Poka
|
Jaz sem mojemu kupila za rojstni dan knjigo z različnimi govori, naj bi bilio zelo dobri. Knjiga je biula zapakirana in sem mislila, da so bolj govori za kake poslovne priložnosti, rettorika... Doma sem ugotovila, da so notri govori za poroke, govor ob nakupu novega avtomobila , pogrebe ipd. neumnosti :))) Knjig aje bila menda 70 EUR, ar sem ugotovila na blagajni, ko so že kasirali in iz vljudnosti je nisem dala nazaj in v upanju, da je knjiga dobra. Govori so pa taki, da sama napišem desetkrat boljšega, je pa res, da mogoče kdaj za kako idejo. Hvala bogu, sem mojemu kupila zraven še eno dobro stvar, neko usnjeno denarnico od neke priznane firme, ki pa je bila, sploh ne morem verjet, cenejša od te knjige. Knjiga me spominja na ene tistih knjig z nasveti o tem, kako obogateti, npr. Ali ena, ki jo je bivša kupila mojemu, ko sta imela težave s komunikacijo oziroma bolje, ona jih je imela sama s sabo: Kako živeti z moškim, saj brez nejga ne gre :))) Prava intelektualna poslastica, (študiram, ko se selim, če jo naj vržem stran, ker dela navlako, ali pa jo bom mogoče potrebovala, mogoče v času morebitne poporodne depresije, ko jo bom listala ob gledanju mehiških limonad ...)
|