marijaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Odkar smo začele klepetati še na drugem "forumu" priznam, da čisto pozabim tukaj sploh pogledati kaj pišete - BTW, ZAKAJ SE NAM ŠE OSTALE NE PRIDRUŽITE Ker ful fajn čvekamo, tako bolj na osebni ravni, no, pravi babji čcek o svemu in svašta, pa može in tašče lahko šimfamo brez nepotrebnih firbcev Hmm se vidi, da površno berem. A smem vprašat kje pa je to? Na FB morda? Jaz ju dam v body brez rokav in tanko spalno vrečo sedaj, ko je vroče. Jza tudi že mešam živila med sabo. Pravkar sta pojedla in sedaj že oba spita brokoli(prvič) z krompirjem in am, da je bolj gladko, ker sicer Tian pluva ven. No jaz glih ne se ne oziram dosti na to od katerega meseca dalje piše na kozarčku, ker je večinoma prehitro. Tudi na kozarčku od hipp kašice, ki vsebujejo jagode piše od 4.meseca dalje. Ona Linotova koruzna kašica ima pa rahlo sladkoben okus, če se še prav spomnim, zato ne vem, če bo glih pasala zelenjava not. Jaz bom kmalu jima dala polento, ki jo bom sama skuhala, prvič z AM, pol pa z zelenjavo. Ja alergena živila bom uvjala po 3 dni zapored, opstalo ne, recimo breskve, pšenično moko,paradižnik,jogurt,jajca..Ampak našteto še vsekakor nekaj časa ne bom dala. A ne smem pa pozabit povedat, da me je zelo presenetilo pri kosilu, ko sem ugotovila, da ima Alina zgoraj zob, š**** ven rine. Morda bo sedaj ponoči bolje spala. Res pa nisem še pričakovala, ker patrik je zobe dobil šele po 11 mesecu-