Pija76
|
Čau punce, ste pa naklofale , pridne! No še jaz moram napisat, da sem pisarijo o 100 € takoj zastopila kot prijazno gesto in nikakršno kupovanje, kar mi je bilo čudno že pri komentarjih pri članku spodaj, ampak pri slovencih je pač fovšarija pred temeljitim branjem. Meni se zdi res lepo, da sta to naredila in mami ter sineku omogočila boljši lajf, ker Žani bi šla v posvojitev tak ali tak. Miklamon dobrodošla med nami in upam, da boš hitro prišla do končnih papirjev in otročka. Tako da, najprej je potreben klic na tvoj CSD da poveš da boš vlogo poslala in da se dogovoriš za termin. Upam, da boš naletela na super svetovalko! BK teli makedonci so res eni troteljni. Želim ti, da punčki kljub spremembi prideta k vama. A sta sestrici? Matejči dober plan, jaz jih imam tud več, mislim da 4, sam niso črkovani ampak številčeni , prejšnji teden so povoji še za petega začel nastajat . Glede napotnic pa jaz mislim, da dokler velja stara velja stara, ampak dej pokliči ti na kliniko in vprašaj, lahk da so navodila zamenjal , pa da ne boš imela pol skakanje brez veze. Eva sem poklikala vašo princesko, sicer je nisem dobr vidla ker je napis čez ampak je res krasna!! Iza srečno pot v Moskvo, pa živčke na stran, vse bo super duper! Pa poraba tud mene zanima Tiana kolikokrat gresta še sama spat, samo še danes?? No srečno pot tudi vama in vsem skupaj srečen povratek v ljubi domek! Daisy wie immer: tvoj dnevnik je fantastičen!!! Pa vsem navijačkam hvala za navijanje, ste zlate ker nas podpirate, čeprav vas je veliko med nami, ki ste bio mame in res ne morete vedeti kaj vse me doživljamo na svoji poti, pa kaj vse bi včasih naredile, da pridemo do otročka, kot tudi me v veliki večini ne poznamo občutka trebuška, brc ipd....
|