|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
10.6.2010 12:35:21   
zaljubljena23
se strinjam, da so otroške cunjice poceni, zato pa nas malo bolj zanese in je račun na koncu gromozanskiuser posted image user posted image user posted image Babykitty, pol ne bo vajina pikica edina, ki bo razvajena...Jaz že zdaj vidim, kako bo najina...Čeprav bodoči očka pravi, da je ne bo razvajal, vprašajte me decembra...O meni pa da ne govorimouser posted image user posted image user posted image Pa o bodoči babici (moji mami)...Pol pa naj ne bo otrok razvajen...Jao

voziček...moja favorit še zmeraj GT3 od PP...trikolesnik, ki sem ga vozila že nevemkolikokrat in se super obnese...napram recimo Q speedy, ki je pa res katastrofalen, kar se tiče predvsem samega športnega dela in vodljivosti...GT3 mi je všeč zato, ker je res velik in prostoren, bo beba res dalj časa uživala vnjem in se vozila

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 101
10.6.2010 13:20:40   
malajka84
Midva sma si tud že ogledovala cotke, pol pa tko vsake tolk tud kej kupma, sej človk ne more mimo tistik luškanih oblačilc:)
Glede vozička sma pa midva dobla enga ..pa je ful lep, čeprov je kr ena firma kaj js vem ...mam spravlenga pa s emi ne da it pogledat:) je pa lep, sej novembra, pa decembra se tk ne mislm vozičkat, no bomo vidl kaka zima bo.

Drugač sm pa dala še js slikco u album...sam...jst nism taka suhica:) Pa ni vsega buši kriv:)
Mejte s elepo jst grem pa s kilo jagod pa češnj na gugalnico v senčko, ker sonce je prehud..:)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 102
10.6.2010 13:40:13   
BabyKitty
Čist ste me zafurale s temi vozički user posted image in sem se razjezila in sem šla zdele v BC user posted image in sem si zbrala, da bo tisti Mutsy, ki sem ga prilimala prejle user posted image sem mislila, da je dosti dražji, pa sploh ni drag... komplet brez lupinice (ki bo od maxi cosi in se da pritrditi na ta vozek) stane 450 EUR... je pa ferrari user posted image

Mi je bilo pa tako smešno, ko me kliče moj čisto razočaran, da je bil SLUČAJNO (hmmm) v okaidiju in je prašal, če majo kaj majhnega, in je prodajalka vprašala za spol in je rekel, da neve... Prodajalka pa mu reče, da potem bo pa težko pri njih kaj kupil, saj je vse ali za fantke ali pa za punčke (kar ni res!)... hehe... vidim da nisem edina, ki je že obsedena user posted image user posted image

BOSTINA iiii kako lep bušiiii user posted image

zaljubljena23 bodo razvajenci ja... nimaš kej user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 10.6.2010 13:41:20 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 103
10.6.2010 14:34:41   
AinR
a misite, da je pol ko nehaš jest kt in uporabljaš metodo "pazi" veliko možnosti za user posted image ?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 104
10.6.2010 14:39:21   
egleria
punce pri vozičkih glejte tud na to da se bo lahko ročaj premikal na eno in na drugo stran. ker otrok rad gleda mamico ko je v vozičku - pol ko je pa malo starejši pa ne.. naš se skos joče če me ni na vidiku.. pa glede sončka ki sveti mu morem skos tisto marelo sem pa tja obračat.. user posted image nisem prej vedla da je to res tok pomembno..

evo da še mojega user posted image malo pokažem..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 105
10.6.2010 14:43:11   
AinR
egleria, kolk je luuuuuuuškaaaaan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 106
10.6.2010 15:10:14   
malajka84
egleria kak cuker!!:)

babykitty se mi zdi da smo že vsi notr padl u šoping mrzlico!:) pa saj zdaj je treba po trgovinah hodit, ko še bušiji niso prevelki, ko še gre brez problemov!:) je pa res...da je problem k ne vemo spola
No jst mam 16. pregled in pol me pošlje na morfologijo (ker naše nima tega-ja bogi ZD), tk d upam, da pred morjem zvem al gremo dve babe pa dec al dva deca pa baba.:)

Po morju bova pa tk začela počas skp spravlat...POČAS....ampak enkrt je treba tist zares začet...:) Uf...komi čakam!:)

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 107
10.6.2010 16:25:36   
witch
egleria ooooo kakšen cukerček user posted image

Punce nisem pozabila na vas, redno vas hodim brat, ampak teme niso za mene.... user posted image s KT nimam izkušenj (hvala bogu user posted image ), oblekic pa vozička, pa vsega potrebnega za user posted image pa tudi ne nakupujem...še user posted image

Jaz pa trenutno delam ko nora, pa še izpite imam in sploh nimam časa dihati user posted image v ponedeljek bo 14 dni od moje O, bomo videli kaj bo BT rekla, testa pa ne delam pred soboto.. Drugače pa niti nimam preveč upanja ta mesec, ker nisva kaj veliko slončkala.... no bomo videli.

BOSTINA lep trebušček imaš user posted image user posted image user posted image komaj čakam da vam jaz svojega pokažem (pa ne tega, ki ga imam zdaj od predlanskega špeha user posted image user posted image user posted image ).

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 108
10.6.2010 20:17:31   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Jah "začetni stroški" so kar visoki... voziček je cca. 700 EUR, posteljica, previjalna miza, pa vse pumpice, pa flaške, pa seveda pajacki user posted image pa koši za plenice, pa... vglavnem jaz računam okoli 1500-2000 EUR...

Glede cen oblekic so pa za moje pojme zelo poceni... za tole jopčko včeraj sem dala 15 EUR v pikapolonici, kjer nimajo ravno najceneje...

Voziček bi pa imela ja user posted image samo pojma nimam katerega, vsak teden je drug favorit user posted image ta teden je na vrsti:

http://img2.timeinc.net/people/i/cbb/2007/10/09/mutsy_urban_rider_next.jpg

user posted image user posted image

Pri nakupih malo razmisli, kaj boš rabla ali ne ... Jaz sem si kupla cel kup odvečnih stvari (pumpica, komplet flašk - smo rabli samo kako za čajčeka, ker sem itak dojila ...), ker sem mislila, da moram vse met, zdaj pa se mi valja po stanovanjuuser posted image user posted image

Oblekice so itak poceni, Zala ima samo svoje cotike, nič sposojenega ...

Aja, glede vozičkov je pa tak: jaz imam enega cenejših (Chipolino Futura, okrog 300 eur), pa sem ful ful zadovoljna; trikolesnik je, lahko vodljiv ... Zakonuser posted image In sem dosti bolj zadovoljna z njim kot npr. kolegica, ki je dala za svojega 600 (mislim, da je Peg Perego), pa še zdaleč ni edina nezadovoljna ... Druga npr. ima Quinnyja, se mi zdi, pa npr. nima nobenih poličk za pijačo itd. V glavnem, ni prav, da se vse vedno po ceni presoja ...

Mislim pa, da pri paketu od države se dobi Chipolinov voziček, ampak je štirikolesnik - si ga je ena kolegica nabavila, pa je ful zadovoljna. Se mi pa zdi, da nikoli ni nihče 100% zadovoljen ... En voziček ima eno stvar, pa druge nima okej, drugi ima tisto, pa mu nekaj drugega manjka ...user posted image user posted image Mislim, da šele potem, ko voziček nekaj časa uporabljaš, ugotoviš, kaj so glavne stvari, ki si jih pri vozičku želišuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 109
11.6.2010 8:12:39   
BabyKitty
donna22 vem kako je s temi stvarmi, ko jih miljon preveč kupiš... se bom potrudla, da ne bom tega nardila user posted image se bom poskusila ustavit user posted image flaška bo ena sama, duda bo največ ena (upam, da je ne bomo rabil), ipd...

Voziček je pa tako ali tako stvar okusa in zahtevnosti uporabnika... user posted image in vsak je z enim vozičkom noro zadovoljen, medtem ko je drug za isti voziček noro razočaran... tko da, bomo videli kateri voziček čas prinese user posted image zdej pa šibam k G na pregled user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 110
11.6.2010 9:24:22   
zaljubljena23
BabyKitty, vso srečo na pregledu...

Donna, je zanimivo brati nasvete izkušenih mamic...Sem ravno te dni razmišljala o tem kaj kupiti in kaj ne...Se mi zdi nesmiselno kupovat nekih stvari za naprej, ko veš, da ni nujno, da jih boš potreboval (grelnik za stekleničke, stekleničke, črpalka za prsa...)...Konec koncev te stvari lahko kupiš kasneje, ko se res pokaže, da jih potrebuješ..

Neposredna povezava do sporočila: 111
11.6.2010 12:47:22   
BabyKitty
AinR smo te kar malo preslišale... Če mene prašaš je zelo malo možnosti, da po prenehanju s KT in z metodo pazi zanosiš... Že če po prenehanju s KT veš kdaj imaš ovulacijo in user posted image kot zajec user posted image je malo možnosti, da takoj rata...

No saj verjetno že veš 25% možnosti imaš v vsakem ciklu... kar ne pomeni 4x 25% je 100% in to so 4 krogi... ampak je eno leto truda čisto normalno, tudi če nimata nobene težave (redni ciklusi, super spermiogram ipd.)

egleria tvoj mali je tako ali tako rojen za manekena user posted image to bo osvajalec ženskih src user posted image

Na pregledu je bilo pa vse super fino fajn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 112
11.6.2010 13:01:16   
malajka84
donna22 kr  še kak nasvet, pride prav, d ne bomo kupovale nepotrebnih stavri, vsaj jst sm že zdej taka k vidm kej bi kr kupla, pa sploh ne tuhtam zravn, če bomo to sploh rabli...pa un pajacek pa tist pa uno flaško,...uf se bom mogla mal bremzat:)

babykitty super za pregled. a spol že veš al še ne...sej ne vem, si že kej govorila o tem...no pr jopic maš napisan oboje..sam tk...:)firbec pč:)

Jst sm mela pa čistilno, zdej sm konc..grem mal zalegnt, me zmatrajo stvari, k me prej sploh niso....zdej morm pa po eni ornk čistki kr mal počivat.:) eh sej kosilo mam že kuhana mam tko do treh čs, k moj pride domov.:)

Mejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 113
11.6.2010 13:03:50   
BabyKitty
BOSTINA nevem še spola... Strahova ni hotla povedat (lumpa!!! user posted image ) Tako, da čakamo 15. julij na morfologijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 114
11.6.2010 13:30:12   
zaljubljena23
Baby, super za uspešen pregled...

Bostina, a še prideš malo k meniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 115
11.6.2010 18:53:22   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

BOSTINA nevem še spola... Strahova ni hotla povedat (lumpa!!! user posted image ) Tako, da čakamo 15. julij na morfologijo user posted image

sam da je dete zdravo, spol se bo pa slej kot prej izvedel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 116
11.6.2010 18:55:46   
donna22
Ja, saj vem, kako so prav ti nasvetiuser posted image user posted image Sem lani ravno taki cajt bla v isti situacijiuser posted image

Glede vozička je res tak, da je pač odvisno od posameznika, kaj si želi ... Kot pravim, ko ga nekajkrat uporabiš, ugotoviš, kateri bi bil idealni zate in kaj pogrešašuser posted image

Npr. previjalna miza tudi ni ravno nujna, lahko previjaš na previjalni podlagi npr. na postelji. Jaz sem jo hotela imet, pa sma jo od začetka kar uporabljala, potem pa je prišla zima, pa sem si previjalno podlago rajši dala kar na pralni stroj v kopalnici, ker je tisto bil najbolj topel prostor v stanovanju ... in smo potem kar ostali tamuser posted image

Duda - jaz sem tudi govorila, da upam, da je ne bomo potrebovali, zdaj pa sem tako hvaležna, da jo imamouser posted image Sploh dojenčki, ki se dojijo, lahko potem mamino zizo uporabljajo namesto dude in verjemite, to sigurno ni fajn, ker ne moreš nikamoruser posted image Eni pa namesto dude potem začnejo palec vlečt, kar je sigurno stokrat slabše od vsake dude ... Pa fajn je, da če ne moreš user posted image takoj dat npr. jest, se da z dudo to potem za kakih 5, 10 minut zavlečt ... skratka, duda rešuje življenjeuser posted image

Flaške: jaz sem si kupila komplet 4h Aventovih stekleničk, bile so skoraj neuporabljaneuser posted image Zdaj ima eno Tommyjevo za čajčeka, pa še te noče uporabljat, kar iz kozarca ji moram dat pit (čeprav je ful polivanja pri tem, heheuser posted image ). Zdaj razmišljam, da bi te Aventove kar prodala ... Kupila sem si tudi sterilizator od Aventa - uporabljen mogoče desetkrat, tak da tudi ne sodi ravno med nujno opremouser posted image Imam tudi grelec za stekleničke - še originalno zapakiranuser posted image V glavnem, katastrofauser posted image Ena flaška in ena duda sta za začetek dovolj, potem pa itak vidiš, če dojenje zalaufa ali ne ...

Kupila sem si npr. tudi nastavek za bradavice, prepričana, da dojenje ne bo zlahka šlo ... No, tudi ta je še vedno originalno zapakiranuser posted image

Osnovne stvari so itak: voziček, lupinica, posteljica ... To tako ali tako vsaka veuser posted image

Nek glavni seznam stvari kozmetike je po moje ta:
tetra plenice (20 komadov, če je široko povijanje, pa 30; povijalne plenice tudi samo ob širokem povijanju),
mandljevo ali olivno olje,
hladilno mazilo za ritko,
fiziološka raztopina,
čistilni robčki,
kakšna vata, gaza,
trdo milo,
potem tudi kaki čaj,
fajn je met za rezervo doma vrečkico za en obrok AM, če slučajno dojenje ne gre, kot bi moglo, da potem ne rabi ati sredi noči v lekarno letetuser posted image , poznam namreč take primere) ... Bom še mogla premislit, če sem kaj izpustila ... user posted image

Mamica pa obvezno vložke vir 80 in pa kremo z lanolinom od Multimam za bradavice (lahko tudi Bepanthen, ampak je tista krema boljša, ker je ni treba dol obrisat).

Pri oblačilih je težko dajat nek točen seznam, dosti je odvisno od letnega časa; nekaj si kupiš, potem ti nekaj itak prinesejo obiski (Zala je dobila celo goro oblačiluser posted image ) in potem čez nekaj časa vidiš, kaj bi še blo treba dokupit ...

Neposredna povezava do sporočila: 117
11.6.2010 22:06:38   
egleria
vse kar je donna napisala drži..
pa punce ne kupovat oblačil št 50 ker jih boste oblekle dojenčku enkrat ali pa tudi nikoli user posted image
pa meni je tudi ribodermin prišel prav za suho kožo pa mozoljčke po obrazu.. pa pomaga tudi pri vneti ritki..

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 118
12.6.2010 8:24:50   
Lun1ca
Madonca punce. Me dan ali dva ni pa že mam 2 strani za prebrat user posted image pridne ste ni kaj

Babykitty jah ne vem kje pol skribaš te zalogice od zime user posted image ni nič videt namreč. Jaz sm se v zadnjem letu odkar sm nehala tabletke jest zredila za 10 kil. No 5 sem jih že lepo počasi spravla dol. Še 5 pa bo kul :) Pa kako mišico utrdit mi tudi ne bi škodlo, da ne bi bla tak puding user posted image
No jaz sem tak razmišljala, da do novembra bo že hitro minlo, do takrat pa nama tut mogoče že uspe pridelati user posted image in zaenkrat nič samoplačniške. Kr npr. ko sm tega svojga G prosla če mi nardi ultrazvok rodil, ker hočem vedet če mam kako pregrado predno zanosim, da če je kaka huda, da se odstrani prej, mi je kr takoj nardil in vse pregledal. Tak, da je kar priden user posted image Zadnič sm pač bla malo jezna na njega user posted image
Čestitam za prvo oblekco za pikico user posted image user posted image user posted image

zaljubljena23 sej pravijo vse ob svojem času ne? user posted image Samo da vama je uspelo, to je najbolj važno!! In itak je vedno tak, da pride takrat ko najmanj pričakuješ! user posted image No jaz sem zdaj rekla, da se bom vsaj probala pretvarjat, da ne pričakujem user posted image user posted image user posted image

AinR sicer s parimi dnevi zamude, pa vendar. KT user posted image . Čim prej nehaj! Jaz ko sm jih nehala jemat, sem zdaj v puberteti.. pa jih že 1 leto ne jemljem. Pa vendar mam pol las manj na glavi in takoj mastne, drugot mam večjo poraščenost (brčice) in sem dobla eno puljenje zraven, ko da že ni dovolj vse ostalo user posted image . Za nagradico sem še pridobila kilogramčke in mozolje. Najboljše je pa nihanje razpoloženja v času PMS. Ko se lahko 2 uri skup jočem ko mali otrok, pa ne vem zakaj. Pač.. žalostna sem, hudo mi je in moram jokat in to čisto brez razloga. user posted image No G pravi, da je to vse čist normalno in da traja približno do 2 leti (zgleda vse traja 2 leti), da se telo sčisti in hormoni spravijo v red.
Kar se tiče ciklusa... mislim, da okoli 7 mesecev sploh nisem ovulirala, ciklus pa je bil dolg od 28-40 dni. Kak kdaj... No in odkar ne jemljem tabletk, z mojim sploh ne pazima nič oz. se trudima kaj pridelat pa ne uspe..
No in tako sem se tudi odločla, da nikoli v življenju več KT. user posted image

elegria pravi cukerček je! In še taki šikani klobuček ma user posted image

Tak zdaj pa šibam spakirat šotor in spalke in hop v belo krajino za čez vikend. Ja bi človek bolj razumel na morje ne?! Ma mamo nek piknik tak s kolegi in smo s cele slovenije in pol raje tam prespimo, ker verjetno bojo vsi mal pregloboko pogledli v kozarček [m=smiley36.gif] Razen mene pridne punčke, ki ne pijem alkohola user posted image user posted image no kak kozarček ali 2 za "na zdravje" user posted image

Pridne bodite punce in lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 119
12.6.2010 9:25:48   
nincy29
oo komaj zdaj zasledila da je odprta nova temauser posted image user posted image

za seznam: Nik 1.5.2010(19 let)

uf oprema..jaz nisem neki pretiravala.voziček imam od peg  perego pliko p3. v kompletu je bil športni del+trda košara+jajček(seveda tudi torba,dežna prevleka...) in sem za vse skupaj dala 450€.voziček je odličen..spravi se kot dežnik in zavzeme malo prostora.je pa fanj če imate košaro(moje mnenje)..lahko greste na daljše sprehode in še posebaj pozimi je mali lepo zavarovan na toplem.
2 flaški sem kupila..eno manjšo eno mal večjo.obleke priporočam 56,ker vas lahko kot mene preseneti in rodite z 54 cm.in ne preveč pretiravat z nakupi oblek..ker sproti vidiš katera številka mu ustreza in še za darilo veliko dobiš.previjalna miza...pri nas pride fanj v poštev..skos ga tam previvam(kadar smo doma)..meni na postelji je ful težje ker sediš..pri previjalni pa stojiš in lepo vidiš če je cel čist(še posebno če je po celem hrbtu pokakanuser posted image user posted image ).posteljica itak..pri nas je komaj v uporabi zdaj 3 dni,nisem pa pristaž tistih košev..ok če bi ga dobila bi ga uporabljala,ampak tako se mi zdi dnar proč vržen ker itak  ne uporablja dosti časauser posted image .nastavki za dojenje,črpalke,grelniki itd. nič nisem kupovala ker je brezveze..to itak potem kupiš če rabiš..jaz naprimer rabim nastavke za dojenje..mi je moj skoču iskat ko sem jaz v bolnici bila..sem pa bila presenečena da nastavke rabim..pred porodom sem imela lepe velike bradavice,po porodu sem tisti prvi podoj še brez dojila..potem so pa kar splahnele in sem nastavke rabila.pa z kozmetiko za tamale tut ne pretiravat..jaz sem mal preveč..prve mesece rabiš samo trdo milo in olje.jaz imam olje od baby johnnson olje za lahko noč in sem ful zadovolna.hladilno mazilo(kar od lumpija)čeprav nima nobenih izpuščajev in rdeče ritke mu cca 1x na dan namažem.bepanten priporočam..jaz sem si hemoroide ki sem jih po porodu dobila s tem popravila in lanolin za bradavice(sem v dmu kupila je ful poceni in je super).blazinice za dojenje..priporočam chico..sem probala ful drugih in najbolj fanj so mi tiste,tudi največ vpijejo.povijalne plenice..tiste ki bote dobile še starejše ki imajo 10x za prepognit itd priporočam da si kupite te tanove..jaz sem imela štarejše in sem kupla tanove ker so 10x bl praktične in še mali se lepše počuti,priporočam pa enih 10 za začetek da potem sploh vidite če bote na široko povijale.ok to je zdaj če se pa kaj spomnem še povem..če vas kaj zanima kar vprašajte...

še moj pikec..

user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 120
12.6.2010 10:50:38   
egleria
ja meni so tudi bolj praktičke tiste tanove povijalne pleničke.. rečmo moja mami ki pa je navajena starih pa sploh ni znala s tanovimi povijat.. user posted image stvar navade. jaz sem pol kr tanove uporabljala..
sem ga pa povijala široko z eno tetra pleničko 2 meseca in pol zato da mu je varovalo hrbtenico pa da sem ga tudi lažje prijela.. itak je bila zima tak da mu tudi vroče ni bilo. če bi blo poletje ne vem kak bi to šlo..

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 121
12.6.2010 11:41:40   
nincy29
maja une stare je res en kup blaga preveč..ja jaz sem ga 3 tedne povijala na široko..itak ma kolke ok in zaradi tega sem kar ukinila..že tako ko je samo v bodiju ga kuha..kaj pa še tisto..

joj kako kuha..mi imamo že cel teden temperaturo nad 30C.danes je prav katastrofa..ni čudno da mi mali ob 5h zjutraj rogovili 1 urco in potem mi celo jutro prespi..seveda z umesnim podojemuser posted image .

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 122
12.6.2010 15:23:03   
egleria
ti verjamem da mu je vroče.. bogi tisti ki nimajo vredu kolkov zdle poleti user posted image

mi pa gremo zdle ko pride moj domov na kopanjeeee na bazen spet user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 123
12.6.2010 17:07:27   
AinR
joj s telimi vašimi izkušnjami s tabletkami ste me pa kr malo zafrustrirale user posted image jst nekako optimistično upam, da bom mela čimmanj problemov ko jih bom nehala jemat. vsaj upam, glede na to da jih pred jemanjem nisem imela (mazoljev, močnih m ipd.)

drgač pa...fuuuul je vroče... user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 124
12.6.2010 17:30:14   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

ti verjamem da mu je vroče.. bogi tisti ki nimajo vredu kolkov zdle poleti user posted image

mi pa gremo zdle ko pride moj domov na kopanjeeee na bazen spet user posted image

To pa res ... Zala se je rodila 2. julija lani in sem mogla revico 3 mesece in pol široko povijat z eno povijalno in dvema tetra plenicamauser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?