Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:47:49
|
|
|
|
Sacherca
|
babnce Glede Linine zmage mislim,da bo to slabo za njo,sem navijala za Majo. Ampak ,ko sem sla vase poste skozi: ma 90% samo simfanje Zdaj pa al ste res same ultra strokovnjakinje na kupu al pa simfarce
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:48:55
|
|
|
|
Raho
|
Če zmešaš ultra strokovnjake in šimfarce dobiš prave talente - in to smo vse na RR - vključno s tabo, tortica
< Sporočilo je popravil Raho -- 6.6.2010 23:49:18 >
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:52:40
|
|
|
|
Sacherca
|
Imas prav Raho.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:54:42
|
|
|
|
Raho
|
Čeprav sta Gregorja, ki sedaj imata čikenfajt v studiu Popa, daleč največja talenta
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:55:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Čeprav sta Gregorja, ki sedaj imata čikenfajt v studiu Popa, daleč največja talenta Ma kaj onedva... EDI PUCER JE ZAKON....
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 23:58:22
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Raho Čeprav sta Gregorja, ki sedaj imata čikenfajt v studiu Popa, daleč največja talenta Ma kaj onedva... EDI PUCER JE ZAKON.... Vsi trije pa so za na oder v Tivoliju - če bi zapeli, mislim,da bi naši TV-ji končno imeli pravi zvok. Čeprav si jih jaz nekako rada zamišljam v vlogi slačifantov v Do nazga
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 0:07:38
|
|
|
|
ljupka
|
Bravo Linini starši na njen račun so povečali družinski proračun za 50,000€,iskoriščanje otroka! Maestro sem gledala včeraj na slo 1,danes so bili brezveze!Zmagat bi mogla Maja! Pa še danes se bomo uvrstili v zgodovino ,ko so se ljudje na referendumu otpovedali 1/3 piranskega zaliva in še kakšne vasi ob Dragonji !Čez 100 let bo zaradi krasnih politikov Slovenija še samo v Ljubljani!In enim je to krasno,res lep dan!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 0:09:07
|
|
|
|
Raho
|
ljupka - kako so se pa odpovedali 1/3 piranskega zaliva, če pa bo mejo določil arbiter?
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 0:10:38
|
|
|
|
pefika90
|
Moje mnenje je tako, da si Lina zasluži zmago, ker se njeno petje oz. njena dejanja na odrih najbolje ujemajo z naslovom šova. Je res najmlajša, ki je pokazala kakšen talent ima, kaj zmore, kaj ji je bilo položeno v zibelko. Kljub vsem tem dejstvom pa menim, da je morda res še premlada za take stvari. Bojim se, da ji bo ta zmaga in vse te pohvale, čestitke dali zelo odprto možnost, da bo postala samovšečna, ... veliko je namreč pritiskov nanjo, kar ji omogoči drugačno življenje otroštva kot povprečni 7-letniki. Po drugi strani pa se mi odpira vprašanje, če Lina tako zelo prehiteva svoje vrstnike v razvoju in s tem lahko vse te pritiske premaga kot npr. 15-letni otrok. Mislim, da bi bilo zelo zanimivo debatirati o tem vprašanju.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 0:50:38
|
|
|
|
Polynesia
|
Zmaga fušajočega malega robotka brez karizme me ne preseneča
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 7:15:01
|
|
|
|
ključek
|
zmaga me ni presenetila, sem pa razočarana nad izborom slovencev.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 7:33:06
|
|
|
|
zofka15
|
Bravo Lina.Sem glasovala zanjo že zadnjič pa čeprav sem za csd nima veze.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 7:53:04
|
|
|
|
my way
|
sem upala, da se to ne bo zgodilo.... moja favoritka je bila Maja
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 7:58:55
|
|
|
|
Oceania
|
Joj, gremlini so na pohodu.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 7:59:04
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho ljupka - kako so se pa odpovedali 1/3 piranskega zaliva, če pa bo mejo določil arbiter? Ja in sam Pahor je kazal slikco po TV ,da najboljša možnost,ki jo bodo arbitri določli je 1/3 piranskega zaliva hrvatom nam pa kanal do otprtega morja,da saj 1/3 ni velik!
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 7:59:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok....lina zmagala. nisem nic upala. vseeno mi je. zmotilo me je pa.... ce vzamemo, da puncka res uziva in ji nenormalno pase ves ta cirkus okoli nje. in da jo starsi podpirajo.... ma, da sem jaz v kozi mamice, bi prinorela na oder tisto sekundo, ko so jo razglasili za zmagovalko, jo preljubčkala, objela, da bi ji umanjkalo sape, jo metala v luf, valjala bi se po odru.... linina mami jo je pa samo malo pobozala po laskih in to je to... pa se..... ste opazili, da natasa ni potočila niti ene solzice???? na FINALU. ko je alen svojo pesem pel
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 8:12:57
|
|
|
|
eee35
|
Maja bi super pela tudi leže, tako da koga briga padec Jodlarka pa je čist huda!
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 8:20:39
|
|
|
|
majch
|
Menim, da ima punčka za svojih nekaj let strahovit talent, kar se glasu tiče. Da pa kak ton fali ali da ne zna angleško, je postranska stvar. Gre za talent. Kaj bo z njim naredila, je njen problem, oz problem njenih staršev. Mislim, pa, da je hudo majhna za 50. 000 evrov in za vse, kar sledi iz tega šova. Punčka rada poje. Fajn. Upam, samo, da ne bodo starši pretiravali, da bo iz nje nastala kakšna Britney Spears, ki je včasih tudi bila zelo ljubka in zelo talentirana punčka.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 8:24:16
|
|
|
|
majch
|
Sicer pa...HB smo v SLoveniji, kjer do kake hude slave ne more prit, baby talenti npr Hajdi, pa tudi niso dolgo zdržali na naši sceni.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 7.6.2010 8:49:02
|
|
|
|
talika81
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch Menim, da ima punčka za svojih nekaj let strahovit talent, kar se glasu tiče. Da pa kak ton fali ali da ne zna angleško, je postranska stvar. Gre za talent. Kaj bo z njim naredila, je njen problem, oz problem njenih staršev. Mislim, pa, da je hudo majhna za 50. 000 evrov in za vse, kar sledi iz tega šova. Punčka rada poje. Fajn. Upam, samo, da ne bodo starši pretiravali, da bo iz nje nastala kakšna Britney Spears, ki je včasih tudi bila zelo ljubka in zelo talentirana punčka. pod tole se podpišem. mislim, da je Lina dosti premlada, da bi se zavedala vsega skupaj. kaj bo tako malemu otroku 50.000 €? ona ve samo, da z veseljem poje, da je rada v središču pozornosti in da ji je všeč, da ji vsi ploskajo. tudi moja favoritka je bila Maja - sem zanjo tudi glasovala. tako da mi žal, da ni ona zmagala. ker mi res dobro poje. ampak Slovenci smo tako odločili in tko pač je, a ne?
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?