glugluglu
|
oj, metuljcek, Tian vedno prostestira ko greva ven in se obrnem nazaj proti domu, res vedno. On bi šel samo naprej in sem že razne finte ovinkov poskusila , ampak se ne da. pri nas smo bolj tako, tako, Mark je sedaj proti večeru začel tožiti o glavobolu, bolečem grlu, ima malo vročine, mene pa tudi grlo boli vedno bolj. Bomo videli kaj bo jutri, neboglasnica, a ti dobiš še normalno bolniško za Saro? So ti že kdaj kaj rekli, da je že dovolj stara, da je sama doma tudi, če je bolna? To je namreč zadnjič moji sodelavki zdravnica prijavila, ko je rekla za bolniško, pa ima eno leto mlajšo punco kot sta najina ta večja. Meni je malo čudno no, če je zelo bolan, da bi ga doma samega pustila, saj, če ni krize glede bolezni potem ok, bi še šlo, saj tudi kdaj iz šole ob 1300 pride domov in je potem sam dokler ostali ne pridemo. Meni sicer nazadnje niso nič rekli, ampak me zanima tudi, ali je tu kakšna zakonska omejitev glede na starost otroka. dohodnina je pri nas prišla že včeraj. Fleki na obrazu naših julijčkov: jaz sedaj pri Tianu sumim dve stvari, ki sta na opazovanju: travo, ker sem enkrat ugotovila, da ko je bilo lepo vreme in smo se prav valjali po travi je spet dobil malo izpuščaja. Druga varianta je pa med - pijemo čaj z medom, zadnje dni, ko je bilo bolje, mi je pa medu zmanjkalo. Ostalo pa normalno je, mlečne izdelke , jagode, vse - in to sem izključila. Flower, vedno pozabim povedat: nam je dala zdravnica nazadnje ko je bil najbolj bogi z izpuščaji terapijo: 3 dni Locoidona 1x na dan, potem pa takoj nadaljevati 3 tedne 2x na dan Elidel. In je pomagalo, 1x se mu je še potem kasneje ponovilo in je takoj pomagal Elidel, sedaj je pa ok in kar odlašam, da prideva nazaj se pokazat samo zaradi tega.
|