|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
8.6.2010 21:26:33   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Kako lepo, ko je konec s slabimi novicami. Trkam po lesu.  user posted image

pod to se podpišem, pa naj traja do decembra

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.6.2010 22:12:46   
enček
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Kako lepo, ko je konec s slabimi novicami. Trkam po lesu.  user posted image

pod to se podpišem, pa naj traja do decembra

tudi jaz trkam....ne jst bom kar potolkla po lesu.... :)

lepo nočko vsem.....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
9.6.2010 6:40:06   
lidik
jutro punce jutro punce. Kako ste? No včeraj se vam nisem nič javila, ja sva imela nuhalno  in sva si vzela malo "dopusteka", tako da sva se včeraj z mojim večji del dneva potepala. Za nameček sva pa potem zvečer še dobila obisk, tako da je računalnik včeraj padel ven. user posted image

Drugače pa nuhalna ja kaj naj rečem. Jaz bi še kr gledala in gledala in gledala in gledala. In da vam ne povem kakšen je bil moj - cel navdušen in raznežen in joj, sej niti opisat ne znam. V glavnem nepozabno doživetje! Ja je pa vse vredu, sem dala še kri za dvojni kromosomski test, tako da dobim izvide po pošti, jih nisem včeraj takoj dobila. Je pa rekla, da je vse super. Pikica je velika že 7.1 cm in PDP ostane na 15.12. Aja je pa malo po skrivnostna po atiju - ni hotela pokazati kaj sriva med nogicami. user posted image user posted image user posted image Tak da alma82 se priporočam za napoved in ti potem decembra sporočim če je bila pravilna. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
9.6.2010 7:45:21   
Frutiq
Waw alma82 kakšen buši! user posted image Pa sem mislila, da imam jaz ful velikega, je pa malo manjši od tvojega...user posted image
Lidik, srečka! Super, da vse štimauser posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes NSuser posted image . Komaj čakam! Vam bom poročala jutri kako je bilo, ker danes me bo moj dragi (če bo vse vredu seveda) peljal potem še na kosilo in  v šopinguser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
9.6.2010 7:51:13   
Frutiq

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   
user posted image
 Datum, Nick:

JUNIJ
08.06. - natasa.jurman (2. pregled)
09.06. - simi27 (1. pregled)
10.06. - *Star* (2. pregled), Alma82 (2. pregled)
11.06. - BabyKitty, kepca
16.06. - pinkalonca (3. pregled - G), rubica
17.06. - zaljubljena23 (3. pregled), tinca12, enček
21.06. - mag3 (3. pregled)
22.06. - suziflo (2. pregled), ManUr (2. pregled)
23.06. - lidik (2. pregled)

24.06. - KatyK79 (2. pregled)

JULIJ
05.07. - Frutiq (3. pregled)
06.07. - dangermouse
07.07. - Alma82
(3. pregled)
13.07. -
Arwenko
19.07. - lidik (2.UZ)
20.07. - špica84

user posted image
Datum, Nick

JUNIJ
08.06. - kar_ena, lidik
09.06. - Frutiq, tasika12
10.06. - KOLIBRI
11.06. - polari, maya1505
14.06. - pinkalonca, zaljubljena23, aprill
15.06. - GITA14
16.06. - dangermouse
17.06. - alma82, tinca12
18.06. -
kepca
22.06. - suziflo, simi27, špica84

JULIJ
01.07. - Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                        

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.6.2010 7:51:33   
tasika12
Pozdravljene,

tudi jaz imam danes nuhalno, in komaj čakam, da vidim spet pikico.
Glede mojega bušija - je tudi precej zrasel vsaj meni se tako zdi, pa še včeraj mi je en znanec rekel, " v katerem mesecu pa si", pa sem čudno pogledala pa rekla v tretjem, tak da se res vidi.
Pa včeraj sem povedala vsem v službi in jim častila sladoled, tako da sedaj se tudi oni veselijo, (danes zjutraj mi je sodelavka že nastavila jagode) - moram priznat da jih obožujem. user posted image

Pa lep dan vsem
Tasika

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.6.2010 7:56:45   
Frutiq
Kje je pa kar_ena? Se mi zdi, da se že dolgo ni javila. Ali sem jaz kaj spregledalauser posted image Včeraj naj bi imela NS ne?

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.6.2010 8:07:37   
aischa1
Frutiq Tasika12 srečno na nuhalni pa sporočite potem lepo novico držim pesti da je vse ok.user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.6.2010 8:07:52   
lidik
Frutiq seveda bo vse vredu boš videla. Uživaj na NS ker kot so punce že pisale je res nepozabno doživetje za oba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
9.6.2010 8:11:48   
lidik
o tasika12 sem šele potem videla, da si tudi ti danes na vrsti za NS. Seveda tudi tebi srečno na pregledu in uživaj v gledanju svoje pikice. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.6.2010 8:11:52   
KatyK79
jutro punce...

joj joj kok luštni bušiji, pa veliki...alma...imaš kr bušija za 12t, jaz sem v 14t pa se mi zdi da ni tok velik user posted image . itak se mi pa zdi da je en dan večji, pa spet manjši itd.

drugač pa vsem čestitat za uspešne NS in držim pestke za nadaljne preglede in seveda doborodošle nove....

žal vas berem bolj na hitro, pa sem mogoče kaj spregledala....a je katera imela že 2.pregled....oz. tisti okoli 16t, ko se naj ne bi delal UZ???
kako poteka tak pregled???

lep dan

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.6.2010 8:21:40   
pinkalonca
alma in špica prekrasna bušijaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst imam tudi še zalogo od prej tako da se mi kar pozna... bom se slikala in objavla tudi jst user posted image

mjavmjav jst že kr neki časa nosim nosečniške hlače, svojih ni šans da zapnem... user posted image

super za pregled lidik user posted image user posted image user posted image pa uživajte v NS tiste ki ste jo danes končno dočakale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.6.2010 8:30:23   
GITA14
lidik čestitke za nuhalno in uživaj naprejuser posted image user posted image

o kako lepe bušije že imateuser posted image user posted image  moj počasi raste.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.6.2010 9:13:09   
Mjavmjav
user posted image user posted image super, tele nuhalne so prav zakon! Uživajta Frutiq in Tasika, ki imata to danes!! user posted image

Jaz imam danes prvič na sebi tiste nosečniške hlače... hihi... jeeej... nisem se mogla zadržat.. sicer komot še v starih okol hodim, itak sem bila 90% časa v pajkicah, ki grejo narazen s tabo... ampak tole je tak dober filing... Samo imam tisti paš še navzdol zavihan... bi zgledalo hecno če bi bil gor, ker še ne bi zapolnila tiste predvidene luknje user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.6.2010 9:13:49   
BabyKitty
lidik čestitke za nuhalno user posted image user posted image user posted image me pa res zanima zakaj vse punce delate še dodatne teste... meni ni G nič omenila sploh da to obstaja...

Frutiq in Tasika12
uživajta v pregledu... za rezultat pa ne skrbet user posted image joj kok se bosta mele dons fajn lumpe user posted image

KatyK79 jaz imam tisti pregled v petek... bomo videli kaj bodo naredili z mano user posted image

pinkalonca jaz pa še sploh nimam nosečniških hlač... mi je tako škoda denarja user posted image sem pa videla v zari tako lepe kiklce in kot zanalašč je zgleda letos blazno moderen elastični pas user posted image bomo čez poletje se s tem prešvercal... pa mogoče tudi še čez zimo z najlonkami user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.6.2010 9:42:04   
pinkalonca
babykitty sej jst nobenih nosečniških hlač nisem kupila user posted image user posted image sem vse podedovala, sem pa tut ravno včeraj gledala cunjice pa sem si rekla, da čez poletje ne bom nič kupovala, ker dejansko ne rabim, me bomo bolj rable nove cunjice potem na jesen, še posebej pa pozimi user posted image za sedaj bodo pa ta krila z elastičnimi pasovi super user posted image jst jih imam kar nekaj doma, čez pa daš navadno malo daljšo majico pa je - vsaj jst bom tako prakticirala in mislim, da bom zdržala do konca poletja brez nakupov user posted image razen za najino pikico se razume, to bomo pa shopingiraliiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.6.2010 9:44:27   
BabyKitty
pinkalonca jst sm pa rekla, da grem dons v desigual dušo napast user posted image tm je pa itq vse elastično user posted image mi je pa malo težko zapravljat zase, ko vem, da bi lahko za pikico... ampak sem rekla, da do morfologije ne kupim nič...

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
9.6.2010 9:48:59   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

user posted image user posted image super, tele nuhalne so prav zakon! Uživajta Frutiq in Tasika, ki imata to danes!! user posted image

Jaz imam danes prvič na sebi tiste nosečniške hlače... hihi... jeeej... nisem se mogla zadržat.. sicer komot še v starih okol hodim, itak sem bila 90% časa v pajkicah, ki grejo narazen s tabo... ampak tole je tak dober filing... Samo imam tisti paš še navzdol zavihan... bi zgledalo hecno če bi bil gor, ker še ne bi zapolnila tiste predvidene luknje user posted image

Mjavmjav, enako jaz, včeraj sem jih nakupla, danes imam oblečene, pa isto pas dol zavit. So pa super udobne. user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.6.2010 10:45:49   
lidik
BabyKitty nama je dr. Strahova povedala pač o tem dvojnem kromosomskem testu in sva se odločila, da bova naredila tudi to. Sicer je res, da je rekla, da ne vidi potrebe, da bi bilo nujno, samo da če pa želiva, pa lahko. 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.6.2010 10:48:13   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

Mjavmjav, enako jaz, včeraj sem jih nakupla, danes imam oblečene, pa isto pas dol zavit. So pa super udobne. user posted image

A smo na liniji...user posted image Jst jih nisem kupla, jih mam še od prve nosečnosti in sem jih isto dons prvič oblekla. Pa seveda pas dol zavihan.user posted image
Sicer so mi pa tud ta obične še prav, ker so tko al tko velke... Nekak mi še ni uspel niti od prvega poroda dol vsega spravt. Sem bla prehitro drugič noseča, pa zdej tretjič.user posted image Tko da to rundo štartam z 13kilami več kot pred prvo nosečnostjouser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.6.2010 10:50:56   
birdy
Sicer pa punce, ma kaj mislite da mate vi velike bušije??? Čakte da vidte mojegauser posted image user posted image user posted image Pač tri zaporedne nosečnosti nardijo svojeuser posted image ... Pa seveda dobra papica, da ne bom tko nedolžna ozpadlauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.6.2010 11:46:50   
BabyKitty
Kaj se samo neki hvalte z bušiji user posted image pokažte, da vidmo in strokovno ocenimo user posted image user posted image user posted image pa še spol z almo82 določva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.6.2010 11:57:26   
zaljubljena23
Alma, jaz ne govorim o zalogi od poroda, saj je tole najin prvi škratek (razen enega angelčka)...Tako, da bo kar zaloga od hrane....Slikico pa brez veze da limam, ker se mi res nič ne vidi...Bom pa takrat, ko se mi bo že, zmenjeno...

Stvari za dojenčka...
Cotike...sem imela obljubljene od ene kolegice, da jih dobim v dar, paj jih je potem drugi dala...Vglavnem, sem sama tudi mnenja, da cotik v sposojo ne jemljem, ker ne mislim pazit na fleke in podobne stvari...Kaj drugega pa tudi nimam za pričakovati, saj imajo ostali samo večje otroke in so cotike že šle naprej, tisti, ki pa imajo majhne, pa jih šparajo za svojega naslednjega otroka...Tako, da bo očitno nabava cotik pri nas nujna...Bomo pa šli v kika, imajo lepe stvari, majhni otroci pa itak hitro rastejo...
Oprema...Kinderpet ima še moj svojega, tako da bomo kar tega imeli...Imela bi še zibelko in sem ravno včeraj gledala malo po netu rabljenje in je med novo in rabljeno razlike nekje 20-30 evrov, za ta denar pa raje novo kupim...Jogiji pridjo v poštev novi...
Voziček, absolutno novi...Ker ne mislimo, samo pri enem ostat...Zdaj pa toliko o tem, kako bova rabljeno kupovalauser posted image user posted image user posted image Sva po tehtnem razmisleku čez vikend, prišla do tega zaključka, da se ne splača...Konec koncev, res ne bova samo pri enem ostala...

lidik, super za uspešno NS....

frutiq in tasika, vso srečo danes...Pričakujem lepe novičke...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.6.2010 12:13:35   
birdy
Zaljubljena, se pridružujem tvojemu mnenju. Ko sva midva kupovala voziček sva tud imela v glavi da bo za ene tri otroke. In sva vzela takega da nama je bil všeč tako vizualno kot tud funkcijsko. Zdej k hodm po tavelko v vrtec pa tamala zraven v vozičku sem prov srečna da mam voz ki ima na sredi roč. V eni roki imam voziček ki ga kamot manevriram, za drugo roko pa tavelko držim. So nama dali pa še en voziček na dva roča. In sem enkrat tega pomotoma vzela in šla v vrtec po tavelko... KATASTROFA!!!! Sem rekla nikoli večuser posted image
Pojstlo sva kupila 140x70 od lip poljčane in je še vedno kot nova, pa je bila že parkrat razstavljena, premaknjena... Tavečja ma pa zdej še od mojga pojstlo. Za tale pikico pa bova rabljeno pojstlo vzela k zdej je pa brezveze novo kupovat. Jogi pa more bit obvezno nov, kaj veš kok časa se je kje prašil.
Cunce sva neki dobila ampak so ble pa res stare... Plajške pa te scene... Tko da konc koncev sva tud cunje skor vse nove kupila, mal sva tud dobila, mal še zdej kdo prinese k ma sam kako leto starejše otroke. Mene ne moti kako se moda zamenja, hudič je pa če je cunja ful nepraktična. Plajške so men obup, hvalabogu da obstajajo bodiji na preklop (za male otroke).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.6.2010 12:16:13   
birdy
Aja, pa flekci na oblekcah... Sej k so še mali, k se sam dojijo al pa AM pijejo je ok. K pa začneš gosto uvajat pa k navajaš jest je pa katastrofa, mam od tavelke gore bodijev k so flekasti k sam user posted image Ampak za doma bojo dobri, pred hranjenjem gor, pa se vsi stari flekci skrijejouser posted image ... Pod novimi flekiuser posted image

< Sporočilo je popravil birdy -- 9.6.2010 12:17:45 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

varstvo
marta82

Koliko bi bile pripravljene odšteti za organizirano zasebno varstvo v Mb (zdrava prehrana, majhna skupina, vodene dejavnosti, prilagojeni prostori,...)?

do 200€ (64%)

do 250 € (19%)

do 300 € (8%)

do 350 € (10%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!