|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
11.6.2010 9:42:57   
birdy
Katyk, jst v nobeni nosečnosti nisem imela krčev. Zako da sprosti se, vse je okuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
11.6.2010 9:48:55   
KatyK79
pinkalonca - lllllllluuuuššššššššštttttttnnnnnnnnn buši user posted image

punce res hvala...ja pozitivne misli!!!! user posted image
zakon ste! user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
11.6.2010 9:55:41   
lidik
ooooo pinkalonca kakšen luškan buši !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa naj tebi in seveda tudi zaljubljeni23 čimprej mine tale vikend, da bo čimprej ponedeljek in bosta občudovali svoje pikice.

KatkyK79 šele sedaj sem videla tvoj prejšnji post. Nič se ne obremenjuj s krči. Jaz jih tudi nimam pa vidiš da sem v torek zvedela da je vse super in da najina pikica pridno raste. Tako da jupi, smo prave srečke user posted image , ki nas ne mučijo nosečniške težave. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
11.6.2010 9:59:49   
mag3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   
user posted image
 Datum, Nick:

JUNIJ
11.06. - BabyKitty, kepca
16.06. - pinkalonca (3. pregled - G), rubica
17.06. - zaljubljena23 (3. pregled), tinca12, enček
21.06. - mag3 (3. pregled)
22.06. - suziflo (2. pregled), ManUr (2. pregled)
23.06. - lidik (2. pregled)

24.06. - KatyK79 (2. pregled)
29.06. - jona klara(3.pregled
30.06. - urskaf

JULIJ
05.07. - Frutiq (3. pregled)
06.07. - dangermouse
07.07. - Alma82
(3. pregled)
13.07. -
Arwenko
19.07. - lidik (2.UZ)
20.07. - špica84, *Star*

user posted image
Datum, Nick

JUNIJ
11.06. - polari, maya1505
14.06. - pinkalonca, zaljubljena23, aprill
15.06. - GITA14
16.06. - dangermouse
17.06. - alma82, tinca12
18.06. -
kepca
22.06. - suziflo, simi27, špica84

JULIJ
01.07. - Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                          

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
11.6.2010 10:02:07   
mag3
Tudi jaz nimam nobenih krčev, mogoče magnezij pomaga. Tudi jaz se včasih zasekiram in sprašujem kdaj bo ta december, da končno rodimo zdravo bebiko. user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
11.6.2010 10:07:46   
BabyKitty
Ewoooo sm že nazaj s sendvičem v roki user posted image Za vse ki jih je zanimalo kako poteka pregled:

Najprej seveda tehtanje, pa pritisk, pa neke revije sem spet dobila, kjer piše vse živo od nosečnosti, do kolikokrat na dan je treba otroka previt, koliko spi ipd. mi je zelo všeč user posted image ...
Potem grem notri k ginekologinji se uležem na mizo in dvignem srajčko (na srečo ni blo treba spodnih hlačk dol jeiii user posted image ) in smo poslušal srčkaaaa user posted image potem mi je zmerila, če pikica raste, sicer nevem kako, ampak meter je dala nekje od hribčka pa do bušija user posted image pretipala me ni nič... izpolnila je materinsko knjižico, mi opisala naslednje preiskave: spet moram dati kri za toxo, pa vodo, pa še za sladkorno, ampak to je prostovoljno, ni obvezno (nič pa ni omenjala doplačil user posted image ) pa sem rekla seveda, da naj preverijo...

Torej, naročila me je še na morfologijo 15.7. user posted image user posted image user posted image

KatyK79 samo še enkrat na kaj slabega pomisli, pa te najdem in te po riti user posted image
pinkalonca fletnga bušija maš ja  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
11.6.2010 10:13:22   
Frutiq
Hmmm, zdaj malo gledam.... Ali je katera na NS sploh zvedela za spol? Meni je rekla, da ima pikica popkovino med nogami in prikriva pogled....

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
11.6.2010 10:14:03   
enček
Takega podonega bauhija imam pa jst tudi kot ti pinkalonca :)
Luškan je.....

Čim manj skrbi glede bebik, to velja tud zame :)

Včasih se ponoči zbudim in seveda odlaufam na wc in ko vsatnem me zagrabi  krč...in pol še uro ne spim, ker me skrbi, zakaj je bil krč tako močen. Ampak zjutraj je potem spet vse vredu.

babyKitty javi kako je bilo na pregledu, ker mene čaka verjetno podoben naslednjič :)

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
11.6.2010 10:20:53   
lidik
BabyKitty a to je bil tvoj drugi pregled? 

Neposredna povezava do sporočila: 3384
11.6.2010 10:21:32   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Hmmm, zdaj malo gledam.... Ali je katera na NS sploh zvedela za spol? Meni je rekla, da ima pikica popkovino med nogami in prikriva pogled....

Jaz sem dobila enak odgovor. Mislim da so decemberske pikice prav skrivnostne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
11.6.2010 10:22:24   
zaljubljena23
baby, super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

frutiq, mislim da ne...mogoče bom jaz tista srečnica v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image , če ne pa bomo že počakali do morfologije...Sicer pa se res redkokdaj zgodi, da uspejo na NS določiti spol

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
11.6.2010 10:23:11   
BabyKitty
lidik vbistvu je bil 3.

1. me je naročila v 7. tednu
2. UZ v 10. tednu
3. pregled, danes v 15/16 tednu (je rekla da sem noseča 15t1d, na tickerju pa piše, da sem 14t5d - se ne morejo odločit user posted image )

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
11.6.2010 10:25:10   
birdy
Joj, jst tud komi čakam morfologijo. Da vidm a bo zdej fantek, ker si ga res močno želim po dveh bejbah. Če bo še ena punčka bo seveda tud super, sam mal šoka bo od začetka. Tko da če bom po morfologiji mal paf (kar bom v vsakem primeru)user posted image me ne čudno gledat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
11.6.2010 10:26:51   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

lidik vbistvu je bil 3.

1. me je naročila v 7. tednu
2. UZ v 10. tednu
3. pregled, danes v 15/16 tednu (je rekla da sem noseča 15t1d, na tickerju pa piše, da sem 14t5d - se ne morejo odločit user posted image )

A ti je upoštevala spremenjen rok poroda? Kokr vem so teb spreminjal, sem si zapomnila ker je teb spremenila na mal kasnej, jst mam pa mende mal prej sam mi ni spreminjal. Sva ravno obrnileuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3389
11.6.2010 10:30:01   
lidik
babykitty hvala. Torej takšen pregled bom jaz imela 23.6. Hvala za informacije. 

Neposredna povezava do sporočila: 3390
11.6.2010 10:33:18   
BabyKitty
birdy pojma nimam kaj je naredila user posted image najbolj smešno je pa to, da mi je PDP v knjižico napisala še 2 dni kasneje, torej 7.12., nosečnost naj bi bila pa 3 dni daljša, kakor po mojih izračunih user posted image nč jasn user posted image nej PDP kr ostane 5.12. al pa še kaj prej user posted image pa res nevem kje je našla 7.12. user posted image pomoje to kr tko mal na oko delajo user posted image

lidik ni problema user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
11.6.2010 10:38:58   
urskaf
utiq
IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Meni je že na prvem pregledu rekel, da kaže, da je fantek, sam to še ni nič sigurno.

Pri prvem pa na nobenem pregledu ni videl, ker je vedno tako ležal, da je imel nogico preko ali popkovino med nogami,... user posted image user posted image user posted image Jst pa taaaaaak radovedna!!!

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
11.6.2010 10:42:08   
lidik
urskaf zakaj imam občutek da bo pri meni zdaj tudi tako kot je bilo pri tebi pri prvem. se mi zdi, da sem preveč radovedna, in da ne bomo pred decembrom nič zvedeli. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
11.6.2010 10:43:33   
urskaf
PDP-jev imaš vedno določenih več. Eden je po datumu ZM, potem ti ga določi na prvem pregledu glede na velikost ploda, pa včasih še na NS po velikosti ploda, pa še vmes ti ga prilagaja na pregledih,... Tak da na koncu res ne več veš kdaj imaš sploh rok. user posted image

Jst sem imela pri prvem po ZM datum 17.3., po pregledu pri mojem ginekologu 6.4., potem sem imela pa še v Ljubljani pregled nekje v 25. tednu, mi je pa rekel, da bo PDP nekje 25.3. user posted image user posted image user posted image Si lahko mislite kak sem bila zmešana. Na koncu sem rodila pa 26.3 (na atijev rojstni dan user posted image ).

< Sporočilo je popravil urskaf -- 11.6.2010 10:44:11 >

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
11.6.2010 10:44:32   
alma82
Evo mene user posted image   user posted image
(ker ste se take čveke, bom mogla jaz zdej roman spisat user posted image  )
včeraj smo šli na oreng šoping in sem potem samo zaspala user posted image  user posted image

Moj pregled ... bilo se super noro noro user posted image  Pikica je velika 48,60 mm, stara naj bi bila 11t2d, ampka po velikosti pa kaže polnih 12t. Bo bila velika po očiju user posted image user posted image  pa komaj mi je dve slikici natisnila (sta v albumu) ker je imela moja pikica full dela in je skoz nekaj skakljala in plesala. Je G parkrat rekla da ta je pa full živahen user posted image  user posted image
in seveda sledil je šoping user posted image  user posted image
najprej sem šla z mami in nakupovale sva full zadevic ... samo škoda, ker se ne najde koliko zimskega user posted image  pa še barvno sem bila omejena user posted image
kupili smo velko belih zadevic, rumenih, bež, sivkastih, krem  user posted image  (zelenkaste nisem našla user posted image  )
Potem je pa prišel še dragi in sva šla še z njim v šoping user posted image  user posted image
je malo manjkalo, da ga nisem prepričala, da kupiva tisti stol za hranit otroka user posted image  user posted image
Moram it pa še v Pikapolonico po takšno jopico kot jo je kupila BabyKitty user posted image  user posted image

aja pa do sedaj smo vse skupaj pridelali že 1,7 kg user posted image  torej od zadnjega pregleda do danes točno 1 kg user posted image
.... skoraj 2 kg več že imam ... user posted image

Aischa ... full lep buši user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
jaz ti zaenkrat napovedujem fantka user posted image  ampak moramo seveda počakati, da mi da teta BabyKitty žegen da se strinja z mano user posted image  user posted image

Špica ... ma za enkrat ti jaz napovedujem punčko user posted image

Lidik ... čestitke za dober rezultat user posted image  user posted image
Kje je pa tvoj buši user posted image
user posted image  očitno sva jaz in ti (pa moj tudi) edin v Sloveniji, ki nimamo FB-ja user posted image

Birdy ... imaš pa fulll lepi buši user posted image  ... tako lep in velik. Komaj čakam da moj še zdraste user posted image
a že veš kaj nosiš? Je fantek? user posted image

Frutiq,Tasika12 in buba88 ... čestitke za NS user posted image  user posted image

KatyK79 ... prelep buši user posted image  user posted image  
jaz ti mnapovedujem punčko user posted image

mag3 ... končno user posted image  user posted image  lepi buši

Zaljubljena ... jaz sem se tudi odločila, da dvojnega kromosonskega testa ne grem delat. Edino če NS ne bo kul, ampak itak da bo user posted image  
Jaz sem Birdy napovedala fantka user posted image  
punce so full govorile v nekih zalogah, pa jih tudi jaz nikjer nič ne vidim. Ugotavljam, da imam jaz največ zalog, pa še nikoli nisem rodila user posted image  user posted image

Urskaf ... čestitke in dobrodošla v naš klub user posted image  user posted image  user posted image

samo res, kje je n a n i ?? Nekaj se spomnem, da je rekla, da ima NS .... a katera kaj ve?

pinkalonca ... lepi buši user posted image  jaz tebi napovedujem punčko user posted image

No jaz sem se čist ufurala v tole napovedovanje spolov user posted image  user posted image

Zdej pa odštevam dneve do četrtka (še 6-krat grem spat user posted image  )
Grem zdej papcat user posted image   (sem premal pridelala do zdaj, pa moram jest user posted image  )

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
11.6.2010 10:46:44   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

urskaf zakaj imam občutek da bo pri meni zdaj tudi tako kot je bilo pri tebi pri prvem. se mi zdi, da sem preveč radovedna, in da ne bomo pred decembrom nič zvedeli. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozabila sem povedat, da sem imela jst srečo, ko sem imela pregled v Ljubljani, takrat je pa ležal čisto na hrbtu z nogicami narazen. user posted image
Tam so mi pa rekli, da je 100% fantek. user posted image To je bilo tudi enkrat in edinkrat, da se je videlo. user posted image

Saj bo, držim pesti, da bo premagal svojo sramežljivost. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
11.6.2010 10:48:26   
*Star*
birdy, meni je dala Retafer tabletke, sem jih že enkrat prej jemala, kot pravim sem očitno kronično anemičnauser posted image
In to kar 2 škatlici po 30 tabletk, vsako jutro eno, menda na tešče pa čim več C vitamina zraven, da se železo čim bolje absorbira. Jaz vseeno vsaj nekaj pojem prej da mi nebi blo slučajno slabo.
Mlečni izdelki in zdarvila za anemijo pa menda ne grejo dobro skupaj, ker mlečni izdelki zavirajo absorbcijo železa.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
11.6.2010 10:51:13   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

PDP-jev imaš vedno določenih več. Eden je po datumu ZM, potem ti ga določi na prvem pregledu glede na velikost ploda, pa včasih še na NS po velikosti ploda, pa še vmes ti ga prilagaja na pregledih,... Tak da na koncu res ne več veš kdaj imaš sploh rok. user posted image

Jst sem imela pri prvem po ZM datum 17.3., po pregledu pri mojem ginekologu 6.4., potem sem imela pa še v Ljubljani pregled nekje v 25. tednu, mi je pa rekel, da bo PDP nekje 25.3. user posted image user posted image user posted image Si lahko mislite kak sem bila zmešana. Na koncu sem rodila pa 26.3 (na atijev rojstni dan user posted image ).

jaz sem tudi mislila in pričakovala da mi ga bo spremenil na prvem pregledu in potem še na ns, ampak vedno ostaja enak tistemu ki sem si ga že prej sama izračunala glede na ZM. Tako da očitno smo pri nas šolski primer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
11.6.2010 10:54:30   
lidik
alma82 bo tudi moj buši prišel takoj ko pridem domov. Zdaj bova namreč z mojim do nedelje ali do ponedeljka pri njemu spala, ker so njegovi šli na dopust, pa da ne bo prazna hiša in da bodo imeli mačkoni in kužo družbo, sva rekla, da se "preseliva" dokler ne pridejo nazaj. Sem pa tam brez računalnika - oz. bi lahko šla na sestrinega, samo tisto mi pa tudi ni. Tu v službi pa ne morem slikc nalagat. Tako da v nedeljo ali v ponedeljek si slikam bušija in ti ga pošljem da mi napoveš spol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau ti si pa že res naredila pošten shoping. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
11.6.2010 10:56:12   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

birdy, meni je dala Retafer tabletke, sem jih že enkrat prej jemala, kot pravim sem očitno kronično anemičnauser posted image
In to kar 2 škatlici po 30 tabletk, vsako jutro eno, menda na tešče pa čim več C vitamina zraven, da se železo čim bolje absorbira. Jaz vseeno vsaj nekaj pojem prej da mi nebi blo slučajno slabo.
Mlečni izdelki in zdarvila za anemijo pa menda ne grejo dobro skupaj, ker mlečni izdelki zavirajo absorbcijo železa.

A je to na beli recept a na zeleni?
Mah, men tist ferum lek res ni delal dobro, sirup je bil ok sam zanič za pit, hematopan ki sem ga jemala v prvi nosečnosti se pa ne dobi večuser posted image Tole si bom pa prov napisala, da vprašam G po teh... Pa ti je dobro po njih?
A veš men pri Ferum leku je blo jasno da ne smem takoj po tistem pojest nekaj mlečnega, je tud pisal da ti zna bit slabo. Ampak jst če sem hotla jogurt spit sem ga lahko šele zvečer, pa sem zjutri vzela tist tablet. Tok časa je očitno trajal da mi je šlo čez telo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Najljubši letni čas?
petruska

Tvoj letni čas je?

Pomlad (30%)

Poletje (55%)

Jesen (5%)

Zima (9%)

Število vseh glasov: 74

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!