![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:28:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
aja, pa ena punca je že notri, ima 1 sobo ...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:29:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:34:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:38:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:39:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:47:44
|
|
|
|
nanka
|
Metuljčica sem ti dolžna odgovor za stanovanje, ej nimam pojma kako se bo odvijalo, ker ta prijateljica od Tjaše, ki naj bi šle skupaj ni naredila šole in torej ni na maturi. Z maturo bo začela v jesenskem roku, kaj ji pa to spremeni za sprejem na faks pa se ji ne sanja. Lahko se celo zgodi, da ne pride noter, ker je vpisala zgodovino in primerjalno književnost. Tako da zdaj do nadaljnega ne vem nič, žal. Ti kar še daj oglas, ker zdaj bo povpraševanje hudo, od septembra naprej. Mi smo opravili tedenski nakup, oropali Leclerc, ne Leclerc je oropal mojo denarnico. Boniteta za služben avto je pa draga, nama nanese kar konkreten namišljen dohodek, sem na vseh koncih udarjena ( otroški dodatek, vrtec, ni štipendije. Je pa to pošteno plačilo in ne avto zastonj kakor si velika večina predstavlja.
< Sporočilo je popravil nanka -- 4.6.2010 20:49:58 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:48:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
Hojla... evo fuzbal se je začel....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:49:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:50:45
|
|
|
|
nanka
|
saj zzarai fuzbala sem jaz tukaj...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:51:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 neboglasnica, je Staš že čist OK? Kako ostala familija (a question from the other day, remember?) Staš je v redu, trenutno protestira, ker mora spat, on bi spal pri Sari; Ana je ok, v pričakovanju jutrišnjega dne, ko pridejo prijatelji na praznovanje RD-ja; Saro meče na stoti kubik, kar nekaj frfota naokrog, mož je čudžno ozdravel, ti povem, nogomet dela čudeže.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:54:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka saj zzarai fuzbala sem jaz tukaj... itak, a ne? Vsi stroji so stand by, timerji vključeni, to bo pralo in pomivalo ponoči . Sestavine za torto pripravljene, stanovanje za silo pospravljeno, cunje zlikane, umazane posortirane, dec pod hipnozo, Ana v postelji, druga dva se uspavata, naročilnice za šolo spisane...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:55:13
|
|
|
|
nanka
|
Mater si pa pridna, a nisi ti na bolniški? A je noga kaj bolje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 20:56:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:58:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mater si pa pridna, a nisi ti na bolniški? A je noga kaj bolje? Sem sem, pa mi je tak dolgčaaaas..Sem bila v šopingu, pojedla pol zaloge za jutrišnji dan... BZ Noga me pa boli, šment. Ampak ne ves čas.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 20:59:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ajde Nanka, še en post - lepa cifra in mogoče skočimo na 100-tko. Tims, tok tok... Kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 21:06:58
|
|
|
|
nanka
|
ja pridna si ni kaj, koliko otrok pa dobiš jutri? A sem že povedala da sem najbolj srečna da imajo moje punce RD med počitnicami ko so vsi na morju?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 21:06:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Majuska, nočem bit zoprna, ampak danes zjutraj smo ostale lačne Te je slika tako iz tira spravila? zgleda mislim da mi nekdo glih v pisarno uletel, pa je pol to malce mimo mene zletelo ... ste se kar pošteno razvadile na to razkošje, kaj? No, boste imele pa zdajle en lahek snack
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 21:07:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 21:08:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 21:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 21:11:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 21:12:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
nanka, oooo, smola za Tjašino sošolko - to pa res ni OK, da ji ni ratalo narest letnika. Kater predmet je bil problem oz. najbrž kar množina? Ja, dala sem oglas, zdaj pa čakamo, čakamo, čakamo že 100 let ... marička, ej ... niente, nada, nothing, zero ... ja, do septembra pa menda kaj bo ... študentarija bo mogla nekam it, ne? Upam:) neboglasnica, dobr si jih popedenala, zdaj pa mal počivaj - navsezadnje si na bolniški, remember, baby? Do kdaj ti je podaljšala? šoping - tud mene je danes videl Leclerc (mam zobarja na Rakovniku - čist blizu), sem mela kar nekaj reči za nabavt.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 21:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 21:13:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ P, ja je čudn malo. ok, 2x me je poklical, da je povprašal če sta mala2 ok, pa kr nekaj... Ampak to po tistem, ko sva bila s tariqom v bolnici., takrat je pa tako na obisk prišel...saj pravim, ne vem kaj bi si mislila. Tak hudo slabo vest, da je spregledal T vnetje ušes pa že ne more imet, pravi moj in mu gre na živce. Pa saj meni tudi že malo gre, ampak kot pravim...nimam neke izbire... pa ni to vse....kolegica mi je tudi pravila kako jo osvaja, ko pride z malim k zdravniku. Mislim.... opala, tale dr. se pa očitno pali na mlade sexy, mamice pazljivo, Becky kako pa zgleda sicer - čist tko out of curiousity?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.