|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
4.6.2010 16:03:49   
nanika 1
čez približno 14 dni začnem s femodenom, se pravi, da počasi grem tudi jaz v boj. Pa ne vem zakaj sem vedno bolj " depresivna"in cmerava namesto da bi se veselila. Je to normalno?user posted image ,user posted image

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
4.6.2010 22:35:00   
drejčy

Živijo borke!
Sem nova na forumu, čeprav vas prebiram že celo večnost.Odločila sem se, da tudi malo začnem sodelovati,ne le brati, še posebej ker grem letos tudi sama v postopek.
Dobila sem obvestilo, da se naj v ponedeljek 7.6 javim, da dobim recept za zdravila in da sam poseg načrtujejo v juliju, avgustu.Kera skupina je to še ne vem, bom pa zvedela v ponedeljek.

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
5.6.2010 8:17:49   
zaljubljena23
drejčy, dobrodošla...in seveda naj bo poletni postopek pri vama uspešna kombinacija ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
5.6.2010 8:58:12   
pikachu
Pozdravljene!
No, da tudi jaz poročam kako smo včeraj zrihtali. Folikli so veliki med 11 in 15, debelina sluznice je 9. Jutri ponovno UZ in upam, da kmalu pade stopka.

Kako pa ste kaj ve nosečke (talika, baby, zaljubljena, september...)?

sanje37 in anonimna kako sta zrihtali včeraj?

drejčy dobrodošla!

Lep vikend vam želim, pa čim več sončka.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
5.6.2010 9:24:15   
Anonimen
Pozdravljene,

da se vam še jaz pridružim. 17. maja sem bila dana na čakalno listo, v sredo 9.6. imava razgovor in julija, avgusta začnemo s postopkom.

nanika1, midve bove pa verjetno v isti skupini.

Vsem nosečkam lepo nosečnost, borkam pa uspešen boj.

Lep pozdrav iz sončnega Prekmurja (končno)

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
5.6.2010 9:28:43   
Anonimen
Ah, sem se zmotila. Verjetno bove skupaj z drejčy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
5.6.2010 9:38:01   
latka
Pozdravljene!

Pikachu, držim pesti, da bo kmalu padla stopka!user posted image user posted image user posted image

anonimna in drejčy, pa čestitam, da bosta kmalu začeli s postopkom!user posted image user posted image user posted image

Midva pa imava 14.6. branje izvidov, pa upam, da pridem kmalu za vama!!
Pa še to anonimna, jaz sem tudi iz Prekmurja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
5.6.2010 12:06:01   
drejčy

anonimna,latka jaz sem tudi bolj iz okolice prekmurja - prlekija natančneje user posted image Lahko da se bomo spoznali in včasih kofetkali ob čakanjuuser posted image Aha, pa še nanika1 je tu okrog,....

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
5.6.2010 12:10:18   
latka
Super, vedno več nas je iz te okolice!user posted image

Midva greva 14.6.v Mb, ker imava ob 11h branje izvidov!gre še mogoče katera ta dan?

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
5.6.2010 18:03:50   
mateja_goljev
Pozdravljene punce!
Danes sem imela ET, delal ga je dr. Reljič, uglavnem grejem dva zarodka, zamrzjenčkov na žalost nimam, pa saj jih ne bomo potrebovali....

Imela sem še nekakšno abrazijo jajčnikov (AH) z lasarjem pred vstavitvijo, tko da ni panike, to baje zarad tega ker je že 4 postopek in je bolje za jajčnike; oni že vejo... Uglavne uživam v "nosečnosti" in se pustim razvajati!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
5.6.2010 20:38:35   
drejčy

mateja_goljev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in uživaj nosečnostuser posted image
Držim pesti da se bosta pikici lepo vgnezdili,pa itak da se boste user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
5.6.2010 20:44:34   
julija30
mateja_goljev user posted image user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
6.6.2010 15:50:20   
nanika 1
user posted image user posted image  vsem za dobre novice. Vidim da nas bo julija/avgusta kar nekak sotrpink, pa še  s pomurja ( pa še moja soimenjakinja je vmes). od kod pa ste ženskice?

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
7.6.2010 0:09:22   
pikachu
Dober večer!

Da poročam, danes si še dam zadnjo špikico gonala jutri pa stopka in v sredo sledi punkcija. Tak, da punce moje prosim da malo pestke v sredo stiskate za čim več dobrih celic.

Lep pozdrav.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
7.6.2010 7:17:40   
talika81
cel vikend me ni bilo na netu in RR-ju, pa ugotovim, da se je dogajalo na polno.

vsem puncam, ki grejete user posted image , naj se vam vse srečno izzide - sej se bo, sam verjet morte v to. user posted image

vsem, ki ste začele s postopkom, naj vam čas čimhitreje mine.

pikachu, super. naj bo uspešno do konca.

jaz se počutim tak tak. kak dan je boljš, pol spet malo slabš in tak naprej. v glavnem, drugače se počutim vredu. samo zelo utrujena sem. samo spala in spala bi. pa slabosti imam kak dan čez cel dan. user posted image  ampak vse bom potrpela in preživela, samo da bo na koncu vse vredu. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
7.6.2010 8:27:54   
zarja1
WP, MatejaGoljev, Registrirana.....navijam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo grejte!!!!!!!
Pikachu naj bo v sredo lepo število zrelih celic.user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
7.6.2010 10:05:48   
pikachu
Pozdravljene!

Prosim če mi katera lahko pomaga, zdaj sem izpolnjevala liste, ki jih dobiš v Mb za podpisat pa piše na enem tudi da moraš imet sabo pižamo, haljo in copata a ste ve to vzele zraven, ker meni tam ni nihče omenil da moram met kaj zraven.
Hvala

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
7.6.2010 11:22:41   
baby1978
Hello punce..

Jaz sem ok, slabost je še vedno prisotna, hrana mi le redkokatera diši, tako da......sem še kr na bolniški, ker imam vsaki toliko časa kakšen rjavkast izcedek.

pikachu- na punkcijo si le vzemi pidžamo in copate, kakor tudi na ET.....

vsem ki ste v postopko, držim pesti, da vam rata , tako kot je nama z taliko....
talika- kdaj greš na NS?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
7.6.2010 11:36:54   
talika81
pikachu, le vzami s sabo pižamo in haljo, pa copate tud. čeprav ti tam ni nihče omenil.

baby, mene tudi mučijo slabosti. jaz sicer lahko še dokaj normalno jem, je pa tudi pri meni, da mi ne paše vsaka hrana.
nuhalno mam 2. julija, še prej (21. junija) pa imam pregled pri moji ginekologinji. kdaj imaš ti nuhalno, če boš šla?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 11:37:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 4795
7.6.2010 12:21:49   
zaljubljena23
Pikachu...Moje počutje ok...Čist presrečna, danes teden pa že NS...Komaj čakam...Jeeee, stiskam pestke za sredouser posted image user posted image user posted image

Latka, to je točne čez teden dniuser posted image user posted image user posted image in boš že vedela kako naprej...

matejauser posted image user posted image user posted image pridno grej pikici...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
7.6.2010 17:02:50   
twetka
Dan pupe. Gre katera v ponedeljek na kakšne preizkave in bo ostala not? Rabim družbo v primeru da v četrtek izvem da imam v torek poseg.user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
7.6.2010 20:19:13   
sanje37
evo mene spet ... zadnje dni nisem imela časa, tako da se nisem nič oglasila.

Nove - dobrodošle in seveda srečno v postopkih.

mateja_goljev, registrirana - bravo in seveda navijam.
pikachu - user posted image za stopko, v sredo pa itak držim pesti. Kot so že punce rekle - vse s seznama vzami s sabo.

Jaz pa nimam take sreče kot ti, še se pikam. V petek sem bila zelo žalostna in obupana po UZ, v levem ni bilo videti foliklov, še jajčnik se je težko videl, pol pa včeraj spet UZ - no, pa sem kar boljše volje. Levega ni bilo težko najti, tudi folikli so, največji je 14, ostali 10. Ni jih sicer ogromno, ampak so. Upam, da bo jutri tudi vse OK, ko imam spet UZ. Pač rastejo počasi, so mi gonal z menopur zamenjali, tako da... upam. Pa pivo pa jajce mi nekako tudi ne pomagajo preveč.user posted image

Skratka, vse nosečke lepo mi bodite in uživajte (ja, saj vem, da je v bruhanju in slabosti to nekako težko)user posted image user posted image user posted image in navijajte za nas.

Vsem v postopkih vse dobro, držite se.

Vsem, ki se na postopek pripravljate - naj vam hitro mine in uživajte do takrat.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
7.6.2010 20:44:42   
pikachu
Pozdravljene!

sanje37 držim pesti, da bodo folikli lepo zrasli in da tudi ti kmalu dobiš stopko.

zaljubljena23
boš vidla kako bo teden hitro naokrog in že bo tu NS, in boš spet vidla svojo pikico.

registrirana
super da se počutiš ok, zdaj pa lepo čuvaj svojo pikico in se pogovarjaj z njo.

Punce še 15 min. pa pade stopka se grem malo psihično pripravit.

< Sporočilo je popravil pikachu -- 7.6.2010 20:46:32 >

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
7.6.2010 20:57:26   
drejčy

Tako pogovor oz.določitev skupine danes za mano.Sem v 27skupini,predvidena punkcija 22.09user posted image

pikachu jutri bom mislila nate da že greješ pikico user posted image (ali dveuser posted image )

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?