zaljubljena23
|
Alma, jaz ne govorim o zalogi od poroda, saj je tole najin prvi škratek (razen enega angelčka)...Tako, da bo kar zaloga od hrane....Slikico pa brez veze da limam, ker se mi res nič ne vidi...Bom pa takrat, ko se mi bo že, zmenjeno... Stvari za dojenčka... Cotike...sem imela obljubljene od ene kolegice, da jih dobim v dar, paj jih je potem drugi dala...Vglavnem, sem sama tudi mnenja, da cotik v sposojo ne jemljem, ker ne mislim pazit na fleke in podobne stvari...Kaj drugega pa tudi nimam za pričakovati, saj imajo ostali samo večje otroke in so cotike že šle naprej, tisti, ki pa imajo majhne, pa jih šparajo za svojega naslednjega otroka...Tako, da bo očitno nabava cotik pri nas nujna...Bomo pa šli v kika, imajo lepe stvari, majhni otroci pa itak hitro rastejo... Oprema...Kinderpet ima še moj svojega, tako da bomo kar tega imeli...Imela bi še zibelko in sem ravno včeraj gledala malo po netu rabljenje in je med novo in rabljeno razlike nekje 20-30 evrov, za ta denar pa raje novo kupim...Jogiji pridjo v poštev novi... Voziček, absolutno novi...Ker ne mislimo, samo pri enem ostat...Zdaj pa toliko o tem, kako bova rabljeno kupovala Sva po tehtnem razmisleku čez vikend, prišla do tega zaključka, da se ne splača...Konec koncev, res ne bova samo pri enem ostala... lidik, super za uspešno NS.... frutiq in tasika, vso srečo danes...Pričakujem lepe novičke...