|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
29.5.2010 15:28:30   
Matejčika
In Latka, ne obupat! user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
30.5.2010 7:27:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4727
30.5.2010 8:53:38   
nanika 1
lep pozdravček vsem tudi od mene. malo sem spet pokukala na forum da si naberem malo poguma. vidim, da ste vse borke ta prave in tako je tudi prav, a ne? Tassi in Matejčika nam bo pa uspelo avgusta, bosta videli!

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
30.5.2010 14:08:17   
pikachu
Registrirana Bravo za punkcijo in celice zdaj pa držim pestke, da se lepo oplodijo in razvijajo, ter  da končno doboš svojo pikico/pikici.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 4729
31.5.2010 9:01:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Tassi IZ SRCA TI ŽELIM, DA BO ZADNJI POSTOPEK USPEŠEN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vaju obe.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4730
31.5.2010 9:02:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tako, punkcija je za mano. Imava 15 celic in transfer predviden 03.06. oziroma po potrebi že 01.06.
Upam, da se bodo celice lepo oplodile in razvijale...

ma ziher bo lep izkupiček....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4731
31.5.2010 9:03:16   
zaljubljena23
registriranauser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
31.5.2010 9:18:23   
talika81
Registrirana, user posted image   user posted image  za punkcijo in zelo lepo število celic. boš videla, da se jih bo kar nekaj oplodilo. drugače pa je dovolj samo ena, da se potem oplodi in vgnezdi.

WP, tudi zate user posted image   user posted image  glede punkcije in števila celic. naj se jih oplodi čim več.

upam, da nisem katere pozabila, ki je bila na punkciji.

jaz se pa danes spet ne počutim ne vem kako dobro. slabo mi je spet malo bolj. malo bolj mi gre na bruhanje. upam, da bo sedaj, ko sem se najedla malo bolje.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
31.5.2010 9:38:06   
september1
pozdravček še  od mene

renoviramo sobo in je bolj malo časa za PC.

tko da vsem tistim ki ste v postopku želim da se vam postopki srečno izidejo, da postanete srečke user posted image

vsem ki ste nosečke čim manj težav s slabostmi, vendar vedite da to pomeni vse ok.in da vse enkrat mine.

tiste ki pa čakate na jesenski postopek pa čim več uživanja med poletjem in da je jesen vaša.že zdaj držim pesti in mislim na vas.

jst se počutim ok, začela sem zatekat, tako da dans ko je dež mi prav paše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4734
31.5.2010 10:36:38   
baby1978
Tudi jaz čestitke vsem za uspelo punkcijo in držim pesti, za lep rezultat po ET.

talika- meni je non stop slabo, sploh ne morem pomislit, da bi hodila v službo, ker ne bi zdržala vožnje.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
31.5.2010 10:45:33   
talika81
baby, sej jaz tud vedno bolj razmišljam, da bi za par dni ostala doma. sam danes je malo boljš. bomo videli, kako bo v naslednjih dneh.
dokler bo še tako, bom nekak zdržala. če pa bom še bolj utrujena kot sem zdaj in če mi bo postalo še bolj slabo, pa definitivno ostanem doma. ne bom se matrala zaradi tega, da bi dobila nekaj več € plače ... ni šans ...

baby, si se že naročila na NS? kam se boš naročila, če boš šla? jaz sem se dr. Pelkič. čakam, da bi da termin.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
31.5.2010 10:50:26   
shyshy
Živjo punce. Ali ima mogoče katera telefonsko številko ambulante MB, kjer se naročiš za UZ pred IUI? Sem mela napisano na napotnici, pa pozabla prepisat, napotnico pa po prvi IUI že oddala user posted image  Hvala!

Srečno bejbe, nimam veliko časa za sodelovanje, ampak vas spremljam in vam želim vse najboljše in držim pestke za user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
31.5.2010 10:53:47   
talika81
02/321-24-90. kliči med 13. in 14 uro al pa med 14. in 15. uro (ne vem točno več, kdaj sem jaz klicala). in bodi vztrajna, ker se včasih zgodi, da jih dobiš blj težko.

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
31.5.2010 10:55:46   
shyshy
O hvala Talika, to pa je bilo hitro user posted image  Upam da bom imela srečo!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
31.5.2010 11:01:01   
talika81
ni za kaj. ti le bodi vztrajna in jih boš uspela doklicat. user posted image

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
31.5.2010 11:05:03   
zarja1
Punce na 2490 se meni prejšnji teden (dva dni sem klicala) ni nihče oglasil. Raje pokličite še na  449 2460 ali 449 2448 med 13-15.

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
31.5.2010 13:56:39   
baby1978
Hello talika- na Ns se še nisem naročila, se nerabim, to meni delajo vse pri mojem ginekolgu v feldbachu.....Nimam dobenih skrbi z tem...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
31.5.2010 14:13:34   
talika81
a tako, baby. no, dobro, potem imaš eno pot manj.  user posted image

a res, zarja? ker meni so se vedno oglasili, ko sem klicala. mogoče pa prejšnji teden niso delali ali pa so bili tako zasedeni, da niso imeli časa dvigovat telefone,

če se res ne javijo, je pol dobro res poklicat na splošno številko in na številko za naročanje.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
31.5.2010 15:16:43   
zaljubljena23
talika, jaz pa sem se kar na Ptuj naročila...K Lukmanu...Še 14 dni do NSuser posted image user posted image Komaj čakam, da vidim spet najino pikico...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
31.5.2010 20:57:04   
sanje37
Ojla, punce,

kako ste?

Registrirana - user posted image user posted image bravo za pridelane celice, držim pesti naprej.
Prav tako womanpolice - mislim nate, držim pesti za sredo.

Vse srečke nosečke pazite nase in na pikice, pa navijajte še naprej za nas.

Vse, ki imate še punkcijo ali transfer ta teden... držite se in poročajte, kako je šlo.

pikachu - kako kaj gre dvojno pikanje? Jaz sem profi postala. user posted image user posted image

tassi1 - hvala, pijem pivo.user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
1.6.2010 9:31:05   
talika81
helou, punce.

zaljubljena, jaz sem naročila pri dr. pelkič in imam nuhalno 2. julija ob 18. uri. tako da bo lahko šel še moj dragi zraven. user posted image   user posted image

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 10:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4747
1.6.2010 11:05:30   
talika81
če boš imela ET med vikendom, greš najprej dol v ambulanto in počakaš, da te najprej pokličejo, da vama povejo, kako je s celicami (koliko se jih je oplodilo, koliko je lepih itd.). Potem pa gresta gor, ti se greš preoblečt in čakaš, da se nardi ET, deci pa majo nekje 1,5 ure časa.
če boš imela ET med tednom, pa greš kar v 1. nadstropje.

sej jaz sem bila ful napihjena. to je tud verjetno zarad utrogestana, ki ga jemlješ. in če boš srečka user posted image , se napihjenost tudi ne bo nehala, tako da se kar navadi na to. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4748
1.6.2010 14:04:18   
zaljubljena23
Jaz sem se tudi odločevala med njo in Lukmanom...Pa sem potem kar njega izbrala...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
1.6.2010 18:37:17   
pikachu
sanje37 ja pikanje nama gre že tudi dobro od rok (mene pika moj dragi), in tudi ta inekcija gonala je čist enostavna tak da sma hitro konec. Kako se kaj počutiš? Jaz že komaj čakam petek, da vidim kako rastejo folikli.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?