|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
4.6.2010 20:48:09   
BarbaraGS
Ursa sej se ne ve :) ampak jaz se pocutim full boljse kot pri Eli :). Pa Rab ni dalec ;) Joj zdaj si me prav prestrasila, da ne bom smela it na morje. Mi pa smo ze placali :( in pri privatniku ne dobis dnara nazaj :(

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
4.6.2010 20:51:16   
Urša08
Barbarags ja na žalost so ene ginekologinje zelo površne in svojega dela definitivno ne opravljajo dobro. Glede uz je pa na žalost tko da sta baje samo 2 zastonj in sicer prvi za potrditev nosečnosti in morfologija user posted image user posted image user posted image potem je pa odvisno od ginekologinje a ti naredi še kakšnega (moja hvala bogu nardi). Pa da ne govorim, da morjo ene še materinsko plačat. Groza.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
4.6.2010 20:52:44   
birdy
uRŠA, MIDVE SE BOVA OČITNO PO 40.TEDNU RAZCVETELE user posted image user posted image user posted image user posted image (ups črke).
Mah sej pomoje je to moj pritisk pa slabokrvnost. Sam kva vem, res pri Neli je blo čudn. In ker mislm da sem dejansko to mela, seveda "krivim" sladkorno zato da je bila Neli tok velka, kar pomen, da sem zarad tega mela tud težek porod. In tazga poroda kot pri Neli si res ne želim še enkratuser posted image Jah, počas bom začela najedat s tem kok me je strah poroda. Ne upam decemberk zastrašituser posted image
Urša, uživaj na morju maksimalno!!!!! Pa spočij se da boš zacvetelauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3328
4.6.2010 20:54:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Ursa sej se ne ve :) ampak jaz se pocutim full boljse kot pri Eli :). Pa Rab ni dalec ;) Joj zdaj si me prav prestrasila, da ne bom smela it na morje. Mi pa smo ze placali :( in pri privatniku ne dobis dnara nazaj :(

Ma men je za prvomajske odsvetovala Pag ker je otok in .... ampak je bila zgodnja nosečnost. Sedaj grem lahko na Pag. Sem pa slišala da v visoki nosečnosti greš v tujino na svojo roko in če tam rodiš nosiš stroške sam. Mi gremo sedaj na Pag z enim parom in ima ona rok 6.9 - in je baje vsaj tko mi je rekla zadnji teden ko gre še lahko "brez tveganja " v tujino. Pa noččem te strašit. Sej Rab je v bistvu 4 urce pa si v Sloveniji tko da tok daleč res ni.

Neposredna povezava do sporočila: 3329
4.6.2010 20:55:22   
birdy
Barbara, ti kr pejt na morje. Vse bo vredu, sej sladkorna ni nč hujšga, sam pazi kaj ješ. Mislm pa da Hrvata pa vseen ne boš rodilauser posted image user posted image Jooooooooj, zdej me pa že mal dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
4.6.2010 20:55:48   
Urša08
Birdy kok je bla pa Neli težka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
4.6.2010 20:58:43   
BarbaraGS
birdy kaj decemberk???? jaz mam ze avgusta rok :) Pa se zdaj ne vem kje bom rodila. Kranj al pa Postojna??? Nikakor nocem vec bit rezana kot sem bila pri Eli, ker verjamem, da sem bila po nepotrebnem in po nepotrebnem prestajat te muke...ne ne hvala. Je imela eli pod povprecjem glavico, oziroma malo 34cm in ce se babicam ne bi mudilo, ne bi rabilabit rezana. Vsaj tako mi pravijo. In bi zato rada rodila al v vodi (Postojna) al pa na prucki in s tistim novim gelom za mehcanje presredka, ki gaza enkrat uporabljajo samo v Kranju. Pa zaradi Eli bi rada privat sobo, da ne bo prevelik sok zanjo, ko mami kar naenkrat ne bo par dni in to imata tudi samo PO ali KR.

Ursa uzivajte na morju in cim manj dezja. Kam to greste?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
4.6.2010 21:04:20   
Urša08
Barbarags na Pag gremouser posted image Glede poroda v Kranju ti lahko povem, da sem jaz obakrat tam rodila in bila zdovoljna.

Birdy se bom probala spočit in nafilat baterijeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kam greste pa vi na morje?

Neposredna povezava do sporočila: 3333
4.6.2010 21:13:52   
Urša08
Sedaj pa res šibam. Uživajte maksimalno.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
4.6.2010 21:17:47   
birdy

birdy kaj decemberk???? jaz mam ze avgusta rok :) Pa se zdaj ne vem kje bom rodila. Kranj al pa Postojna??? Nikakor nocem vec bit rezana kot sem bila pri Eli, ker verjamem, da sem bila po nepotrebnem in po nepotrebnem prestajat te muke...ne ne hvala. Je imela eli pod povprecjem glavico, oziroma malo 34cm in ce se babicam ne bi mudilo, ne bi rabilabit rezana. Vsaj tako mi pravijo. In bi zato rada rodila al v vodi (Postojna) al pa na prucki in s tistim novim gelom za mehcanje presredka, ki gaza enkrat uporabljajo samo v Kranju. Pa zaradi Eli bi rada privat sobo, da ne bo prevelik sok zanjo, ko mami kar naenkrat ne bo par dni in to imata tudi samo PO ali KR.

Ursa uzivajte na morju in cim manj dezja. Kam to greste?

Barbara, mojih decemberk nočem s svojim porodom strašituser posted image Si mal zašuštralauser posted image
Kar se tiče pa rezanja presredka... Vse je odvisno od babice in pika. Če nimaš sreče z babico ti jo bojo rezal, če pa maš ti pa ne bojo oziroma se bo maksimalno trudila ohranit.
Tale gel za mehčanje presredka pa so menda poskusno zdej začel uporabljat tud v Ljubljani. Prav ta teden menda.
Te sobe so pa tako tako. kokr vem ti tud PO ne zagotavlja da bo soba frej. Ker v Ljubljani tud majo te sobe, sam moraš met kr srečo da jo dobiš.
Pa da ne boš misnla da ful navijam za Ljubljano. Sam povem kar jst vemuser posted image Sem pri Kristi resn razmišljala da grem v Kranj rodit. Pa še isto blizu mi je kot Ljubljana. No, razlog zakaj sem se odločila za Ljubljano je bil pa ta, da so le največji center v Sloveniji. Menda imajo največ znanja, največ porodov, pa še vsi rizični porodi grejo v LJ. To je razlog zakaj sem Kristi rodila pri njih.
Sam to moraš vedet, povsod je možnost da dobiš kako tečno babico, kake tečne cimre, da porod ne poteka tko k hočeš...
ah, žrem Softije in mi mal dogaja, se počutm k mal zadeta.... Viiiiiiiiiiiiii, sej ne vem kaj pišem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3335
4.6.2010 21:42:54   
sjmm
berem, da je vse zlo nosečniško obarvano nocoj...no, sej je prov...me veseli...user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas končno mir in tišina...sam še cucka pošlihtamouser posted image

Maj nas je vse popoldne zabaval s svojimi vragolijami...to sploh ne gleda več kje hodi...sam vozi miško...pa vse daljince smo skril...kar je še celih ... na visoko polico...in zdej stoji spodi...gleda gor...pokaže s prstom..pa reče ..dalinc...ne..ne...pa z glavo odkimava, pol ti pa s prstom požuga in grdo pogleda...smo se narežali do solzuser posted image user posted image

no, grem mal pod tuš uživat

ta velki še mal tv gledajo k je petek

za ju3šnjo fešto vse nared...dopoldan odrinemo

lepo in mirno nočko vsem, naj vam prinese lepe sanje in obilo počitka!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
4.6.2010 22:03:09   
Ajvy

ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit

Vsem naj naj vikend in veliko zdravja in soncka :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3337
4.6.2010 22:11:58   
claud
BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........user posted image ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!!user posted image

Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 22:43:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
5.6.2010 5:35:17   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
5.6.2010 5:36:12   
Urša08
Punce kavica je popita,m sedaj pa turbo da se do 6 spravimo od doma.

Claud super za kredit user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
5.6.2010 7:30:41   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
5.6.2010 7:33:01   
TAMIKA3
URŠA .... UŽIVAJTE MAXIMALNO, naj vam bo vreme naklonjeno, da se spočijete in naberete energije

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
5.6.2010 7:37:20   
TAMIKA3

ojla punce :) jaz res letam od dohtarja do dohtarja in zdaj se moram pikat za merjenje glukoze 3x na dan. Nisem prevec vesela in res me skrbi, ker kljub zdravi dietni hrani nimam niskega sladkorja... ne vem... malo sem se prisla potozit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 3344
5.6.2010 7:38:33   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

BANKA NAM JE ODOBRILA KREDIT..........sm se čiiiiiiiist pozabla pohvalit........user posted image ......Zdj pa ne vem kok časa rabijo da se to zrihta,da končno dobimo ključe!!!!user posted image

Vse ki greste spat vam želim prijetno in prespano nočkouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
5.6.2010 8:03:44   
Čebel@

še malo pa boste na svojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
5.6.2010 8:04:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
5.6.2010 8:06:16   
Čebel@
jutro

delam malico za Hano....čer kako uro gresta tast in tašča kropit,pol se pa zamenjamo in greva midva na pogreb in sedmino

neki imam poln nos in v grlu me hoče neki špikatuser posted image

lep dan punce-moj ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
5.6.2010 8:59:10   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
5.6.2010 8:59:25   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!