|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.6.2010 15:01:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nič, punce moje, jaz imam dovolj...Zapuščam računalnik za približno 1 teden! Lepo se imejte, pišite kaj, da bo imela kaj za brati!

Pa se tipkamo! Papauser posted image

Lepo se mejteeeeeeeee! Vreme bo pa lepo baje. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.6.2010 19:41:51   
tasa_m
Naj me nekdo razsvetli...kam ga šiba Kokic z family? user posted image  user posted image Kak te nič ne vem, kaj je kaj pisla o čem?

Jaz pa grem zdaj majco si speglat pa pod tuš in spat. Danes sem ful crkjena. user posted image

Nočko!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.6.2010 20:33:58   
PERSIDA
MaJaLe - No vsaj za nekaj je dobro ko nimaš fbjauser posted image .Kak si mi bejba? Si med pogrešanimi.Kaj si se že preselila?

Kokič - uuuuuuuuuživajte

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.6.2010 20:49:52   
Nina00
Dober večer!

Otroka spita, dragi gleda TV, tako da ....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.6.2010 20:51:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

mi pa mamo koze....tiste vodene..zdaj še samo timi,na lucasa še čakam...jim majo v vrtecu...se pa naš seznam krrčiiiiiiii...drugače pa vse po starem,hodi nena,zoba še vedno 2,smo pa septembra vrtec dobili...uživajte
user posted image user posted image user posted image  za norice, da jih prebolite s čim manj pikic!
user posted image  za vrtec.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.6.2010 20:55:26   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sem imela še star dopust. En dan še imam pa mi bo propadel, tako da se mi bolj splača danes imet dopust kot bolniško. Pa še lažje se zmenim, ker na razporedu mi ne bodo že vnaprej pisali bolniške user posted image  Sicer sem bila pa letos že tako preveč na bolniški - negi za otroko, ko sta non stop bolna.

meni jo user posted image

user posted image  Super!  Kaj naj ti rečem, imam pač tako službo, da bi se mi samo režali, če bi kaj takega predlagala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.6.2010 21:00:05   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*mi pa imamo na mesec dovoljene 4 ure bolniškega izhodauser posted image user posted image  tako da rešim s temi izhodi vse...
O, tole je pa tudi fino! Samo pri nas  si ne predstavljam, da bi sredi dneva šel (ma, saj verjetno bi šlo, samo bi bila zmešnjava in še drugi bi potem namesto mene morali narediti še moje delo, tako da...), da bi pa sredi dneva prišel pa sploh nima smisla.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.6.2010 21:02:16   
Nina00

Nič, punce moje, jaz imam dovolj...Zapuščam računalnik za približno 1 teden! Lepo se imejte, pišite kaj, da bo imela kaj za brati!

Pa se tipkamo! Papauser posted image

Uživajte, mi bomo pa glasovali user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.6.2010 21:04:34   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Naj me nekdo razsvetli...kam ga šiba Kokic z family? user posted image  user posted image Kak te nič ne vem, kaj je kaj pisla o čem?

Jaz pa grem zdaj majco si speglat pa pod tuš in spat. Danes sem ful crkjena. user posted image

Nočko!

Na morje user posted image

Nočko! Upam, da sedaj že lepo sanjaš user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.6.2010 21:05:20   
Nina00
Vidim, da tudi ta petek ne bo nič od čveka user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.6.2010 21:38:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Na morje za en teden.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.6.2010 21:42:09   
Najaa

Kaj da ne! Povej, kako si? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.6.2010 22:25:31   
Najaa
No pa nič. Jaz tudi grem na kavč ležat. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.6.2010 22:29:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj da ne! Povej, kako si? user posted image

Pa kaj me nisi prej vprašala? user posted image  Sem vmes že čisto zajadrala v druge teme pa še doma malo rokave zavihala, tako da upam, da nisi že ušla user posted image

Trenutno sem super! Sicer zmatrana, a imam dober občutek, ker vse kaže, da bom lahko čez poletje normalno hodila v službo pa da bomo doma lahko tudi normalno hodili ven pa na izlete pa obiske,... Ker tole leto od jeseni je bilo prav user posted image  kar se tiče takih in podobnih načrtov. Zaradi stalnih viroz ipd nam je vse padalo v vodo. Pa saj veš user posted image  Torej se tega poletja res veselim, da bomo končno lahko normalno funkcionirali user posted image

Kako si pa ti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.6.2010 22:29:57   
Nina00

Ja, pa ne sedaj, ko sem ravno odgovor zate pisala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.6.2010 7:46:47   
Najaa

Ja, pa ne sedaj, ko sem ravno odgovor zate pisala user posted image  user posted image  user posted image

Ja kaj naj, rolete so se mi že spuščale. user posted image
Fajn fajn, upam da ste res ven iz teh bolezni.user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.6.2010 12:19:44   
tasa_m
dober dan 

Šefica spi pa mam malo cajta, da kaj napišem. Sva bile na Pohorju pa nisem imela dolgih rokavov za Lijo cuj (so ostali v avtu) pa sva kar hitro z gondolo šibali nazaj v dolino
Ajej, je na Pohorju videla HK balon in je stala taaak dolgo tam pr balonih in kazala na njega, da sem morala popustit. Je bila tak smešna, ko je bi na ful veliki vrvici in ga je tak ponosno cuj nosla.

Drugače pa vse po starem, nič novega.

Kokica...sem glasovala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
6.6.2010 13:17:10   
Najaa
tasa, si fraj danes?

KOKICA, dolžnost opravljena.

Mi pa smo super, lahko rečem. Moj je že od petka službeno odsoten in punce se mamo prav fajn. Ko mačke ni doma, miši plešejo, haha. user posted image Včeraj smo bile na pikniku nedonošenščkov in super, fajn... Persidina bavca sta prelepa fantka, ki sta blazno všeč mojima pupama. Ena  se je skoz stegovala h njima v voziček, druga je stresla Tomažu na glavo lopatko peska. user posted image user posted image Ampak ok, sej doma majo vodo pa se bojo skopali. user posted image user posted image Resno, še tukaj Persida, ful sem vesela, da smo se vidli in kot sem rekla, naslednjič pa MB. user posted image To sem tak že tasi obljubila...

Danes pa smo delovne od šestih zjutraj. Tak da so skoraj vsa gospodinjska opravila že opravljena, sprehod in kavica sta padla, kosilo je v želodčkih, Nika spi in Tija gleda risanko. Pol pa spet ven na zrak.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.6.2010 13:19:34   
Najaa
tasa ali katera druga, ki glasuje za V. a mi lahko poveste, kako se znebim tistega okna, v katerega je treba vpisat podatke za žrebanje? Sploh se noče odstranit oz. vsakič se pojavi in mi gre že na živce. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
7.6.2010 12:21:10   
Najaa
KOKICAAAAAAAAAA! Pogrešam tvoje dobro jutro! Vsaj ti si nas metala s tem na prvo stran! user posted image

Babe žabe, kje se skrivate? user posted image

Evo jaz mam Niko doma, ker greva popoldan pokazat P njen kašelj. Ni nič hujšega, sam da ji pljučka posluša, da bo ata miren. user posted image Zdej pikica mala spi, jaz pa kuham in prelagam spet cunje. Eh če pa tak hiter rasteta, da je skoz treba neki sortirat! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.6.2010 13:17:16   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Najaa ne vem za ostale ampak js vas do zdej nisem utegnla bratuser posted image

Ja, sej nobena ne utegne. user posted image user posted image user posted image

Ma ne, se hecam, kaj me ne poznaš veš? user posted image Jaz te tudi pogrešam tak da piši piši piši! user posted image

sej vem, da ni letelo nameuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
7.6.2010 13:18:15   
*MaJaLe*

Ma ne, se hecam, kaj me ne poznaš veš? user posted image Jaz te tudi pogrešam tak da piši piši piši! user posted image  

ma sem lepo citirala ne?!user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
7.6.2010 13:20:34   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

MaJaLe - No vsaj za nekaj je dobro ko nimaš fbjauser posted image .Kak si mi bejba? Si med pogrešanimi.Kaj si se že preselila?

ja ne?!user posted image
ej ok sem drugače...v četrtek mam še zadnji izpit tako da po eni strani komaj čakam, da gre mimo...po drugi strani pa ne, ker nimam pojmauser posted image user posted image
šef pa mi ne da prosto v službiuser posted image  da naj pridem vsaj za par ur rešit stvariuser posted image user posted image  ehhh...
preselila se še nisem...čakam na konec mesca pol pa v akcijooooooooooooooouser posted image

kako sta tvoja dva mala škratka?!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
7.6.2010 13:22:10   
*MaJaLe*

tasa ali katera druga, ki glasuje za V. a mi lahko poveste, kako se znebim tistega okna, v katerega je treba vpisat podatke za žrebanje? Sploh se noče odstranit oz. vsakič se pojavi in mi gre že na živce. user posted image
to se tudi meni non stop kaže user posted image  pa niti ne pusti, da potrdim podatke,...kr nekiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
7.6.2010 13:47:59   
Najaa

No, sam da veš! user posted image user posted image user posted image

Kaj delaš jutri dopoldan? Bom na obali. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?