|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
10.6.2010 8:50:52   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: anju

in 2ursae vsaka info kaj za videt ... vse bi mi prav prišlo. gremo od 10. - 19. julija - Vela Stiniva. kam hodite vi? si že pisala da imate žlahto ne? potem dosti veš o Hvaru?user posted image

sem morala prav pogooglat, da sem našla Velo Stinivo user posted image .. a veš, da tistega konca otoka žal ne poznam, mi se gibljemo na koncu zahodno od Jelse, kopamo se v Zavali, v vašo smer smo pa najdalj šli do Humca. Ti bom pa malo več napisala, ko bom utegnila, ok?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
10.6.2010 9:14:10   
jana84
živjo punce!

Sam na hitro vas pozdravim, ker moram pol rože zalit, ker je pr nas taka vročina, da uboge rožice kar hirajo...in to moram narest preden sonček posije nanje (upam da že ni)...Pol pa še naši pasji mladini mal mlekca in piškotkov naštimat - madonca se jim godi kaj...

Samantka, dobrodošla user posted image
Zelo fajn bi bilo, če bi nam dala kakšen podatek več, da te lahko uvrstimo na naš seznam...Torej najprej in najpomembneje, kdaj imaš PDP, potem če te je volja seveda kolko let imaš, od kje prihajaš, katera nosečnost je to, pa če imaš že kakšnega pobalinčka/pobalinko doma, ali tvoj otroček že kaj brca, ali se mu srček vidi (verjetno se mu), spol si že sporočila, kje boš rodila, če si se že odločla, pa kdaj imaš naslednji pregled...

Drugače pa punce vsem skupaj čestitke za uspešne preglede...to je lepo brat user posted image

zdaj pa res šibam, da zalijem prede sonce začne pripekat 100/uro...
sej pridem nazaj, nič bat!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
10.6.2010 9:14:37   
M&A
Hej!

Tudi jaz sem že z morfologije user posted image Na žalost sem morala iti sama, mali je včeraj v vrtcu zakuril in ga je user posted image zjutraj doma čuval. Pa tako sem se veselila, da greva skupaj user posted image
Zaenkrat user posted image zgleda OK, mere ustrezajo, lulčka se pa ni videlo, tako da bo mogoče user posted image po dveh fantih user posted image
Opravila sem presejalni test za sladkorno (imamo v družini, pa še leta), na srečo je v redu, le kri imam na spodnji meji, tako da bom začela jemati železo.
Sem vesela, tudi brcike postajajo močnejše in rednejše user posted image , do tega tedna se je javil le 2-3 krat zjutraj, pol pa mir. Naslednji pregled imam 9.7.
pixieM, s trebuščkom sva pa na istem user posted image

< Sporočilo je popravil M&A -- 10.6.2010 9:16:08 >

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
10.6.2010 9:17:39   
3x mami
jutro!

uh, koliko pregledov in lepih porocil user posted image user posted image

samantka, najboljse, da sporocis svoje podatke, da te bo lahko jana84 vkljucila v nas seznam (pobrskaj kako stran nazaj, da vidis, kako zgleda) - starost, zaporedna nosecnost, ce ze imas otrocka doma, datum naslednjega pregleda, s katerega konca si, kje bos rodila, spol otrocka... skratka, izredno smo firbcne user posted image

po moje bo majabar rabila kar nekaj casa, da pride k sebi in se kaj oglasi user posted image ma naj uziva, je toliko cakala, da ji prav privoscim!

caroline1, cimprej se pozdravi! verjetno so zraven se zivci zaradi selitve, sluzbe... misli na lepe stvari (poletje, otrocek, zivljenje v dvoje), pa ti bo lazje!

pixieM, lep trebuscek! user posted image nekaj se pa res ze vidi. saj v prvi se zacne kasneje poznat, ampak potem se vse nadoknadi. mene zdaj cudno pogledajo, ko recem, da imam se celo poletje pred sabo...

se je sodelavec hecal pred tedni. prvi otrok ima najtezje delo. vse notranj organe mora zrinit na stran, da si naredi vsaj malo prostora, trebuh ne popusti tako hitro, porodni kanal si mora razsirit... drugi je noter ze bolj lagodno. vse je ze pripravljeno, malo premaknjeno, kanal sam caka... tretji pa pride v lagodno trosobno stanovanje, kjer mu cisto nic ne manjka, se najmanj prostora user posted image

(odgovor članu samantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
10.6.2010 9:21:27   
jana84
hihi, 3xmami, to je pa res prav povedal sodelavec...Vidim pr sebi, da me nič ne boli trebuh ali kosti, kakšna medenica al kaj podobnega...Ker zgleda da je še vse ostalo lepo raztegnjeno in pripravljeno na naslednjega otročička...HB!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
10.6.2010 10:19:36   
anju
dober dan

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

sem morala prav pogooglat, da sem našla Velo Stinivo user posted image .. a veš, da tistega konca otoka žal ne poznam, mi se gibljemo na koncu zahodno od Jelse, kopamo se v Zavali, v vašo smer smo pa najdalj šli do Humca. Ti bom pa malo več napisala, ko bom utegnila, ok?

ok ok samo da veš da čakamuser posted image

3x mami si me nasmejala! al bi zaslužle da bi lahko računale najemnino! in še polni penzjonuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
10.6.2010 10:21:48   
zinchy
anju a veš,da ne vem kam točno hodijo...jo bom danes vprašala pa ti sporočimuser posted image

user posted image user posted image za preglede in za user posted image user posted image in za same dobre novice user posted image user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
10.6.2010 10:28:27   
jana84
hejla punce!
Sem bla ravno na FB pa sem zagledala zraven en oglas za tele vozičke...Men se akr dopadeje...Caroline, ti si nekaj gledala take kaj ne? OK, res da so na 3kolesa, oziroma na 4, če štejemo, da je sprednje kolo dvojno...Drugače pa so zelooo podobni tistemu, ki ga imamo mi doma... Pa še ugodna cena je...Drugač pa nisem kaj podrobneje gledala...Razen tega, da dobiš v kompletu za 430EUR voziček, trdo košaro za novorojenčka, lupinico, zimsko prevleko za noge za športni voziček, za košaro in za lupinico, zaščito pred dežjem...Pa še kaj bi se našlo...Mi je akr simpatičen, če bi zdej kupovala vozičke bi verjetno gledala za tako varjanto user posted image

http://www.baby-spa.si/vozicki.html 

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
10.6.2010 11:39:11   
Najki
Cau punce!

Se nisem javila ze od prejsnjega tedna niti uspela se prebrat. Pri nas kaj dosti novega ni, mali je bil na antibiotikih in sva se imela cel teen lepo na negi. V ponedeljek smo se kopali v morju, jeful  uzival. Je bil zadnji teden po 5 ur skupaj zunaj tako ali drugace. Tale vrocina pa mene dobesedno ubija, danes naj bi bilo celo do 33 stopinj... Obrnila sem 30 let. Za vikend smo pohajali, zdej sem spet v sluzbi.

Sam bi sedlo ostat doma cel mesec in se crkljat s tamalim, zdej je v taki fazi, da je skoda zamujat njegove pogruntavscine user posted image .

Zinchy petersilj odvaja vodo ze ce ga jes kar tako, pa jagode so tudi naraven diuretik in kava.

3x mami super info za Ikeo, js bom kupovala kuhno, pa bi se kar poznalo tole, pa v Italiji mi je lazje kupit. Bom videla, ce se zorganiziramo.

missD a potem bosta oba istega spola? =]

Ojej Majabar a se 2 puncki bos dobila z dragim =]. Upam da te v redu sprejmeta bratca pa tudi =]. Pa srecno pot, ceprav si verjetno ze tam!

Alica zdravo nosecnost do konca, da se tole ne ponovi.

Trebuh mi vcasih otrdi, ma sploh ne opazim, ni nic posebnega. Sploh po user posted image .

Delo klice.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
10.6.2010 11:52:24   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

missD a potem bosta oba istega spola? =]

tole je tud mene prešinlo, ma nisem hotla vprašat, če je tako rekla... ;)

lepo da ste se pozdravli Najki. meni je prav pasalo bit tista 2 dni na negi in mali je bil priden... potem pa prvi dan vrtca - očitna sprememba. razdražen nagajiv ...
in vse najboljšeuser posted image

zinchy čimveč me zanimauser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
10.6.2010 11:54:20   
3x mami
jana, tile vozicki prav fajn zgledajo, sploh pa, uh, koliko opreme ze pride zraven.

najki, cestitke! user posted image user posted image user posted image
ne vem, koliko obvladas italijanscino, ampak akcija je opisana tule: http://www.ikea.com/ms/it_IT/campaigns/regolamenti/festeggia_l_estate_con_noi.pdf
preberi, da ne bo kakega nesporazuma.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
10.6.2010 12:05:40   
caroline1
jana84- res je, da sem te vozičke gledala in za takega se bom najverjetneje odločila...hvala za link...jih nisem zasledila še nikjer razen na e-bayu. so mi ful ful lepi, poceni, pa ful robe je zraven.

sploh ne morem tipkat, ker mi detece ful brca user posted image  a tudi vas kero zaboli, sploh če ležite pa brca? jaz se včasih kar zvijem, ko dobim šut nekam v jajčnik, ali pa ko sem dobila brco v cevko! danes sem preživela brez cevke, skoraj po dveh mesecih.je pasalo ležat na levem boku, pa nič ni tiščalo! nos in oči še kar neznosno točijo! upam, da se danes izlije pa da bo mir!

anju- jaz sem bla 1x na hvaru- ful mir! vsaj tam kjer smo ble mi...luškano res.sicer se mi pa zdi, da vzdolž hrvaške obale itak ne moreš zgrešit!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
10.6.2010 12:35:56   
anju
caroline1 kje si bila?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
10.6.2010 12:37:35   
zinchy
anju zmenjenouser posted image
caroline1 mene vedno zbrca v službi potem imam pa cel dan mir,tudi ko se uležem ne brca...me je pa parkrat zgleda brcnil v mehur in sem mislila,da bom kar "pipco spustila"user posted image

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2889
10.6.2010 12:44:15   
zinchy
anju nisem mogla čakat sem jo kar poklicala user posted image evo hodijo v Ivan Dolac.

http://www.hvarinfo.com/hr/ivan-dolac/

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
10.6.2010 12:50:49   
caroline1
Anju- mi smo ble prav v Hvaru! v nekem apartmaju...nikjer dogajanja...pa prav želele smo si žurat kr smo ble 4 podivjane babnce user posted image  se mi zdi, da je Hvar nasploh bolj za familije, parčke,...

Zinchy- to s pipco je pa res ja, user posted image  zna butnit na točno nepravo mesto user posted image . mene pa brca vedno...mam občutek, da redkokdaj spi.mislim, da bo pestro, ko bo prišel/la na svet!!! ne bomo kaj veliko spali, sploh če to drži, da ima podoben ritem kot v trebuščku!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
10.6.2010 13:16:57   
anju
zinchy in caroline hvala. ko bi le lahko šla vse videt in poskusit... pa sam guglam zaenkrat, tam bo pa prehitro šlo.

tudi moj kar naprej brca, ne morem pa rečt, da mi odpira pipco. tudi pri sinu me niso brce bolele pa zdaj ne da miru. je verjetno tud od nas odvisno kako smo zložene. me je pa sinova glava takooo tiščala. vsak korak sem na tistem mestu čutila težko in trdo. tako skoraj konstantno topo bolečino. to me je zelo motlo.

< Sporočilo je popravil anju -- 10.6.2010 13:17:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2892
10.6.2010 13:28:41   
zinchy
evo zdele sem zasledila tole zadevo http://www.mami.si/si/tatamia-latte-i7573.shtml...a se splača tole kupit?a bolje da kupim gugalnik in stolček posebej?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
10.6.2010 13:50:04   
anju
zinchy meni se zdi predrago! če že nimaš ležalnika, lahko otročka imaš tudi doma v vozičku. stolček za hranjenja pa je ikea antilop baje čist ok in skori zastonj... kaj pa če sploh ne bi dojenček hotu bit v takem stolčkuuser posted image  ja tista slikca ko tako sladko spančka - so jo zanalašč tako dali.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
10.6.2010 14:03:43   
nejkec
Midva sva bila par let nazaj v Vitarnji na Hvaru. Če se prav spomnim ene 20min peš do Jelse. Na plaži sva bila praktično sama, ves čas je pihal rahel vetrc, tko da sploh ni blo vroče čeprav je blo okol 33 stopinj. Pa plaža tik pred apartmajem. Meni je blo zakon, sam letos si pa ne upam tako daleč. 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
10.6.2010 14:04:09   
zinchy
ja sej zato pa malo vas sprašujem ker imate več izkušen..jest sem brez zaenkrat še user posted image pa še vse prijateljice imajo ful pridne otroke in pol jest tudi mislim, da bom moj tut tkole lepo pančkovuser posted image
Ja sej morm se od mojga sestro poklicat k ima 2 leti starega sina kaj ji je še stalo,da ne bomo po nepotrebnem kupovali.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
10.6.2010 14:46:19   
anju
zinchy počaki, lahko kupiš po rojstvu. stolčka za hranjenje itak ne rabiš takoj. za "gugalniček - ležalniček" pa sproti ugotavljaš. če pa si lahko kaj sposodiš pa itak najbolj dobrodošlouser posted image

nejkec sej vem da je daleč... ma vsi pravte da je lepo...

uh, domov kmalu, potem pa na sladoledni piknik v vrtec za zaključek leta. 2 leti vrtca! šiba čas.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
10.6.2010 14:54:25   
tinaaleks
Pozdravljenje!

Se komaj sedaj javljam, ker dan preden greš na dopust je kaos v službi, ker probaš narediti vse.
Na rečo sem vse zaključila, tako da grem mirne vesti na dopust!user posted image

Se slišimo šele 28.6. Uuuuuuuuuu! 14 dni brez računalika. kaj je to lepo slišat!user posted image

mejte se! Mi bomo uživali!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
10.6.2010 15:17:16   
3x mami
zinchy, se strinjam z anju. za take stvari pocakaj, je se zelo veliko casa... kar se le da, si sposodi, vsaj za probo, da vidis, ce pri tebi to gre ali ne. drugace pa je tale stvar absolutno predraga, glomazna in ne tako uporabna, kot se zdi na prvi pogled. mi imamo lesen stol za hranjenje (v stilu stokke ?trip-trap stola, sam en slovenski proizvod - ko 'rase z otrokom') - sta sama splezala nanj in sta ga imela zelo rada. ikea antilop: meni ni vsec, ker otrok ne more sam noter (potem ko je ze malo vecji), pa sam za hranjenje ga lahko imas. tisti leseni pa das stran valovalo, pa je navaden stol.
glede gugalnika je pa mal deljeno mnenje: enim je uporabno, eni pa so proti, ker potem otrok lezi v nepravilni legi. pa tudi eni otroci ne zdrzijo noter...

tinaaleks, uzivaj na dopustu! user posted image

anju, kako mislis "konstantna topa bolecina"? si imela tak obcutek, kot da bi kamen nosila noter, trdo in na istem mestu? al se je to premikalo?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
10.6.2010 15:20:58   
2ursae
stolčki za hranjenje: najbolj priporočljiv za pravilen razvoj otroka, sploh njegove drže, je leseni trip-trap, na katerem otrok sedi kot na trdem stolu. Vsi ti "foteljčki" so precej slabši, kar se tega tiče. Mi smo kupili Stokkejev trip trap, dal je skozi oba otroka in bo še tretjega, super zadeva. Poleg tega je še pomembno (ne vem sicer, kako zelo, a zasledila sem, da je), da ima stol nogi v obliki črke Z in ne črke A. Oblika Z je namreč bolj prožna in ko otrok po njem med sedenjem skaklja, mu hrbtenica ne trpi tako zelo kot pri A različici. Naš stolček niti nima mizice, ampak otroček že od začetka je za mizo z ostalimi člani družine user posted image , kar tudi ni nepomembno. Poleg tega imaš lesenega lahko dlje, naš mlajši je kljub starosti 2,5 let še premajhen za sedenje na stolu, za tele bebi-foteljčke bi bil pa že absolutno prevelik.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......