|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.5.2010 22:14:55   
leo**tia
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Upam, da se bo. Ker zdej sem vzela s abo debelejše stavri in kaj tanjšega tudi za vsak slučaj.
Kako pa imate oblečene otroke v teh deževnih in hladnejših dneh?

pri nas je danes bilo 10stopinj..imela je bodi z dolgimi,čez majco z dolgimi(tanko),tanke žabice in trenirko..ker ima vedno mrzle noge ji oblačim še vedno žabe+zokne..za zunaj pa jaknico in kapo..takoj se pozna da je bolj hladno,ji že spet teče z nosa..pa je po 2tednih komaj minilo,,2dni je sedaj ir bil,,in evo zdaj spet...ni hudouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
1.6.2010 7:48:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

pa dans je itak nek čuden dan... samo se neki cmerim.... so me razp... v nulo user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
1.6.2010 7:48:21   
tasa_m
dobro jutroooo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
1.6.2010 8:09:54   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Trezika, upam, da se je stanje porihtalo in da si danes že zaradi sončka boljše volje. user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako kaj drugače...mi že počasi odštevamo..še 4x gremo spati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
1.6.2010 8:10:17   
KOKICA32
Kak šteka toti RR!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
1.6.2010 8:12:04   
KOKICA32
No, da vam danes jaz ponudim zajtrk:

user posted image

Dober tek!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.6.2010 8:14:54 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
1.6.2010 11:46:26   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika, upam, da se je stanje porihtalo in da si danes že zaradi sončka boljše volje. user posted image user posted image user posted image user posted image

sem bla super volje... potem pa mi je Maruša v roku ene ure 2x tako padla, da se še zdaj tresem user posted image user posted image user posted image zdaj sn pa spet čist fertik.... zdaj sicer spi, ampak me je ful strah, da ni kakega pretresa fasala... sicer je to njena ura za spanje, ampak pravijo da otrok rata zaspan, če je pretres...zdaj pa ne vem...naj jo zbudim al kaj....kriza user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
1.6.2010 11:56:10   
KOKICA32

sem bla super volje... potem pa mi je Maruša v roku ene ure 2x tako padla, da se še zdaj tresem user posted image user posted image user posted image zdaj sn pa spet čist fertik.... zdaj sicer spi, ampak me je ful strah, da ni kakega pretresa fasala... sicer je to njena ura za spanje, ampak pravijo da otrok rata zaspan, če je pretres...zdaj pa ne vem...naj jo zbudim al kaj....kriza user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj..kam pa je zarezala? Z glavico?user posted image user posted image user posted image Nimam pojma o teh stvareh!user posted image

Po moje počakaj, da se zbudi in jo opazuj kako se bo obnašala, če bo normalno jedla in se nasploh normalno vedla. Al pa pokliči k P?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
1.6.2010 12:25:40   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
1.6.2010 12:26:27   
tasa_m

In kako kaj drugače...mi že počasi odštevamo..še 4x gremo spati.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image nisem na tekočem.. Kam greste, kaj greste že na dopust?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
1.6.2010 12:33:01   
trezika
sn klicala P in se zdaj res počutim ko najslabša mati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sn ji povedla kaj je blo me je baba najprej nadrla kako mi je lahko 2x padla?:(((((((( čakam zdaj svaka da pride domov in da naju bo peljal.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
1.6.2010 12:36:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image nisem na tekočem.. Kam greste, kaj greste že na dopust?

ne na pravega..na enega sedemdnevnega...k sosedomuser posted image

Na tapravega gremo 31.07.!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.6.2010 12:38:37 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
1.6.2010 12:37:39   
KOKICA32

sn klicala P in se zdaj res počutim ko najslabša mati... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sn ji povedla kaj je blo me je baba najprej nadrla kako mi je lahko 2x padla?:(((((((( čakam zdaj svaka da pride domov in da naju bo peljal.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Kak je te lahko pametna baba? Kot, da se to ne more vsakemu zgoditi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sekiraj se!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 1.6.2010 12:38:03 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
1.6.2010 20:05:40   
trezika
tako...mi smo doma... z Marušo je HB vse v najlepšem redu... doktor jo je pregledal, drla se je ko zmešana:((( pa napotnico za kirurgijo nam je dal, da smo se šli še tja pokazat... zdaj jo pač morava še malo opazovat, če bi se kaj stanje poslabšalo...ampak je že celi popoldan ful živahna....HB... aja, pri P naju je pa ena druga sestra sprejela, ne tista, ki je bla tako neprijazna... še dobro, ker do takrat sem se malo pomirila in bi ji ziher kaj nazaj rekla.... po telefonu pa me je preveč šokirala da bi jo lahk nazaj zabila... 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
1.6.2010 20:07:57   
KOKICA32
Super za Marušo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
1.6.2010 20:09:12   
KOKICA32
DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, sem bila prepričana, da bomo skoz padli...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
1.6.2010 21:38:02   
trezika

DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti, sem bila prepričana, da bomo skoz padli...user posted image

BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se ti je verjetno en velik kamen odvalil od srca ne????user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
1.6.2010 22:01:46   
PERSIDA
trezika - user posted image user posted image user posted image  ko se bo ženla bo vse vrediuser posted image .Samo ,da je vse ok.

kokica - odštevam s teboj user posted image .Ko boš mela cajt povej da se dobimo.No ,pa ostala kompanija mariborskauser posted image .

Kaj vam naj povem.Danes šetali po mb-ju maladva spala v vozeku skor dve uri tak,da sem si skor teniske zglajzalauser posted image .Ampak pol se do večera nista dala.Sem ju,pa pol devetih dala na počivanje ,ker sta bla že na lowuser posted image .Drugač mata mejo 21 da mrkneta.Sicer mati da prisilnegauser posted image .Če bo jutri vreme kolko tolko pol ga spet nekam vrežemouser posted image .Doma ne vozijo avti,pa je tak dolgcajtuser posted image .Prava mestjanarauser posted image .
Eh grem zaj rajši ,ker en mulc mi že malo po petih poje arijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
1.6.2010 22:09:48   
KOKICA32

DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!

BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se ti je verjetno en velik kamen odvalil od srca ne????user posted image

res je...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
1.6.2010 22:11:29   
KOKICA32
Persida, seveda, upam, da se v kratkem res dobimo...na kakem pikniku pri nas npr.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
1.6.2010 22:12:24   
KOKICA32
Jaz tudi grem ajat sedaj. Tukaj tak nobene ni.user posted image

Jutri imava kontrolo v RA ob 8h...ko prispem v službo pa vam poročam stanje.user posted image

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.6.2010 8:07:12   
tasa_m

DOBILI SMO VRTEC!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER, ČESTITKE!!!!

Mi pa ga nismo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.6.2010 8:08:52   
tasa_m

tako...mi smo doma... z Marušo je HB vse v najlepšem redu... doktor jo je pregledal, drla se je ko zmešana:((( pa napotnico za kirurgijo nam je dal, da smo se šli še tja pokazat... zdaj jo pač morava še malo opazovat, če bi se kaj stanje poslabšalo...ampak je že celi popoldan ful živahna....HB... aja, pri P naju je pa ena druga sestra sprejela, ne tista, ki je bla tako neprijazna... še dobro, ker do takrat sem se malo pomirila in bi ji ziher kaj nazaj rekla.... po telefonu pa me je preveč šokirala da bi jo lahk nazaj zabila... 
user posted image user posted image user posted image super, HB za Maruško (hruško user posted image user posted image user posted image ) pa saj pa je te prava baba, se ne da kar tako! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.6.2010 8:09:29   
tasa_m
dobro jutro.
Sreda jeeee, jaz sem fraj, zunaj pa tako grdo vreme user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.6.2010 10:00:42   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

JAz sem že v službi, sva imela kontrolni pregled v RA, ki je bil tudi zadnji, saj je vse okej.user posted image user posted image user posted image

Mere: 81cm
         10500g

So pa naju kar noročili na pregled za vrtec in še prej v laboratorij!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?