|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.6.2010 20:21:16   
PERSIDA
Najaa pol je ,pa tvoja Nika ena ful risarska fenomenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi edino s čem se lahko pohvalimo ,da radi dobro in veliko jemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.6.2010 20:29:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, sem bila prepričana, da bomo skoz padli...user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! To pa je novica (včerajšnjega user posted image ) dne!!! Super, bravo, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. A v RA sta se šla pokazat, kako hodi? In je bilo zadnjič?
Nika ima kontrolo spet čez 1 leto, da kao vidi kako je kaj govorno in to.

Ja, točno tako...ona je kar danes rekla, da vidi, da ima lep besedni zaklad.user posted image user posted image user posted image Sem se ji morala nasmejati.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.6.2010 20:29:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa pol je ,pa tvoja Nika ena ful risarska fenomenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.6.2010 20:38:27   
Nina00
Čer!

Smo bili zelo zaposleni. Mama v službi, oče pa z bolnima fantoma doma. Enkrat za spremembouser posted image
Saj starejši samo še kašlja in šmrka, Brin je pa tudi že boljši, čeprav ima še vročino in je na Ventolinu.

Grem sedaj malo prebrat kaj ste napisale v zadnjih dneh. Da ne bi kaj pomembnega zamudila user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.6.2010 20:42:43   
Najaa

Mi edino s čem se lahko pohvalimo ,da radi dobro in veliko jemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj HB, da sem prišla zdej na rr in prebrala tale tvoj komentar, ker sem razp. v nulo! user posted image user posted image  Tak pa si me mal v boljšo voljo spravla in se že smejim! user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.6.2010 20:45:37   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tako...mi smo doma... z Marušo je HB vse v najlepšem redu... doktor jo je pregledal, drla se je ko zmešana:((( pa napotnico za kirurgijo nam je dal, da smo se šli še tja pokazat... zdaj jo pač morava še malo opazovat, če bi se kaj stanje poslabšalo...ampak je že celi popoldan ful živahna....HB... aja, pri P naju je pa ena druga sestra sprejela, ne tista, ki je bla tako neprijazna... še dobro, ker do takrat sem se malo pomirila in bi ji ziher kaj nazaj rekla.... po telefonu pa me je preveč šokirala da bi jo lahk nazaj zabila... 
Super, da ni bilo nič! Kako ti je pa padla, da sta se morale it pokazat?
Pri nas Brin velikokrat pade ali pa ga v ovinku zanese in pribije z glavo v vrata ali kak vogal zidu, ko tako šiba.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.6.2010 20:45:56   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

In kako kaj drugače...mi že počasi odštevamo..še 4x gremo spati.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image nisem na tekočem.. Kam greste, kaj greste že na dopust?

ne na pravega..na enega sedemdnevnega...k sosedomuser posted image

Na tapravega gremo 31.07.!

Uživajte user posted image  
Kakšen je pa vaš pravi? Ker naš je približno tak kot tale vaš, le kak dan daljši user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.6.2010 20:46:30   
Nina00

DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, sem bila prepričana, da bomo skoz padli...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.6.2010 20:48:26   
Nina00

Dobro jutro!user posted image

JAz sem že v službi, sva imela kontrolni pregled v RA, ki je bil tudi zadnji, saj je vse okej.user posted image user posted image user posted image

Mere: 81cm
        10500g

So pa naju kar noročili na pregled za vrtec in še prej v laboratorij!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.6.2010 20:49:24   
Nina00

Mi pa ga nismo user posted image

user posted image
Pa sem že mislila, da bodo same dobre novice user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.6.2010 20:52:07   
Nina00

Kaj vaši otroci že kaj rišejo? Jim date risalne liste in barvice?

No, zanima me, če že vedo zakaj so barvice, da se da z njimi risati in jih ne samo v usta nositi in na tla metati.user posted image

Brin zelo rad riše čičke čačke s flomastri (ker se bolj pozna kot z barvicami) ali pa po magnetni tabli. Starejšemu pri 14. mesecih seveda še nismo dali flomastrov, tako da ni bil tako navdušen nad risanjem. Brin pa vidi bratca in hoče tudi on user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.6.2010 20:57:56   
Nina00
No, sedaj pa dovolj monologov za danes user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.6.2010 21:05:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

In kako kaj drugače...mi že počasi odštevamo..še 4x gremo spati.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image nisem na tekočem.. Kam greste, kaj greste že na dopust?

ne na pravega..na enega sedemdnevnega...k sosedomuser posted image

Na tapravega gremo 31.07.!

Uživajte user posted image  
Kakšen je pa vaš pravi? Ker naš je približno tak kot tale vaš, le kak dan daljši user posted image

14 dnevni in v Dalmaciji....sedaj gremo le do Poreča!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.6.2010 21:06:17   
KOKICA32

user posted image

Tasa, pa saj je važno, da ga imate...je pač malo dlje. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
2.6.2010 21:14:09   
Nina00

14 dnevni in v Dalmaciji....sedaj gremo le do Poreča!user posted image

Super user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
2.6.2010 21:14:27   
KOKICA32
Punce, sedaj pa vas jaz PROSIM, da vsak dan podarite en glas, vse do 30.06.2010!

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/17672/mocen.html

HVALA!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
2.6.2010 21:15:39   
Najaa

user posted image

Tasa, pa saj je važno, da ga imate...je pač malo dlje. user posted image

tasa res je, sej ga imate sam malo se moraš sprehodit. Kako pa jo voziš? Z avtom?
Mi imamo Niko tudi v drugem vrtcu in jo moram z avtom peljat, Tija je pa v vrtcu pod blokom. user posted image  In je res blesavo vozit otroka v dva različna vrtca sam kaj naj, vesela sem, da ga sploh imamo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
2.6.2010 21:16:19   
Najaa

Punce, sedaj pa vas jaz PROSIM, da vsak dan podarite en glas, vse do 30.06.2010!

HVALA!!!

Jaz sem že. Za močnega dvozobega fantolina. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
2.6.2010 21:16:41   
Nina00

HVALA!!!

Glas oddan!
Pa prosim spomni večkrat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
2.6.2010 21:17:28   
Nina00
Sedaj pa res lahko noč!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
2.6.2010 21:18:39   
Najaa
Nina lahko noč. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
2.6.2010 21:20:35   
trezika

HVALA!!!

to pa bo najmanjši problem user posted image daness glas že oddan user posted image mimogrede, ful dobra fotka

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
2.6.2010 21:23:01   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tako...mi smo doma... z Marušo je HB vse v najlepšem redu... doktor jo je pregledal, drla se je ko zmešana:((( pa napotnico za kirurgijo nam je dal, da smo se šli še tja pokazat... zdaj jo pač morava še malo opazovat, če bi se kaj stanje poslabšalo...ampak je že celi popoldan ful živahna....HB... aja, pri P naju je pa ena druga sestra sprejela, ne tista, ki je bla tako neprijazna... še dobro, ker do takrat sem se malo pomirila in bi ji ziher kaj nazaj rekla.... po telefonu pa me je preveč šokirala da bi jo lahk nazaj zabila... 
Super, da ni bilo nič! Kako ti je pa padla, da sta se morale it pokazat?
Pri nas Brin velikokrat pade ali pa ga v ovinku zanese in pribije z glavo v vrata ali kak vogal zidu, ko tako šiba.

mene je malo skrbelo ker jih je v krakem roku dvakrat kar pošteno po glavi dobla in sem klicala P, pa mi je sestra rekla da se s tem ni za igrat in da se morava priti pokazat... zdaj bo pač nekaj dni plavooka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
2.6.2010 21:24:03   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
2.6.2010 21:24:24   
trezika
nočko user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?