|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
7.6.2010 12:21:17   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

3jevi tnx za klic.. nisem mogla več govoriti, ker sem imela nekoga za pultom. da se ti ne bo zdelo čudno, da zakaj tu lahko pišem, govoriti pa nisem mogla. user posted image

ma ja, saj sem itak samo nakladala a ne... user posted image ... zdaj ti grem pisat na ZS... potem pa moram finance pošlihtat... je bil poštar naokoli, jebelacesta, same položnice user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 12:51:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.6.2010 13:07:56   
metuljcek321
Vaaaaaau, zmagala je najmlajša Lina .... wooohoooo, kdo bi si mislil ....

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.6.2010 13:10:26   
metuljcek321
.... samo, kaj pa zdaj s to slavo?????

Meni je bla Maja kul, kul, kul (pa kako je revca padla za sekundo, hopla gor in pela naprej, kot da ni bilo nikoli nič - bravo, profesionalno ... in he, he, tud Beyonce je padla na koncertu, ta je bla dobra - se zgodi tudi najboljšim, a ne?)

Maestro - very cool, Allthat slabše kot zadnjič Fanika pa zgrešila ton - ni blo dobro, res ne.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.6.2010 13:11:26   
metuljcek321

metuljček končno mi je uspelo, napisala sem ti mail. 

oooo, vidla, glihkar odgovorila ... it was about time, he, heuser posted image  user posted image  user posted image  

kul

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.6.2010 13:29:16   
metuljcek321

raje zbrisala, kaj veš kdo bere user posted image

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.6.2010 13:44:58   
neboglasnica
Hej, mi je ravno prišlo na misel: ste že videle reklamo za Ledove sladolede - Kdor ne skače, ni Slovenc???? Meni je to full ironično? Cro - Slo??

Včeraj je naš sin zaspal kot Tarzan. Ne,ni visel izpod stropa, si je pa slekel pižamo in zaspal samo v plenici. Lump! user posted image

Umpa: kaj, kje, zakaj?? Kje pa si? A že v vrtec uvajaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.6.2010 13:48:29   
metuljcek321
neboglasnica, congratulations, yummy fotke ... se je kaj treslo pri vas? Ker pr nas se je tuduser posted image  user posted image  Je tatek prišel domov - saj ne vem, katera ga je bla bolj vesela - jaz že sredi noči, Anji se je pa zjutraj odpulilo ... se mala zbudi in začne iz posteljice govorit: "Doblo jutlo, doblo jutlo, zivjoooooo" ... in ji moj odogovori: "Dobro jutro, Anja" --> kva jo je katapultiralo iz posteljice, ej: "Atiiiiiiii ....."user posted image  user posted image  user posted image

torta metuljček - wiiii, I like that a looootuser posted image  ... kolk je pa sicer to smešno - prej nisem nišesar posebnega čutila ob metuljih, zdaj so mi pa tko pri srcu, da je joj prejoj.

Ampak zimska, meni še zdaj ni jasno, kako, da se nismo zapazili. Tko k je napisala že populis - vsaj njo in Laro bi mogla zapazit, ker sta bli dekleti leteči.

Tivoli tomorrow - dobimo se s frendicami iz porodnišnice, ki imajo torej tudi julijčkeuser posted image  in the afternoon - hura.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Pekla sva kruh iz drugih žitaric, večkrat sva mešala pirino, ovseno in riževo moko ... saj se da.

pa je ta kruh vzhajal?

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Sem šla še perilo obesti, sem prepričana, da bo do veečra suho, ker res pripeka.

jp, par uric, pa je suho, suho, suho ... jaz sem imela potem včeraj kar konkreten kup za zlikat - sem med talenti poganjala ročno guralo - likalnikuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Moja Ana in Lara (24 julij) vse najboljše, dekleti! user posted image user posted image user posted image user posted image

enako!

flower, le pogumno zagrizi v dieto, mali bo boljše, boš videla. Bogi mali revček, ej. Kako mu žarijo lička - a ga tudi kaj srbi? Pikec mali, res se mi smili. Držim pesti za izboljšanje!user posted image  Pa tak simpatični dečko mali je, ej ... poljubček mu pošilja Anja, da bo kmalu spet vse OK.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

jutro!

a mi bo uspel al ne... že od 7.40 tapkam tale post... najprej mati moja, potem pa cunje obesit in našopat pulz na ene 220, ker se je mulc z vrati igral in sam slišim klik od kljuke in vrata se ne odprejo več... aaaaa, Lovro odpri... mu potrkam in on meni nazaj, pa se reži poleg... minutko nazaj sem razmišljala, da bi morala imet mobitel s sabo... še enkrat potrkam, rečem Lovro, daj kljukico nazvgor in klik, porinem vrata... mater, sem se oddahnila... lump me pa gleda... je takoj vedel, da ni bilo prav user posted image ... no, zdaj sem not user posted image

epizoda z balkonskimi vrati - tud pri nas me je zadnjič med obešanjem perila zaprla ven - skoz šiba notri in ven, cvili, se reži, potem pa hopla, mami, te bom jaz mal zaprla ... pa sem tud jaz ponavljala: "Kljuko gor, Anja" & zraven kazala tko, ad bi sigurno zmagala v kakšnem tekmovanju pantomime ... in je odprla po nekaj časa - aha, me je skrbelo en malo, indeed

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za lepo preživete vikende v krogu familije, user posted image user posted image user posted image  za naše bolančke.

Tims, not to worry, Tim bo sigurno prav super užival, you'll see. Just relax, baby, pa enga hambija za boljše počutje in si na konju. Povej, kako je s spanjem pri Nini?

populis, ma, res zveni prav bedno zdaj tole z varuško in odbitkom, če otroka ni - šit, beden feeling ...

Almera, a so te v službi mogoče kaj presenetili? So bli za spremembo nasmejani? It could happen, you knowuser posted image

nanka, kako ste kaj? Kako Tjaša? Ostali otroci? Pa Matic in puberteta? Mrožek?

hruškica, a boš dala delat novo osebno za Kali?

rebeca, berem, da je kuhanje prav poseben gurmanski užitek pri vas zadnje čase - še mal zdrži, punca, bojo porihtali - upam, da kmalu & DA bo šlo pod garancijo.

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

..., zato smo šli po raje na sladoled in na igrala. Res so fantastična, sploh tisti tobugani na konc. Lan se je kar sam od sebe na glavo začel spuščat! Od kje mu pogum, nimam pojma, ker zadnjič ga je bilo še strah na navaden tobugan it... Res se mu je dogajalo na polno včeraj...user posted image

Tudi v ZOOju je pri nas najljubša žival tobogaaaaaaaaanuser posted image user posted image user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.6.2010 13:50:01   
metuljcek321
Wow, I'm on the roll todayuser posted image  user posted image  user posted image

Me, myself & I ... tolk, da boste mele kaj za brat v temle vroooočem dnevu

... pa, pa, delo kliče, potem pa via ven na zrak ...

PS: Kje ste kupile školjko (ali kaj podobnega) za pesek? Pa pesek?

Hvala

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.6.2010 14:02:01   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image  joj, metuljcek, ampak a nisi ti že enkrat sosede klicala na pomoč... tebe je Anja vsaj videla, mi imamo pa žaluzije med okni in so bile tako, da se nisva videla... joj, si sploh ne predstavljam kako bi to zgledalo, če ne bi mali verjetno ponesreči odprl vrata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.6.2010 15:04:30   
tims

user posted image user posted image user posted image  joj, metuljcek, ampak a nisi ti že enkrat sosede klicala na pomoč... tebe je Anja vsaj videla, mi imamo pa žaluzije med okni in so bile tako, da se nisva videla... joj, si sploh ne predstavljam kako bi to zgledalo, če ne bi mali verjetno ponesreči odprl vrata user posted image

Metuljček, 3jeMi, eeeej, dejta mir s tem zapiranjem balkonskih vratuser posted image . So mi šle kr kocine pokonc, si ne znam predstavljat, kaj potem narediš.Mi mamo ponavad tud vhodna vrata zaklenjena, tako da nihče ne bi mogel not.

Metuljček, iiiii sem si predstavljala Anja zjutraj k je slišala očijauser posted image . Mali bonbonček, kok se ga je razveselila.

Jap, pri naši pa zaenkrat kar funkcionira to uspavanje. Včeraj je rabila slabih deset minut. Sicer sem jo kakšni dve minuti ponosila, ker je bila ful utrujena, no, pol je pa kr lepo sama zaspančkala v pojstlci. Petnajst do osmih je že drnjohcalauser posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 15:20:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.6.2010 18:08:13   
glugluglu
Lara -24julij vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ana, VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.6.2010 18:12:14   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Metuljček, 3jeMi, eeeej, dejta mir s tem zapiranjem balkonskih vratuser posted image . So mi šle kr kocine pokonc, si ne znam predstavljat, kaj potem narediš.Mi mamo ponavad tud vhodna vrata zaklenjena, tako da nihče ne bi mogel not.

Točno to se je zgodilo moji bivši sosedi, ostala je na balkonu v 5. nadstropju, mali notri, vhodna vrata zaklenjena, poleg tega bolj jutranje oblečena, zunaj pa še hladno. Iz balkona je priklicala mimoidoče, na srečo bližnje sosede, ki so potem vdrli v stanovanje.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.6.2010 19:22:51   
3jeMi
tako... zimska... evo raport... dobili Flixotide, en vpih (enako kot pri venotlinu) zjutraj do nadalnega... in napotnica za pulmologa... nič nisem rabila rečt user posted image , vse sama, odločna user posted image ... mogoče bere RR user posted image

ima katera izkušnje s pulmologinjo (menda dela tudi teste za alergije) tule v Trnovem, v bližini Trnovskega zvona (pizzerija)... P sicer pravi, da naj grem na kliniko (imam občutek, da samo te pozna v Lj., ker je sama iz Trbovelj), ampak jaz se bolj nagibam k tej pri nas (blizu), katero je tudi med. sestra pri P pohvalila... hvala user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 19:36:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 19:39:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2717
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 19:39:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 19:41:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2719
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 19:43:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2720
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 19:45:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.6.2010 20:10:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

pa je ta kruh vzhajal?

je, samo bolj malo. ta kruh namreč ni rahel tako kot pri beli moki, pač pa je bolj zbit, oz. kompakten - ne vem, kako naj drugače povem user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 20:16:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.6.2010 20:17:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Lara -24julij vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ana, VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam vsem našim slavljenčkom!! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 20:25:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.