|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
2.6.2010 9:28:27   
aischa1
Ja Planikica mislim da imaš prav sej zato smo tu da se ena drugo bodrimo in gremo lepo do konca vse kaj pravite punce.Sej meni se zdi da to dela vse psiha ampam čim prebereš da tudi druge nehajo bolet pa potem začnejo te začnejo teba spet polet in je spet vse v redu ja take smo user posted image  kaj si moremo.Kaj pa izsetki kakšno mantrajo jaz imam en dan bel tok pa drugi dan malo rjavega izcetka pa ne vem zgleda da se ta moja pikica hoče pokazat da je še vedno not saj ko sem bila prejšnjič pri ginekologu je rekel da ni nič videt in je vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pikepokice za vse nasuser posted image .Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
2.6.2010 9:30:24   
planikica
Jaz imam beli tok že kakšen teden.
Tudi jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image  za vse nas user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
2.6.2010 9:55:03   
MojaV
Planikica, hvala za info.
Jaz se počutim presenetljivo dobro, utrujenost je skoraj izginila, slabo mi ni (če mi pa hoče biti, pa popijem skodelico ingverjevega čaja, če pa ni časa, pa kar pogrickam en košček surovega ingverja), edino prsi me spominjajo na to, da sem nosečka. Pa napihnjenost zvečer, haha, sem takšna, kot bi bila v 5. mesecu.
Punce, vse bo v redu, ne smemo paničarit, ker stres ni dober za naše pikice.
Jaz si že ogledujem pajacke za dojenčke in mislim, da bom po pregledu šla kar enega kupit :)
TMS82, se že veselimo sličice!
Lep dan vsem, čeprav je tako klavrno vreme!

Neposredna povezava do sporočila: 653
2.6.2010 10:47:00   
baby1978
Dobro jutro...

Jaz imale včeraj pregled, srček bije 100 na uro, veliki smo 1.4 cm. Nuhalno imam 21.06.2010. Izcedka, zaenkrat ni več bilo-HB. Tudi slabost se je umirila, ni več tako intenzivna kot je bila in tudi joške me ne bolijo nevemkako. Napihnjenost pa itak, da je, čeprav se po kg nisem zredila, so mi hlače malo ozke v pasu :).

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 654
2.6.2010 10:53:32   
aischa1
user posted image Baby1978 za super opravljen pregled

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 655
2.6.2010 11:04:01   
planikica
Čestitke, Baby1978! :)

MojaV, se strinjam :D

Punce, si katera barva lase in če ja, jih boste tudi v nosečnosti?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 656
2.6.2010 11:12:02   
jmpolona
Baby1978 čestitke tudi z moje strani.

Planikica jaz si barvam lase in sem si jih barvala v prvi nosečnosti in si jih bom tudi v tej nosečnosti. Baje je ta mit o nebarvanju v nosečnosti nastal ker imamo nosečnice bolj obremenjene lase (beri bolj švoh ker ti pikica kao pobere vse vitamine, minerale tudi iz las user posted image ) in bi jih še dodatno poškodovale z barvanjem. No meni ni nič škodilo, prav tako pa ne moji punci.

Neposredna povezava do sporočila: 657
2.6.2010 11:23:10   
honey
Evo mene doma. Naša pikica je velika 2 cm in še malo, srček dela 100/h, živahno je pa tudi 100/h. Se je zdravnica prav smejala, je rekla, poglejte, kaj dela user posted image Tako da sem ful vesela user posted image Rok pa imam 4.1.2011.

Zdaj se moram prijavit še na NS, da dobim datum.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.6.2010 11:27:31   
megiv
Js sem si jih ravno včeri pobarvala :) Drgač pa danes teden imam pregled, nuhalno 5.7. pri Strahovi. Opažam da me konec vsakega tedna mal krči dajejo, prsi me bolijo grozno-še tuširam se težje, ker me že tekoča voda moti in pa utrujenost me daje od jutra do večera-tud če ležim, sem utrujena. Me kr zanima, kak bo, ko bota moje pikice ornk zrasle, bom ja obležala :(. Me je pa kr strah kaj bo na pregledu, sej nikol ne vemo...Držimo pesti vsem user posted image , da bomo pripeljale do srečnega konca! Lep pozdravček! P.s.:za seznam sem iz okolice Ce.

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.6.2010 11:40:03   
MojaV
megiv, menda v drugem trimesečju izgine večina nosečniških tegob, med drugim tudi utrujenost, tako da nič ne skrbi.
Glede barvanja las sem ravno prejšnji teden vprašala frizerko, pa se je samo smejala, češ, da lahko kvečjemu barva malo čudno potegne zaradi hormonskega neravnovesja, ampak škodi pa ne. Tako da se bom jaz kar barvala.
A ve ste se že vse naročile na nuhalno? Mislite, da bo prepozno, če počakam do prvega pregleda in se šele potem naročim?
Pa še vprašanje za dekleta, ki so že bila na prvem pregledu: so vsem dali slikico za domov? Moram sama prositi zanjo ali jo kar vsaka dobi? Jih lahko dobiš več? Hvala!

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 660
2.6.2010 11:43:46   
Arwenko
Jaz sem se naročila po prvem pregledu in jo imam 1.7. Meni je na prvem pregledu dal slikico brez da bi morala kaj posebej rečt. 

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.6.2010 12:57:53   
planikica
Punce, hvala za misli o barvanju las. Vmes tudi našla mennje dr Pušenjaka, tako da kaže, da res ni problema. Sem se že bala, da bom po svetu hodila zanemarjena ali pa lase ure in ure namakala v raznih "naravnih" pripravkih :)

Honey, čestitke za uspešno opravljen UZ :)

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 662
2.6.2010 13:08:04   
špica84
eto mene tudi z pregleda.zvedla tako rekoc nisem skoraj nic.Pa uz mi ni delala samo vaginalni pregled
dala mi je edin napotnico za kardiolosko ambulanto ter nuhalno svetlino.
pa datum poroda mi je prestavla na 7.1
Ter dala mnenje za bolniski stalez za naprej

Neposredna povezava do sporočila: 663
2.6.2010 13:56:08   
Arwenko
špica84, tebi se je pa isto potem zgodilo kot pri moji kolegici, ko ji tudi sploh ni delala UZ, nič na prvem pregledu. Pa sem jo vprašala, kako ji je sploh potrdila nosečnost pa to, če ji je vsaj beta hcg vzela, pa tudi ne. Hja, nimam pojma no, očitno imajo eni ginekologi rentgenske oči. 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.6.2010 13:59:35   
planikica
Meni se zdi tole blazno čudno. špica84, greš lahko še h kakšnemu drugemu ginekologu?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.6.2010 14:03:07   
Armstrong
Pozdravljene, se že nekaj časa nisem javila.
Danes sem bila na prvem pregledu. Pikica je velika 1,7 cm, vse ok, sem pa v 9. tednu. Ko sem jo/ga zagledala in zaslišala srček, so se mi kar solze ulile. G. je bila res prijazna in je rekla, vi kar jokajte, saj doživljate eno najlepših stvari v življenju. In meni še bolj solze stekleuser posted image Nuhalno imam 30.06., potem pa ostale preglede (kri, voda, ...) ter posvetovalnico 6.7. Komaj čakam nuhalno, ko bo šel še moj zraven in da spet slišim srčka. 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.6.2010 14:05:21   
briljantina
špica84 - tudi jaz bi šla drugam, čeprav meni je sicer naredil vaginalni pregled, brez merjenja krvnega pritiska, tehtanja idr. Dal mi je le napotnice za laboratorijske preiskave, ki jih moram narediti čez 2 tedna (pregled pa sem imela pred cca 1 tednom).

(odgovor članu Armstrong)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.6.2010 14:16:07   
MojaV
IZVIRNO SPOROČILO: Armstrong

Pozdravljene, se že nekaj časa nisem javila.
Danes sem bila na prvem pregledu. Pikica je velika 1,7 cm, vse ok, sem pa v 9. tednu. Ko sem jo/ga zagledala in zaslišala srček, so se mi kar solze ulile. G. je bila res prijazna in je rekla, vi kar jokajte, saj doživljate eno najlepših stvari v življenju. In meni še bolj solze stekleuser posted image Nuhalno imam 30.06., potem pa ostale preglede (kri, voda, ...) ter posvetovalnico 6.7. Komaj čakam nuhalno, ko bo šel še moj zraven in da spet slišim srčka. 

Joj, kako lepo. Upam, da bo tudi moja ginekologinja v redu. Prej sem jo imela v LJ in je bila res super, ampak vmes sem se preselila in zdaj sem si morala kar na blef izbrati eno. Tolažim se, da če ne bo v redu, jo lahko kadarkoli zamenjam.

(odgovor članu Armstrong)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.6.2010 14:21:23   
Arwenko
Meni je pa tak slabo trenutno, da se komaj držim pokoncu še tu v službi. 

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 669
2.6.2010 14:28:21   
špica84
jst pa niti ne vem s cim jo naj zamenjam.moja ginekologinja je ni ni do 1.7 al pa se naprej.tako da upam da uspem dobit samo napoitnico od nadomestne za leonisce in tam vse do konca speljemo
nadomestna pa tko butasto dela,pa se to samo za nujne zadeve.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 670
2.6.2010 14:33:17   
Arwenko
A to imaš neko čudno nadomestno...pa kaj to si imela čisto prvo-prvi pregled ali si že imela kakšnega zgodnjega?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.6.2010 14:49:41   
špica84
prvi pregled sem mela se na neplodnosti tam so mi tut uz da so potrdili nosecnost.drgac je bil pa prvi pregled pr "moji" ginekologinji

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 672
2.6.2010 14:52:21   
Arwenko
aha, ok, pol vsaj to veš, da je kao v osnovi vse ok user posted image

Upam, da zrihtaš vse kot je treba no.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 673
2.6.2010 15:03:30   
planikica
Aja ok, potem so že videli pikico, kam se je namestila itd. Sem mislila, da bi bilo čisto prvič...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.6.2010 17:17:18   
Anonimen

Hej,hej!

Čestitke vsem za uspešne preglede.

Kako ste kaj danes, ko je zunaj tak krasen dan user posted image user posted image user posted image . Mal se hecam. Evo, mene so tudi napadle slabosti, predvsem zjutraj, ko mi vse smrdi in ne morem nič v sebe spravit. Potem pa počasi popusti in se mi zlušta samo neke določene hrane...danes naprimer jagod in tuninega sendviča :). Na srečo do bruhanja še nisem prišla.

Lepo bodite, grem malo pospravljat,
anonimna user posted image

(odgovor članu aischa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?