|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
26.5.2010 22:10:06   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image registrirana in womanpolice....

Womanpolice, kot so predhodnice dejale, mogoče pa bo ravno ta postopek pravi...

Dajmo punce, želim vam, da bodo postopki uspešniuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.5.2010 23:02:51   
pikachu
Dober večer!

sanje37 in anonimna jutri pa nas čaka UZ, upam da bo vse kot treba.

Poročajta kako sta opravili.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
27.5.2010 7:23:35   
talika81
W*, nikar sedaj obupat tik pred koncem. kot so že rekle moje predhodnice, dovolj je res ena sama tista ta prava celica, da se lepo oplodi in da lepo raste in se potem vgnezdi.
misli pozitivno in dober rezultat ne sme izostat. zagotovo. user posted image

Registrirana, user posted image   user posted image  za stopko in punkcijo v soboto.

anonimna, pikachu in sanje37, srečno danes na UZ in poročajte, kako je blo.

tudi vam bo kmalu slabo tako kot meni, bodite brez skrbi. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
27.5.2010 8:39:06   
latka
Jutro!

No UZ je za mano,samo ne vem kaj si naj mislim, ker je tista zdravnica,ki je včeraj opravljala UZ je dejala,da bi ga bilo potrebno ponoviti v drugem delu ciklusa,ker je endometrij bil pretanek(3 mm) in da verjetno ne prihaja do ovulacij, ker so neredne M itd., pa da dobim izvide domov!Ima katera podobne izkušnje, namreč 14.6. imava branje izvidov pa ne vem kaj naj pričakujem!!user posted image Ko mi je Gavričeva pisala za napotnice, je samo rekla da moram dat kri prvi del ciklusa, da se bo ugotovilo,zakaj imam neredne M, v drugem delu ciklusa pa ne rabim dat kri, ker nima smisla je rekla, samo UZ, ta dr. pa je včeraj priporočala ponovni UZ!Kaj bo sedaj, bo me Gavričeva ponovno poslala, in ali bo upoštevala, da naju Dr. Vlaisavljevič priporoča za zunajt. oploditev, ker ima mož slabe izvide spermiograma(2x)!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
27.5.2010 9:18:00   
pikachu
Pozdravljene!
Hitro pokukam malce tu gor in že hitim v MB. Me je kar malo strah kako bo izgledal danes UZ.

talika ja upam da res, da bomo me tudi hitro za tabo prišle.

< Sporočilo je popravil pikachu -- 27.5.2010 9:19:41 >

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
27.5.2010 21:05:22   
Anonimen
Pozdravljene!
No UZ je za mano, user posted image  je tudi prišla danes, tako da jutri začnem z gonalom. Folikli so veliki 5 mm, imam pa kar veliko dozo gonala, tako da upam, da bodo lepo rasli. Naslednji UZ imam 4.6..

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
27.5.2010 22:15:07   
pikachu
Čer.

Da poročam na eni strani imam 4 na drugi 6 foliklov, jutri začnem s 150enotami gonala in naslednji petek spet UZ.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
28.5.2010 8:37:08   
talika81
punce, user posted image  user posted image  user posted image za vaš rezultat na UZ-ju. zdaj pa se le lepo pikajte in boste videle, kako bodo folikli rastli. pa dosti tekočine morte pit, da ne pride do morebitne hiperce.

jaz mam pa danes pregled pri moji ginekologinji in upam, da bo vse okej. poročam, kako je bilo. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
28.5.2010 9:20:41   
zaljubljena23
Talika, vso srečo...javi nam, pa prej kot zadnjič, hihi

pikachu in anonimna super za uspešne UZ-je...Zdaj pa naj folikli čim lepše rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
28.5.2010 12:48:16   
Matejčika
Nekaj me zanima. Julija in avgusta začneva s pripravami na 2.postopek. Jaz sem nesla novo napotnico pred dvema tednoma, možu pa še velja do septembra. Kaj morava za vsak nov postopek prinest novo napotnico, ali jo prineseva, če nama je potekla? 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
28.5.2010 14:33:27   
baby1978
Pozdravček vsem. Jaz sem trenutno v 7 tedu nosečnosti. Sem na bolniški še skoz že pred punkcijo sem šla na bolniško. Zdaj pa imam močne slabosti in nimam apetita. Jem same lahke jedi, najraje kr prepečenec .
Vsem ki ste v postopku želim veliko sreče.
Talika, beba, miklaron, športnica, kako ste?

(odgovor članu sanje37)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
28.5.2010 14:51:18   
talika81
baby, meni teče 8 teden. mam tud slabosti, ampak HB ne bruham. jaz trenutno še hodim v službo. bom videla, kako dolgo bom še lahko.

drugače pa je vse vredu. najin user posted image raste po reglcih, velik je nekaj če 1 cm ... user posted image moja ginekologinja mi je danes hotela dati bolniško zaradi dolge vožnje v službo in nazaj, pa sem rekla, da bom še probala kak mesec hoditi v službo, pol bom pa videla.
zdaj se pa moram naročiti na nuhalno. bom v ponedeljek pisala dr. pelkičevi, naj m e naroči.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
28.5.2010 15:09:21   
womanpolice
Punce, pa vi ste ZLATE!!! Kako lepo je videt, da se toliko oseb spomni nama. Res vam hvala in res hvala za navijanje. Sploh ne vem kako se vam naj zahvalim... Iskreno iz srca HVALA!!!

Se opravičujem, da sem vas pustila tko dolgo v skrbeh, ampak me je matralo od punkcije (bolelo me je in me mal še v predelu jajčnikov in nasploh spodnjega dela), tak da mi je najbolj pasalo ležat. Vstala sem le toliko, da vam napišem kako je bilo danes, potem pa grem nazaj v vodoravnega, ki mi dans res najbolj odgovarja.

Punkcija je bila pod anastezijo.. aleluja... vse sestre in zdravnice, zdravniki full prijazni... res tako topel in prijazen odnos... Skratka...

No, po punkciji je prišla zdravnica do mene in mi je rekla; "imate 20 celic" Jst pa: "Pa to je nemogoče. Ne more jih bit toliko." Nato pa je še dodala, da kakšne so, mi še ne more povedat, vendar da so tudi celice, ki še niso zrele oz. dozorele oz. razvite... Tako da morm rečt, da si še nisva oddahnila... Jaz oz. midva srčno upava, da naju pričaka kakšna user posted image Tako, da do srede si še ne morm oddahniti...

Glede na navedeno vas prosim, da tiste verne kaj zmolite zame, tiste neverne pa držite pesti, da bo vse ok. Že v naprej vam hvala.

V sredo imam transfer.. Takrat vam bom pa čimprej sporočila kako in kaj.

Hvala vam še enkrat, hvala da ste z mano in hvala da mislite name.

lp, wp

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
28.5.2010 21:13:55   
sanje37
Oj, malo z zamudo še jaz poročam o UZ včeraj - imam desno 5, levo pa ne vem, ker mi vedno težko zmerijo folikle, ker imam tako pomaknjen levi jajčnik... skratka, gonala imam 300 enot do petka, ko je spet UZ. Upam, da bodo rastli kot nori.user posted image Pravkar sem še kozarec piva spila, sem prebrala tu gor, da lahko pomaga. user posted image

womanpolice - user posted image bravo za prestano punkcijo, bom zmolila tudi zate, pa še pesti bom držala, pol bo pa ja pomagalo. user posted image Čez dva tedna boš pa ti zame, a prav?

pikachu, anonimna... se morda vidimo v petek na UZ... lepo se pikajta.user posted image

Vsem ostalim pa tudi vse dobro. Lep vikend vam želim!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
29.5.2010 7:15:01   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Nekaj me zanima. Julija in avgusta začneva s pripravami na 2.postopek. Jaz sem nesla novo napotnico pred dvema tednoma, možu pa še velja do septembra. Kaj morava za vsak nov postopek prinest novo napotnico, ali jo prineseva, če nama je potekla? 

mogoče se pa vidima- sma se odločila, da grama še zadnijč v postopek!
napotnica ti velja eno leto- če še ne bosta  končala postopka do septembra, bo moral možiček prinesti novo napotnico! user posted image  Kdaj imaš planirano punkcijo? Bi se mogoče lahko kaj srečale v Mb- prvi Uz imam 13. avgusta- na petek user posted image user posted image user posted image
Drugače ti pa želim vso srečo tudi pri planu B,C, in D!!user posted image user posted image user posted image
Ps: krasne torte, mi skačeš v zelje, pa sem jest delala 13 let v slaščičarni user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
29.5.2010 7:22:54   
tassi1
talika_ sem ful vesela, da malček lepo raste user posted image user posted image user posted image
Miklarom_ jesen ti bo prinela največjo srečo na svetu ! user posted image user posted image
WP- sem ti rekla, da bo vse v redu- sem pa zmolila enga očenaša , da te bo v sredo pričakalo čim več lepih zarodkov user posted image
sanje37- pij pivo in jej jajčka, pol bo pa foliklov kolikor hočeš user posted image user posted image
a sem še katero pozabila??
Tastare borke- mislim na vas in navijam muču fejst( bi rekla zarja) user posted image user posted image
zdej pa moram itak spet iti torto pečt, pa pomivalc mi je vodo vrgel po celi kuhinji,..
lp

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
29.5.2010 10:33:25   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

mogoče se pa vidima- sma se odločila, da grama še zadnijč v postopek!
napotnica ti velja eno leto- če še ne bosta  končala postopka do septembra, bo moral možiček prinesti novo napotnico! user posted image  Kdaj imaš planirano punkcijo? Bi se mogoče lahko kaj srečale v Mb- prvi Uz imam 13. avgusta- na petek user posted image user posted image user posted image
Drugače ti pa želim vso srečo tudi pri planu B,C, in D!!user posted image user posted image user posted image
Ps: krasne torte, mi skačeš v zelje, pa sem jest delala 13 let v slaščičarni user posted image user posted image

Tassi, hvala, za odgovor. Torej nerabim zaenkrat nest nove napotnice? Nevem še kdaj imam punkcijo, predvidevam da v začetku septembra. Bom v sredo zvedla, ko dobim protokol.
Kdaj pa imaš ti?
Hvala za lepe želje. user posted image
Nisem nameravala v zelje skakat, to je bolj moj hobi, služba pa je še vedno moj študij.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
29.5.2010 11:00:38   
Matejčika
Tassi IZ SRCA TI ŽELIM, DA BO ZADNJI POSTOPEK USPEŠEN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4718
29.5.2010 11:20:24   
tassi1

Tassi IZ SRCA TI ŽELIM, DA BO ZADNJI POSTOPEK USPEŠEN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
hvala enako user posted image user posted image user posted image
ps: če ne bo uspeha, grema tud midva na plan B- makedonija ali Rusija( sam še morma zbrat evrčke)
Ps 2- za hobi zelo fajne torte- dons pa jest pečem za nečaka - na eni strani za obhajilo, na drugi pa za Rd!
lep dan svem, midva imama pa dans 11 obletnico poroke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4719
29.5.2010 11:30:31   
Matejčika
Čestitke ob obletnici! user posted image user posted image user posted image user posted image

Rusija ali Ukrajina (je cenejša izbira kot Rusija) je boljše kot MK. Sicer pa navijam kot norc!user posted image

Jaz tudi danes pečem dve torti. Za nečakinji. Ena je 1 leto, druga pa 6 let. user posted image Bomo vidli, kaj bo ratalo. user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
29.5.2010 11:42:22   
mateja33
živio vsem! držim vsem pestke da rata.

tassi1-vidim, da si iz savinjske,js sm tud!pišem ti ,da ti povem da ne ubupat in je men v zadnem poskusu ratal in sm sedaj v 16 tednu nosečnosti in sm fulj srečna in veselauser posted image user posted image
res pa da sem spremenila hrano bolj na zelenjavi in sadju,pila sm čaj od krvomočnice tri mesece pred postopku in tudi na akopunkturi sm bla.upam da ti nisem preveč zatežila in da sm ti kaj pomagala.držim pesti da ti ratauser posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
29.5.2010 13:56:14   
latka
Pozdravljene!

Midva imava 14.6. branje izvidov pri dr.Gavričevi, pa me zanima, če lahko upava, da naju bo dala na čakalnao listo glede na to, da je mojemu androlog(dr.Vlaisavljevič) rekel, da naju priporoča za zunajtelesno oploditev, ker ima moj premalo semnčic!Pa še to, če naju bo dala na čakalno, kdaj lahko potem pričakujeva pošto in kdaj lahko upava na začetek postopka, ker bo sedaj poletje?user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
29.5.2010 14:16:58   
Matejčika
Če še nista na čakalni listi, vaju bodo po branju izvidov dali na konzilij in potem na čakalno. Konzilij je mislim da je dvakrat na mesec (nisem ziher). Čakalne dobe pa so za 1. postopek med 40-120 dnevi. Približno. V sredo grem v ambulanto in lahko pogledam. Če bosta do konc junija dana na čakalno vrsto, boš pomoje dobila vabilo nekje septembra. Torej bi v tem primeru imela priprave na postopek v oktobru in novembru, punkcijo pa konc novembra oz. v začetku decembra. Ampak to je zgolj moja teorija. Lahko pa da prej dobiš vabilo. Držim pesti za slednje!user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
29.5.2010 14:32:43   
latka
Joj, tak se nama bo to zavleklo,sem upala da bom kaj kmalu lahko začela s pripravami na postopek?Če pa naju nebo dala zdaj na listo,potem letos sploh ne morem pričakovat postopka?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4724
29.5.2010 15:26:08   
Matejčika
Latka, jaz sem to napisala teoretično. Lahko pa, da boš začela s pripravami že avgusta in septembra in bo punkcija, v začetku oktobra. Mogoče pa boš imela hiter postopek in bo vse skupaj prej. Vso srečo ti želim! user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?