ronja
|
Ni čudno pol, da ostane čas za pranje treh strojev na dan, če ma kuhno sam za narezke Sej ne morejo kuhat, ker potem ne bi po "frišnem" dišalo, sploh se un poceni pralni prašek ne bi več vohal na kuhinjskih krpah . Mal heca mora bit . direktna, kakor komu paše. Vidve z mami kuhajta in se menjavajta, kakor vama paše, meni je to čisto ok (pa po moje kalbu tudi ). Jaz nisem superduper gospodinja ala Bree iz Razočaranih gospodinj. Se zgodi,da mi ne sfolga vse, kljub polovičnem delavniku. Jemo vedno. Perilo dostikrat počaka, itak perem samo med vikendi. Sesa lubi in to 1x na teden, tako da vzorno čisto pri nas ni. Je pa zabavno . Če se zgodi, da česa zmanjka, improviziram. Kadar sem ok (nisem bolana/noseča), ni problem, se vedno znajdemo. Kadar nisem ok, vskoči lubi reševat situacijo . Sicer mu je pa všeč, če sem "idejni vodja" kosil, vedno pa sva rada skup kuhala (on pravi, da je prep cheff ) in zadnje čase nama je spet parkrat ratalo, hehe, jupi! Včeraj bi recimo moral bit zeliščni kiš, pa ni bilo ne smetane ne dovolj jajc (sta bili smo 2, rabila bi 4), smo pač jedli samo piadine z ostanki omakic od nedelje in torto čez. POtem ni bilo kruha za kak sendvič naredi (lubi pa je mel danes teren), sem pač naredila slane mafine. Svet se sploh ni podrl . Kljub brisači, ki sva jo ziher že 2x uporabila . Danes sem bila čisto boga (pač cvetni prah, pa astmatiki, pa dva mala otroka, taka zabavna kombinacija ) in se kljub nabavljeni hrani vključno z jajci in smetano, nisem spravila nad kiš, ampak sem naredila jabolčne žličnike, pa še to je lubi pomagal jabolka lupit. Je pa res, da so bili domači in sveži in iz najine edine kuhinje, hehe. Fej, taka ženska, niti poštenega kosila (beri goveja juhca, obvezno meso,...) ne naredi, niti brisač ne menja vsak dan (saj jih niti nimamo dovolj, niti jih nimamo kam dat toliko) ... Ampak nam je pa všeč tako. Vidiš, vsak po svoje .
|