|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
11.6.2010 10:56:22   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

urskaf zakaj imam občutek da bo pri meni zdaj tudi tako kot je bilo pri tebi pri prvem. se mi zdi, da sem preveč radovedna, in da ne bomo pred decembrom nič zvedeli. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozabila sem povedat, da sem imela jst srečo, ko sem imela pregled v Ljubljani, takrat je pa ležal čisto na hrbtu z nogicami narazen. user posted image
Tam so mi pa rekli, da je 100% fantek. user posted image To je bilo tudi enkrat in edinkrat, da se je videlo. user posted image

Saj bo, držim pesti, da bo premagal svojo sramežljivost. user posted image user posted image user posted image

ha ha ha jaz tudi, čeprav ati je pa navdušen ker je skrivnosten. user posted image user posted image user posted image Midva sva namreč vsak na svojem koncu - jaz imam občutek in sem skoraj prepričana da bo fantek, moj pa je prepričan da bo punčka. Tak da po mojem se zaveda, da imam jaz prav, pa bi rad da se čimdlje skriva. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
11.6.2010 10:57:55   
*Star*
Jaz sem se tud žredila več kot 2 kg... user posted image

Sem pozabla omenit....
že pred nosečnostjo se mi je na vsake par mesecev zgodilo da mi je srce zelo neenakomerno utripalo, pa ne da je bilo hitreje, počasneje, ampak je kar preskakovalo. To je bilo ponavadi ko sem mirovala, traja par sekund in neha.
Zadnje čase opažam to pogosteje, zagotovo vsak teden vsaj enkrat. Včeraj sem to omenila G in je rekla da moram nujno svoji splošni zdr. ( k sem ji tud že to omenila) in da me pošlje na EKG ter moram s tem izvidom še k G priti.
Malo me skrbi, zato ker ko sem bila majhna so mi že delali EKG (šum na srcu) in je blo vse v redu..... Bojim se, da kaj ni v redu pa EKG ne pokaže...
To je sedaj edina stvar ki me resnično skrbi. Občutek, ko se to zgodi je pa res čuden... skoraj se mi zdi kot da se mi hoče ustavit srček, pa ne pretiravam, al pa da se matra ko iztiska kri....user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
11.6.2010 10:57:58   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

PDP-jev imaš vedno določenih več. Eden je po datumu ZM, potem ti ga določi na prvem pregledu glede na velikost ploda, pa včasih še na NS po velikosti ploda, pa še vmes ti ga prilagaja na pregledih,... Tak da na koncu res ne več veš kdaj imaš sploh rok. user posted image

Jst sem imela pri prvem po ZM datum 17.3., po pregledu pri mojem ginekologu 6.4., potem sem imela pa še v Ljubljani pregled nekje v 25. tednu, mi je pa rekel, da bo PDP nekje 25.3. user posted image user posted image user posted image Si lahko mislite kak sem bila zmešana. Na koncu sem rodila pa 26.3 (na atijev rojstni dan user posted image ).

jaz sem tudi mislila in pričakovala da mi ga bo spremenil na prvem pregledu in potem še na ns, ampak vedno ostaja enak tistemu ki sem si ga že prej sama izračunala glede na ZM. Tako da očitno smo pri nas šolski primer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, ti datumi so samo okvirni. V 1.user posted image sem imela jaz datum po ZM 18.1, po prvem UZ mi je dala PDP 30.1., na NS pa 27.1., na koncu sem rodila 9.2.user posted image .

Zdaj imam datum po ZM 20.12., po NS pa 18.12., ampak mi je G rekla, da če se PDP določen na prvem UZ na NS ne spremeni za več kot en teden, da štejejo kot pravega tistega prvo določenega...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
11.6.2010 10:58:03   
birdy
Alma, glede spola, iz tvojih tipk v moj trebuhuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
11.6.2010 10:59:31   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Jaz sem se tud žredila več kot 2 kg... user posted image

Sem pozabla omenit....
že pred nosečnostjo se mi je na vsake par mesecev zgodilo da mi je srce zelo neenakomerno utripalo, pa ne da je bilo hitreje, počasneje, ampak je kar preskakovalo. To je bilo ponavadi ko sem mirovala, traja par sekund in neha.
Zadnje čase opažam to pogosteje, zagotovo vsak teden vsaj enkrat. Včeraj sem to omenila G in je rekla da moram nujno svoji splošni zdr. ( k sem ji tud že to omenila) in da me pošlje na EKG ter moram s tem izvidom še k G priti.
Malo me skrbi, zato ker ko sem bila majhna so mi že delali EKG (šum na srcu) in je blo vse v redu..... Bojim se, da kaj ni v redu pa EKG ne pokaže...
To je sedaj edina stvar ki me resnično skrbi. Občutek, ko se to zgodi je pa res čuden... skoraj se mi zdi kot da se mi hoče ustavit srček, pa ne pretiravam, al pa da se matra ko iztiska kri....user posted image user posted image

Prej bi rekla, da so to živčki. Tudi meni se je to dogajalo par let nazaj, pa ni bilo s srcem nič narobe.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
11.6.2010 11:04:23   
KatyK79
alma - hvala za tvojo napoved, mi je všeč, tud jaz mislim da bo punčka....joj komi čakam pa priveka na svet

babykitty - ja, razumem....user posted image zdej se te pa že mal bojim user posted image user posted image
pa hvala za info glede pregleda!!!!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
11.6.2010 11:05:43   
špica84
star pomojem ni nc narobe.imam tudi jaz obcasne napade prehitrega bitja srcka,ampak je pa res da sem jaz bila kot otrok operirana na srcku,ter da imam nekoliko visje pulze.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
11.6.2010 11:06:15   
špica84
alma tudi meni je napoved zelo vsec

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
11.6.2010 11:07:24   
BabyKitty
Punce tudi jaz sem imela velike težave z železom in jedla tiste predpisane tablete ipd. pa je bil in zanič okusa in nič ni pomagalo... Zdej pa jem alge-spirulina pacifika (ALGEA-ni ok), mi jih je priporočala ena k dela na tem inštitutu, ki preučuje zdravila ipd. V dobrem letu kar jih jem nisem bila 1x bolna (včasih sem bila dobesedno 1x na mesec po nekaj dni), tako se mi je okrepil imunski sistem, železa imam na popolni ravni ipd...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
11.6.2010 11:09:56   
pinkalonca
hvala punce user posted image alma tebi pa hvala za napoved user posted image   tudi midva imava občutek da bo punčka user posted image aja pa super za šoping user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ravno po kosilu in sem se čist preveč napokala user posted image pa tolk je fino vroče, danes sem lepo v kiklci in japankah in mi reeeeeees sede user posted image

ne znam vam razložit ampak jst sm tolk vesela, da gre vsem tako dobro in lepo user posted image naše decembrske pikice bodo najlepši otročki na forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
11.6.2010 11:28:13   
BabyKitty
KatyK79 kr boj se! user posted image

alma82 si se pa potrudla z napovedmi user posted image samo manjka nama še par podatkov za natančno določitev user posted image npr. kaj bodo o spolu na morfologiji rekl user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
11.6.2010 11:28:17   
zaljubljena23
alma, verjemi, da imam sama več zalog kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image   In čestitke za uspešen pregled in seveda šopinguser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
11.6.2010 11:32:52   
KatyK79
a je katera v btc-ju oz. bližini???

delam, pa se mi nič ne da, pa vroče mi je, pa bi šla ven na luft pa nimam nobenga za na kavo!!!???user posted image ...mmmm al pa na sladoled user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
11.6.2010 11:38:29   
*Star*
Frutiq, živčki sigurno niso ker ko se mi to zgodi sem ponavadi pred tv-jem, popolnoma mirna.
Špica, srček ne bije prehitro, sem se na to že navadila ko grem po stopnicah sploh pa sedaj in to me ne preseneča, ampak začne neenakomerno bit ne znam razložit in prav čutim ga... kot da se matra, upočasni, potem parkrat hitro utripne, potem spet komaj... potem pa spet po stalnicah. Če si predstavljaš, kot če bi gledala urin kazalec, ki enakomerno tiktaka, potem kar naenkrat na eni sekundi malo zastane... potem preskoči par sekund, spet zastane.... gre naprej...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
11.6.2010 11:38:33   
špica84
ja jaz sem zelo blizu user posted image

vem star kaj mislis tudi meni se nekaj podobnega obcasno dogaja.sploh ko moram v 4 stuk brez lifta

< Sporočilo je popravil špica84 -- 11.6.2010 11:40:03 >

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
11.6.2010 11:44:56   
KatyK79
špica84 - a res user posted image
grevi???
kje točno si oz. kam lahko prideš?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
11.6.2010 11:47:56   
špica84
kamor zelis meni je vseen.sam najem se k sm ze lacna user posted image .

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
11.6.2010 11:49:16   
mag3
Madonca ste načvekale, pa sem šla samo v trgovino na brž. user posted image

Alma superca pregled. user posted image  Meni pa nisi napovedala spola. user posted image  Si pa že orng šopingirala. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
11.6.2010 11:50:20   
KatyK79
špica84 - dober tek.
no ko boš gotova javi...a lahko prideš do harwy normana???

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
11.6.2010 11:52:25   
pinkalonca
tole z utripom je pa tudi meni znano user posted image

ponavadi ko se uležem in popolnoma umirim se mi je zdej ene parkart že naredlo, da sem karnaenkrat začutla, da mi je srce podivjalo, prav začutla sm ga v prsnem košu ampak to za 2-3 sekunde pol je blo pa kul... sem pač predvidevala, da pač opravlja več dela glede na to da povsod berem da se ful poveča količina krvi user posted image joooooooj da ne govorim o žilah na prsih user posted image še nikoli nisem vidla žil na prsih zdej pa zgleda ko da bodo ven skočile user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
11.6.2010 11:55:49   
špica84
ja komot ti javim ko se najem,oblecen mam pa belo kapri hlace(trenirko) in eno pisano majcko

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
11.6.2010 12:01:33   
KatyK79
no super špica, jaz imam pa jeans krilo in driskato rjavo majco user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
11.6.2010 12:02:58   
BabyKitty
Jaz grem pa čez 2 urci pa pol v BTC... user posted image ko bosta vi2 že odkofetkale user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
11.6.2010 12:06:39   
KatyK79
joj škoda babykitty, ja takrat je zame že malo pozno! pa drugič a velja? ampak res!!! user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
11.6.2010 12:09:23   
Mjavmjav
Živjo punce!!

Frutiq meni so okvirno napovedali spol na NS, ampak je rekla da to ni zihr. Imam pa ful močan notranji občutek, šesti čut, al kaj je to, tako da sama vem, da mi je napovedala prav.

KatyK79 in Star ... kakršnokoli sekiranje ni dobro. Če se sekiraš, ker čutiš spremembo ali ker se nič ne spremeni. ko mene stisne krč se na smrt ustrašim, kaj je zdej to, po drugi strani pa je fajn, ker vem da nekaj se dogaja tam. Ampak definitivno ni dobro premlevati o vsaki spremembi ali nespremembi, ampak enostavno poskušati živeti kot prej.. sproščeno, uživati, se veseliti in res pozitivno misliti. Moč misli je močnejša kot karkoli drugega... samo poglejte kako so moje misli bolj sigurne kot ena UZ mašina o spolu mojega dojenčka... hihi user posted image user posted image

Kar se pa tiče rokov... hehe... jaz sem do sedaj dobila že štiri datume: 3.12., 4.12., 6. 12. in 7. 12... Tako da nimam pojma kaj bo res. V knjižico so mi napisali 4. 12, na NS je pa napisala 7.12.... pa razumi zdaj to... najbolj me pa bega to, da potem res ne vem v katerem tednu sem... Ringaraja pravi, da v 15., ampak po kakšnem drugem izračunu bi bila lahko še v 14. Prav hecno je to ane user posted image Še bolj hecno je pa ko poskušaš te tedne pretvoriti v mesece... Mene vsi sprašujejo v katerem mesecu sem? Pojma nimam... v 4. verjetno? Res ne znam dat 40 tednov v 9 mesecev... al je 5x8 ali 4x10... tisto vmes pa ne gre user posted image user posted image

BabyKitty a na morfologijo si že naročena... uaaaaa... v katerem tednu pa je to? A ni v 24.?

Zgleda, da bom mogla jaz tudi svojega bušija slikat user posted image A veste, da zdaj pa res malo raste.. Pa naj moj G. reče karkoli, to je že od dojenčka! (on trdi da sem pač napihnjena... hehe) user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!