|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
1.6.2010 16:09:18   
suziflo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pinkalonca

zaljubljen23 ne pozabi mi povedat ko prideš od kod se "poznava" user posted image

Glede imen...Midva imava imena izbrana že od trenutka ko sva se odločila da si bova ustvarila družino. So v bistvu izpeljanke iz najinih imen...tako da imajo za naju in družino ter seveda bodočim otrokom nek pomen., bistvo.

če bo sin bo TEJ  /fant je Matej)
če bo hčera bo ELA (jaz sem Špela)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.6.2010 16:13:04   
zaljubljena23
suziflo, ne bom :)...Ela je tudi meni všeč...Pa Lan...

Kaj pa si mislite o imenu Kaja?

Drugače pa si mi dala mislit o teh izpeljankah...
Pol bi pri nama lahko prišlo v poštev An (Miran) in Teja (Doroteja)...Zanimivouser posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 1.6.2010 16:14:23 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu suziflo)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
1.6.2010 16:23:12   
BabyKitty
No če bi najine izpeljanke bi se slišalo bolj pasje user posted image

Sama vem, da nočem dajati otrokom zelo pogosta slovenska imena... sama imam eno najpogostejših imen in priimkov in še nekaj znank z istim imenom in priimkom kot jaz... in sem imela že večje probleme s tem, npr. sva se obe vpisale v isto šolo, isti letnik, jaz sem naredila sprejemne izpite, ona ne... in ko se pridem vpisat... štala!!! user posted image

Aja pa še eno vprašanje... user posted image ima katera močen občutek katerega spola bo pikica... jaz nevem zakaj, ampak se mi zdi že od začetka, da bo fantek... pa čeprav vse tabele narekujejo punčko user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 1.6.2010 16:24:50 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
1.6.2010 16:26:17   
Arwenko
Imam dve kolegici, ki jima je ime Kaja, pa drugo kolegico katere vzdevek je Kaja, pa  na drugi strani vsaj 20 poznanih psičk s tem imenom, tako da meni na žalost bolj "liči" na pasje ime kot na človeško.  

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.6.2010 16:26:59   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Aja pa še eno vprašanje... user posted image ima katera močen občutek katerega spola bo pikica... jaz nevem zakaj, ampak se mi zdi že od začetka, da bo fantek... pa čeprav vse tabele narekujejo punčko user posted image

Pri meni pa ravno obratno...tabelce kažejo fantka, jaz imam pa feeling in željo, da bo punčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.6.2010 16:29:35   
planikica
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
tako da meni na žalost bolj "liči" na pasje ime kot na človeško.  

Tako kot meni velika večina dvo- in tričrkovnih imen. Punce, ne me tepst user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.6.2010 16:54:00   
jona klara
oj!!! še moje poročilo iz današnjega pregleda, kri, voda okej, uz sem imela vse okej, veliki 6 cm, pridna pikicauser posted image user posted image user posted image , jutri pa imam ns, upam, da bo vese okej in da grem kupiti že prvi body.pa mogoče bomo vidli spol.komaj čakam, da bo to za mano

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.6.2010 16:54:25   
mag3
Meni nekako, če malo premislim, trenutno najbolj diši Hana in Neli za punčko in pa Matic ali Mark za fantka. user posted image  Ampak .......... december je še daleč ............. in jaz sem tehtnica po horoskopu in se veeeeedno težko odločim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.6.2010 16:54:50   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

hej srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poročilo mojega pregleda - vse OK, bebica je zraslaaaaaa user posted image user posted image user posted image sedaj smo veliki že 3.2 cm user posted image user posted image user posted image poslušali smo srček in bilo je prelepo user posted image čez dva tedna pa že NS... že komaj čakam user posted image

lepo bodite punce in uživajte na pregledih user posted image razmišljajte pozitivno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, samo da je vse okej, uživaj vuser posted image !

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.6.2010 16:56:53   
BabyKitty
planikica tudi meni niso všeč ta kratka imena, se mi zdi, da zadne čase skoraj vsi tako poimenujejo svoje otroke, mogoče je lušno ko je otrok malček, samo kasneje dedi Lan, Tej, Maj ipd. mi pa ravno ni user posted image edino, kratko ime, ki mi je všeč je Enej... Je pa fino mogoče, če je dolgo ime, da ga pač kot otroku skrajšaš... npr. Emanuel-Nel/Nal in ima kot otrok enega, kot odrasel pa drugega... predstavljajte si fanta v klubu, ki se ti predstavi kot Emanuelllll user posted image že padeš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.6.2010 17:55:26   
KatyK79
hm imena.....Fran in Hana ....to so moje želje, samo mislim da z mojim ne bova tu prišla skupaj user posted image
dejmo najprej počakat spol potem se bomo pa pogajali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.6.2010 18:44:56   
zaljubljena23
No vidim, da nisem edina, ki si mislim, da je Kaja bolj pasje ime...Čeprav mi je zelo všeč, ampak res ugotavljam, da je tole prepogosto ime pri psičkah...

Kratka imena, definitivno pridejo v poštev pri nama, saj ima moj priimek dolg iz 12 črk, pa da bi še dala kakšno daljše ime...Katastrofa...Že pri meni se zdi, ko imam ime in priimek, vsako po 8 črk, zelo mučno...

Drugače pa se nekako res nagibam na zgornjo kombinacijo imen, ki je izpeljanka iz najinih imen, čeprav ime Teja odpade, ker boterco od mojega kličem tako...Tako da se potem bolj nagibam na ime Tija... Bomo videli kaj bo moj rekeluser posted image user posted image
Aja še tole, ne znate si predstavljat babice Mije, dedka Maj-a, ampak če pogledamo nazaj, naši dedeki in babice so bili Frančeki, Miciki in podobno, njihovi vnuku pa imajo že bolj moderna imena Lina, Anja, Tomaž, Jure...Se bomo tudi morali navaditi na tole, da bodo tudi tukaj predpone babice in dedki...Časi se spreminjajo...Vsega se navadimo...Našim otrokom ne bo to nič čudnega..Tole je samo moje skromno mnenje...Vsaka itak ve zase, kako bo poimenovala svojega otroka, mnenja pa so zmeraj dobrodošla...PA čeprav so različna....

Spol....hmmm sama nimam nobenega občutka kaj bo...mogoče me edino bolj vleče k fantku, ampak to je možno da zaradi tega, ker si ga moj tako želi...Se že sprašujem, če bom slaba mati, ampak res nimam občutka kaj bo, ker se ne obremenjujem s tem...Mi je čist vseeno...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.6.2010 9:07:36   
mag3
Dobro jutro/dan. user posted image
Čakam že od 8.00, če je kje katera, pa nič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.6.2010 9:08:47   
BabyKitty
Jutroooo... kje ste na ta "lep" dan user posted image

Jaz sem danes prespala nekje v rovtah na kavču in sem čisto polomljena... In potem ena ura in pol vožnje po ovinkih in potem gužvi proti Lj... blehhh... ni to zame user posted image kr učke mi skp lezejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.6.2010 9:43:21   
tasika12
Pozdravljene,

jaz tudi čakam da bo katera kaj počvekala, pa nič. Hjooj kaj je kateri tudi tako tečno kot meni danes? Taki gnili dan. V službi dolgočasno, zebe me - kurim si klimo in komaj čakam da bo malica - danes smo si naročile dostavo lepinj - tega se res veselim. user posted image
lp
Tasika

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.6.2010 9:44:42   
KatyK79
evo nas...tud jaz čakam da bo katera začela čvek na nov dan user posted image
ja kje pa si bila babyKitty user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.6.2010 9:47:10   
Arwenko
Hello, ja pol pa dajmo čvekat no user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.6.2010 9:47:39   
BabyKitty
KatyK79 pr tašči user posted image

tasika12 tudi jaz imam takoooo beden dan... dela imam toooooliko... pa izpiti pa... za znoret... tako slabe volje sm...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.6.2010 9:48:20   
KatyK79
tasika12 - tudi jaz sem že lačna...jaz pa upam na horsa user posted image

je pa zanimivo da se do danes nisem še nič zredila, sem ful srečna zarad tega...so sej se bo počas začel nabirat.
itak sem pa pridna, grem vsak dan na hitro hojo za vsaj 45 min.user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.6.2010 10:03:13   
ManUr
hello.

Evo mene, med odmorom za malico na faksu sem hitro letela na racunalnik, dazvami delim eno izkusnjo vec v zivljenju.
Vceraj sem koncno uspela doma povedat, prvo sta zvedela mami in brat in bila navdusena, cez eno urco je zvedel se moj ati in je jokal kot danes dezuje, potem me je objel in cestital. vse zelo pozitivno, pripravljala pa sem se da bo to najvecja tragedija. hehe. Zvecer sma sla povedat se njegvim in so bili tudi vsiii zelo zelo navduseni, zdaj pa je padlo eno tezko breme z mojih ramen. Ne rabim vec skrivat, jupi. hehe

Zdaj pa se nekaj drugega... vceraj sem dobila tako trd spodnji del trebua, pod popkom. Nic me ne boli, le napeta sem. In me je strah... Je opazla se katera druga to?
Pa pijem veliko tekocine, lulam pa zelo malo. Kaj naj nardim da bo slo vec vode z mene. Tud urin je zezarad malega izlocanja bolj rumen, ne vec tako bister.

Najbolj me skrbi ta trebuh,pa drugace nisem panicar.

Hvala za odgovore...

LP

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.6.2010 10:28:45   
BabyKitty
ManUr user posted image user posted image user posted image user posted image za lep sprejem user posted image glede trebuha pa... pomoje si samo napihnjena, tudi jaz sem na čase, potem se pa samo od sebe uredi... mogoče tudi preveč vodo zadržuješ... ampak s pikico pomoje ni nič narobe...

Meni pa danes sploh ne paše jest user posted image verjetno zaradi živčkov user posted image

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.6.2010 11:06:58   
Arwenko
Jaz sem tudi ful napihnjena, pa se do zdaj nisem nič zredila, ful vodo zadržujem, se mi ful na gležnjih vidi, prav čutim napeto kožo pa to user posted image

ManUr, pomoje ni panike s tvojim trebuhom, te pa razumem. Jaz tudi hodim ful lulat in to ne ravno preveč velike količine, se mi zdi, da so to hormoni. Ker prav čutim, ko me pritisne kot da bi morala ful it, pol pa grem par kapljic lulat.

Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.6.2010 12:17:37   
KatyK79
ManUr - sem vesela da so tvoji veseli, lepo!!!

drugač sem pa srečna, ker sem sita user posted image ...mesni sir od horsa je zakon user posted image ....đank food user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.6.2010 13:01:47   
planikica
ManUr: o, kako lepo je slišati tako lepo zgodbico. Kar srček pogreje :)

Voda je diuretik. Več, ko je spiješ, (še) več tekočin izločiš, tako da pitje vode ne povzroča zastajanja, ampak ravno obratno. Med nosečnostjo je zelo pomembno, da je popiješ dovolj, ker se močno poveča volumen krvi v tvojem telesu. Dehidracija res ni fajn. V glavnem: pij več vode :)

Dodatek:
Ojej, oprosti, prehitro sem brala - ne vem, kako sem videla, da si napisala "pa ne pijem veliko tekočine" :) Pozabi, da sem kaj rekla :)

< Sporočilo je popravil planikica -- 2.6.2010 13:05:13 >

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.6.2010 14:16:22   
zaljubljena23
Punce malo ste se polenileuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila danes že na manikuri, mam spet lepe nohtke...Zdaj pa sem čist hin...Me postelja že kličeuser posted image user posted image Pa slabo mi je danes, HB da mi ni vsak dan, da je samo občasno...

ManUr, super da je eno breme manj...Pri nas je že mesec dni in pol (skoraj)...Sva res že čist na začetku povedala

Katy, jaz sem še tudi v minusu s kg...Sem zelo vesela...Glede na to, da ravno najbolj pametno ni pri meni, da se preveč zredimuser posted image user posted image user posted image

Hrana...Večni problemi...Sploh ne vem več kaj naj jem...Mi nič kaj tako ekstra več ne dišiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?