julieb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96 A vaši že vsi zavestno prijemajo igračke? Naš prime, če mu kaj porineš v roke, pa se mu ne zdi zanimivo. Raje opazuje in poskuša svoje roke in pa bombažne pleničke. Igračke prijemlje samo, če pase kravice, pa stvari, ki dol visijo - in je zelo huda, če slučajno ne grejo v usta. Itak so pa najbolj popularne roke, še bolj pa plenica. Jaz na sprehodu sploh ne smem več pokrit vozička s plenico, z obema rokicama jo dol potegne, zbaše konico v usta in bulji naokrog . Zakaj pa pokrivaš voziček s pleničko, jaz mu pokrijem samo če ima direktno sonce, drugače nič ne vidi ven in tečnari. Zadnjič sem imela pokrit voziček pred dvema mesecema, ker je pihalo, zdaj pa mi je total nesmiselno, saj ne more nič videt, če je pokrit noter. Pa še obešenih ma en kup igrač, da se lahko igra in lovi. Že kaj razmišljate o uvajanju GH, tiste, ki polno dojite. Jaz sem tudi do zdaj. Pri dojenju se mi namreč že dober mesec dogaja, da noče zize, mislim, da se mu ne da, gre iz flaške lepše, pa mu dajem s cucljem 1, da ne pozabi kako vleči. Sicer pa pri dojenju itak nima več miru, je ko vrtavka vsaka malenkost ga zmoti, skratka pazit moram sto na uro, da mi ne pade iz rok. Sem morala začeti dodajati en obrok AM, ker mi mojega primanjkuje glede na to koliko bi on pojedel. Pa sem začela zamišljat, da bi kar dodajala kake soke ali kaj podobnega. Kile - meni se nič ne pozna da bi dojila, še kar sem na +4 in izgleda, da bi šlo dol. Glavica - mi jo že več kot mesec dni držimo pokonci in to čisto sam, pred nekaj dnevi se je pri sedenju na krilu začel že nagibati naprej in iskati nekaj kar lahko prime, sploh mu več nič ne ponujam, kar sam vzame, celo že pazim kaj je pred njim, ko se vsedem z njim za mizo.