|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
5.6.2010 8:02:00   
marta82
Botrca kako to misliš že ob 6.40. Midva sva cela srečna, če Tinej tako dolgo spi. On je običajno ob 6.00 buden, najkasneje 6.30. Če kdaj par minut dlje spi že gledava po kameri, če je vse ok.user posted image

Pa jutro.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.6.2010 8:39:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Botrca kako to misliš že ob 6.40. Midva sva cela srečna, če Tinej tako dolgo spi. On je običajno ob 6.00 buden, najkasneje 6.30. Če kdaj par minut dlje spi že gledava po kameri, če je vse ok.user posted image

Pa jutro.user posted image

Ja marta82 to so redka jutra da je tako hitro buden, drugače med tednom ga moram vedno budit za vrtec (7.20), čez vikend pa spi tudi do 9h.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.6.2010 9:53:24   
ly117
Jutro! user posted image

Mi smo si pa danes privoščli dolg spanec. L je spal do 7h, pojedo flaško in se prišo k nama cartat in nazaj zaspal do 9h ko me je zbudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pasalo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.6.2010 12:51:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

Mi smo si pa danes privoščli dolg spanec. L je spal do 7h, pojedo flaško in se prišo k nama cartat in nazaj zaspal do 9h ko me je zbudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pasalo.

jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.6.2010 12:53:47   
botrca
Midva sva že eno rundo sprehoda in norenja dala skozi. Zdaj Jan spi, jaz pa grem jest pa tudi malo spat. Popoldan pa še eno rundo sprehoda in norenja...pa palačinke bom pekla. Pridete user posted image ?

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.6.2010 14:19:15   
arabela*
Danuser posted image

Mi smo spali do sedmih,med vikendom msta vedno hitro auf...med tednom pa ju moram budituser posted image

Smo bili zunaj...tam pri vrtcu I.G.....pri borzi je eno super fajn veliko igrišče (igrala,trava),pa zaprto,bi se lahko kdaj zmenile s fročeki tam.......so lepo na varnem pa še dva velika peskovnika sta))))..kavo vtermovko in je to touser posted image

zdaj pa pocam kosilo,kar nekaj jušnega,zelenjavnega bo na brzino....

M je zaspala, A se igra....jaz pa spet s šolo zabušavam in tu visim..eh...user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.6.2010 14:19:42   
arabela*
Botrca...nore lušte si mi zdaj naredilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.6.2010 16:26:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.6.2010 16:27:54   
botrca
Tak midva sva se oz. Jan se je naspal in to 3h user posted image  user posted image  user posted image . Jedel je že...počasi pa grem pečt palačinke.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.6.2010 16:40:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.6.2010 16:41:16   
arabela*
jaz pa sem malo muziko poslušala....se zrelaksirala,zdaj grem pospravit,potem en film na popu pogledat,nato pa še gremo malo ven...da se razlaufata pred spanjemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.6.2010 16:42:11   
botrca

jaz pa sem malo muziko poslušala....se zrelaksirala,zdaj grem pospravit,potem en film na popu pogledat,nato pa še gremo malo ven...da se razlaufata pred spanjemuser posted image

sem opazila na fb...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.6.2010 16:42:57   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.6.2010 20:46:24   
botrca
Čeruser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.6.2010 21:31:12   
botrca
Še vedno nobene user posted image user posted image user posted image . Kaj ste se zgubleuser posted image ?

Midva z Janom sva danes maksimalno uživala, zunaj sva bila zelo dosti, popoldan je spal 3h. Najedla sva se palačink tudi, nalaufala in naigrala tudi. Zdaj mi je pa zaspal in končno mir v bajti.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.6.2010 21:48:34   
arabela*
čeruser posted image

Končno malo miru.....

smo laufali cel večer po qolandiji,otrokom kupovali oblačila in obutev,pa igrače,pa še jest šmo šli in sem ko cota sedaj....user posted image

Upam da je kaj pametnega po tv .ju.....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.6.2010 21:50:42   
botrca

čeruser posted image

Končno malo miru.....

smo laufali cel večer po qolandiji,otrokom kupovali oblačila in obutev,pa igrače,pa še jest šmo šli in sem ko cota sedaj....user posted image

Upam da je kaj pametnega po tv .ju.....user posted image

Vi se pa zelo dosti zunaj hranite...ima se, može se user posted image

Po tv-ju pa kot ponavadi nič pametnega. Jaz gledam na pinku njihovo kmetijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.6.2010 21:54:55   
marta82
Čer.

Mi smo bili pa danes na letališču, ker je bil športni vikend. Je bilo fajn.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.6.2010 21:55:50   
arabela*

eh zdaj pa že pretiravašuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.6.2010 21:58:47   
arabela*
hmm..komaj ob dvanajsrih so neki dobri filmi na kanalu a in na tv 3user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.6.2010 21:59:34   
sami0804

Hihihi...to mi je pa všečuser posted image

Pa dober večer...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.6.2010 22:00:29   
marta82
Jaz sem pa že zdavnaj obupala nad tv in sploh več ne gledam, gledava samo kaj kar dragi z neta potegne pa ob nedeljah talente.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.6.2010 22:04:02   
marta82
Ly rada bi te samo spomnila, da se pozanimaš pri tisti gospe glede varstva.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.6.2010 22:04:04   
arabela*
A je včeraj  pod vratom oz tam nad prsmi dobila neke čudne pikice,kot en posip...kaj bi te to bilo? Pa še danes imauser posted image

user posted image kak melje spet danes rr...ma niso diht

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.6.2010 22:05:22   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz sem pa že zdavnaj obupala nad tv in sploh več ne gledam, gledava samo kaj kar dragi z neta potegne pa ob nedeljah talente.

saj imajo vredu filme...samo kaj ko ponavljajo do onemoglosti....danes bom sigurno enega pogledla od teh dvehuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......