|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
2.6.2010 21:34:57   
Tincy90
Čestitke tudi od mene Lee Ann!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko lepih trenutkov vam želim in obilo cartanja.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
3.6.2010 8:10:09   
čebelica01
no uglavnem vidim , da je rasplet št vas malo zmotil user posted image user posted image user posted image . uglavnem rea je meni v sms napisala da ima mark ian 3210g lahko pa tudi da se je zmotila . imam še zmeraj ta sms in ostal bo user posted image user posted image  tko , da imata prov in štrumfa in tista ki pozablja št .. jaz sem napisala 3210g tko kot v sms rea je pa napisala 3120g user posted image user posted image user posted image  malo niha ne dosti še zmeraj super teža user posted image user posted image user posted image . cmokce vsem mojim žabam .

in seveda novopečeni mamici vse čestitke ...

malo bolje ufurani mamici pa time to caffe....user posted image user posted image , da jo malo podražim

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
3.6.2010 9:01:36   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image  LeeAnn za punco user posted image user posted image  veliko zdravja vsem in lepo se cartajte :-)

user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeee mamici in atiju....

Hm....mere....moja prva je imela 3210g in zgleda da je večina user posted image  okoli te teže naštimana user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
3.6.2010 9:04:11   
Mala_princeska
Kaminek,Cukr in Majch a bi potem prišle na žurkico ob 1. svečki k nam, če bi jo v nedeljo 11.7. naštimali???
Saj bi tud druge povabila, da ne bo zamere, sam pol vas nimam kam posedet user posted image .

Kaminek tebe bi pa za eno sadno tortico prosila, v obliki sončka, ko vidim da imaš tudi rumeno barvo user posted image user posted image  Se bova definitivno še slišali, važi?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
3.6.2010 9:05:38   
Mala_princeska
Nič zdej pa delat.....v službi je kar pestro, dela mi zaenkrat ne zmanjka, mori me pa vožnja, ker swe popoldne komaj izkopljem iz te Ljubljane user posted image  in šele sedaj vidim koliko je pleha na cesti (vključno z mano).

Izkoristite kak sončni žarek, če bo.

Pozdravček čisto vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3280
3.6.2010 9:41:28   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaminek,Cukr in Majch a bi potem prišle na žurkico ob 1. svečki k nam, če bi jo v nedeljo 11.7. naštimali???
Saj bi tud druge povabila, da ne bo zamere, sam pol vas nimam kam posedet user posted image .

Kaminek tebe bi pa za eno sadno tortico prosila, v obliki sončka, ko vidim da imaš tudi rumeno barvo user posted image user posted image  Se bova definitivno še slišali, važi?

iz moje strani, zaenkrat nimamo še nič v plani za 11.7., tko da bi lahko prišle. sicer pa je še kar nekej tedenov vmes, itak da se še slišimo. za tortico se pa bova zmenile, ni problemauser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3281
3.6.2010 9:42:13   
kaminek

Nič zdej pa delat.....v službi je kar pestro, dela mi zaenkrat ne zmanjka, mori me pa vožnja, ker swe popoldne komaj izkopljem iz te Ljubljane user posted image  in šele sedaj vidim koliko je pleha na cesti (vključno z mano).

Izkoristite kak sončni žarek, če bo.

Pozdravček čisto vsem.

a si na rudniku? če si, potem se bova lohk kej vidle, ker jst tud tam delam, pa da bi kdaj na malco šle skupuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.6.2010 15:23:08   
cukr07
Lee Ann čestitke za vajino deklico.user posted image

Zaenkrat nimamo takrat še nič rezerviranega tako da ti zaenkrat lahko rečem da pridemo - je pa res da ima 13.7. moj oči rojstni dan in če se bo spomnil imet piknik ravno na vaš datum, potem nas ne bo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3283
3.6.2010 15:24:12   
*zmajčica*
Jooooooj...Vidim da bom mogla bolj pogosto tle gor hodit...Sam kaj ko sm pa čist v user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mi če zmešat!

Vglavnem LEE ANN...ISKRENE ČESTITKE IN VELIKO LEPIH TRENUTKOV Z MALO user posted image user posted image ...Tole pa je bilo presenečenje?! Nismo ti nč pestk držale za prtiskanje...

Rea TUDI TEBI VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE...

Potty
Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolikor jih rabiš za malega Jakoba!

A zdej še kera user posted image ostane?? Al je to to in je treba it veselo na delo, katera bo naslednja??

Nč ne vem kaj bi vam napisala še...Z Lauro smo super fino fajn...zdrave...in uživava 100 na uro.

Babnce...Kdaj spet kakšna kawica pade??

Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 7:48:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
4.6.2010 8:17:28   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Kaminek kje ti kupuješ tičino maso za torte? Včeraj me je sodelavka spraševala in je potem našla nekje na netu, ampak prodajajo samo po več kg skupaj. Kako pa ti nabavljaš?

jo ne kupujem. enkrat sm jo, ampak glede na to, da včasih se jo porabi tudi do 3 kg na torto, mi je blo predrago. za 6 kg sm dala 40€, potem pa računaj kolk me je samo masa pršla na eno tortouser posted image
dobiš jo pa v pekarni Vrhnika na Brnčičevi v LJ ali pa preko neta naročiš pri ramsu.

pa lepo praznovanje vam želimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
4.6.2010 8:21:08   
kaminek
sm ravnokar oddala našo malo nagajivko v varstvo in je bil spet jok. doma se takšnga frajerja dela, dol je pa tko tko. sej vem, šok je spet zanjo.
je pa taka navihanka; morm povedat, da tud ona sam hodi-je shodila že pred enim tednom. in ona lepo pomaha papa, se obrne in gre raziskovatuser posted image . prav smešna mi je, k se nardi tko odločnouser posted image .

zdej pa lepo počasi pijem kavo, vzela si bom zase čas do 9 ure, pol morm it pa pospravljat itd. itd.

lepo se imejte, res in lee ann sta polno okupirani z bebiji, tko da njima je upravičeno, da jih ni nč tle gor, ostale pa bolj štrajkate. ja, ja, pomanjkanje časa, vas razumemuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
4.6.2010 8:22:12   
Mala_princeska
Kaminek,

se slišimo glede tortice v naslednjih dneh user posted image . Žal ne delam na Rudniku, ampak v poslovalnici v Črnučah, tko da bova bolj težko malicali skupaj user posted image user posted image user posted image  .

*Zmajčica* super zate....user posted image

Živka ja vse naj naj tvojemu možeku oz. partnerju....Da bi vaju imel rad, pa veliko zdrabja, razumevanja,...In user posted image  za tortico, naj vam tekne, meni se pa sline cedijo user posted image user posted image  Moj pa 24.6. dopolni 30+1 user posted image

Zjutraj nas je Nina za cel vikend zapustila user posted image  ker je šla z vrtcem na Tabor Pastirček, tko da včer je bilo u iber napeto - pakiranje,....

Včer sem pozabila oz. bolje rečeno spregledala datum za uvodni sestanek v vrtcu - huhhhhh - pestro - nič letim klicat in se opravičit user posted image  zamujanje in pozabljanje ni v moji navadi.

Pa še tamičkeno sem šele ob 18.30 v naročje dobila, ker so bili na vikendu s taščo in nisva vedla, da bo tok cajta trajalo - gr.....

Lepo se imejte, crkljajte, danes bo najbrž več sončka - enyoj.

Neposredna povezava do sporočila: 3288
4.6.2010 8:24:02   
Mala_princeska
Kaminek user posted image user posted image user posted image  za Pastricijo user posted image user posted image user posted image  ja sedaj bi samo pa pa šli user posted image  naša je tud 100/h posrečena.

Ja in čimmanj bušk.

Aja če katera ve - katere copatke in čeveljčke naj izberem, ker se ji nogica poti, bda so štumfki čist mokri?

Neposredna povezava do sporočila: 3289
4.6.2010 8:26:45   
Alex01
Jutro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
4.6.2010 8:30:27   
majch
jutro bejbe

LeeAnn, ti greš kar tako malo na skrivaj rodit?? Lumpa!user posted image Čestitke za Amber. No, pa imaš čisto tapravga jantarčka doma zdaj - me smo pa masovno verižice nabavljaleuser posted image Tako ziher ne bo mela problemov z zobkiuser posted image

Ja, zdaj ste nas pa naluštale, bo treba kake slikice v kratkem videt...smo pač firbčne kokoške.

Tudi moja prijateljica je včeraj dobila po nekaj zamude svojega poba. Jaz se kar topim...sami novi bebiji.user posted image

MI lepo delovno naprej, smo se že malo navadli, tak da bo. Danes mamo festival v vrtcu, tak da bo spet žurka. Je po novem zmeraj kaj.

Princeska, odgovor ti še sporočim, ko se z mojim zmeniva in uskladiva koledarje. Pa hvala za vabilo.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3291
4.6.2010 8:31:43   
majch

Kaminek user posted image user posted image user posted image  za Pastricijo user posted image user posted image user posted image  ja sedaj bi samo pa pa šli user posted image  naša je tud 100/h posrečena.

Ja in čimmanj bušk.

Aja če katera ve - katere copatke in čeveljčke naj izberem, ker se ji nogica poti, bda so štumfki čist mokri?

geoxx je menda kar dober glede tega...ni pa najcenejši

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3292
4.6.2010 8:35:32   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Ja in čimmanj bušk.

geoxx je menda kar dober glede tega...ni pa najcenejši

jst sm ji nabavla od cicibana, odprte copate, sandalčke, k so od spredi mal zaprte, da glih s prstki ne bi kam zadela in so super.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
4.6.2010 8:38:58   
kaminek
http://www.ciciban.info/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=14120a84-4f26-4a87-9b51-70b45071bb61&uui=129201069636290000

podoben prvemu modelu

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 9:32:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
4.6.2010 9:35:28   
kaminek
na netu je polno receptov, tko da naj malo pošiče in si izbere primernega.....

Neposredna povezava do sporočila: 3296
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 12:41:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
4.6.2010 16:13:32   
rea27
hoj hoj

najprej sem dolžna eno popravo: Mark Ian je tehtal 3120 g in nikakor drugače...sem se morala čebelici zatipkat v smsju...
No uglavnem - jaz sem bila od včeraj 811h) do danes (15h) z Markom v bolnišnici - porodnišnici..sva morala nazaj pod lučko!!!user posted image user posted image user posted image
Je imel kar povišan bilirubin, tako da..hja..nisva mela kaj, tako, da sva bla 20 ur pod žarnico ko piščančka, sedaj je pa že mnooooogo bolje in držimo pesti, da bo tako tudi ostalo!!!

Lee Ann čestitke bejba!!! Kako pa to ti greš rodit??!?!?! Smotka...nisi nas nič pripravljala, nič nisi sporočila.....uglavnem - tako, se pri nas na dolenjskem ne dela user posted image user posted image user posted image user posted image hitr na raport, pa vse razložit hehehhe..No, uglavnem, upam, da je vse potekalo ekspresno hitro in neboleče....

potty..joj, joj, joj...res samo pozitivno energijo tvojemu sinku!!!!!!

slikce...ja, jih bom nalimala..seveda bom kako lušno škljocnla pa jo dobite...

Pri nas drugače vlada malo izredno stanje, a se bomo že ufurali...Tako lepo je biti doma s svojimi..z otročki smočki in možekom, ki ti daje vso potrebno energjo, voljo, pomoč...prav luštno je...

takole...malo opravičil, malo raporta, malo komentiranja...kaj pa vem kdaj bo spet cajt, da vam kaj napišem...

lepo bodite..

papaaaaa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 4.6.2010 16:14:16 >

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3298
4.6.2010 16:48:29   
Alex01
rea - en zvrhan koš user posted image za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
4.6.2010 21:11:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

rea - en zvrhan koš user posted image za vas user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.