|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 9:53:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Februarčki 2010
31.5.2010 9:54:40   
zvesta
jaz že tudi odštevam dneve do dopusta... čeprav bo bolj kratek in poceni, ampak samo da bo mali užival..

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 2577
31.5.2010 10:03:28   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

babajči, res, ti pa le do zdravnika..... kaj takega se lahko tudi zelo slabo konča... kaj če se recimo onesvestiš z malim v naročju? ali pa za volanom ali kaj...

mogoče je samo pomanjkanje železa...

Ja! Se strinjam. Nevarno je. Meni se je to dogajalo v nosečnosti, zdaj je pa k sreči ok ... ampak železo imam pa verjetno precej švoh ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
31.5.2010 10:08:42   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jaz sem dala delat oblekco user posted image (pa klobuček zraven, pa tisto za svečo držat)

kje si dala delat? kaj pa cena?

v mb pri stilistki Vesni Jureš, cena 70, vidla pa si na fb kaka je bla user posted image

hvala :)

ni kaj...pa še kdaj user posted image

kupiš mojo?

hehe.... glede na to, da bomo julijski, bo verjetno pretopla... pa prevelika tudi, se mi zdi... pa veliko stane tudi :P

lahko ti tudi posodim user posted image

prevelika pa ne bo....mi mamo zdej 6 kg pa 62, do julija jih boste tud vi mel

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
31.5.2010 10:10:14   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ooo, so nore cene teh oblekic... meni je to za 1x obleči čisto preveč...

jo je kupila moja mami. Pa še nogavičke za zraven: 5€. Pa poštnina in pakiranje in je plačala 82 € skupaj. Je pa bila prava (sicer jokajoča) princeska user posted image .

jaz sem dala 70 za obleko, pa 2,5 za bele nogavičke eur

pa je bila taka princeska, pa nč ni jokala user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
31.5.2010 10:10:57   
mucica2

ooo, so nore cene teh oblekic... meni je to za 1x obleči čisto preveč...

jo je kupila moja mami. Pa še nogavičke za zraven: 5€. Pa poštnina in pakiranje in je plačala 82 € skupaj. Je pa bila prava (sicer jokajoča) princeska user posted image .

blagor za tvojo mami.... pri nas pa moramo vse sami :(

glih tuhtam, kako priti najceneje skozi s pogostitvijo.... 20 ljudi...bomo pa združili krst in praznovanje Izakovega 3. rojstnega dne...

doma piknik

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
31.5.2010 10:11:53   
mucica2

jaz že tudi odštevam dneve do dopusta... čeprav bo bolj kratek in poceni, ampak samo da bo mali užival..

mi gremo na morje 25.7. .... joj kje je še to....

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
31.5.2010 10:24:27   
Tinca Malinca

glih tuhtam, kako priti najceneje skozi s pogostitvijo.... 20 ljudi...bomo pa združili krst in praznovanje Izakovega 3. rojstnega dne...

Jaz sem oblekico dobila od moževe sestrične - za moje pojme zeloooo luštna (podobna tisti od mucice). Župniku so dali 50 evr moji starši, pogostitev smo pa imeli na enem super kmečkem turizmu (nas je prišlo 240 evr) - si razmislila o taki opciji?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
31.5.2010 10:28:05   
Tinca Malinca

Mi verjetno sploh ne bomo šli, ker tamal NE prenese nobene vročine, čisto ponori, če ji je vroče. Mogoče bomo šli potem septembra v kakšne toplice z mojimi starši.
Kako se spremeni življenje - prejšnja leta je bilo treba vsaj 3x na leto nekam, po možnosti na drug kontinent, da si imel občutek, da si nekam šel ... zdaj je pa celi podvig eno morje zorganizirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 10:43:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
31.5.2010 10:45:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Mi verjetno sploh ne bomo šli, ker tamal NE prenese nobene vročine, čisto ponori, če ji je vroče. Mogoče bomo šli potem septembra v kakšne toplice z mojimi starši.
Kako se spremeni življenje - prejšnja leta je bilo treba vsaj 3x na leto nekam, po možnosti na drug kontinent, da si imel občutek, da si nekam šel ... zdaj je pa celi podvig eno morje zorganizirat user posted image user posted image user posted image

pa sej doma bo tud vroče....na morju mu ne bo tako...tam se nekako lažje prenaša vročina  a ne?
mi smo tud misl najprej da ne gremo pol sm si premisla...treba mal it...drgač bomo umrl od dolgega časa user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
31.5.2010 10:52:08   
niwci
http://www.ringaraja.net/forum/Igre_za_miselni_razvoj_dojen%C4%8Dka_od_0-9_mesecev/m_928861/tm.htm

tole je čisto pobrano iz ene knjigice ki jo imam doma. Me se tudi igramo te igrice.

Neposredna povezava do sporočila: 2587
31.5.2010 10:55:34   
niwci
Mi smo tudi bili na rajšem dopustu na Primorskem. Je šlo prehitro mimo user posted image ma je bilo lepo.

Mala mi pa tudi že cel teden zelo veliko sp, tudi čez dan?????

In tudi sama sem že mislila, da bomo morali zvečer že dodajat kašico, ker je bila lačna. Bil je poskok v rasti in je bilo zvečer premalo mleka. Zdaj ga je dovolj in mala spt spi. No 1x na noč se zbudi, tako da bom z GH še počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 10:56:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
31.5.2010 10:57:35   
kora33
oj...
punsha...nč panike delat zarad zvijanja...moj nace se je tako zvijal...pa naju niti na fth niso dali (takrat še ni bilo tega tolko)...pa je lepo izvenelo...pa je zdaj čist fajn dečko...je pa res da še zdaj pr 8 letih večkrat spi tako z glavo močno nazaj....mu že paše....
kožica...mislim, da je pri dojenčku ni treba na silo...no saj js je nisem...pa smo potem lani šli na poseg...pr 7 letih...da ma zdej poštimano in mu gre kožica lepo dol....

joj...krst...mi bomo krstili šele septembra...pa me je kr groza...že zdej dajete tolko za oblekice za svoje princeske...mi smo v družino do sedaj imeli samo fantke in ni bilo kakega pretiranega oblačenja...pa tud zdej nisem mislila lih tolk fino jo oblačit....eno lepo oblekco pa konc....mi je pa tud u uber preveč 70 evrov za enkrat oblečt...ne bi dovolila...pa četud plača kdo drug...tej ji nej kaj drugega kupi.....no to je le moje skromno mnenje....brez zamere....pa
lep dan...kljub temu, da bomo spet jokali od dežja.....čaw

sreča je

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 11:08:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
31.5.2010 11:11:43   
kora33
zimska....ja sej sem mela v mislih kaj takega....hvala...sem mislila da sem samo js malo čudna in ustvarjena samo za fantke....ha ha hah a...lp

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 2592
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 11:23:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
31.5.2010 11:31:00   
Bauky

hojla.... ste pa ful pridne.. en večer vas nisem brala pa ste že 2 strani pridelale user posted image

BAUKY: ste dobili termin za UZ kolkov?

ne nisem še dobila.... a vi ste že ... kdaj pa imate... moja soseda, ki ima 14 dni starejšo punčko je dobila prejšnji teden datum, ko bo punčka stara točno 4 mesece.... zato še čakam... potrpežljivo

babajči, ti pa le takoj k zdravniku
A mogoče tudi katero še ful matra križ... oziroma mene kar cel hrbet in mišice na nogi... tko da se komaj zložim in naredim korak zjutraj, ali pa če predolgo sedim.user posted image Sem v ZD kar mojo zdravnico na hodniku vprašala kaj bi to blo... pa mi je rekla mogoče pomanjkanje vitaminov Mg in kalcija... pa zdaj to jemljem pa mislim da ni nič velik boljše... mogoče le peščico.. baje da je to še od nosečnosti in poroda

Pa žile na nogi so se mi pokazale... imam zdaj noge pisane kot zemljevid ... pa strije so se mi naredile na prsih... user posted image .... vglavnem imam zdaj več problemov kot pa v nosečnosti, ko res nisem imela NIČ težav... zdaj je pa vse to vn prišlo.

A vaši user posted image , že vsi samostojno glavo držijo in jo obračajo ... našemu fantu se kar ne da in ga moram še vedno mal podpirat, ker mu drugač kar nazaj gre

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
31.5.2010 11:40:38   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Meni je to (70 evr za krstno obleko) tudi čist preveč... Se da tudi poceni lepo oblečt, Kora sej ni nujno, da je v taki načičkani oblekici. Dobiš tudi za 15, 20 evrov lepe oblekice, ki jih lahko še kdaj kasneje obleče. Malo poglejte okrog po trgovinah.

se čist strinjam.... mi imamo krst 20 junija pa tudi mislim user posted image v nekaj takega oblečt, da bo lahko še kdaj nosil.... ampak vam povem, da za fantke nimajo nič kaj pametnega... no sicer sem gledala le v BC... bom mogla še kam it user posted image

A je katera že krstila fantka... ker priznajte, punčke oblečete v lepe bele ali druge barve oblekice in so takoj ful prisrčne... za fante pa nimam ideje... tiste ki ste krstile , prosim povejte kak ste jih oblekle... da dobim kakšno idejo

Neposredna povezava do sporočila: 2595
31.5.2010 12:00:37   
punsha
kora si me kar malo potolažila user posted image . Sem pa klicala v ZD za recept, pa sem še vprašala za kožico. Ja, je rekla, da včasih so zelo hitro ukrepali, sedaj pa kar pustijo pri tako majhnem. Pač po vsakem kopanju naj malo poskusim, seveda nič na silo. Če pa postane kaj rdeče in boli, pa takoj tja.

Krst midva se še kar nisva odločila kaj bi. No že nekaj časa nisva sploh govorila o tem. On ga ne bi. Mene pa le mame matrajo user posted image . Se mi pa tudi ne zdi, da bi za to dajala ne vem koliko denarja. Bi kupila nekaj kar bi lahko še potem nosil. Ja, potem pa še kako kosilo in je takoj en velik kup ljudi. No jaz bi gotovo piknik delala. Smo ga imeli ravno v soboto. Še za Enejevo rojstvo, ker je bila takrat pač zima ko se je rodil in nismo nič kaj veliko imeli. No sedaj jih je bilo pa 62 odraslih in 12 otrok. Doma je ati spekel jančka, pujska, piščance. Potem pa še pijača. In vse skupaj naju je prišlo 250 eur. Meni se zdi malo za toliko ljudi

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
31.5.2010 12:01:13   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Tinca Malinca... upam, da bo kmalu bolj.

Jst sem pa pred dnevi jambrala, kak sem ugotovila, da mi je verjetno otrok lačen. Kot sem predvidevala, je kljub dodatku bila ponoči ob enih že budna. Naslednji dan smo se samo dojile, je jedla pa ni ... kr neki smo se hecale. No, danes smo pa bili cel dan na enem pikniku in če sem ji ponudila levo dojko je še nekak jedla iz desne pa ne in ne. Tudi ko smo prišli domov ni hotela jest iz desne. Mislila sem že, da mi jo bo razneslo, saj je teklo, če sem se samo malo naslonila.
In že nisem več vedela kaj naj, saj otrok 5 ur pa spet ne more bit brez hrane, sem ji pripravila 130ml aptamila.... in je vse pojedla!!
Zdaj pa res ne vem več kaj še naj. Sem tako žalostna, da mi je vse dol padlo. Na koncu, ko je mala zaspala, sem si šla iztisnit mleko, vendar samo malo. Še vedno čutim, da imam napeta prsa. Včasih imam že občutek, da mi primankuja mleka, kljub temu, da se ponavadi dojiva na 2 do 3 uri.
Res sem čist v riti, ker sem ga očitno kr mal pobiksala, ker sem ji dala aptamil, saj zgleda, da ji je ziza že brez veze...

Se opravičujem, ker tu jambram in stokam, ampak sem se morala nekomu izpovedati (sama doma), drugače še zaspala ne bom...

Izstradaj jo, potem pa jo prisloni na dojko. Vmes si jo prazni, da ne boš dobila mastitisa. Če imaš doma tiste sladke vetrovne kapljice si bradavico namaži z njimi, da začne lizat in pol potegne (tak sem jaz Vida zadnjič prelisičila, ko ni hotel zagrabit)

tudi meni ga je nekaj časa biksla in ni pila z desne, potem je obrnila taktiko in pila samo z leve. Kar nekaj. Sem ji ponavadi ta polno podtaknila ponoči, ko je bila bolj lačna.

Se je pa včeraj nekaj upirala jest in je po parih požirkih začela cmevkat in se odmikat. Meni je pa mleko kar špricalo ven in sem jo konkretno zalila po obrazu....

Neposredna povezava do sporočila: 2597
31.5.2010 12:05:01   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

A mogoče tudi katero še ful matra križ... oziroma mene kar cel hrbet in mišice na nogi... tko da se komaj zložim in naredim korak zjutraj, ali pa če predolgo sedim.user posted image Sem v ZD kar mojo zdravnico na hodniku vprašala kaj bi to blo... pa mi je rekla mogoče pomanjkanje vitaminov Mg in kalcija... pa zdaj to jemljem pa mislim da ni nič velik boljše... mogoče le peščico.. baje da je to še od nosečnosti in poroda

A vaši user posted image , že vsi samostojno glavo držijo in jo obračajo ... našemu fantu se kar ne da in ga moram še vedno mal podpirat, ker mu drugač kar nazaj gre

joj men tudi tako vse boli. Po mojem zato, ker jo veliko nosim. Ne vem.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
31.5.2010 12:07:07   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha
Smo ga imeli ravno v soboto. Še za Enejevo rojstvo, ker je bila takrat pač zima ko se je rodil in nismo nič kaj veliko imeli. No sedaj jih je bilo pa 62 odraslih in 12 otrok. Doma je ati spekel jančka, pujska, piščance. Potem pa še pijača. In vse skupaj naju je prišlo 250 eur. Meni se zdi malo za toliko ljudi

Kako vam je vreme služilo? Pa res ni to veliko denarja za toliko ljudi.

Mi smo dali za pogostitev v gostilni za krst (21 ljudi) 331 €. Spet plačala moja mami...še dobro, da ima dobro plačo.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
31.5.2010 12:07:34   
Tinca Malinca

Se je pa včeraj nekaj upirala jest in je po parih požirkih začela cmevkat in se odmikat. Meni je pa mleko kar špricalo ven in sem jo konkretno zalila po obrazu....

Pri nas je to na dnevnem redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.