metuljcek321
|
neboglasnica, congratulations, yummy fotke ... se je kaj treslo pri vas? Ker pr nas se je tud Je tatek prišel domov - saj ne vem, katera ga je bla bolj vesela - jaz že sredi noči, Anji se je pa zjutraj odpulilo ... se mala zbudi in začne iz posteljice govorit: "Doblo jutlo, doblo jutlo, zivjoooooo" ... in ji moj odogovori: "Dobro jutro, Anja" --> kva jo je katapultiralo iz posteljice, ej: "Atiiiiiiii ....." torta metuljček - wiiii, I like that a loooot ... kolk je pa sicer to smešno - prej nisem nišesar posebnega čutila ob metuljih, zdaj so mi pa tko pri srcu, da je joj prejoj. Ampak zimska, meni še zdaj ni jasno, kako, da se nismo zapazili. Tko k je napisala že populis - vsaj njo in Laro bi mogla zapazit, ker sta bli dekleti leteči. Tivoli tomorrow - dobimo se s frendicami iz porodnišnice, ki imajo torej tudi julijčke in the afternoon - hura. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pekla sva kruh iz drugih žitaric, večkrat sva mešala pirino, ovseno in riževo moko ... saj se da. pa je ta kruh vzhajal? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Sem šla še perilo obesti, sem prepričana, da bo do veečra suho, ker res pripeka. jp, par uric, pa je suho, suho, suho ... jaz sem imela potem včeraj kar konkreten kup za zlikat - sem med talenti poganjala ročno guralo - likalnik IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Moja Ana in Lara (24 julij) vse najboljše, dekleti! enako! flower, le pogumno zagrizi v dieto, mali bo boljše, boš videla. Bogi mali revček, ej. Kako mu žarijo lička - a ga tudi kaj srbi? Pikec mali, res se mi smili. Držim pesti za izboljšanje! Pa tak simpatični dečko mali je, ej ... poljubček mu pošilja Anja, da bo kmalu spet vse OK. IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutro! a mi bo uspel al ne... že od 7.40 tapkam tale post... najprej mati moja, potem pa cunje obesit in našopat pulz na ene 220, ker se je mulc z vrati igral in sam slišim klik od kljuke in vrata se ne odprejo več... aaaaa, Lovro odpri... mu potrkam in on meni nazaj, pa se reži poleg... minutko nazaj sem razmišljala, da bi morala imet mobitel s sabo... še enkrat potrkam, rečem Lovro, daj kljukico nazvgor in klik, porinem vrata... mater, sem se oddahnila... lump me pa gleda... je takoj vedel, da ni bilo prav ... no, zdaj sem not epizoda z balkonskimi vrati - tud pri nas me je zadnjič med obešanjem perila zaprla ven - skoz šiba notri in ven, cvili, se reži, potem pa hopla, mami, te bom jaz mal zaprla ... pa sem tud jaz ponavljala: "Kljuko gor, Anja" & zraven kazala tko, ad bi sigurno zmagala v kakšnem tekmovanju pantomime ... in je odprla po nekaj časa - aha, me je skrbelo en malo, indeed za lepo preživete vikende v krogu familije, za naše bolančke. Tims, not to worry, Tim bo sigurno prav super užival, you'll see. Just relax, baby, pa enga hambija za boljše počutje in si na konju. Povej, kako je s spanjem pri Nini? populis, ma, res zveni prav bedno zdaj tole z varuško in odbitkom, če otroka ni - šit, beden feeling ... Almera, a so te v službi mogoče kaj presenetili? So bli za spremembo nasmejani? It could happen, you know nanka, kako ste kaj? Kako Tjaša? Ostali otroci? Pa Matic in puberteta? Mrožek? hruškica, a boš dala delat novo osebno za Kali? rebeca, berem, da je kuhanje prav poseben gurmanski užitek pri vas zadnje čase - še mal zdrži, punca, bojo porihtali - upam, da kmalu & DA bo šlo pod garancijo. IZVIRNO SPOROČILO: zimska ..., zato smo šli po raje na sladoled in na igrala. Res so fantastična, sploh tisti tobugani na konc. Lan se je kar sam od sebe na glavo začel spuščat! Od kje mu pogum, nimam pojma, ker zadnjič ga je bilo še strah na navaden tobugan it... Res se mu je dogajalo na polno včeraj... Tudi v ZOOju je pri nas najljubša žival tobogaaaaaaaaan