|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
4.6.2010 12:17:01   
neboglasnica
3jeMi: a kaj ubogaš Lovra??

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.6.2010 12:18:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image

meni se je začelo spati ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.6.2010 12:19:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

user posted image

Še malo, pa boš frej...

Tims: a si zaspala v službi???

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.6.2010 12:29:20   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

user posted image

Še malo, pa boš frej...

ziher ja ... jest ne delam samo do 12h user posted image

še glavobol se me loteva, očitno od tega, ker mi sestra spreminja plane ko nora

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.6.2010 12:29:37   
3jeMi

čist preveč... user posted image

dopoldan sva imela dedija na obisku in to je že praznik... se mi je malo sistem porušil, ampak kot rečeno, to, da je prišel na obisk je praznik in ga je treba lepo praznovat user posted image

ne me narobe razumet, samo moja starša izredno rada vidita svoje otroke in njihove otroke, ampak najraje vidita, da mi pridemo k njima na obisk, sama dva pa nerada hodita k nam, ker se jima zdi, da se potem preveč vsiljujeta user posted image ... kr neki... torej ko prideta na obisk, je praznik user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uživancijo...

mi smo... ok... skratka v ponedeljek morava spet k P, tokrat k najini in moram zahtevat dvomesečno terapijo za dihala... tako je rekla P, ki je našo nadomeščala... je bila kljub svoji mirnosti precej huda, zakaj že prej naša P ni dala terapije... saj je res, v enem letu sva imela 2 bronhiolitisa in 2 bronhitisa... kar je že kar veliko... bomo videli...

Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.6.2010 12:38:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

mi smo... ok... skratka v ponedeljek morava spet k P, tokrat k najini in moram zahtevat dvomesečno terapijo za dihala... tako je rekla P, ki je našo nadomeščala... je bila kljub svoji mirnosti precej huda, zakaj že prej naša P ni dala terapije... saj je res, v enem letu sva imela 2 bronhiolitisa in 2 bronhitisa... kar je že kar veliko... bomo videli...

upam da boste v redu porihtali user posted image   pošiljam user posted image   da boste čimprej ok!

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 13:24:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 13:27:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.6.2010 16:34:30   
nanka
dan moje dame, končno vikend, jaz sem izmozgana do konca. Malo počitka se ne bi branila.

Danes sem dobila pošto, da imamo 10.6. roditeljski sestanek in vpis Natkr v vrtec. Upam da ne pozabim, ker iamm polno glavo vsega.

Zdaj vas grem pa nazaj prebrat, po moje sem ostala tam nekje pri 84 strani.

Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.6.2010 19:08:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tale naša P - se jaz kar ne morem odločit, al mi je kul ali ne - dragemu ni fajn . pravi, da je pri njej vse atipičnouser posted image user posted image user posted image  (atipične norice, atipična šesta, ...)

am, tudi meni ni čisto jasno kam naj jo uvrstim, po eni strani mi je kul, ker takrat, ko sva jo potrebovala se je ornk zavzela, po drugi strani se mi pa zdi, da ji vseeno manjka odločnosti... včasih nisem ziher, če je ona ziher glede diagnoze, ki jo postavi... meni deluje tako rahlo nesamozavestna, nekako si ne zaupa preveč user posted image ... se mi zdi, da bi rabila enega, da bi jo malo frcal... user posted image

rebeca... kako zdej? že kuhate ali ne?... mi imamo backup... kuhalnik za taborjenje, čeprav ne hodimo taborit... samo opremo imamo pa vso... no, zdaj že prodajamo šotor, ganz nov, nikoli rabljen, samo takrat, slabi 2 leti nazaj, smo ga morali pod nujno kupit user posted image

nanka... user posted image user posted image

drugače pa... ata čepijo na balkonu in kadijo cigaro, jaz pa čakam, če bo mali prišel iz sobe, ker smo ga dali spat v taveliko posteljo... pa, da vidimo, ali bo ali ne bo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 19:50:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.6.2010 20:01:16   
3jeMi
zimska... ti bom v ponedeljek povedala, ko vidim kaj bo rekla P, ker nadomestna je samo rekla tako nahitro, da traja 2 meseca, naj bi mu vsak večer dala nekaj, nisem ziher sirup ali inhalacije... pa ni hotela ona predpisat, ker mora to naredit osebni P user posted image ...
... ti pa po pravici povem, da razmišljam o tem, da bi rekla za napotnico za pulmologa in naj mi on pove kako in kaj...

jaz dam ventolin, ko začne na kratko dihat in hropst... pri nas se začne najprej tako, potem čez kakšen dan ali dva se šele nos zabaše, in nato kašelj... žal ti ne znam pomagati... za suh kašelj lahko daš panatus, pa malo vlažnost v stanovanju preveri...
sem ravno P rekla, da se mi zdi čudno, da zdaj je itak pomlad poletje in naj bi bilo bolje, pa je rekla, da pri takih boleznih nima veze letni čas... user posted image

user posted image  za Lana...

jaz sem deca poterala, da gremo jutri malo na Rakitno dihat svež gorsko-morski zrak... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.6.2010 20:13:23   
Majuska

jaz sem deca poterala, da gremo jutri malo na Rakitno dihat svež gorsko-morski zrak... user posted image

to je pa dobra ideja user posted image

No, pa je večina današnjih opravkov mimo ... sestra mi je namreč jutrišnji domenek za razstavljanje njenih omar prestavila na danes, tako da sem dragega poslala tja; ja ne vem, kaj je mislila, da bom v službenih cotah in ta lepih čevljih nosila police naokoli al kaj user posted image

Medtem sva imela z Aleksandrom obisk, prijateljica z Dolenjske je prišla s svojo 9-mesečno punčko, luštna je in okroglih ličk, ves čas se mi je sladko nasmihala user posted image   tokrat Aleksander ni kaj dosti trznil, ko sem jo imela v naročju, sta se prav lepo gledala user posted image

Mali je zdaj sit, v postelji in že napol v komi ... edino očija mal pogreša ... upam da kmalu zaspi, da začnem normalno dihat user posted image

Stanovanje je pa v razsulu user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:14:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:15:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.6.2010 20:19:29   
metuljcek321
Hej!

Mal popedenala stanovanje, da ne bo treba jutri & bo frej dejuser posted image  Malečka je klasično mrknila, bla čist izmozgana od popoldanskega razmigavanja na soncu.

Spet 2 novici - 1 good, 1 bad:

1. dam notri USB v službi & ga ne prepozna - mi ga je pojedel virususer posted image  user posted image  user posted image  Saj večino imam presneto na 100 koncev, ampak zadnjih nekaj dni pa ne - shit, shit, shit.

2. obisk zobarja po enem letu - alles OK, vse plombe kul, nič kariesa ali kamnauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  See ya in 1 year oz. junija 2011 moram šele poklicat, da se naročim naprej. Kva sem hepi, hepi, hepi.

populis, dobr si nas fotknla - zdaj imamo res dokaz, da smo ble v kinu & Meku - bajdriver - kdaj pa si Mekove slikce usekala? Sem bla jaz še v naši ultra hitri vrsti maybeuser posted image  user posted image  user posted image

Umpa, a lahko daš še 1 x link do popravljene verzije, prosim? Da vidim, kaj so uspeli skoordinirat. Vrtec torej bo - hip, hip, hura, mega novica!

flower, upam, da super odpraviš jutri, držim pesti. Sodelavka ima seboroični dermatitis (kot jaz) - ga je odpravila z bioresonanco in hudo dieto. K bo tud men dojadilo, se odpravim še jaz na čekiranje.

Almera - prevzem kozarcev lahko naredimo v ZOO-ju, enako s populis, kaj pravita, punci? Tomorrow že imata kaj v načrtu? Almera, ste doma al šibate v Bovec? Midve sva še home alone in bi se šli malo potepatuser posted image  user posted image

neboglasnica, 2. otrok je v vrtcu zastonj, dokler je tisti, starejši od njega še v vrtcu (in ne še v šoli). Ni povezano točno z dnem, ko dopolni 6 let, ampak z vstopom v šolo in prenehanjem obiskovanja vrtca. Eni so 1. 9. stari 6 let in izpolnjenih 8 mesecev, eni pa 5 let in XX mesecev - kakšni pikci, ej ... naši bodo ravno lepo 6, potem pa school time. ... vidim, da so ti že punce odgovorile.

Almera, kaj je blo na pregledu? Pritisk te heca ... ej, se mi zdi, da je zdajle 3 dni nizek za zaspat ... jaz sem tud zmeraj pri tistih, k majo nizkega v stilu how low can you gouser posted image  ... odpočij si.

Mercatorjevih nalepk žal nimam ...

rebeca, kaj ga sračkajo stroji tam na vašem koncu - naj ti hitro in dobro zrihtajo.
Joj, ubogi Lovro, ejuser posted image user posted image  ... da bo moral na terapijo - kako pa to izgleda? Ti je kaj povedala? Katera je nadomeščala? Mogoče naša P? Lupčka malemu, da bo čim prej back to normal! Kako Lan, zimska? Pa mali veliki Vid? Too bad, da se nam včeraj nisi mogla pridružit za čvekec.

populis, kako je s prstki male miss?

neboglasnica, je Staš že čist OK? Kako ostala familija (a question from the other day, remember?)

Ej, tule pod oknom je mega velik tovornjak, orje ulala veliko sosedovo njivo - so jo oddali v najem vrtnarstvu iz vasi - vzgajali bodo japonske javorje ... mogoče bo pa kakšen popust padel. Da se je spraznil plac, so pred dvema dnevoma požagali 100-metrov visok oreh - kva so padale veje & deblo - oh, my dear Lord ...

Danes imam pa po 100 letih čop - kolk se drugače počutim, ej ... tko nekak mladostno in razigranouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.6.2010 20:19:40   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tale naša P - se jaz kar ne morem odločit, al mi je kul ali ne - dragemu ni fajn . pravi, da je pri njej vse atipičnouser posted image user posted image user posted image  (atipične norice, atipična šesta, ...)

am, tudi meni ni čisto jasno kam naj jo uvrstim, po eni strani mi je kul, ker takrat, ko sva jo potrebovala se je ornk zavzela, po drugi strani se mi pa zdi, da ji vseeno manjka odločnosti... včasih nisem ziher, če je ona ziher glede diagnoze, ki jo postavi... meni deluje tako rahlo nesamozavestna, nekako si ne zaupa preveč user posted image ... se mi zdi, da bi rabila enega, da bi jo malo frcal... user posted image

mi smo jo imeli za Anjin prvi pregled in sva bla z možem tko razočarana nad njenim pristopom, neprofesionalnostjo, da sva jo kar zamenjala & vzela tisto, k je bla enkrat, ko je mala polivala in smo se šli pokazat, pač dežurna ter se navdušila nad njo ... kot sem že omenila, prva P se nama je zdela kot študentka, ki se ni pripravila na izpit in ne zna snovi, ki bo morala imeti naštudirano v nulo

je pa res, da je bil to prvi vtis ... we could be wrong, I know ...

pomembno je, da se zavzame za otroka, da konkretno pove, kaj je, kako se stvar razvija, zdravi, da ne paničari in da zna pomiriti otroka in delovati pomirjujoče, ..............

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2442
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:21:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.6.2010 20:21:53   
metuljcek321
nanka, že držimo pesti za jutrišnjo matematiko. 1 kveščn for you: pride Tjaša v Lj? Še vedno iščemo 2 študentki ... Imamo pa na novo opremljeno, ful fajn lokacija (Moste zraven Hoferja, 100 m od Bauhausa, zraven BTC - saj veste, hot spotuser posted image  user posted image  user posted image )

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:22:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.6.2010 20:23:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ne, ne morem... samo ena reklama še, pa me blokirajo brez opozorila

hm

translation, pleaseuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2446
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:24:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2447
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 20:26:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.6.2010 20:26:03   
metuljcek321
Majuška, Grown Ups, yes, yes, yes, zgledalo je like lots of fun.

jutranji fruštek - jaz mislim, da Majuška še vedno išče vsaj približno takega, kot so ga imele včeraj Carrie, Miranda, Samantha & Charlotte v Abu Dabiju - ej, tisto pa je blo razkošje, da te rukne. Ti gre 1 kila gor že samo ob pogledu na tako bogato obloženo mizouser posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.6.2010 20:27:17   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

nanka, že držimo pesti za jutrišnjo matematiko. 1 kveščn for you: pride Tjaša v Lj? Še vedno iščemo 2 študentki ... Imamo pa na novo opremljeno, ful fajn lokacija (Moste zraven Hoferja, 100 m od Bauhausa, zraven BTC - saj veste, hot spotuser posted image user posted image user posted image )

cena mesečno?? kolk je to odaljeno od centra ljubljane?
poznam dva, ki noro iščeta stanovanje, ampak ugodno

študenta?

zs

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.