Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: smuki Tinca Malinca... upam, da bo kmalu bolj. Jst sem pa pred dnevi jambrala, kak sem ugotovila, da mi je verjetno otrok lačen. Kot sem predvidevala, je kljub dodatku bila ponoči ob enih že budna. Naslednji dan smo se samo dojile, je jedla pa ni ... kr neki smo se hecale. No, danes smo pa bili cel dan na enem pikniku in če sem ji ponudila levo dojko je še nekak jedla iz desne pa ne in ne. Tudi ko smo prišli domov ni hotela jest iz desne. Mislila sem že, da mi jo bo razneslo, saj je teklo, če sem se samo malo naslonila. In že nisem več vedela kaj naj, saj otrok 5 ur pa spet ne more bit brez hrane, sem ji pripravila 130ml aptamila.... in je vse pojedla!! Zdaj pa res ne vem več kaj še naj. Sem tako žalostna, da mi je vse dol padlo. Na koncu, ko je mala zaspala, sem si šla iztisnit mleko, vendar samo malo. Še vedno čutim, da imam napeta prsa. Včasih imam že občutek, da mi primankuja mleka, kljub temu, da se ponavadi dojiva na 2 do 3 uri. Res sem čist v riti, ker sem ga očitno kr mal pobiksala, ker sem ji dala aptamil, saj zgleda, da ji je ziza že brez veze... Se opravičujem, ker tu jambram in stokam, ampak sem se morala nekomu izpovedati (sama doma), drugače še zaspala ne bom... Izstradaj jo, potem pa jo prisloni na dojko. Vmes si jo prazni, da ne boš dobila mastitisa. Če imaš doma tiste sladke vetrovne kapljice si bradavico namaži z njimi, da začne lizat in pol potegne (tak sem jaz Vida zadnjič prelisičila, ko ni hotel zagrabit) tudi meni ga je nekaj časa biksla in ni pila z desne, potem je obrnila taktiko in pila samo z leve. Kar nekaj. Sem ji ponavadi ta polno podtaknila ponoči, ko je bila bolj lačna. Se je pa včeraj nekaj upirala jest in je po parih požirkih začela cmevkat in se odmikat. Meni je pa mleko kar špricalo ven in sem jo konkretno zalila po obrazu....
|