|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
1.6.2010 8:25:01   
tasa3
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Hm, precej v centru in pa da se dobit kar ok cena (za Bled) so Apartmaji Gaja - poglej na net. Zdej ne vem, kaj smatraš pod ugodno. A hotel pa ne pride v poštev?

Hvala, sem že pogledala - so že zasedeni. Termin je tak smotan. Hotel pa ne pride v poštev, ker bomo takrat ravno na veliko packali in uvajali GH. Ma, neki bomo že user posted image - upam...

kaj pa tisti družnski hotel, sam ne vem kako se kliče
prav za otroke je

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.6.2010 8:25:29   
smuki
Kar pa se tiče prijemanja igračk, je pri nas kakor kdaj.
Še vedno je tako, da ji moraš igračko ponuditi, potem jo prime in se nekaj časa igra z njo. Tudi na igralnem loku večinoma še vse bolj opazuje, drugače pa tudi že pretepa igrače in ji prijemlje... vendar bolj redko. Ji je pa všeč ta kuža, ki govori in poje, in ji ga postaviš zraven nje in ko ona maha po njem govori, potem se pa smeje in se pogovarja z njim.
Najbolj aktualne so še vedno roke... te opazuje, si jih tlači v usta.
Še vedno pa je bolj lena, kadar jo damo kravice past. Velikokrat se ona še kr uleže na trebuh, roko v usta in gasa...

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.6.2010 8:51:41   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

Hm, precej v centru in pa da se dobit kar ok cena (za Bled) so Apartmaji Gaja - poglej na net. Zdej ne vem, kaj smatraš pod ugodno. A hotel pa ne pride v poštev?

Hvala, sem že pogledala - so že zasedeni. Termin je tak smotan. Hotel pa ne pride v poštev, ker bomo takrat ravno na veliko packali in uvajali GH. Ma, neki bomo že user posted image - upam...

kaj pa tisti družnski hotel, sam ne vem kako se kliče
prav za otroke je

Hotel Savica

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.6.2010 8:53:04   
Jada82

jada - js jo ne bi se posedala
nas je v narocju (kot bi sedel) ampak je lepo naslonjen name, js pa se kr malo lezim bolj nazaj. pa ze lepo glavo dviguje gor, kr noce bi vec naslonjen, pa lepo je zacel prijemaz igrace (sam namenoma)
sumim pa na zobek - prva jih je dobila pri 4 m in 1 t

Ja, saj tako sem mislila, tudi pri meni v naročju več ne leži, ampak že tako - pol sedi, zato da bolje vidi. Ker če ne, je kar jok user posted image Ne da bi jo še samostojno posedala, seveda ne. Ampak glavo pa že fajn drži naša, mogoče jo še malček zanese.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.6.2010 8:57:49   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

A vaši user posted image že vsi zavestno prijemajo igračke? Naš prime, če mu kaj porineš v roke, pa se mu ne zdi zanimivo. Raje opazuje in poskuša svoje roke in pa bombažne pleničke.

Igračke prijemlje samo, če pase kravice, pa stvari, ki dol visijo - in je zelo huda, če slučajno ne grejo v usta. Itak so pa najbolj popularne roke, še bolj pa plenica. Jaz na sprehodu sploh ne smem več pokrit vozička s plenico, z obema rokicama jo dol potegne, zbaše konico v usta in bulji naokrog user posted image .

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.6.2010 8:58:07   
Tinca Malinca

Nč, bo treba spat, ker jutri spet vstajamo ob 7-ih. Lana je dobila zeleno luč za vrtec!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.6.2010 9:05:05   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

joj, kak mate ve vse pridne otroke...
Jaz jo kr nerada puščam kjerkoli, ker je zadnje čase tak histeričen jok, da ne moreš verjet. Tud če jo ati čuva je vse OK, dokler se ne zbudi in če mene ni zraven je taaaaaak jok.
Ampak jo bom morala dat čim več drugim, ker tale jok moramo nekako sanirati. Že tako vedno norim, da bom ja čim prej nazaj zaradi zize, zdaj pa še ta jok.

Smuki, pri nas je je zadnje dni začelo isto! Prej je bila totalni cukrček, povsod smeh, gruljenje ... v petek katastrofa, včeraj zvečer spet, pa samo ati jo je hotel dati spat, da bi se jaz v miru malo spočila. Smo imeli 20 minut joka, umirit sem jo uspela samo na joški, kjer je zaspala ...
A pri tej starosti že imajo ta strah pred "tujci"?

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.6.2010 9:05:15   
MATEJKA_
no, 2 rundi na noč sta se končno nehali, je ostala samo 1 - kot na začetku. si pa je zdaj še zvečer zrihtal dodatno rundo - namesto, da ima zadnjo ob 18h, ima zdaj še eno okrog 20-20.30h. krči so se tudi končno normalizirali, je pri 4m že skrajni čas.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.6.2010 9:06:39   
Tinca Malinca

ste kaj aktivne? js sm zacela kr tect, zdaj ze kr 1 mesec, pa se superca pocutimuser posted image , imam dosti viska kguser posted image

Jaz sem se zadnje čase zelo trudila, ampak sem bila ves čas čisto švoh. Zdaj me je pa itak ta mastitis povozil do konca, da komaj živim. user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.6.2010 9:07:12   
MATEJKA_
no, vrtca nismo dobili  - smo na 13. mestu v čalni vrsti. lani sem bila s hčero na 4. pa tam ni dobila prostora, tako, da tud s 13mestom verjetno ne bo nič kaj boljše. sem lani dala pač hčero v drug vrtec, letos pa je le dobila prostor v našem. vsaj nekaj dobrega. kam pa bomo leona anurja dali, pa noben ne ve....

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.6.2010 9:07:48   
Tinca Malinca

Hotel Savica

Hvala, bom pogledala! user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.6.2010 9:08:58   
MATEJKA_

ste kaj aktivne? js sm zacela kr tect, zdaj ze kr 1 mesec, pa se superca pocutimuser posted image , imam dosti viska kguser posted image

Jaz sem se zadnje čase zelo trudila, ampak sem bila ves čas čisto švoh. Zdaj me je pa itak ta mastitis povozil do konca, da komaj živim. user posted image

ni časa za gibanje. to kaj se vozičkam s ta malim, to je to. kg še +3, ostalo je že vse šlo z dojenjem dol. user posted image
drži se, pridno se masiraj z oljem, in tuširaj z vročoi vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.6.2010 10:00:44   
mucica2

A vaši user posted image že vsi zavestno prijemajo igračke? Naš prime, če mu kaj porineš v roke, pa se mu ne zdi zanimivo. Raje opazuje in poskuša svoje roke in pa bombažne pleničke.

Igračke prijemlje samo, če pase kravice, pa stvari, ki dol visijo - in je zelo huda, če slučajno ne grejo v usta. Itak so pa najbolj popularne roke, še bolj pa plenica. Jaz na sprehodu sploh ne smem več pokrit vozička s plenico, z obema rokicama jo dol potegne, zbaše konico v usta in bulji naokrog user posted image .

pri nas isto user posted image user posted image user posted image user posted image (al pa deko, pač tisto s čimer je pokrita), če pa tega ni pa roke al pa prste 

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.6.2010 10:14:06   
julieb

Zakaj pa pokrivaš voziček s pleničko, jaz mu pokrijem samo če ima direktno sonce, drugače nič ne vidi ven in tečnari. Zadnjič sem imela pokrit voziček pred dvema mesecema, ker je pihalo, zdaj pa mi je total nesmiselno, saj ne more nič videt, če je pokrit noter. Pa še obešenih ma en kup igrač, da se lahko igra in lovi.

Že kaj razmišljate o uvajanju GH, tiste, ki polno dojite. Jaz sem tudi do zdaj. Pri dojenju se mi namreč že dober mesec dogaja, da noče zize, mislim, da se mu ne da, gre iz flaške lepše, pa mu dajem s cucljem 1, da ne pozabi kako vleči. Sicer pa pri dojenju itak nima več miru, je ko vrtavka vsaka malenkost ga zmoti, skratka pazit moram sto na uro, da mi ne pade iz rok.

Sem morala začeti dodajati en obrok AM, ker mi mojega primanjkuje glede na to koliko bi on pojedel. Pa sem začela zamišljat, da bi kar dodajala kake soke ali kaj podobnega.

Kile - meni se nič ne pozna da bi dojila, še kar sem na +4 in izgleda, da bi šlo dol.

Glavica - mi jo že več kot mesec dni držimo pokonci in to čisto sam, pred nekaj dnevi se je pri sedenju na krilu začel že nagibati naprej in iskati nekaj kar lahko prime, sploh mu več nič ne ponujam, kar sam vzame, celo že pazim kaj je pred njim, ko se vsedem z njim za mizo.user posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.6.2010 10:18:52   
julieb
Aja pa še to me zanima, kako je z zobenjem.

Tiste, ki že imate otroke, kako to izgleda, naš pikec zadnje čase vedno tišči roke v usta in renči zraven, sem mu že masairala dlesni pa ful pusti in gruli poleg. Kaj je to znak, da se začenja? Začel je tudi jokati brez razloga, ker nismo imeli nobenih krčev, sem čisto šokirana in pojma nimam kaj mu manjka, joka pa čisto drugače kot pri lakoti, dostikrat pomaga že to masiranje dlesni, ker vedno pusti. Res ne vemuser posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 1.6.2010 10:19:11 >

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.6.2010 10:23:18   
mucica2

a ma še katera probleme z user posted image , da se ji zdi da premalo je?

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.6.2010 10:26:04   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Ja, zato pa sem začela z AM, ker tam vsaj vidim koliko poje pa je super razpoložen po konkretnem obroku.

Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.6.2010 10:46:35   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Ja, zato pa sem začela z AM, ker tam vsaj vidim koliko poje pa je super razpoložen po konkretnem obroku.

sej ji dajem AM, pa je že lepo jedla tudi 150 ml pa do 200 ml na obrok, kadar ni nič jedla na dojki, zdej pa nekako največ 100ml, pol se začne pa kr zvijat pa jokat pa vn tiščat cucelj....sam ne vem če ji zdej k je prehlajena ne paše al kaj....ne vem no...

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.6.2010 13:35:34   
bambi14
za moje RR- ovke:

Najprej je sama tema,
najprej je velik nič,
potlej je majcena deklica
in iz nje ljubek deklič.
Iz njega mamica zraste,
a raste dolgo in mnogo let,
potem pa je to kar naenkrat
in jaz pridem na svet.
Iz mamice zraste mama bogvekdaj,
kar nekega dne,
ko še sama ne ve,
da ji pada prvi sneg na lase.
Ko jaz odrastem,
raste mama počasi nazaj,
dokler babica ne postane
in pride z vnuki v raj.
(Tone Pavček)

....mmmm čas leti, mene že dolgo ni blo na RR, ...grem vas malo prebrat,...pa akcija dalje!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 13:52:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.6.2010 14:01:38   
vaney
Jada, meni se tudi še zdi prezgodaj, tako za stolček Jumbo (a ni od 6. meseca dalje) kot za sedenje nasploh...Daša bi tudi sedela, ampak jo kar držim nazaj, še ni čas za to.

zimska, 1. kombinacija mi je srčkana, 2. pa malo manjuser posted image

valentinčica,  midve sva pa prijetno utrujeni, neuser posted image Je pasal malo daljši sprehod, pa postanki na začetku in na koncu tudi, neuser posted image

Daša spi, jaz se moram pa počasi spravit v red, Anže ima zaključek v vrtcu.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 14:15:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 14:18:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.6.2010 14:25:45   
vaney
zimska, sva bili kar v Viinici...in šli na začetku sprehoda na kavo (za zagonuser posted image ), na koncu pa na vodo (dehidracija pa touser posted image ) kar v isto gostilnouser posted image

Vid ima 9kil??? Vauuu, v.30, pa  ti misliš, da je Jurij težek, saj jih ima manj kot 8user posted image  Se vidi, da sem pozabila, da sem imela tudi jaz težkokategornika (Anžeta), Daša se gre pa manekenkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.6.2010 14:26:22   
vaney
Pa hitro se pozdraviteuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.