Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:48:09
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa sej se ne ve :) ampak jaz se pocutim full boljse kot pri Eli :). Pa Rab ni dalec ;) Joj zdaj si me prav prestrasila, da ne bom smela it na morje. Mi pa smo ze placali :( in pri privatniku ne dobis dnara nazaj :(
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:51:16
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags ja na žalost so ene ginekologinje zelo površne in svojega dela definitivno ne opravljajo dobro. Glede uz je pa na žalost tko da sta baje samo 2 zastonj in sicer prvi za potrditev nosečnosti in morfologija potem je pa odvisno od ginekologinje a ti naredi še kakšnega (moja hvala bogu nardi). Pa da ne govorim, da morjo ene še materinsko plačat. Groza.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:52:44
|
|
|
|
birdy
|
uRŠA, MIDVE SE BOVA OČITNO PO 40.TEDNU RAZCVETELE (ups črke). Mah sej pomoje je to moj pritisk pa slabokrvnost. Sam kva vem, res pri Neli je blo čudn. In ker mislm da sem dejansko to mela, seveda "krivim" sladkorno zato da je bila Neli tok velka, kar pomen, da sem zarad tega mela tud težek porod. In tazga poroda kot pri Neli si res ne želim še enkrat Jah, počas bom začela najedat s tem kok me je strah poroda. Ne upam decemberk zastrašit Urša, uživaj na morju maksimalno!!!!! Pa spočij se da boš zacvetela
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:54:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Ursa sej se ne ve :) ampak jaz se pocutim full boljse kot pri Eli :). Pa Rab ni dalec ;) Joj zdaj si me prav prestrasila, da ne bom smela it na morje. Mi pa smo ze placali :( in pri privatniku ne dobis dnara nazaj :( Ma men je za prvomajske odsvetovala Pag ker je otok in .... ampak je bila zgodnja nosečnost. Sedaj grem lahko na Pag. Sem pa slišala da v visoki nosečnosti greš v tujino na svojo roko in če tam rodiš nosiš stroške sam. Mi gremo sedaj na Pag z enim parom in ima ona rok 6.9 - in je baje vsaj tko mi je rekla zadnji teden ko gre še lahko "brez tveganja " v tujino. Pa noččem te strašit. Sej Rab je v bistvu 4 urce pa si v Sloveniji tko da tok daleč res ni.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:55:22
|
|
|
|
birdy
|
Barbara, ti kr pejt na morje. Vse bo vredu, sej sladkorna ni nč hujšga, sam pazi kaj ješ. Mislm pa da Hrvata pa vseen ne boš rodila Jooooooooj, zdej me pa že mal daje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:55:48
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy kok je bla pa Neli težka?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 20:58:43
|
|
|
|
BarbaraGS
|
birdy kaj decemberk???? jaz mam ze avgusta rok :) Pa se zdaj ne vem kje bom rodila. Kranj al pa Postojna??? Nikakor nocem vec bit rezana kot sem bila pri Eli, ker verjamem, da sem bila po nepotrebnem in po nepotrebnem prestajat te muke...ne ne hvala. Je imela eli pod povprecjem glavico, oziroma malo 34cm in ce se babicam ne bi mudilo, ne bi rabilabit rezana. Vsaj tako mi pravijo. In bi zato rada rodila al v vodi (Postojna) al pa na prucki in s tistim novim gelom za mehcanje presredka, ki gaza enkrat uporabljajo samo v Kranju. Pa zaradi Eli bi rada privat sobo, da ne bo prevelik sok zanjo, ko mami kar naenkrat ne bo par dni in to imata tudi samo PO ali KR. Ursa uzivajte na morju in cim manj dezja. Kam to greste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 21:04:20
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags na Pag gremo Glede poroda v Kranju ti lahko povem, da sem jaz obakrat tam rodila in bila zdovoljna. Birdy se bom probala spočit in nafilat baterije Kam greste pa vi na morje?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 21:13:52
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa res šibam. Uživajte maksimalno.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 21:17:47
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy kaj decemberk???? jaz mam ze avgusta rok :) Pa se zdaj ne vem kje bom rodila. Kranj al pa Postojna??? Nikakor nocem vec bit rezana kot sem bila pri Eli, ker verjamem, da sem bila po nepotrebnem in po nepotrebnem prestajat te muke...ne ne hvala. Je imela eli pod povprecjem glavico, oziroma malo 34cm in ce se babicam ne bi mudilo, ne bi rabilabit rezana. Vsaj tako mi pravijo. In bi zato rada rodila al v vodi (Postojna) al pa na prucki in s tistim novim gelom za mehcanje presredka, ki gaza enkrat uporabljajo samo v Kranju. Pa zaradi Eli bi rada privat sobo, da ne bo prevelik sok zanjo, ko mami kar naenkrat ne bo par dni in to imata tudi samo PO ali KR. Ursa uzivajte na morju in cim manj dezja. Kam to greste? Barbara, mojih decemberk nočem s svojim porodom strašit Si mal zašuštrala Kar se tiče pa rezanja presredka... Vse je odvisno od babice in pika. Če nimaš sreče z babico ti jo bojo rezal, če pa maš ti pa ne bojo oziroma se bo maksimalno trudila ohranit. Tale gel za mehčanje presredka pa so menda poskusno zdej začel uporabljat tud v Ljubljani. Prav ta teden menda. Te sobe so pa tako tako. kokr vem ti tud PO ne zagotavlja da bo soba frej. Ker v Ljubljani tud majo te sobe, sam moraš met kr srečo da jo dobiš. Pa da ne boš misnla da ful navijam za Ljubljano. Sam povem kar jst vem Sem pri Kristi resn razmišljala da grem v Kranj rodit. Pa še isto blizu mi je kot Ljubljana. No, razlog zakaj sem se odločila za Ljubljano je bil pa ta, da so le največji center v Sloveniji. Menda imajo največ znanja, največ porodov, pa še vsi rizični porodi grejo v LJ. To je razlog zakaj sem Kristi rodila pri njih. Sam to moraš vedet, povsod je možnost da dobiš kako tečno babico, kake tečne cimre, da porod ne poteka tko k hočeš... ah, žrem Softije in mi mal dogaja, se počutm k mal zadeta.... Viiiiiiiiiiiiii, sej ne vem kaj pišem...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 21:42:54
|
|
|
|
sjmm
|
berem, da je vse zlo nosečniško obarvano nocoj...no, sej je prov...me veseli... pri nas končno mir in tišina...sam še cucka pošlihtamo Maj nas je vse popoldne zabaval s svojimi vragolijami...to sploh ne gleda več kje hodi...sam vozi miško...pa vse daljince smo skril...kar je še celih ... na visoko polico...in zdej stoji spodi...gleda gor...pokaže s prstom..pa reče ..dalinc...ne..ne...pa z glavo odkimava, pol ti pa s prstom požuga in grdo pogleda...smo se narežali do solz no, grem mal pod tuš uživat ta velki še mal tv gledajo k je petek za ju3šnjo fešto vse nared...dopoldan odrinemo lepo in mirno nočko vsem, naj vam prinese lepe sanje in obilo počitka!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 22:03:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 22:11:58
|
|
|
|
claud
|
BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........ ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!! Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 22:43:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 5:35:17
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 5:36:12
|
|
|
|
Urša08
|
Punce kavica je popita,m sedaj pa turbo da se do 6 spravimo od doma. Claud super za kredit Imejte se lepo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 7:30:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 7:33:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
URŠA .... UŽIVAJTE MAXIMALNO, naj vam bo vreme naklonjeno, da se spočijete in naberete energije
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 7:37:20
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 7:38:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........ ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!! Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 8:03:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........ ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!! Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočko še malo pa boste na svojem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 8:04:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 8:06:16
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro delam malico za Hano....čer kako uro gresta tast in tašča kropit,pol se pa zamenjamo in greva midva na pogreb in sedmino neki imam poln nos in v grlu me hoče neki špikat lep dan punce-moj ne bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 8:59:10
|
|
|
|
Katjusa
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 5.6.2010 8:59:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........ ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!! Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočko bravo
|
|
|
Ime za punčko?SAFIRAMia (
41%)
Mija (
11%)
Maša (
43%)
Mia Maša (
3%)
Mija Maša (
2%)
Število vseh glasov: 274Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!