|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
7.6.2010 21:16:32   
sanje37
Ja, te inekcije so res uf. Gonal je enostaven, menopur pa isto mešaš kot diphereline, to je šele lušno!! Jaz imam dve vodi in pet praškov (doza za slona, he he he), pa moram vse v vsako flaško spravit pa ven potegnit.... včeraj sem eno rundo uničila, mi je vse ven špricnilo, še dobro, da sem za dva dni imela. Drugo dozo sem nekako spravila skupaj. No, pa sem šla k sestri danes še po eno dozo.user posted image Ne vem, ali sem samo jaz tako nerodna al kaj. Danes pa nisem vedela, ali naj grem v zdravstveni dom al koj, pol sem pa počasi precejala dozice pa sem uspela vse ven dobit. Zdaj pa me pika po trebuhu, pa nekako napeta sem... upam, da to pomeni, da rastejo!!user posted image

pikachu - hvalauser posted image .

zaljubljena23 - user posted image uživaj, saj do NS bo tudi hitro minilo.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
7.6.2010 21:47:11   
drejčy

sanje37 želim ti da ti folikli pridno rastejo in da to pikanje pomeni ravno to user posted image

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.6.2010 8:04:12   
pikachu
Dobro jutro!

Kako ste? danes je zadnji dan pred punkcijo in sem že kar fejst živčna kaj bo. Upam da so folikli lepo zrasli in da dobimo čim lepše celice jutri. Zdaj pa grem še zadnji dan v službo in za nekaj časa bodo meli mir pred mano(upam).

Lep dan vam želim.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.6.2010 10:15:58   
womanpolice
Živjo punce!

Rada bi se vsem vam  zahvalila za lepe želje in upam, da se tokrat uresničijo in da bi bil 4.postopek zmagovalen za naju.

Vem, da se že nism oglasila od transferja, zato dolgujem krajše poročilo že... Torej....

Danes smo 6. dan po ET. Zaenkrat je še vse ok. Ob večerih me spodaj mal "tišči" tak kot da bi nekaj pritiskalo ob steno (sploh ne vem opisat), prsi pa imam v večini dneva tko občutljive, da me niti moj ne sme zanje prijet. Tudi spat ne morm na trebuhu, saj me prsi tako zabolijo (predvsem desna - uf sm natančna  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ), tak da spim na boku al pa na hrbtu. Počutje je še ok. Morm rečt, da zaenkrat sm bolj opitmistično naravnana kot pesimistično - mogoče zaradi zgoraj navedenega.

Lulali bomo v petek, 11.6., na 9. dan po ET (stopko sem imela 26.5.) in upam, da vas razveselim z lepo novičko.

Danes smo dobili pošto iz MB in ne morm verjet... Končno smo prišli do pingvinčka. Sicer enega ampak je. In to je res najbolj uspešen postopek od vseh, ki sva jih prej imela v LJ. MB je res zakon!!!

Zdaj pa grem jest čokolino user posted image user posted image user posted image .

Lp, želim vam lep sončen dan!

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.6.2010 10:16:46   
womanpolice
Vsem akterkam držim pesti, da bi pridelale lepe kvalitetne celice. Za trepetalke pa držim pesti, da bi ugledale magični user posted image .

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.6.2010 10:40:28   
talika81
W*, naredi test rajši 10. dan po ET-ju. men je na ta dan pokazalo, da sem user posted image . je bolj ziher kot pa 9. dan.
jaz nisem imela nič boleče prsi, edino bradavice so me bolele ko user posted image . pa tudi meni je nekaj pritiskalo tam doli. jaz močno, močno držim pesti za pozitiven rezultat. in user posted image  za pingvinčke - nekaj je, pa čeprav je samo eden.

vsem, ki mukotrpno čakate na dan D (bodisi na test bodisi na ET ali punkcijo), naj vam čakanje čimprej mine. sej prve dni gredo počasi, pol pa še bolj. ampak je vse to poplačano, ko zveš, da je uspelo. user posted image

men se pa zdajle tako en malo moti zaradi utrogestana ... še dva tedna jih moram jemat. user posted image  pol pa konc s tem. že komaj čakam, ker mam dost teh tablet.

folno kislino tudi jemljite. ne pozabite na to. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4806
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 11:21:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.6.2010 11:36:58   
talika81
Registrirana, ne skrbi, tudi jaz nisem imela nobenih znakov. edino, kar sem opažala, je bilo to, da so se dojke malo povečale in dobile malo bolj okroglo obliko. to je pa tudi vse. vsi drugi znaki so prišli kasneje.

no, priporočajo, da se dela test nekje 12. dan po ET, ampak men se je user posted image  pojavil že 10. dan. ampak tudi če se pokaže -, to še ne pomeni, da ni uspelo.
zato tudi nekateri priporočajo, da se testi po ET ne delajo prehitro. sploh pa ne prej kot v 14 dneh po stopki.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.6.2010 13:20:06   
zaljubljena23
pikachu, hvala ;)

registrirana, glede znakcov pa se nič sekirat, ene jih imajo druge ne...

WP, super za pingvinčkauser posted image user posted image

Pikachu, vso srečo jutri...Ostale, ki ste v postopkih, čim lepšo rast foliklov, vam želim, tiste ki čakate na dan, ko boste delale test pa seveda najlepši rezultat, kar jih lahko v življenju doživiš...Aja pa še to, vse, ki še čakata na začetek postopkov pa vam želim, da vam ta čas hitro mine...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.6.2010 21:35:26   
sanje37
Danes spet bila na UZ - pa le rastejo moji folikli, danes so bili znatno večji. Še dva dni menopura, v četrtek pa spet UZ. Pol pa upam, da bo.

pikachu - pesti za jutri, saj bo vse ok. user posted image user posted image

WP - user posted image user posted image user posted image za pingvinčka pa za belino.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
9.6.2010 6:08:04   
pikachu
Dobro jutro!

Zdaj pa grem, držite pesti.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
9.6.2010 8:46:29   
baby1978
Hello. da še vas jaz na hitro pozdravim.
Jaz sem delala test 9 dan po ET ( 5 dni stari zarodek) in je pokazal user posted image . Znakov nisem imela dobenih, razen, da me je ponoči oblivalo in, da so se mi naekrat začele pojavlat čudne vonjave.

Držim pesti za vse da vam uspe.....V naši skupini je uspelo vsem, tudi punci,ki je dobila user posted image , tako da treba upat do zadnjega.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
9.6.2010 10:24:50   
september1
lep sončen pozdrav vsem user posted image in tistim ki ste v postopku, držim pesti da bojo sami pozitivni rezultati.

se bolj malo javljam ker rihtamo sobico in ni časa oz. volje kaj pisat oz prebrat.

z mislimi sem vedno z vami. srečno vsem do konca.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
9.6.2010 11:07:30   
drejčy

pikachu navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image pa brž poročaj ko boš lahko,...

baby1978 tebi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
9.6.2010 11:34:22   
zaljubljena23
pikachu, zdaj pa je že vse za teboj...Javi kako je šlo???

sanje, super za predramitev tvojih foliklov, le tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 18:32:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4816
9.6.2010 19:30:41   
pikachu
Pozdravljene!
Hvala, da ste mislile na mene.

Moje poročilo ni najbolj vspodbudno, pridelala sem devet celic, kar je lepa številka. Zapletlo pa se je pri ET, ker so mi najprej rekli da bom imela ET v ponedeljek, potem pa ko je sestra prišla z odpustnico pa je rekla da so se biologi odločli da bo v soboto. Sedaj pa nevem kaj si naj mislim, upam da je z mojimi celicami vse ok in da me v soboto pričaka vsaj ena.
Prosim če dežite pestke za mene.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
9.6.2010 19:53:41   
nanika 1
pikachu, registrirana in WP ( pa tudi vse ostale sotrpinke) vse bo ok user posted image , ne smete dvomit! držim pestke! jaz pa prvič komaj čakam touser posted image da začnem že skoraj s femodenom oz. da se končno začne vsaj nekaj dogajat! Lep pozdravček vsem!

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
9.6.2010 21:14:37   
sanje37
pikachu - ne obupaj, saj v soboto je čisto normalno za ET, saj ga naredijo 3. ali 5. dan. Po 5 dneh tistim menda, ki imajo zelo veliko celic, da lahko izberejo najboljše, ostale zamrznejo. Če pa je celic manj, pa je ET 3. dan. Saj ni nujno, da je bilo vseh 9 celic zrelih, pa so se odločili drugače. Boš videla, da te v soboto sigurno pričakajo. Jaz sem imela prvič 4 celice, ena ni bila dovolj zrela, oplodile so se tri, dve pa sta ostali do 3. dne, ko sem imela ET.

registrirana - user posted image user posted image kar tako dalje.

drejčy - dobrodošla (sorči, malo sem te spregledala).

zaljubljena23 - hvala za navijanje, drži prosim pesti še naprej, upam, da bo jutri stopka (btw z menopurom sem se že "spoprijateljila")

talika81 - upam, da je vrtoglavica minla. Kako to, da so ti napisali utrogestan in ne dabroston? A veš morda, v čem je razlika?

Vsem, ki imate v teh dneh razgovore v ambulanti in branje izvidiv, vse dobro, poročajte, kam so vas dali. user posted image

< Sporočilo je popravil sanje37 -- 9.6.2010 21:21:31 >

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
10.6.2010 9:22:11   
zaljubljena23
pikachu, se strinjam s sanje...Stiskam pestke, da te v soboto pričaka čimveč oplojenih celicuser posted image user posted image user posted image

sanje, torej bo stopka danes ali ne ;) ? Javi kako je šlo...

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
10.6.2010 13:13:42   
shyshy
Čau punce...

a je bila katera v sredo 9.6.10 v Mariboru na UZ? UZ je izvajal en mlajši fant, jaz sem imela občutek da se vse še uči... in mi je tako trapasto UZ naredil in mere govoril sestri, kot da mam sluznico na 10. dan po M tanjšo kot 5. dan, pa folikle sem mela velike 8mm in on bi me v soboto dal kar na stopko... Pa še bolelo je ko P in niti vedel ni ali gleda levi jajčnik ali desni...

To se mi je pa prvič naredilo in še dobro da imam jutri ponovno UZ, ker po telem v sredo ne vem niti na čem sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4821
10.6.2010 17:20:07   
womanpolice
Punce, sam tolk v vednost, da ne bo jutri cel "napad" postov "ali je wp lulala? Kaj je nalulala?"  vam sporočam, da bom lulala v ponedeljek (12. dan po ET). Mislim, da bo tko najbolje. Moj ciklus je 30 dni al pa 31 več zagotovo ne, tak da če v nedeljo ne bo , se zna zgodit, da je mogoče pa uspelo. Ne vem... Sploh nimam feelinga. Včasih se mi zdi, kot da je nekaj, včasih pa se mi zdi, da ni nič. Potem pa ko me spet prsi zabolijo, pa se mi spet zdi da nekaj je, saj tako kot me v tem obdobju bolijo, me še niso nikoli. Ampak bomo videli. Brezveze, da si delam utvare. Če bo , bom najsrečnejša ženska na svetu, če bo pa minus bom pa verjetno spet zelooooooooooo jokala in nekaj časa potrebovala, da se spet poberem...

Mislim, da je brezveze, da prej delam test kot 12. dan po ET, saj bi lahko npr. pokazal minus ker bi ga mogoče prehitro delala. Ženske smo različne in ene imajo več nosečniškega hormona druge manj, zato tud nekaterim že zelo zgodaj pokaže test, nekaterim pa pozno.

Ko bom vedela pri čem sem, vam sporočim. Danes je 8. dan in, zaenkrat še, belina. Upam, da se bo tko tud nadaljevalo...

Želim vam lep dan in lep vikend. MOj bo vsekakor dooooooooooooolg.

Lp, wp

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
10.6.2010 17:20:58   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Pozdravljene!
Hvala, da ste mislile na mene.

Moje poročilo ni najbolj vspodbudno, pridelala sem devet celic, kar je lepa številka. Zapletlo pa se je pri ET, ker so mi najprej rekli da bom imela ET v ponedeljek, potem pa ko je sestra prišla z odpustnico pa je rekla da so se biologi odločli da bo v soboto. Sedaj pa nevem kaj si naj mislim, upam da je z mojimi celicami vse ok in da me v soboto pričaka vsaj ena.
Prosim če dežite pestke za mene.

Lep pozdrav.

se strinjam s SANJE37. tko kot ti je povedala. Boš videla, vse bo v redu. Le pogumno!

lp, wp

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
10.6.2010 17:21:55   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: nanika 1

pikachu, registrirana in WP ( pa tudi vse ostale sotrpinke) vse bo ok user posted image , ne smete dvomit! držim pestke! jaz pa prvič komaj čakam touser posted image da začnem že skoraj s femodenom oz. da se končno začne vsaj nekaj dogajat! Lep pozdravček vsem!

hvala ti! Bom videla, kaj bo... Jst pa zate držim pesti, da čimprej pride user posted image in da začneš nizek štart.
lp, wp

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
10.6.2010 17:23:36   
womanpolice
REGISTRIRANA... Držim pesti tud zate!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?