|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
31.5.2010 12:35:01   
lana08
Mi smo našega user posted image  za krst oblekli v bež hlače, body dolg rokav, srajčka kratek rokav, oranžna jopčka in adidaske. Niti pod razno ne bi oblačila dojenčka v ene kvazi obleke, so mi jih po trgovinah ponujali ampak to mi je bilo vse grdo, pa še samo za 1x bi bilo, tako pa imam cunje ki jih lahko še nosi.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
31.5.2010 12:42:27   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: punsha
Smo ga imeli ravno v soboto. Še za Enejevo rojstvo, ker je bila takrat pač zima ko se je rodil in nismo nič kaj veliko imeli. No sedaj jih je bilo pa 62 odraslih in 12 otrok. Doma je ati spekel jančka, pujska, piščance. Potem pa še pijača. In vse skupaj naju je prišlo 250 eur. Meni se zdi malo za toliko ljudi

Kako vam je vreme služilo? Pa res ni to veliko denarja za toliko ljudi.

Mi smo dali za pogostitev v gostilni za krst (21 ljudi) 331 €. Spet plačala moja mami...še dobro, da ima dobro plačo.

ne to je blo res poceni...sam doma je drugo...

mi smo za krst dali za 35 ljudi + 3 otroci 520 EUR (sej je res to velik denar, sam glede na to da imava veliko družino pa sva tudi midva bla na mnogih krstih sva pač mogla te ljudi tudi midva povabit, zato sva se tudi odločila da ne bomo imeli doma, ker potem imaš itak samo delo in priprave, skrbi tako da nimaš nič od tega kot samo delo...tako da meni se je zdelo vredno..sem uživala k sm mela čas za povabljene)

glede obleke pa sva si oba želela da bi bila nekaj posebnega in je bla, čeprav za 70 eur, tako je pa moje mišljenje user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
31.5.2010 12:43:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Se je pa včeraj nekaj upirala jest in je po parih požirkih začela cmevkat in se odmikat. Meni je pa mleko kar špricalo ven in sem jo konkretno zalila po obrazu....

Pri nas je to na dnevnem redu user posted image user posted image user posted image

imamo enake problemeuser posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 2603
31.5.2010 13:04:10   
smuki
tudi pri nas.. jo celo zalije user posted image
Smo pa včeraj bili na enem roj. dnevu in je bila na začetku tak dobrovoljček, k vsakemu je šla. Potem pa kr na enkrat taaaaaaaak jok, prav histeričen. Kaj takega ni še nikoli naredila. Sploh je nisem mogla potolažit. Tolk je jokala, da je od tega celo zaspala. Seveda tud jest ni hotela.
No, danes je že bolje, tud je, iz zize seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 2604
31.5.2010 13:41:02   
niwci
Z dojenjem imam tudi sama probleme, ker mi včasih noče jest. Sploh zadnje dni, malo poje in zaspi, potem pa pogosto jemo po malo.

Krst je pa skor ku mini ohcet, po tem kar pišete user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
31.5.2010 14:09:29   
Jada82
Dober dan punce!

Mi mamo pa sonček.
Ko se user posted image zbudi pa gremo malo ven z vozičkom, pa še slikat se za osebno. Držite pesti, da ne bo kakšnih večjih izgredov user posted image   Hm.
Smo bli danes v Lidlu in kupili elektronsko varuško, upam, da bo ok za naše potrebe. Ravno jo testiram.
Malo sem sedaj dala spat v posteljico in napol zatemnila - prvič. Pa zgleda kar fajn pali tole  user posted image user posted image user posted image

Sem pa šla še v komisijsko trgovino in kupila stolček Bumbo - sem jo prej notri dala (za čisto malo časa sicer) in je bla vsa happy user posted image user posted image user posted image K je sama sedela, je bla kar ponosna. Ful ma rada, da fajn vidi, ležat sploh noče več, kar sedet hoče. Glavo pa že kar fajn drži, no ja, ne še čist stabilno, ampak gre user posted image
Ma še katera ta stolček?

U, ravno varuška izprobana user posted image user posted image user posted image Deljuje. Se je zbudila, hahaha user posted image user posted image user posted image

No, gremo zdej ven, pa pa.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
31.5.2010 15:00:19   
Lara73
sem šla kar na net pogledat kakšen je ta stolček. Ja fajna zadeva, samo drag je pa. Tko, da ga ne bomo kupovali. Bi, če bi imeli v planu še kakšnega user posted image , tko pa ne.

Ma smo dons sitni....vreme očitno.

Doma imamo bermudski trikotnik....zginle so baterije...noben nč ne ve   user posted image

Tko bi šla na sprehod, pa se mi sama ne da hodit okol. Pa mi drugo ne preostane.                           

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
31.5.2010 16:17:33   
Jada82
Mi smo kar rabljenega kupili, je bil cenejši.
Ja, naša je dons tud izredno tečna, že 3. joka iz čiste histerije in to tako, kot da je konc sveta. Pa jo kar pustim, ker histerije pa ne bom podpirala. Ko se bo umirila, pa jo bom dvignila pa pocrkljala.

Slikali smo se, tam je bla pridna, je sama čičala, pa smo bli 5 min fertik. Ampak pol, pa ko smo čakali, da bodo slike nared, smo šli za pol ure okoli z vozkom, je bla pa tako histerična, da je blo kar joj user posted image user posted image user posted image Me je ena angleška turistka ustavila in pametovala, naj jo dvignem, če ima slučajno vetrove. Joj, sem bla jezna user posted image user posted image user posted image Ah ta naš otrok user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
31.5.2010 16:44:58   
Tinca Malinca
Jada, ti si z Bleda, kajne.  Jaz te bom malo prosila za pomoč.
14. avgusta sva vabljena na poroko, ki bo na Bledu, pa mislim, da bo treba tako zrihtat, da bo tamala šla z nama - pa ne na poroko, ampak jo bosta moja starša čuvala. Rabili bi en apartma za kakšne 3 dni po moje... Imaš kakšen nasvet, kje bi bilo fajn, blizu centra in ugodno? Hvala že vnaprej user posted image .

Kako pa druge takšne stvari rešujete? Jaz user posted image ne upam same pustit. V petek sva jo z mamo pustili samo z mojim fotrom, pa je čisto znorela, ko me ni bilo zraven - sva po pol ure zaključili šoping. Ko sva prišibali domov, pa nasmešek do ušes. 

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
31.5.2010 17:10:42   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Slikali smo se, tam je bla pridna, je sama čičala, pa smo bli 5 min fertik.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Na razne "pametnjakoviče" se pa itak ni treba ozirat. Vsi drugi imajo 5.000 idej, kako bi mi morali skrbeti za svoje otroke. Naj se raje za svoje brigajo... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
31.5.2010 17:16:57   
mucica2

Kako pa druge takšne stvari rešujete? Jaz user posted image ne upam same pustit. V petek sva jo z mamo pustili samo z mojim fotrom, pa je čisto znorela, ko me ni bilo zraven - sva po pol ure zaključili šoping. Ko sva prišibali domov, pa nasmešek do ušes. 

Jst jo pustim samo z dedijem (moj ata) pa sm šla že tud v lj, 5 ur me ni blo, pa ni blo panike user posted image (sam res pa je da zaenkrat še živim doma in je ata 24 ur na dan z njo, tako kot jaz, pa tud dost se z njo ukvarja)
Jo pa pustim tud za kake pol ure z mamo od mojga pa tud ni panike user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 2611
31.5.2010 19:27:06   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Jst jo pustim samo z dedijem (moj ata) pa sm šla že tud v lj, 5 ur me ni blo, pa ni blo panike user posted image (sam res pa je da zaenkrat še živim doma in je ata 24 ur na dan z njo, tako kot jaz, pa tud dost se z njo ukvarja)
Jo pa pustim tud za kake pol ure z mamo od mojga pa tud ni panike user posted image

Ja jest tud, če grem kam sama, jo mojemu pustim, ni panike, ker moj je itak dost doma, tako da ga je precej navajena, če greva pa skup kam, pa jo tašči pustim, tašča zelo zna z otroki, je v vrtcu delala, tako da ni neke panike. Sem jo pa tudi že pri moji mamici pustila, pa je tud šlo. Sicer se je treba precej ukvarjat z njo, pol pa gre. Ampak mojega atija se pa kar malo boji user posted image
Sicer je pa naš user posted image itak malo bolj jokav, tako da ni nič takega, če drugim joka. Meni tudi user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
31.5.2010 19:29:04   
Jada82

Jada, ti si z Bleda, kajne.  Jaz te bom malo prosila za pomoč.
14. avgusta sva vabljena na poroko, ki bo na Bledu, pa mislim, da bo treba tako zrihtat, da bo tamala šla z nama - pa ne na poroko, ampak jo bosta moja starša čuvala. Rabili bi en apartma za kakšne 3 dni po moje... Imaš kakšen nasvet, kje bi bilo fajn, blizu centra in ugodno? Hvala že vnaprej user posted image .

Hm, precej v centru in pa da se dobit kar ok cena (za Bled) so Apartmaji Gaja - poglej na net. Zdej ne vem, kaj smatraš pod ugodno. A hotel pa ne pride v poštev?

Neposredna povezava do sporočila: 2613
31.5.2010 19:31:00   
Jada82
Aja, ali vaše user posted image že kaj posedate pa tko? A so še bolj ležečki? Naši leže ni nič več kaj všeč user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
31.5.2010 19:32:11   
valentinčica30
Tudi našega že pustimo pr babici in dedku. Znajdejo se kakor se, važno je da ga nahranijo, previjejo... Sicer pa moja mama prakticira voziček, najbolj ziher varianta, in gre ven. Tako se ji ziher ne dere, sam planičke bolj slabo zapenjauser posted image user posted image , ji še mal prakse manjka, ker je že vse pozabla.
Naš pa prov lepo prespi nočuser posted image user posted image user posted image , je kar sanjsko ko zaspi ob 7 in se ob 6 zjutraj zbudi.

Vaney kaka kavica jutri, je možno?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
31.5.2010 20:11:15   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Hm, precej v centru in pa da se dobit kar ok cena (za Bled) so Apartmaji Gaja - poglej na net. Zdej ne vem, kaj smatraš pod ugodno. A hotel pa ne pride v poštev?

Hvala, sem že pogledala - so že zasedeni. Termin je tak smotan. Hotel pa ne pride v poštev, ker bomo takrat ravno na veliko packali in uvajali GH. Ma, neki bomo že user posted image - upam...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
31.5.2010 21:06:16   
vaney
Jaz sem Anžeta pustila v varstvu čez noč (18h zvečer do 10h dopoldne) pri 3 mesecih, ko sva si midva privoščila noč zaseuser posted image Pa je noč prespal brez zbujanja in dopoldne so bili že zunaj na sončku.  Je pa res, da že od rojstva hodi spat ob 19h in spi do nekje 6h zjutraj. Skratka, ni bilo problemov. Daše pa čez noč še nisva dala spat nikamor, je bila pa v varstvu pri tašči cca 3,4 ure popoldne. Zdaj je drugače, ker sta 2 in jih ne bi rada preveč obremenjevala, ker oba še hodita v službo, tašča celo v 3 izmene in se med vikendom komaj spočije. Si pa vzame Anžeta npr. v nedeljo dopoldne, pri njih je kosilo, gresta skupaj spat in ga popoldne pripeljejo nazaj. Sicer pa tastu in tašči 100% zaupam oba otroka in se ravno dogovarjamo, da bi ta ali naslednji vikend midva šla malo naokrog in bi tašča prišla k nam spat...bomo še videli...

valentinčica, se vidimo jutri, neuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2617
31.5.2010 21:12:33   
vaney
krst; Anže je bil v belih žabicah in belemu bodiju z dolgimi rokavi, svetlomodrih hlačah, svetlomodri črtasti srajčki z dolgimi rokavi (možnost zapenjanja v kratke), črtasti svetlo-temno modri jopici in modrih copatkih. Vse skupaj je bilo okrog 20€ (Okaidi je imel razprodajo), največ so bili copatki (v BC-20€), ker jih drugje nisem našla. Pogostitev (kosilo) v gostilni za okrog 20 ljudi (brez torte in peciva) je bila okrog 170€. Meni se zdi čisto brezveze dajat za krst ne vem koliko denarja. Saj ni ohcet. Pa neke načičkane oblekice za 1x-no uporabo tudi niso po mojem okusu, ampak to itak vsak obleče po svoje.

Za Dašo se pa še vedno nisva odločila, kaj bova. Midva ne bi, ampak stare mame težiiiiiijo, da kolk bo izstopala od svojih vrstnikov, če ne bo krščena in hodila k verouku.....ne vem, kaj bomo, kdo bo prej obupal, midva ali one...meni je to čist brezveze...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 21:23:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bauky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 21:43:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
31.5.2010 23:11:36   
Cappy96
Čer!

A vaši user posted image že vsi zavestno prijemajo igračke? Naš prime, če mu kaj porineš v roke, pa se mu ne zdi zanimivo. Raje opazuje in poskuša svoje roke in pa bombažne pleničke.
Smo pa imeli z obema v petek posvetovalnico, pri novi zdravnici. So me naši dr. aprila tako razočarali, da sem oba prestavila v Lj. Sicer je 1x dlje do ZD, samo mi pa veliko pomeni, če lahko zdravniku zaupaš (je prej delala pri nas).
Cepljen je bil in k sreči ni bilo nobene reakcije. Smo šli pa v soboto na morje in so mu po poti popokale kapilare na nogici- od kolena do stopala. Ma sem bila cel vikend živčna. Se greva jutri pokazat. Pa tolk bi bilo fino, da bi bil čim več na morju.
Naše mere pa so: 64 cm in 6.800 g. Se je v zadnjem mesecu zredil skoraj 2 kg- očitno je prinašal not, ker je v bolnici res ful shujšal.
Varstvo: če imam kakšen opravek, ko mojega ni doma, ga brez skrbi pustim pri mami. Se čist fajn poštimata.
Mastitis: Tinca Malinca, upam, da se ti ne bo ponavljal, ker je to res eno veliko sr.... držim pesti. Jaz sem ga pri Lani imela od 3 do 6 meseca 2x, pa še zastoj mleka vmes, tako da vem kaj prestajaš.
Nč, bo treba spat, ker jutri spet vstajamo ob 7-ih. Lana je dobila zeleno luč za vrtec!

Nočko

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
31.5.2010 23:43:49   
Smrketa13
Sam dva dni me ni blo gor pa ste že ful strani napisale...sem rekla, da moram kr vse prebrat in pokomentirat
Punsha tut najin dela "most" pa vedno v desno stran. Zdej je tut v naročju začel siliti nazaj,če mu kej ne paše.  Sva pa naročena na fizioterapijo. Prvič nama je mal handling pokazala, naslednjič bomo pa vaje delal. Priporočila nama je, da ga gnezdiva. To je taka blazina k za dojenje v obliki črke u, samo, da je manjša. Pol ga pa dava za kakšne pol urce do urco na dan sem notr da mal korigira glavo.

Bauky tut men so se nardile grozne strije po prsih kakšen teden po porodu. Zdej so mi že mal zginle, se namažem z kremo od Afrodite proti strijam...sicer ne vsak dan, k kr pozabim beri se mi ne da user posted image user posted image . Najin tut še ne drži glavce pokonc. No recimo par sekund pol mu jo pa moram prijet drugače mu kr pade na stran,pa zgleda k en metalc k slema user posted image user posted image

Jada mi smo se šli glih prejšnji teden slikat za osebno. Mislim, da smo bli tm 45 min. Pol na konc je bil že čist fertik. Pomoje je fotograf naredu 30 slik,pa je izbral najboljšo.

Midva sva najinga mela v varstvu samo enkrat pr tašči pa je bil kr priden.

Jest bi tut mojga user posted image rada dala krstit, pa moj user posted image tolk nasprotuje, da je kr hudo...ni šans da ga prepričam. Tko da ne bo nič z krstom. user posted image user posted image Je blo pa fino k sem bla dve leti nazaj krstna botrca moji 3 letni nečakinji user posted image user posted image

Cappy96 najin že kr prijema, če mu jo daš pred obraz. Res pa, da ne opazuje svojih rokic

Grem zdej pančat...nočko

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
1.6.2010 7:55:12   
babajči
Ti naši dohtarji so za popuser posted image ... včeraj kličem, da bi se naročila na pregled zaradi tega, ker padam v nezavest. kličem od 18.00 do 19.00, tako kot imajo ob ponedeljkih termin za naročanje... noben se ne javi. kličem od 19.05 do 19.30 ni odgovora... kličem zdaj, se javi sestra in mi reče, da naročajo danes od 12.00-13.00 in da naj takrat pokličem, ker drugače ni fer do tistih, ki se držijo ure!!! pa sem ji povedala, da sem klicala že včeraj, ko je bil predviden čas za naročanje pa se ni nihče oglasil... je rekla, naj večkrat poskusim, pa jo bom že dobila !!!??? mislim ej!!! če je danes ne dobim med 12.00-13.00 grem jutri zjutraj ob sedmih v ZD in me bo morala vzet.

BAUKY: mi smo dobili datum 18.6. in takrat bo naš fantek star točno 4 mesece.

meni se tudi zdi, da se naš user posted image nekam čudno nazaj ''uvija'' ampak na pregledu zdravnica pravi, da je normalen dojenček z normalnim mišičnim tonusom... jaz ga probam čimmanj pokoci držat. če ga nosim, ga držim tako, da ima položaj podoben, kot v lupinici, pa z bradico naj bi se skoraj prsi dotikal. pa velik ga imam na tleh...v dnevni sobi in kuhinji imam po tleh tiste penaste puzzle, pa še kakšno dekico pogrnem preko in igralni center namontiram, pa imamo veselico.

drugače pa je naš user posted image tak dobrovoljček... samo, da ga pogledaš, se že smeji in se ''pogovarja'' s tabo... res je pravi heartbreaker... ampak ne morem verjeti, kakšna je lahko razlika med dvema otrokoma... hči je bila neješča, zavračala je dojko, če ni spala, je tečkala in smo jo morali skoz nosit, da ne govorim o uspavanju (ujčkat in peti sem ji morala)... saj je bila tudi dobre volje, pa lušna, pa cuker, ampak je pa ful razlika... pa da se je kaj ''pogovarjala'' smo ji morali vsaj 5minut prigovarjati, da je parkrat pogrulila... tale fant pa je čisto nasprotje..vesel, komunikativen, ješč, zaspi sam od sebe v posteljici, tudi ko je buden, je priden ful...jokat sem ga morda slišala 3x (ob rojstvu, v soboto na žurki, ko mu muzika ni bila všeč in je bilo verjetno tudi preglasno in morda še enkrat...). skratka, upam, da tak ostane... ker hči je ostala bolj, kot ne, tečka in neješča in spat noče sama in za vsako stvar v jok. ne vem, zakaj...upam, da midva nisva naredila kake napake v vzgoji...ampak tega joka ne morem izkoreninit ne na lepo, ne na grdo. sem pa prepričana, da je ta jok ''neronov'' jok-zaradi občinstva. čeprav, drage moje, ona dobi toliko pozornosti-od igre, do pogovorov, branja, crkljanja, ljubezni, vsak dan gremo na sprehod-vsaka s svojim vozičkom, oči jo skoz vozi okoli, pa na igrišče... ravno danes zjutraj je imela izpad, ker se je voda v njenem termoforčku ohladila... ne da bi rekla, oči mi zamenjaš vodo...ne, ona je začela takoj kričat :OČIIIIII, DAJ MI TOPLO VODO!!!!DAJ MI TOPLO VODO!!!!DAJ MI TOPLO VODO!!!! in revež ves zmešan ob pol šestih zjutraj sploh ni vedu, zakaj gre... ali pa če kaj hoče poiskati, ne išče, ampak takoj pade v jok, kje je moje to pa to? mami ne najdem... poišči... in potem, ko zmešana iščem tisto stvar, dojenčka odložim, vse spustim iz rok, samo, da neha... no, na koncu ugotovim, da je ta stvar ves čas pred nosom... jaz ne vem...ima kaktera izkušnje s tem? kaj narediti? verjetno sem naredila kakšno napako...da ona zdaj to tako izkorišča... ampak kako to popraviti... včasih se mi kar smili, ko je toliko tečna,pol pa naredim vse, sam, da ni sitna, da se smeji...ampak jaz ne morem biti vedno njej na razpolago, imam tudi dojenčka, pa nenezadnje tudi lastne potrebe. kolikokrat se zadržujem, da ne počim od same sile... ufff...sem pa dala iz sebe...pa da ne omenjam bojev pri hrani...včeraj sem jo uspela na račun zdravnice, ki je pred njo povedala, da mora jesti sadje in zelenjavo in solato, pregovoriti, da je probala in jedla solato!!!! kako sem bila srečna! saj sem prebrala veliko knjig na to temo, ampak v realnosti je zelo težko slediti tem navodilom... pa tisto ohlajanje je meni srce parajoče...

no, danes pa imam navdih za pisanje...ha hah a

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
1.6.2010 8:20:43   
smuki
joj, kak mate ve vse pridne otroke...
Jaz jo kr nerada puščam kjerkoli, ker je zadnje čase tak histeričen jok, da ne moreš verjet. Tud če jo ati čuva je vse OK, dokler se ne zbudi in če mene ni zraven je taaaaaak jok.
Ampak jo bom morala dat čim več drugim, ker tale jok moramo nekako sanirati. Že tako vedno norim, da bom ja čim prej nazaj zaradi zize, zdaj pa še ta jok.
Pa drugače zna bit dobrovoljček in pri meni redko joče, če pa so drugi ljudje zraven, pa non stop dela šobico in v jok. In to kr en tak... da ne veš kaj ji je.
Je pa tud res, da bolj kot vsem razlagam, da jo naj dajo na tla in se tako pogovarjajo z njo... ne, vsi bi jo imeli na rokah, tam pa cvili (razen če jo prime mama... to je pa drugo user posted image ).
Sploh pa ker noče več bit v položaju lupinice in bi ona tud že bila najraje skoz pokonci. Ampak jst še vedno vztrajam... čeprav kdaj pa kdaj tud mal popustim....

Sem pa mislila, da bo ponoč cela šatala, ker sem se včeraj za kosilo najedla pašta fižola. Čist mi je šlo iz glave (sem včeraj prvič jedla fižol od kar sem rodila), da bi ji lahko škodilo, pa taaako mi je pasalo in sem kr jedla in jedla.... Mene je skor razgnalo popoldan in zvečer, tamalo pa HVALA BOGU ni nič. Zdaj opažam, da samo če jem jagode, da postane mal pikasta po obrazu - no, to smo za enkrat ukinili. Še vedno pa ne jem citrusov - ve?

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
1.6.2010 8:23:30   
tasa3
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

drugače pa je naš user posted image tak dobrovoljček... samo, da ga pogledaš, se že smeji in se ''pogovarja'' s tabo... res je pravi heartbreaker... ampak ne morem verjeti, kakšna je lahko razlika med dvema otrokoma...

tudi pri nas user posted image

se mi zdi da pri prvem res malo bolj kompliciras. zdaj v drugo se mi zdi dosti vse bolj na izi user posted image

jada - js jo ne bi se posedala
nas je v narocju (kot bi sedel) ampak je lepo naslonjen name, js pa se kr malo lezim bolj nazaj. pa ze lepo glavo dviguje gor, kr noce bi vec naslonjen, pa lepo je zacel prijemaz igrace (sam namenoma)
sumim pa na zobek - prva jih je dobila pri 4 m in 1 t

ste kaj aktivne? js sm zacela kr tect, zdaj ze kr 1 mesec, pa se superca pocutimuser posted image , imam dosti viska kguser posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.