|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
3.6.2010 21:03:45   
upanje81
O same lepe novice, prava stimulacija za nas ki smo tik pred tem da začnemo čakat in odštevat dneve do testa. No jaz sem danes iz 2 uz-ja mildi protokol. Glede na to, da sem bila zadnjič v dolgem postopku se mi zdi tole vse tako brzinsko, da sploh ne dohajam. Drug teden menda že punkija, juhu.

Res iskrene čestitke vsem, ki vam je uspelo, tiste, ki ste v postopku čim manj stresa vam želim,  tiste ki pa čakate na test pa da bi čimlažje dočakale dan D.
Srečno vsem!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.6.2010 21:05:14   
upanje81
Jona Klara super, da je blo na nuhalni vse vredu, le tako še naprej

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.6.2010 21:39:20   
kimsy
WP - vidim, da greješ user posted image  user posted image . Fulll držim pesti! Bom spremljala, da vidim tvoj debel +.
HANYBANY - a ti si tud že v postopku?

Vsem ostalim borkam pa želim čimveč user posted image  user posted image !

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 7:21:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.6.2010 7:46:21   
Anonimen
mateja_goljev, čestitke za 6 celic!! Držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

palčica, čestitke za +!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim.user posted image

ješa, tudi tebi iskrene čestitke in lepo nosečnost!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
4.6.2010 7:47:35   
Anonimen
registrirana, lepo grej in naj te čez 14 razveseli en debel plusek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
4.6.2010 8:30:48   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Petek, 04.06.
Klavirka - UZ
Rielka - punkcija

Sobota, 05.06.
mateja_goljev - ET

Sreda, 09.06.
BEBIII - UZ
zarjaa - UZ

Četrtek, 10.06.
skuštrana suzi - prevzem zdravil

Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica, Miklarom, športnica, Amelia, spomladančica user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

FoxyLady greje user posted image user posted image  test 31.05.
Cukica greje user posted image user posted image test 07.06.
JEŠA greje user posted image user posted image test 07.06.
Amelia greje user posted image user posted image test 10.06.
Womanpolice greje user posted image  user posted image test 15.06.
Registrirana greje user posted image  test 16.06.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4.ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
4.6.2010 8:55:37   
bibk
Madonca kolko novih nosečk..... superca punce ... čestitke vsem, upajmo da se bo ta val nosečk nadaljeval čim dlje, brez vmesnih prekinitev !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa naslednji torek 15/06/10 posvet v LJ pri dr. Šalamun, komaj čakam, upam samo, da ne bom pol predolgo čakala na papirje iz konzilija user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sva z možekom že skoraj "obupala" da bi našla kakšno lepo hiško (ker zdej smo v stanovanju) se je včeraj pokazal žarek upanja... sva našla eno lepo lokacijo kjer se gradita 2 dvojčka za "zmerno" ceno ... Bo treba kar razmislit... treba financ ministre ( - beri starše user posted image user posted image user posted image user posted image )zdej odpeljat na ogled ....

Punce držte se in samo tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bibk -- 4.6.2010 8:58:57 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
4.6.2010 10:21:01   
bibk
BEBIII... kaj danes zgleda bomo same na pijački, nobena se nam noče pridružit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
4.6.2010 11:39:47   
palcica_
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

Palčica kaj si ga imela v soboto v Ljubljani? Jaz tudi,.... V ponedeljek grem dat kri

:)

A ja hvala za čestitke:)

Iskrene čestitke tudi vam, ker vem kaj to pomeni:)

Transfer sem imela v LJ ja. Kje pa si sedela? Mogoče smo se pa kaj pogovarjale - saj smo ble kot ptički na veji user posted image .

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
4.6.2010 12:37:11   
JEŠA
Ja res smo bile kot ptičke na veji,...

Sem sedela takoj pri vratih  za punkcije in transfer,...zraven mene so bile 2 punci ena visoka suha črna, druga visoka bionda, ki je edina imela zamrznjenčke....
TI?

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
4.6.2010 15:11:07   
Rielka
OJLA
Na hitro porocam da sem pridelala 10 celic.
Transfer imam SREDA 9.6.
Punkcija sploh ni bila boleca,dobila ketonal v ritouser posted image ,tako da sedaj grem spet v vodoravni polozaj.
Punce navijam se vedno za vse....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
4.6.2010 15:46:28   
julija30
Kako bedno vreme!
Nič ne diši po poletju.

Loremi - prosim če me dodaš na seznam 9.6. UZ.
Ima katera v sredo UZ v MB od 11. do 12.?

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
4.6.2010 15:47:40   
julija30
Rielka super za celice user posted image user posted image user posted image . Želim ti, da se lepo oplodijo in da v sredo sprejmeš v varstvo svojo/e pikice.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.6.2010 16:44:21   
Rielka
julija30 ja hvala,upam da me res kaj pocaka v sredo.
Kaksen postopek imas pa ti?Bom drzala pesti zate v sredouser posted image .

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.6.2010 16:57:15   
julija30
Jaz sem v postopku z zamrznjenčki. Dva pingvina me čakata.
To bo zame že četti transfer, drugič z zamrznjenčki.

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.6.2010 17:04:51   
špica84
rielka cestitam za celice naj se jih cim vec lepo oplodi user posted image user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
4.6.2010 17:08:54   
palcica_
IZVIRNO SPOROČILO: JEŠA

Ja res smo bile kot ptičke na veji,...

Sem sedela takoj pri vratih  za punkcije in transfer,...zraven mene so bile 2 punci ena visoka suha črna, druga visoka bionda, ki je edina imela zamrznjenčke....
TI?

Če verjameš al ne - jaz sem ta visoka črna user posted image  zraven tebe. Pa nama je uspelo. A mogoče veš če je še kšni?

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
4.6.2010 17:45:18   
JEŠA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KE LEPO:) SEM VESELA PALCICA ....

Ne za druge ne vem, mogoče jim je uspel,  pa niso prijavljene na forumu. Bova vidle v ponedeljek upam, da ja:)

Lep vikend in upam, da bo čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Ješa

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
4.6.2010 20:01:56   
IVYY
palčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... super nosečnost ti želim !!!!!!!

jaz pa sem imela včeraj punkcijo, pridelala sem 10 celic...v torek, 08.06. imam ET...upam, da me vsaj en zarodek pričaka
sem pa malo v dilemi, ker ne vem, kaj naj naredim v primeru, da bom imela več kot en dober zarodek.
Ne me narobe razumeti, še enega otroka si neizmerno želim, vendar zaradi težav v prvi nosečnosti in po porodu, ne vem, ali bi bila kos dvema otrokoma hkrati... A vem, da je možnost, če ti vstavijo en zarodek toliko manjša, da se prime...
po drugi strani pa me je strah, da me ne bo nič pričakalo na dan ET, kar se je tudi že zgodilo :(

upanje pa imam in ostati moram pozitivna

objem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu JEŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
4.6.2010 20:31:32   
jona klara
ivyy, rielka- čestitke za celice, naj se oplodijo v lepe blastocisteuser posted image user posted image user posted image user posted image

rielka- super, da ni bolelo

ivyy- nič se ne obremenjuj, materinska ljubezen je tako močna, da boš oba obvladala,samo da prideta do tebe, brez skrbi.

navijam za vse babike

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
4.6.2010 21:35:59   
HANYBANY
Kimsyka, ja evo sem že začela, obljubim da si drug teden vzamem čas zate user posted image

Jaz mam v ponedeljek 7.6. UZ, sam očitno mi bodo podalšali Suprefact, ker nisem še dobila user posted image , v bistvu sem krvavela prve tri dni Suprefacta pa sem klicala gor na kliniko,mi je sestra rekla naj kar nadaljujem pa da bomo na Uz vidli kaj bo user posted image

Rielka, IVVY čestitke za celice, naj se jih čimveč oplodiuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.6.2010 22:08:28   
miklarom
IVYY - draga moja tolk sem vesela zate da si spet v postopku, in vesela da si pridelala 10 celic. Zdaj pa le misli pozitivno in boš videla, da te bodo v ponedeljek pričakale zarodki, držim močno pestke zateuser posted image , glede vstavitve zarodkov, pa imaš ti vso pravico zahtevati da ti vstavijo enega in ne dva, če si to sama tako želiš, ne morejo te prisilit na dva zarodka. Želim ti vso srečo v ponedeljek, da lepo sprejmeš svojo pikico in potem nalulaš velik +.

pridem zadnji vikend v juniju dol na primorsko pa se bomo mal dobile na kaki kavici in pijački pa poklepetale a pravuser posted image  skupaj z BEBIII IN witto pa še katero ki je  tistega konca

BEBIII - hellow user posted image  kako ti gre s postopkom, drežim pestke mučo fejst zate user posted image  in navijam da vama ratauser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.6.2010 22:19:54   
aja12
zdravo punce,

evo sem se sestavila po punkciji, pridelala 5 celic v kratkem postopku, prosim pod aktualno me dajte , ET 9.6., če se bojo prjatlčki nalepli na jajčka :). potem sem kar cel dan prespala, me je res bolelo kot pri ta hudi menstruaciji, tko da sem se zasanjala globoko ...:)user posted image

rielka, si bila na gklj na punkciji danes? potem sva bili skupaj.
mene je ko sem prišla ven iz punkcije začelo kar fajn bolet, tko da sem morala kar odležat. sicer pa je zdravnica bila zelo nežna. sama punkcija res ne boli.

zdej samo upam, da se res oplodijo. potem pa bomo pri meni morali še rešit polip v maternici - ali ga bomo odstranili, pa pol vstavili...ne vem...

vsem ta novim nosečkam....res vas je veliko, sploh ne sledim več...kar pa vem in vidim , je to da je leto 2010 res naše leto! bravo in vsem srečno do konca nosečnosti.

aja12

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
4.6.2010 22:44:21   
loremi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO

Petek, 04.06.
Klavirka - UZ
Rielka - punkcija

Sobota, 05.06.
mateja_goljev - ET

Ponedeljek, 07.06.
HANYBANY - UZ

Torek, 08.06.
IVYY - ET

Sreda, 09.06.
BEBIII - UZ
zarjaa - UZ
julija30 - UZ
Rielka - ET
aja12 - ET

Četrtek, 10.06.
skuštrana suzi - prevzem zdravil

Torek, 15.06.
bibk - posvet

Četrtek, 24.06.
skuštrana suzi - UZ

OBJEMČKI 
user posted image user posted image spominčica, Miklarom, športnica, Amelia, spomladančica user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

FoxyLady greje user posted image user posted image  test 31.05.
Cukica greje user posted image user posted image test 07.06.
JEŠA greje user posted image user posted image test 07.06.
Amelia greje user posted image user posted image test 10.06.
Womanpolice greje user posted image  user posted image test 15.06.
Registrirana greje user posted image  test 16.06.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Registrirana(1.ICSI,MB)
  • Klavirka (3. ICSI, GKLJ) 
  • Womanpolice (4.ICSI, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (3.ICSI, PO, dr. REŠ )
  • Cukica (GKLJ, zamrznjenčki )
  • zarjaa (1. IVF, GKLJ, dr. Pintar )
  • FoxyLady (3. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • skuštrana suzi (3.ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Rielka (1.IVF, GKLJ)
  • golobica82 (1.IVF, PO, dr. Merlo)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš, akcija v avgustu)
  • Aljonka (4.ICSI, akcija v avgustu)
  • upanje81 (mild protokol)
  • julija30 (2.IVF, MB)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)  
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)  
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAJ   user posted image

Špica84 user posted image  (LJ)
Honey user posted image  (LJ)
FoxyLady user posted image  (LJ)

user posted image   NOVE NOSEČKE JUNIJ   user posted image
Cukica user posted image  (LJ)
JEŠA user posted image  (LJ)
palcica_ user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?