|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
29.5.2010 12:04:18   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

U Izi zgodnja si, le kaj ti ne da spatuser posted image ? Jaz sem imela iste težave preden je prišla, no pri sinku je bilo še hujše nisem sploh 1,5 meseca mogla funkcionirat, spala sem po 3 ure na noč, čez dan pa user posted image . Ampak je minilo.

jah, sem mislila, da je zaradi ure ta problem, ampak je očitno neki drugega user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
29.5.2010 12:23:54   
Ribica **
Dejzi, tebe bi clovek res lahko cel dan bral. Super se imate. user posted image

Tia-na, se malo! Navijam se toliko bolj, ker "poznam" tvojega moza (sestrin sosolec iz gimnazije).

Eva, grem se danes kliknit na fotko rozice.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.5.2010 13:43:26   
Matejčika
Tiana in Iza, srečno pot! user posted image user posted image

Tiana, kaj zdaj že kaj veš, koliko vaju bo to koštalo? Celotna posvojitev, mislim. Saj vidva iz Ukrajine posvajata, al sem kaj zamešala..user posted image

Mi je pa znano to, ko si napisala, da si imela enkrat dovolj postopkov. Jaz imam že zdaj. Čeprav se kruto sliši (morda), bi raje vidla, da bi nama rekli: nemorta imet otrok, nemormo vama pomagat, tak je, žal in pika. Pa bi šla naprej. Zdaj pa spet neko novo upanje in vem, da bova na koncu zopet ostala zlomljenih src. user posted image Res se mi zdi, da zaradi teh postopkov zamujava življenje.user posted image
B.K zgleda da bom mogla tudi jaz račun za elektriko plačat, ne. user posted image user posted image user posted image

Afrika je pomoje kr enkrat dražja od Rusije, ali? Tak sem nekje dobila to informacijo. Čisto možno da je napačna. Škoda namreč, ker v Afriki je pa res zelo veliko sirot in že sam kontinent po sebi je reven, tak da se sirotam nikjer pomoje ne godi vsaj pol tak dobro kot v Rusiji ali Ukrajini.

Dejzika, kot vedno, te z veseljem preberem.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
29.5.2010 15:03:12   
Eva**
Izi zdaj si me pa z to uro čisto zmešala. Danes ponoči vstanem ob 2 in grem v kuhinjo, gledam na uro in le ta te je začela vrtet in premikat naenkrat je bila 4 pa pet. Imamo to radijsko vodeno. In dans možu razlagam, sem mogla it kar na Wikipedio pogledat če sem nora ali kaj, kdaj se ura prestavi na poletnega.

Ribica hvalauser posted image

Afrika , kolikor imam podatke ni tako vrtoglava, ampak bom vedela točno čez 14 dni, takrat delim z vami.

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

U Izi zgodnja si, le kaj ti ne da spatuser posted image ? Jaz sem imela iste težave preden je prišla, no pri sinku je bilo še hujše nisem sploh 1,5 meseca mogla funkcionirat, spala sem po 3 ure na noč, čez dan pa user posted image . Ampak je minilo.

jah, sem mislila, da je zaradi ure ta problem, ampak je očitno neki drugega user posted image

< Sporočilo je popravil Eva** -- 29.5.2010 15:04:46 >

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
29.5.2010 15:27:52   
Matejčika
Eva, jaz tudi upam, da nebo Afrika tak draga. Sem vrjetno kje kaj narobe razumela, al pa prebrala. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
29.5.2010 16:23:27   
Tia-na
Matejčika, midva greva tud po Rusa :)
Nisem sicer še računov skupaj vrgla (ne vem, če jih sploh kdaj bom user posted image - so pa vsi zbrani v eni škatli), je pa nekje med 20 in 25k. Midva sva kar pecej prišparala, ker stanujeva pri prijateljih.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
29.5.2010 17:19:08   
Matejčika
Aha, Tiana, hvala. Sem zamešala. user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
29.5.2010 19:14:31   
Pija76
Čau punce,
ste pa naklofale user posted image , pridne!
No še jaz moram napisat, da sem pisarijo o 100 € takoj zastopila kot prijazno gesto in nikakršno kupovanje, kar mi je bilo čudno že pri komentarjih pri članku spodaj, ampak pri slovencih je pač fovšarija pred temeljitim branjem. Meni se zdi res lepo, da sta to naredila in mami ter sineku omogočila boljši lajf, ker Žani bi šla v posvojitev tak ali tak.

Miklamon dobrodošla med nami in upam, da boš hitro prišla do končnih papirjev in otročka. Tako da, najprej je potreben klic na tvoj CSD da poveš da boš vlogo poslala in da se dogovoriš za termin. Upam, da boš naletela na super svetovalko!

BK teli makedonci so res eni troteljni. Želim ti, da punčki kljub spremembi prideta k vama. A sta sestrici?

Matejči dober plan, jaz jih imam tud več, mislim da 4, sam niso črkovani ampak številčeni user posted image , prejšnji teden so povoji še za petega začel nastajat user posted image . Glede napotnic pa jaz mislim, da dokler velja stara velja stara, ampak dej pokliči ti na kliniko in vprašaj, lahk da so navodila zamenjal user posted image , pa da ne boš imela pol skakanje brez veze.

Eva sem poklikala vašo princesko, sicer je nisem dobr vidla ker je napis čez ampak je res krasna!!

Iza srečno pot v Moskvo, pa živčke na stran, vse bo super duper! Pa poraba tud mene zanima user posted image

Tiana kolikokrat gresta še sama spat, samo še danes?? No srečno pot tudi vama in vsem skupaj srečen povratek v ljubi domek!

Daisy wie immer: tvoj dnevnik je fantastičen!!!

Pa vsem navijačkam hvala za navijanje, ste zlate ker nas podpirate, čeprav vas je veliko med nami, ki ste bio mame in res ne morete vedeti kaj vse me doživljamo na svoji poti, pa kaj vse bi včasih naredile, da pridemo do otročka, kot tudi me v veliki večini ne poznamo občutka trebuška, brc ipd....

Neposredna povezava do sporočila: 1933
29.5.2010 19:25:14   
Pija76
še neki moram napisat user posted image

Iza mislim, da si ti pisala o čekiranju na CSD, evo se popolnoma strinjam s tabo. Men je adijo....
Me pa zanima, vse tiste lahk pomagate k ste bio mame, a v materinski šoli se naučite o razvojnih stopnjah otroka, mislim da jih je 6. Pls na odgovor user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
29.5.2010 19:26:44   
Pija76

Afrika , kolikor imam podatke ni tako vrtoglava, ampak bom vedela točno čez 14 dni, takrat delim z vami.

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Se mi zdi, da so avio karte drage k pr norcih user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
29.5.2010 19:28:02   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Me pa zanima, vse tiste lahk pomagate k ste bio mame, a v materinski šoli se naučite o razvojnih stopnjah otroka, mislim da jih je 6. Pls na odgovor user posted image

Ja, pa jade.... hihi,.... kdo bi naj nam pa to povedal?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
29.5.2010 20:51:10   
bela.kava
Dober večer, čvekiceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

bela.kava - kdaj pa pricakujes dokoncno odlocitev? veckrat pomislim na to, da zna bit usoda res kruta user posted image

Vprašanje za milijon dolarjevuser posted image Ne vem, kako dolgo bodo zavlačevali ... v nedogled itak ne gre, sta pa punčki vsak dan večji in je res kruto. Uradnega negativnega odgovora od ministrstva itak ne prejmeš, le obvestilo o adaptaciji nikoli ne pride v Ljubljanouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Luna*

Še za kriminalce velja, da če so neki nardili po milejšem zakonu, so po tem obsojeni tako da B.K. verjamem da to veš, ampak, če je bil sklep za vaju že sprejet, jaz ne dvomim, da bodo spregledali, da se pri izvajanju ne smejo hecat in da dobita ti dve krasni pupiki.

Vse se da spregledat, če ima faktorXuser posted image tak interes ...

Želim ti, da punčki kljub spremembi prideta k vama. A sta sestrici?

Sta dvojčici

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
29.5.2010 23:35:08   
Tia-na
Evo, kufer spakiran (dejzi, ne boš verjela, za vse štiri je šlo v en kufer in ruzaček) :)
Danes še zadnja noč v dvoje v domači postelji, prihodnji teden se bomo tu gužval štirje user posted image user posted image user posted image user posted image  pa šeuser posted image .

Pa pa (rusi bi rekli paka) do naslednjič user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
29.5.2010 23:42:08   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Evo, kufer spakiran (dejzi, ne boš verjela, za vse štiri je šlo v en kufer in ruzaček) :)
Danes še zadnja noč v dvoje v domači postelji, prihodnji teden se bomo tu gužval štirje user posted image user posted image user posted image user posted image  pa šeuser posted image .

bravouser posted image in srečno pot tja in nazajuser posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
30.5.2010 0:22:52   
Eva**
Srečno pot in čimprejšnjo vrnitev paka, tudi vam!

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

bravouser posted image in srečno pot tja in nazajuser posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1940
30.5.2010 8:13:45   
Iza12345
Paka Tia-na in SREČNO!!!!!!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
30.5.2010 10:00:56   
witch

Lep let vam želim in uživajte user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
30.5.2010 10:44:49   
Matejčika
Tiana, kr kurjo kožo imam! Srečno pot!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
30.5.2010 11:32:53   
marta82
Tia-na srečno pot in nacartajte se!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 1944
30.5.2010 13:32:49   
benika
Tia-na, srečno pot v Moskvo!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
30.5.2010 15:20:55   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ja, pa jade.... hihi,.... kdo bi naj nam pa to povedal?

sem upala, da kaka socialna delavka user posted image . ah sej zdaj mislim, da vem odgovor user posted image  zakaj morm jaz to poslušat

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
30.5.2010 15:22:37   
Pija76

Sta dvojčici

O kako lepo! pišuka molit bi začela če bi znala, da prideta skupaj k vama. Tvoje pisanje sem zastopila kot da en par dobi enega otročka, upam, da ju ne mislijo ločevati oz. da sem jaz slabo brala user posted image . Koliko sta pa stari?

Neposredna povezava do sporočila: 1947
30.5.2010 15:26:06   
Pija76
Ti-ana
Счастливого пути в Москву user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
30.5.2010 16:39:51   
bela.kava

Sta dvojčici

O kako lepo! pišuka molit bi začela če bi znala, da prideta skupaj k vama. Tvoje pisanje sem zastopila kot da en par dobi enega otročka, upam, da ju ne mislijo ločevati oz. da sem jaz slabo brala user posted image . Koliko sta pa stari?

Sorojencev ne ločujejo. V tem primeru iščejo par, ki želi posvojit več kot enega otroka in najdejo nekoga, ki ima v vlogi zapisano, da želi posvojiti dva tako kot npr. midva. Stari sta dobri dve leti user posted image Bomo videli ...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
   RE: Posvojhttp://www.ringaraja.net/forum/rtei...
31.5.2010 8:23:11   
Eva**
Jutro;)) mislim na BK Tiano in Izi, no pa na vse druge tudi .

Za vse pa user posted image

in

user posted image

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?