Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.6.2010 18:45:41
|
|
|
|
BabyKitty
|
AinR tudi jaz nisem imela nikoli pred KT probleme z menstruacijo... celo puberteto brez mazoljčkov... potem po prenehanju sem bila pa kot ta hujša pubertetnica, pa mogla osebno okol kazat menstruacije dolge, boleče ipd... Vglavnem tudi sama sem rekla, da se s tabletkami najverjetneje ne grem več! Edino kar me skrbi je, da bi se moja endometrioza potem spet kaj pojavila in bi me mogli dat na hormončke spet... vglavnem KT
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 12.6.2010 22:30:55
|
|
|
|
egleria
|
da vas malo potolažim pri KT: glede mozoljčkov pa tega - meni so se po porodu ful popravili - koža je veliko čistejša.. ne takoj ampak kakšna dva meseca po porodu.. zdej ko sem dobila M niti ni bila tako močna.. zdej bomo še samo videli če bo redna vnetij tudi nimam več toliko.. je pa res da sem med nosečnostjo imela streptokok B tak da punce če mate možnost se dejte testirat za to bakterijo..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 10:46:17
|
|
|
|
BabyKitty
|
elgeria kje je še moj porod
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 11:04:10
|
|
|
|
malajka84
|
Hej punce! Uf glede kože..jst sm trenutno v tisti fazi, ko mam obraz kot kakšna 15 letnica..vse mi buta ven...kožo po telesu pa suho za znort..bl se mažem...slabi je.... Pa seveda tud strije prihajajo...po trebuhu..eh groza..sam baje mamo to u familiji...tk d nimam kej druga k to d se mažem, d mal omilim, sam bojo ostale, za to bomo po porodu skrbel...mal se jih da zakrit...eh bo že. Dasn je pa spet vroooče za znoret. Po kosilu greva z mojim par km stran h kolegov..on gre gledat tekmo jst pa na babji čvek.:) Mal je treba:) Meje se lepo!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 12:37:50
|
|
|
|
sa5i
|
hejla! vroče je jaz pa še zmeraj z ogromnim trebuhom ko me kdo sedaj sreča sploh ne verjme, ja je le en in ste že navijaško razpoložene?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 13:25:45
|
|
|
|
BabyKitty
|
sa5i kaj čakaš... pikica bi fuzbal gledala BOSTINA strije so šit ja... mene kr mal skrbi kaj bo... fuzbal pa dedci joj joj
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 13:43:23
|
|
|
|
witch
|
Evo mene sa5i a ti še kar kinderjajček? upam, da ti dnevi čakanja hitro minejo... mi tudi čakamo nečaka/nečakinjo pa kar noče ven... je že čez rok, ampak se ne mudi navijam pa bolj slabo, ker se učim si pa zdaj med tekmo vzamem kakšno pavzo več hmmmm jaz nikoli nisem imela mozoljev... potem mi bodo med nosečnostjo izbruhnili kaj se tiče pa strij.... jaz nisem suhica in jih imam.... ****T ga... niti nikoli nisem preveč pozornosti temu posvečala, in so kar naenkat nastale. Mislim, da tudi če jih ženska ima, ni zato nič manj lepa (če se lahko tako izrazim)... tudi moja mami jih ima od nosečnosti, pa je suhica. Pa se je sprijanila s tem. Po drugi strani pa.... tudi če sem cela strijasta, pa tudi če bom imela nevemkake "poslednice" nosečnosti, me ne gane... samo naj že enkrat je dojenček....
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 21:50:11
|
|
|
|
BabyKitty
|
Moja mati ni nič strijasta, jaz pa sem še iz pubertete malo po bokih, ampak nikoli sploh nisem opazila oz. sploh vedela nisem kaj so to strije jih bomo pa mel pa kaj! Bom vsaj vedla s kje je dojenček prišel in imela spominski "tatoo" na nosečnost Čeprav priznam, da bi se jim raje izognila
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 13.6.2010 22:32:03
|
|
|
|
egleria
|
babykitty vsaka bi se z veseljem izognila strijam verjemi ampak tak pač je, ene jih dobije druge ne.. ti želim da bi bila ti med tistimi ki jih ne dobijo glede mozoljev: verjemi da če bi mene videla takrat ko sem jih mela ko sem bila noseča bi se me ustrašla.. pa ne sam da je grdo zgledalo. še boleli so me ful. ker so bli hinavski pa veliki.. jaz pa nisem gledala tekme danes. moj dragi jo je s sodelavci. ja tak so ti naši dedci..
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 6:31:43
|
|
|
|
BabyKitty
|
Zdej se pa odpravlam na izpit tok se mi ne da sem pokonci že od 5.00 in "ponavljam"
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 7:03:55
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Zdej se pa odpravlam na izpit tok se mi ne da sem pokonci že od 5.00 in "ponavljam" pridna! držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 7:55:23
|
|
|
|
witch
|
BabyKitty tudi jaz držim pesti vso srečo
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 13:09:46
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hvala vsem, ki ste držale pesti zame kaj počnete ob tako lepem vremenu?
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 13:16:42
|
|
|
|
AinR
|
učimo se... oz. nas pri tem moti rr
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 13:27:24
|
|
|
|
BabyKitty
|
AinR poznamo, poznamo imam še 3 izpite ta teden, pa sem še kar za kompom
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 13:46:35
|
|
|
|
zaljubljena23
|
uu ste se načvekale, ko me ni bilo gor...bom jutri prebrala vse... vglavnem, odptevam urice do NS...jee, komaj čakam
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 15:40:59
|
|
|
|
lil_
|
da mal popestrim ns seznamcek...danes sem namesto docakala kere podatke rabm, da me date pod srecke ... PDP sm si zracunala sama...tko da mozn da se bo se spremenu 21.2.2011... stara sm 23, al morm dat starost, pol k bomo mel pikico ze doma? sm pa iz lj. upam da je to to
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 16:19:44
|
|
|
|
witch
|
zaljubljena ti imaš pa danes ns uživaj in poročaj kako bo lil_ čestitke še tukaj lepo nosečnost ti želim kaj počnemo? evo jaz sem delala ko nora danes sem sem prav lepo nadelala, zdaj se grem pa učit pa mi ni.... Za seznamček imam tudi jaz novičke... Moja M je danes prišla. Razočarana nisem, ker tudi nisem pričakovala veliko ta mesec.. Sem pa vesela, da sem si uspela cikel urediti brez tablet in da je končno spet prišla na 30 dni... Novi podatki so: ne pričakujem je 17.7. bo pa to najin 6. krog
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 16:35:44
|
|
|
|
lil_
|
witch hvala za cestitke, tut jst cestitam tep za ureditev cikla le tako naprej, pa bodo hmal drzim pesti ...pa se sesti krog...men je prnesu pikico
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 14.6.2010 18:22:03
|
|
|
|
BabyKitty
|
lil_ jeiiiiiiii witch saj bo kmalu... boš videla
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.6.2010 9:26:38
|
|
|
|
MoZza7
|
Živjo! No, če je že bilo govora o KT, pa me zanima še par stvari. Jaz lahko povem da sem enkrat nehala jemat tablete pa so me tako mozolji napadli da me je strah spet nehat. Sicer sem imela že prej probleme s kožo ampak vseeno. V glavnem, ker KT niso 100% zaščita pred nosečnostjo in ker lahko pozabljivi ljudje kot sem jaz tudi kakšno pozabimo, se lahko zgodi da zanosiš kljub zaščiti. Torej me zanima: ali tudi v tem primeru menstruacija ni več? Ker to ni prava menstruacija, torej obstaja možnost da se pojavi še vedno, al kako je s tem? :S :S :S Ker to me res bega. Kako pa tablete vplivajo na plod, če jih ne prenehaš jemat? imajo hujše posledice? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.6.2010 9:51:51
|
|
|
|
BabyKitty
|
MoZza7, da zanosiš kljub KT je takoooo mičkena možnost... Pomoje menstruacije v pravem pomenu besede nimaš, mogoče kakšen rjav ali roza izcedek, saj bi menstruacija "splaknila" jajčece iz maternice... Če pa jemlješ še naprej KT kljub nosečnosti, pa je verjetno tako kot pri vseh zgodnjih nosečnostih... če je kaj narobe zaradi tega s plodom bo prišlo do splava, ker se ne bo pravilno razvijal... vse ali nič torej... Ampak to je samo moje mišljenje, izkušenj na srečo nimam Je pa to tako majhna možnost, da je pomoje škoda omembe...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.6.2010 10:00:50
|
|
|
|
malajka84
|
lil čestitke!!!! babykitty vso srečo na izpitih, jst sm se kr odjavla od dveh...kr prelagam prelagam..ju vlečem že par mescev..eh leto že.... drugače pa komi čakam jutri...mam pregled in dan prej sem zmer žvčna..sej bo, upam, da me naroči na morfologijo pred 1. julijem, ko grem na morje, ker sem že tolk firbčna, seveda če je vse vredu, ap to tk mora bit!! najbolj me pa zanima s kom se jst pogovarjam tkle k sm sama...al z babo al z decom:) heh..pa še bolane stave so padala u familiji pa tiste aha tak buši je punčka bo,...bo vsaj mir zdej..čeporv nimama namen povedat vsem za spol..sam parim k...ma parim:) kok sm zatrežena dons:) kr šibam raje:) mejte se lepo:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.6.2010 10:04:53
|
|
|
|
BabyKitty
|
BOSTINA hvala za lepe želje mi bo prov pršla sreča ja glede morfologije, bi te pa skor mogla naročit... jaz sem naročena 15. julija pa si precej pred mano spol tudi mene matra ja, imam tak ogromen občutek, da bo fantek, pojma nimam zakaj... ampak bom tud s punčko več kot zadovoljna...
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 15.6.2010 10:08:57
|
|
|
|
MoZza7
|
BabyKitty hvala za odgovor! Me je zelo firbec matral kako je s tem, ker mi odkar sem ponovno začela jemat tablete, doslednost ne gre najbolj od rok :D V glavnem vesela sem da zdaj vem kako je s tem, ker gotovo vsak želi najboljše za svojega otroka. Včasih si prav zaželim da bi se kar "ponesrečlo" :D Verjetno je želja tako velika da se mi zdi že zelo možno da bi se zgodilo kljub KT. Upam da se lahko še kaj oglasim! Lep pozdrav!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.