Encijan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Ma Encijan, jaz mislim, da je vse eno in isto sr....Za moment mogoče malo ublaži, to je pa tudi vse. Sej je jasno, da ena kremica, ki jo samo površinsko namažeš na dlesen, ne more pomagat kaj dosti v globini, kjer so zobki, ki izraščajo. Ma vse skupaj je eno zavajanje, če mene vprašate. Je pa res, da se starš vsaj malo bolje počuti, ko vsaj nekaj naredi, saj se mu dojenček ful smili, ko sitnari zaradi zobkov. In na to ciljajo proizvajalci. Kaj pa vem, meni je pomembno, da se mali vsaj doji lahko, pa tudi če vpliv kreme samo toliko časa "drži", ker zadnjič, preden sem pogruntala, da so zobki, cel dan skoraj ni hotel zizat, le cartal bi se, potem pa sem ga pozno popoldne namazala in je začel jesti in se dojil potem še celo noč, kot da bi hotel za cel dan nadoknadit, sem ga pa vmes še enkrat morala namazat. Tako da, jaz bom kremico za skrajno silo kar imela doma... Pa gengigel vsebuje hialuronsko kislino, ki je tudi v kremah proti aftam za odrasle in vem, da pomaga, zato mislim, da ni le reklamna fora. Sem hotela samo pomagat in ne reklame delat, zato bom tu kar zaključila to temo.
|