donna22
|
Ja, saj vem, kako so prav ti nasveti Sem lani ravno taki cajt bla v isti situaciji Glede vozička je res tak, da je pač odvisno od posameznika, kaj si želi ... Kot pravim, ko ga nekajkrat uporabiš, ugotoviš, kateri bi bil idealni zate in kaj pogrešaš Npr. previjalna miza tudi ni ravno nujna, lahko previjaš na previjalni podlagi npr. na postelji. Jaz sem jo hotela imet, pa sma jo od začetka kar uporabljala, potem pa je prišla zima, pa sem si previjalno podlago rajši dala kar na pralni stroj v kopalnici, ker je tisto bil najbolj topel prostor v stanovanju ... in smo potem kar ostali tam Duda - jaz sem tudi govorila, da upam, da je ne bomo potrebovali, zdaj pa sem tako hvaležna, da jo imamo Sploh dojenčki, ki se dojijo, lahko potem mamino zizo uporabljajo namesto dude in verjemite, to sigurno ni fajn, ker ne moreš nikamor Eni pa namesto dude potem začnejo palec vlečt, kar je sigurno stokrat slabše od vsake dude ... Pa fajn je, da če ne moreš takoj dat npr. jest, se da z dudo to potem za kakih 5, 10 minut zavlečt ... skratka, duda rešuje življenje Flaške: jaz sem si kupila komplet 4h Aventovih stekleničk, bile so skoraj neuporabljane Zdaj ima eno Tommyjevo za čajčeka, pa še te noče uporabljat, kar iz kozarca ji moram dat pit (čeprav je ful polivanja pri tem, hehe ). Zdaj razmišljam, da bi te Aventove kar prodala ... Kupila sem si tudi sterilizator od Aventa - uporabljen mogoče desetkrat, tak da tudi ne sodi ravno med nujno opremo Imam tudi grelec za stekleničke - še originalno zapakiran V glavnem, katastrofa Ena flaška in ena duda sta za začetek dovolj, potem pa itak vidiš, če dojenje zalaufa ali ne ... Kupila sem si npr. tudi nastavek za bradavice, prepričana, da dojenje ne bo zlahka šlo ... No, tudi ta je še vedno originalno zapakiran Osnovne stvari so itak: voziček, lupinica, posteljica ... To tako ali tako vsaka ve Nek glavni seznam stvari kozmetike je po moje ta: tetra plenice (20 komadov, če je široko povijanje, pa 30; povijalne plenice tudi samo ob širokem povijanju), mandljevo ali olivno olje, hladilno mazilo za ritko, fiziološka raztopina, čistilni robčki, kakšna vata, gaza, trdo milo, potem tudi kaki čaj, fajn je met za rezervo doma vrečkico za en obrok AM, če slučajno dojenje ne gre, kot bi moglo, da potem ne rabi ati sredi noči v lekarno letet , poznam namreč take primere) ... Bom še mogla premislit, če sem kaj izpustila ... Mamica pa obvezno vložke vir 80 in pa kremo z lanolinom od Multimam za bradavice (lahko tudi Bepanthen, ampak je tista krema boljša, ker je ni treba dol obrisat). Pri oblačilih je težko dajat nek točen seznam, dosti je odvisno od letnega časa; nekaj si kupiš, potem ti nekaj itak prinesejo obiski (Zala je dobila celo goro oblačil ) in potem čez nekaj časa vidiš, kaj bi še blo treba dokupit ...
|