|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
6.6.2010 7:39:22   
ly117
Jutro! user posted image

Jaz že tudi skačem po stanovanju moja dva pa še spita. Bom pa zato lahko vsaj v miru kavo spila.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.6.2010 8:48:07   
arabela*
jutrouser posted image

jaz sem tud auf....kafe kuham in ostale s postle mečemuser posted image

Perilo se že pere,pa risanke na veliko špilajouser posted image

sonček...jeeeeeeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.6.2010 8:48:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

"mati"...pa čita...kolk smo nakloftaleuser posted image user posted image user posted image
Neeee,sem vas htela samo pozdravit,pa nisem mela energije več za nič.user posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.6.2010 9:19:44   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Botrca kako to misliš že ob 6.40. Midva sva cela srečna, če Tinej tako dolgo spi. On je običajno ob 6.00 buden, najkasneje 6.30. Če kdaj par minut dlje spi že gledava po kameri, če je vse ok.user posted image

Pa jutro.user posted image

Ja marta82 to so redka jutra da je tako hitro buden, drugače med tednom ga moram vedno budit za vrtec (7.20), čez vikend pa spi tudi do 9h.

huh... lepo tebi ... tud mi smo med zgodnjimi... v povprečju tam nekje med 5.50 in 6.20, so pa tud jutra ko ima ob 4 dost vsega in moram vstat - z tem da gre vedno ob isti uri spat (med 20,30-21) in ne glede na to do kolkih spi je že ob 9 zjutrajnoro zaspan user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.6.2010 9:28:03   
elevitka
Saraya pravijo da če je alergija na kako hrano oz nasploh alergije ti izpuščajčki srbijo (moj ma na cvetni prah alergijo) .

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.6.2010 9:34:20   
botrca

A je včeraj  pod vratom oz tam nad prsmi dobila neke čudne pikice,kot en posip...kaj bi te to bilo? Pa še danes imauser posted image

nimam pojma, pelji jo k dežurnemu

ma daj botrca...k dežurnemu zarad izpuščajev.....user posted image

rekla sem zato, ker si pač spraševala kaj naj narediš...ne vem zakaj bi te čudno gledali...naredi pa kak češuser posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.6.2010 9:36:35 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.6.2010 9:38:29   
botrca
Jutrouser posted image ,

greste na volitve? Jaz grem, moj pa noče, ker se mu zdi zguba časa. Pijem kavo, Jan gleda risanke z atijem. Perilo se pere.

Malo še pa greva ven na sončeka user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.6.2010 9:39:10   
botrca
Elevitka Jan ni nikoli zgodaj vstajal in super da je tako. Danes je že spal do 8.10 user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.6.2010 9:42:26   
marta82

A je včeraj  pod vratom oz tam nad prsmi dobila neke čudne pikice,kot en posip...kaj bi te to bilo? Pa še danes imauser posted image

nimam pojma, pelji jo k dežurnemu

ma daj botrca...k dežurnemu zarad izpuščajev.....user posted image

rekla sem zato, ker si pač spraševala kaj naj narediš...ne vem zakaj bi te čudno gledali...naredi pa kak češuser posted image

Ja ker je dežurni za nujne primere, ko je otrok resno bolan, ko bi čakanje na njegovega pediatra lahko ogrozilo njegovo zdravje. Izpuščaji pa zagotovi niso tako nujni, če jih ne spremljajo še kakšni drugi simptomi.
Evo link: http://www.zd-mb.si/index.php?id=428

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.6.2010 9:44:51   
marta82

Jutrouser posted image ,

greste na volitve? Jaz grem, moj pa noče, ker se mu zdi zguba časa. Pijem kavo, Jan gleda risanke z atijem. Perilo se pere.

Malo še pa greva ven na sončeka user posted image user posted image user posted image .

Ne grem. Niti ne poznam tako dobro problematike, da bi se lahko optimalno odločila pa tudi menim, da je to delo politikov, da pametno sprejemajo tovrstne odločitve, saj so za to dobro plačani. Ko bodo oni začeli opravljati moje delo, bom pa še jaz njihovega.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.6.2010 10:02:45   
elevitka
ste pa ˝oštre˝ danes user posted image

jaz pa grem volit ...ker mi gre na bruhanje ko vidim da se je lastnemu narodu malo mar postavit za ˝svoje ˝ozemlje če je včasih blo naše zakaj nebi blo še naprej... itak smo mali... in če bo tako šlo naprej nas bojo počasi zbrisali iz zemljevida... se bojo italjani spomnili da bi lahko še malo Izole bek vzeli, pa avstrijci pol štajerske, pa mogoče bi še malo hrvati bek vzeli kajtevem ki.... pa bomo samo še drobtinica, al pa še to ne...

res da posameznik ne more naredit veliko... skupaj lahko naredimo marsikaj

... ampak to je spet SAMO MOJE MNENJE.....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.6.2010 10:05:51   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

jaz pa grem volit ...ker mi gre na bruhanje ko vidim da se je lastnemu narodu malo mar postavit za ˝svoje ˝ozemlje če je včasih blo naše zakaj nebi blo še naprej... itak smo mali... in če bo tako šlo naprej nas bojo počasi zbrisali iz zemljevida... se bojo italjani spomnili da bi lahko še malo Izole bek vzeli, pa avstrijci pol štajerske, pa mogoče bi še malo hrvati bek vzeli kajtevem ki.... pa bomo samo še drobtinica, al pa še to ne...

To se pa strinjam ja. V bistvu sploh ne vem zakaj bi odločali o nečem kar je itak naše.user posted image  Ampak saj pravim, ne poznam dovolj problematike, da bi lahko o tem razpravljala ali se odločala.

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.6.2010 10:22:01   
arabela*

vidiš jaz pa drugače razmišljam....user posted image ....pusti lava dok spava....Bi bila za NE,in ohranim mir,kot da drezam in nikoli ne veš,kaj se iz tega izcimi...ampak sem listek zgubila in ne morem na volitveuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.6.2010 10:23:11   
arabela*

Saraya pravijo da če je alergija na kako hrano oz nasploh alergije ti izpuščajčki srbijo (moj ma na cvetni prah alergijo) .

nič je ne srbi...pa samo tak ima na enem mestuuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.6.2010 11:50:46   
tasa_m
Dan..

Volitve sva z Lijiko opravile že ob 8h zjutraj, pol sva šle na Pohorje, zdaj pa panča že 50 min. Ob 13h greva na kosilo, pol pa verjetno spet malo pod Pohorje, ker tu na Taboru tak ni nikjer nobenih igral. Al pa da greva v mestni park, ne vem boma še videli... user posted image

Včeraj je imela Lija 38°C vročine, zvečer več nič tak da nimam pojma kaj je to. Res da pokašljuje in smrka ampak bomo zgurali user posted image Smrekovi vršički in Slezov sirup pa bo.

Drugače pa nič novega, vse po staremuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.6.2010 11:52:45   
tasa_m

Pa če slučajno še katera druga ve za kakšno fajn varstvo v manjši skupini otrok na relaciji Slov. Bistrica - Mb - Pesnica - Jarenina, se priporočam za priporočilo.user posted image
Žal Marta ti ne znam pomagat user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.6.2010 11:57:03   
tasa_m
No pa glede izpuščajev po telesu in dežurnemu. Moja kolegica je šla zarad izpuščajev njene tamale k dežurnemu (in to pozno zvečer) in je niso nič čudno gledali. Ne vem zakaj bi jo naj?! user posted image Zato je tam, da jo pregleda. In še sreča da je šla, ker so ugotovili alergijo in so ji rekli, da če nebi prišli in bi čakali, da jih je več, bi lahko bile hujše posledice.  Si cer pa nikdar ne moreš bit prepričan da tud pikice niso nujen primer. Ali je nujno samo takrat, ko ima otrok več dni vročino ali kaj? user posted image Ne vem, sprašujem samo..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.6.2010 11:58:22 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.6.2010 16:22:29   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No pa glede izpuščajev po telesu in dežurnemu. Moja kolegica je šla zarad izpuščajev njene tamale k dežurnemu (in to pozno zvečer) in je niso nič čudno gledali. Ne vem zakaj bi jo naj?! user posted image Zato je tam, da jo pregleda. In še sreča da je šla, ker so ugotovili alergijo in so ji rekli, da če nebi prišli in bi čakali, da jih je več, bi lahko bile hujše posledice.  Si cer pa nikdar ne moreš bit prepričan da tud pikice niso nujen primer. Ali je nujno samo takrat, ko ima otrok več dni vročino ali kaj? user posted image Ne vem, sprašujem samo..

Se popolnoma strinjam s tabo in hvala, da si vsaj ti na moji strani. Tudi jaz sem samo svoje mnenje napisala pa se je Sarayi in marti82 zdelo smešno in brezvezno. Zakaj ne vem user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.6.2010 16:23:02 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.6.2010 18:25:29   
marta82

Se popolnoma strinjam s tabo in hvala, da si vsaj ti na moji strani. Tudi jaz sem samo svoje mnenje napisala pa se je Sarayi in marti82 zdelo smešno in brezvezno. Zakaj ne vem user posted image .

A daj Botrca ne jemlji tako osebno stvari...saj nismo več v O.Š. Nisem nikoli napisala, da mi je smešno. Napisala sem samo, da je dežurni zdravnik tam za nujne primere in ne za take, ki lahko počakajo na izbranega pediatra. Tudi link sem prilepila, kjer to lepo piše. Piše celo, da če ne gre za nujno stanje si samoplačnik. Jaz sem ga k dežurnemu peljala samo, ko je težje dihal oz. piskal in hropel in ko je imel čez 40 vročine. Za pikice nikoli, ker pač lahko počakajo. Takšno je pač moje mnenje. Se mi pa ne zdi nič smešno ali karkoli, če se kateri mami zdijo izpuščaji nekaj kar mora zdravnik takoj pregledat, naj ga pač pelje, še vedno bolje 100x preveč kot enkrat premalo.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.6.2010 18:28:03   
marta82

Ne vem...to pač vsak sam presodi. Saraya je napisala, da ima A nekaj pikic po dekolteju, nisem dobila občutka, da se ji zdi nekaj nujnega in groznega. Seveda pa če ima otrok po celem telesu fleke, ki grozno zgledajo ga pelješ takoj. Pač odvisno od situacije. Vsaj po moje.

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.6.2010 19:06:02   
arabela*

Ne vem...to pač vsak sam presodi. Saraya je napisala, da ima A nekaj pikic po dekolteju, nisem dobila občutka, da se ji zdi nekaj nujnega in groznega. Seveda pa če ima otrok po celem telesu fleke, ki grozno zgledajo ga pelješ takoj. Pač odvisno od situacije. Vsaj po moje.

točno tako...

botrca nihče se ni tvojemu mnenju smejal...ampak mi je pač bilo smešno kaka si to napisala...jbg...
Glede na vse pa se bomo sedaj štrajtali,pa sem jaz samo za mnenje vprašala,če je kateri slučajno kaj znano in bi slučajno že imela kak tak primer....da pa lahko grem k zdravniku,to pa itak vem....tak da.....user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.6.2010 20:01:14   
arabela*
tak...končno spet mir....pri bajtiuser posted image

Smo bili pri tašči na kosilu,pa še v EP...sem morala A it jeans jakno kupit......ker je po našem celem preljubem mestu nisem dobilauser posted image ..imajo v Zari full lepe in poceni čeveljčke za otročkeuser posted image ...zvečer pa smo malo po mestu šli in na sladoled.....tak da upam da bosta spali fajnuser posted image

zdaj pa grem talente gledat...pa za Alena navijat....upam da zmagauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.6.2010 20:15:01   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.6.2010 20:18:41   
ly117
Za nami je pa spet en naporen in lep dan. Zjutraj šli na Pohorje in se malo šetali po njem. Pa kosilo smo gori jedli. Pol pa smo doma malo lenarili.
Je pa Luka danes shodo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj si pa grem po malo sladoleda in gledat talente. Bom pa pokukala tudi sem gor če še kera pride.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.6.2010 21:26:02   
arabela*
Lukauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......