi...enkrat ima 37,2,,prej je mela 37,8  več ne vem kaj naj...pije dosti,je malo slabše,in kaj je najhujše NE MORE VEN..ni navajena bit noter,cel dan smo zunaj ponavadi..pa tudi včeraj ko je kuhala jaz pa sploh opazila nisemuser posted image user posted image user posted image ..normalno je letala,bili smo na sladoledu,sem mislila da ji je pač vroče..in slučajno grem merit in vidim 38.5..lahko bi me kapuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.6.2010 14:57:31   
tasa_m

Drugače pa...bilo je super, vroče, veliko smo se kopali, vozili s čolnom, moj V. ne pozna straha pred vodo, ni ga motilo, da ima v očkah slano vodo, non stop je bil brez pleničke, bil veliko v vodi, rastejo mu sp. dvojkice, sp. štirke, zg. štrirke, on pa nič tečen...user posted image user posted image user posted image To je moj fant!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.6.2010 14:58:58   
tasa_m

Sori majale, tebi verjetno ni blo smešno, samo jaz pa sem se zdaj prav fajn nasmejala user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.6.2010 14:59:25   
tasa_m

v Četrtek brez vročine, tak da sma v čet. že šibale ven user posted image
Hvala za pikapoke.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.6.2010 15:01:11   
tasa_m

Kokica, Lija je bila od sob-srede vročična full. Ma ga je žgala do 40°C

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.6.2010 15:01:31   
tasa_m
kokica super da si že nazaj, zdaj bo verjetno v petek spet akcija user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.6.2010 15:13:34   
KOKICA32

Kokica, Lija je bila od sob-srede vročična full. Ma ga je žgala do 40°C

a tako....super, samo, da je vse okej sedaj...pa kaj pa je bilo krivo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.6.2010 15:13:47   
KOKICA32

kokica super da si že nazaj, zdaj bo verjetno v petek spet akcija user posted image  user posted image user posted image  

aha!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.6.2010 20:47:29   
ema tiara
da se še tu požalim...4-letnik prebolel,dobila emma-bo 2 m,in takoj za njo lucas.tako da mam dve sitni koziki...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.6.2010 21:28:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

da se še tu požalim...4-letnik prebolel,dobila emma-bo 2 m,in takoj za njo lucas.tako da mam dve sitni koziki...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.6.2010 21:28:53   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Anybody?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.6.2010 22:16:43   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.6.2010 8:01:35   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Pa kje ste vse?user posted image
Samo jaz še nekaj pozdravljam tukaj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
15.6.2010 10:08:48   
Najaa

Nika je pa včeraj naga hodila okoli. In prve minute je bila tako srečna in vesela, da je ene par lužic naredila, pol pa gledala, kaj ji to teče po nogicah. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
15.6.2010 10:08:55   
Najaa

A čvek party zvečer?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
15.6.2010 10:08:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

user posted image user posted image user posted image za sitne kozike. Sej bodo kmalu zdravi.user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
15.6.2010 10:10:00   
*MaJaLe*

Dobro jutro!user posted image

Pa kje ste vse?user posted image
Samo jaz še nekaj pozdravljam tukaj.user posted image

evo mene...samo sem malo pozna danesuser posted image  šef je šow vn, js pa hitro na rruser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
15.6.2010 10:10:42   
*MaJaLe*

ČESTIIITAAAAAMMM user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke iz srca!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala punciuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?