metuljcek321
|
Hej! Mal popedenala stanovanje, da ne bo treba jutri & bo frej dej Malečka je klasično mrknila, bla čist izmozgana od popoldanskega razmigavanja na soncu. Spet 2 novici - 1 good, 1 bad: 1. dam notri USB v službi & ga ne prepozna - mi ga je pojedel virus Saj večino imam presneto na 100 koncev, ampak zadnjih nekaj dni pa ne - shit, shit, shit. 2. obisk zobarja po enem letu - alles OK, vse plombe kul, nič kariesa ali kamna See ya in 1 year oz. junija 2011 moram šele poklicat, da se naročim naprej. Kva sem hepi, hepi, hepi. ________________________ populis, dobr si nas fotknla - zdaj imamo res dokaz, da smo ble v kinu & Meku - bajdriver - kdaj pa si Mekove slikce usekala? Sem bla jaz še v naši ultra hitri vrsti maybe Umpa, a lahko daš še 1 x link do popravljene verzije, prosim? Da vidim, kaj so uspeli skoordinirat. Vrtec torej bo - hip, hip, hura, mega novica! flower, upam, da super odpraviš jutri, držim pesti. Sodelavka ima seboroični dermatitis (kot jaz) - ga je odpravila z bioresonanco in hudo dieto. K bo tud men dojadilo, se odpravim še jaz na čekiranje. Almera - prevzem kozarcev lahko naredimo v ZOO-ju, enako s populis, kaj pravita, punci? Tomorrow že imata kaj v načrtu? Almera, ste doma al šibate v Bovec? Midve sva še home alone in bi se šli malo potepat neboglasnica, 2. otrok je v vrtcu zastonj, dokler je tisti, starejši od njega še v vrtcu (in ne še v šoli). Ni povezano točno z dnem, ko dopolni 6 let, ampak z vstopom v šolo in prenehanjem obiskovanja vrtca. Eni so 1. 9. stari 6 let in izpolnjenih 8 mesecev, eni pa 5 let in XX mesecev - kakšni pikci, ej ... naši bodo ravno lepo 6, potem pa school time. ... vidim, da so ti že punce odgovorile. Almera, kaj je blo na pregledu? Pritisk te heca ... ej, se mi zdi, da je zdajle 3 dni nizek za zaspat ... jaz sem tud zmeraj pri tistih, k majo nizkega v stilu how low can you go ... odpočij si. Mercatorjevih nalepk žal nimam ... rebeca, kaj ga sračkajo stroji tam na vašem koncu - naj ti hitro in dobro zrihtajo. Joj, ubogi Lovro, ej ... da bo moral na terapijo - kako pa to izgleda? Ti je kaj povedala? Katera je nadomeščala? Mogoče naša P? Lupčka malemu, da bo čim prej back to normal! Kako Lan, zimska? Pa mali veliki Vid? Too bad, da se nam včeraj nisi mogla pridružit za čvekec. populis, kako je s prstki male miss? neboglasnica, je Staš že čist OK? Kako ostala familija (a question from the other day, remember?) Ej, tule pod oknom je mega velik tovornjak, orje ulala veliko sosedovo njivo - so jo oddali v najem vrtnarstvu iz vasi - vzgajali bodo japonske javorje ... mogoče bo pa kakšen popust padel. Da se je spraznil plac, so pred dvema dnevoma požagali 100-metrov visok oreh - kva so padale veje & deblo - oh, my dear Lord ... Danes imam pa po 100 letih čop - kolk se drugače počutim, ej ... tko nekak mladostno in razigrano